Inlägg om min eviga ryggvärk, sorry.....

Hurtig jag är. Så hurtig att ryggen pajjar istället, igen. Ja ibland kan jag bara komma på att värken ilar i hela ländryggen och att nervsmärtan strålar ut u båda benen ner till fötterna, utan att ens reagera. Värken verkar ha blivit en del av mig. Jag kmr förmodligen leva med det resten av mitt liv. Och det känns väl sådär. Äta starka mediciner livet ut för att kunna fungera. Kunna lyfta mina barn utan att nästan ibland ramla ihop, kunna jobba, slippa tanken på att jag kanske borde vara sjukskriven. Min rygg är min börda jag får bära på. Det övergår till det psykiska. Påverkar själen. Gör mig frustrerad och ledsen. 
Skulle inte ens önska min värst ovän detta. 


Sola. Bada badkar. Basta. Värme värme värme. Det är det bästa mot värken. Man känner sig mjuk i hela kroppen. En stund, sen skulle man behöva upprepa proceduren. Ett par ggr, eller helt enkelt spendera 80% av sin tid att ligga i ett solarium (om det inte va farligt ned uv ljuset och allt sånt..) eller bada badkar. 

Jag har testar gördel. Om ni vet? Det hjälper inte, blev värre. Idiotiska uppfinning. Jag har testat att sova med värmekudde. Riskudde typ. Ja det var ju skönt. Men så fort jah tog bort dom var det samma sak igen.

Det gäller att helt enkelt acceptera. Värk. Det är ju fan tur att jag ändå har en sån äckligt fantastisk läkare. Inte många som får napp på en sån här på vc i lilla Hallsberg. Den dagen hon går i pension, byter jag vc. Annars kmr jag inte få nån hjälp. Det är lite lustigt, när man har pratat med nån ssk via tele, nog för att dom förmodligen gått en kurs i otrevlighet, men varenda en pikar på att denna läkare har bäst koll. Att hon är väldigt duktig osv.. Hon skulle kunna mosa dessa otrevliga ssk man måste prata med med din lilltå. Lätt. 

Bazinga! 



Peace 






Make lovin stay



Häftigt det här. Emil slocknade på tre röda. Vi skulle se film. Ja. Snark med det samma. Jag bör självklart film för den vi drog igång va väl mer INTE min kopp te alls. Nu roar jag mig med att fixa naglarna och plocka lite här å var. Och bloggar. Bloggar väldigt givande och intressanta saker eller hur ? 👌

På lördag har vi fieSta här hemma hos oss, vi samlar ihop gänget från förr. Välkomna ni som antagligen känner för det att ni tillhör det. 🎶 taggaråå ;-)

Peace my friends.
Make some sweet lovin'
Not som crappy fightin'

Tack å hej

Man duger inte längre. Det är bra jävla tydligt det kan jag lova. Så jävla trött på the BS från det hållet att jag nästan kräks. Tack och hej nu får det räcka. 





Nostalgi






Yeah baby 

Sunset beach. Serien. Kommer nån mer ihåg den? En annan har ju fått dille på den. Jaha, ja jag laddar hem. Jag börjar titta dom allra första avsnitten. Shiiiiit vad dåååååååligt! Haha shit! Skådespeleriet. Omg. Ändå följde man det slaviskt. Och tyckte det var bra, lite nostalgi skadar inte men fuck att man kan komma på i efterhand hur sämst endel serier egentligen varit. Sämst :-D




El lös

Ja, det här börjar bli lite oroväckande känner jag. Bubbel bubbel bubbel... Bubbel bubbel..

Nu har vi fullt hus hemma! Emil som halvt inneboende. Mamma som kom idag och ska stanna 2-3 dagar, och Bever som ska komma imorn med Leo. Kommer vara fullt allt.:-) jajamensan. Minsann.  Och såklart båda pojkarna hemma. Kaos. Den braiga kalabaliken ändå ;-) lite högljutt... 

Fredag



Godmorgon fredag. Jag hoppas man kan se lite ljus i mörkret. Att det kan börja ljusa lite rent allmänt faktiskt. Kanske? Ja? Nej?.... 


Man kan ha roliga diskussioner med herr Fransson när han sover. Vettigare än när han är vaken till å med? Haha. Ungarna gapa å skrek, sprang runt överallt och då fick dom en liten utskällning av en sovande Emil. Haha! 

Gabriel fick åka på kumla marken med sin pappa idag i regnet, tur att han är 5 och skiter i vädret, bara vill ut å åka karusell! 👍

"Jag älskar dig Jonas, du är så stor och stark!" ... Så nu skrev jag det oxå som önskades 😎

8 maj






Kelwin var supernöjd efter Hberg marken. Hoppade hoppborg och åkte karusellerna. Som fanns. Tur att han är 3 och uppskattar det ;)

Lite segt med bloggandet sista tiden. Fyfan. Mkt runt en går åt helvetesgatan och tillbaka. Man får kämpa som en gris för att hålla huvudet över vattenytan och få luft. Man dras ner ganska lätt. 

Novelia <3 sötaste lilla tjejen!! Emmelies fina tjej! 


Så sjukt skönt med vår-sommartider som vankas. 8 maj redan. Grönt på träden. I luften känner man doft av sommaren. Ljuset och värmen! Äntligen! 

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0