Svaget är att inte kunna svälja sin stolthet emellanåt

 
 
Fast nu är kaklet ni ser i bakrunden VITT. Målat om hela badrummet vitt. :)
Så jävla mkt fräschare och finare nu. Men har lite mer kvar av projekt badrum faktiskt.
 
Träning som sakta med säkert börjar framträda. Bilderna blev dock inte helt som jag ville. Men jag kan känna det och har faktiskt fått komplimanger för det oxå. Så det höjer ju ens prestanda lite om man vet att det verkligen börjar ge några resultat nu.

Jag försöker ju i alla fall. Inte 120% eftersom det inte är något jag prioriterar allra först. Men det behöver jag ju faktiskt inte. Det funkar bra för mig ändå.
 
Självdisiplin, viljestyrka.
 
 
Och så min lille Gabriel,
 
 
 
ca 3 år här. Katt tokig oxå..
 
Knappt två veckor kvar, grabben, så är du 5 år. 5 år. 5 år. Herregud, 5 år.
Min lilla knott. Kan knappt fatta det. Så fort det har gått. När du var precis
nyfödd så tittade jag på dig och tänkte att jag inte behövde oroa mig än
på ett bra tag. du kommer vara såhär liten förevigt. Trodde jag ja!
Det min egna mamma säger om tiden, det börjar jag se mer och mer som
om hon tar tidens ord rakt ur munnen på den. Ja suck..
 

Tack för att du valde oss. Mig. Familjen du lever med dagligen. Både min sida och pappas sida. Du kan inte få det bättre. Du är så älskad min lille pojke. Jag hoppas du kommer välja rätt väg i framtiden och att rätt dörrar öppnas. Om du möter motgångar kommer du ha familjens stora stöd till att komma på rätt spår. Livet är ngt som man verkligen kommer att få känna på. Jag vill inte att du ska glida på ett bananskal rakt genom livet och få allt serverat på silverfat. För en dag tar förmodligen det oxå stopp. Då står du där hjälplös med händerna vidfallna och vet inte vilket håll du kommer att kunna gå åt. Jag vill att du växer upp till en riktig man som vet hur man tar hand om sig själv. Om sin kvinna, om sin familj. Om du väljer att inte ha det så, så vill jag att du i alla fall ska kunna veta vad värdlen kan bjuda på, Bra och dåligt. Jag vill tt du ska kunna ta det som en man som du kommer att växa upp till. Jag vill att du ska veta hur du ska kunna hantera jobba tider och perioder som du mer än säkert kommer möta. Din familj kommer alltid finns här för dig. Vi, allihop. Föralltid.
Du är dina föräldrars förstfödde. Första barnbarnet. Du kommer alltid vara den men en extra ljus runt dig. Du ska kunna ta hand om din lillebror som ser upp till dig så oerhört mycket redan nu. Och det gör han av alla rätta anledningar, du är en sån underbar personlighet. Mamma älskar dig.
 
Maybe, one day, kanske du kommer läsa det här.. har ju ändå haft denna blogg i nu 6 år. ;-)
Jag hoppas du ändå kommer att veta i varje steg du tar i livet att det är precis så som jag har skrivit. Fast du inte läst det.
 
Vara starkt. Men att ändå kunna visa sig svag för att bara kunna då klättra ännu högre. Ibland måste man falla. Ibland måste man be om hjälp. Det finns inget som säger att det skulle vara en svaghet. Svaghet är att inte kunna svälja sin stolthet.
 
 
 
 
 
 

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0