31.1.12

Gör ont i hjärtat. Tungt, det var inte ngn bra dag att Gabriel just idag skulle till sin pappa.

bilder

Min fina Marilyn klocka...


ramen...


kärlek...


Busisar ;)

Igår...

Pizza från Nalles, massa gott men räckte gott å väl med en fjärdefels bit
från den pizzan alltså. Omg. Sen blev det jobb. :)

30.1.12

Måndag och dagen innan Gabriel ska till sin far igen. Men vi har haft det lika bra som alltid. Han har börjat ge mamma pussar på munnen nu å säger flera ggr per dag att han älskar mamma :D värmer på bra fint i mammahjärtat. :)

Vi har tagit mkt kort idag, försök gärna att få till ett bra foto på mig och båda ungarna.. Lycka till (y)

Mormor har varit här. Var iväg och handla lite. Hittade en söt ram på netto för 25kr. Givet, höhö
Min fina Marilyn väggklocka hämtade jag ut idag. Massa fiiiin ;D

Vi har träffat Miriam och Ebba en stund med på fm idag. Blev promenad.

Nu ska jag slänga junior i säng!

Naatti

Coldplay - paradise

.... Så jäkla bra!!
:)

28.1.12

Både gott och ont

Lite blogg lugnt....

... Ett tag nu tror jag. Ploppar säkert upp ngn bild då och då såklart men känner ingen blogglust alls nu. Har mkt annat runtomkring nu. :)..

Det var skönt att kavla upp armarna och komma igång igen och jobba ikväll. Har några turer nu, hela helgen. Saknat det men har varit skönt att vara hemma med, nu när vi har flyttat och grejat. Men från att jobba hela tiden till nada nästan en månad, det märktes att det började krypa i kroppen.

Äntligen godnatt och hejdvejs ett tag bloggen... :)

Puss

bilder

Knas det där med att jag inte kan publicera inlägg från mobilen tsm med bilder jag vill lägga upp, beter sig skumt iPhonen ibland ^^

Så lägger upp lite via datorn istället nu när jag nästan är klar med naglarna :) har ju bara tagit mig 2,5 timmar...


Pizzatajm




Celwin gick med på att hålla vällingflarran själv idag ;)



Nu gör jag färdigt naglarna sen kryper jag ner under täcket..

Puss

Sånt som värmer lite extra

När jag och Gabriel hade duschat och jag nästan hade torkat klart honom och fått på han pyjamas och allt sånt, så (som vanligt brukar han vilja kramas och gosa när han har duschat för han fryser då) klämde han ihop mina kinder och gav mig en megapuss, kramade om mig och sa "jag tycker om dig mamma" hihi vad söt han är min lilla pojke, sånna där spontana grejer kan han göra ibland och det värmer så härligt i mammahjärtat :)

Alltid så glad när jag hämtar honom på dagis oxå. Han kan verkligen få en och smälta när han kommer springande med sitt supersmile på läpparna och ropar MAAAMMA :D

Idag blev det faktiskt pizza. Gabriel åt typ 3 stora tuggor sen tyckte han att det var roligare att mosa en citronskiva i glaset med cola. :p men inte så konstigt, han fick kasslergratäng med ris när vi kom hem från dagis och Ica :)

Snart sovdags!

Puss

fredag :)

Snart kommer mina tjejjor! Vi ska iväg och sola, en runda på lindex kanske, hem och ta en dusch och fixa sig lite, sen mot nytorget och käka litegranna, sen blire bowling. :) Kanske avslutar med ngn film. Vi får se, det är fredagsplanen ialla fall. Hihi


Puss

bilder







11 månader lillkillen! :) (15 januari)

Idag e en bra dag :)

Enda sen jag skaffade min iPhone har jag haft riktigt bra dagar! Lite konstigt att en pryl kan göra så :p
Nu tror väl inte jag att det e prylens förtjänst men vad jag försöker säga är att jag ÄLSKAR min iPhone :D helt fast.
Jag ÄLSKAR vår nya lägenhet, jag ÄLSKAR mina pojkar och vårt liv. Underbart. Vissa dagar har mer svackor än andra, humöret pendlar mkt ibland, men i det stora hela är jag lycklig.

Ensam hemma med morgonkaffet


Nu åkte Jonas och Celwin till farmor och farfar en stund för att ordna lite grejer medans jag blev kvar hemma med mitt kaffe och förbaaannade ryggont, jättekul. Hade tänkt dra fram kompis dammsugare idag men vi kmr mindre överens när jag har såhär ont så jag väntar nog med det...

Igårkväll drog vi igång rullen Kill List. Dålig som fan, seg och jag fattade inte ett skit av den. Jag var ju sjukt trött oxå så jag hoppade i säng snabbt.

Idag ska vi få internet och allt sånt igång igen :) wiiiieee! Inte för jag bryr mig spec mkt men det e bra att ha när jag ska tanka mina älskade serier ;)

Sen måste jag bara påpeka att jag saknar min Ida :( jättemkt! Tråkigt med vad som blivit mellan oss men jag hoppas vi finner varandra snart igen. <3

Tje!

Måndag hektiska måndag

Har haft massa grejer i luften idag:) måndagen har gått undan i ett naffs! Skönt. Varit lite bus i lekparken på fm, sen en promenix, det har varit besök här i vanlig ordning, har varit iväg och handlat, tvättat, bakat lite, ja och lite annat smått och gott. Hunnit med att diska tre ggr idag, vart all disk nu kmr ifrån?! Förstår inte.

Imorgon kommer Shogge hem, hoppas på att få träffa gamle geten på onsdag. Och resten av veckan måste vi städa färdigt i gamla lägenheten så vi inte behöver tänka mer på det. Tur att det är två trappor upp ;)
Ska även träffa Miriam och lilla Ebba imorn, hade hoppats på att träffa Jeanettan och hennes små med i samma veva men får se hur det blir.

Nu ska jag göra te åt Gabriel som är megatrött nu, hållt igång rätt flitigt idag och imorn blir det dagis igen sen pappavecka. Fyfaaan vad veckorna går snabbt nu! :/ suck.

Pusstjee

Pics

Tog rätt mkt bra foton på Celwin idag men har ju ingen internet på ett litet tag fram så lägger just nu bara upp de jag tar med iphonen. :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184604413.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184604413.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184604637.jpg" class="image">

11 månader

Om en månad firar vi celwins 1 års dag här hemma! Stort, iaf för oss vuxna ;) hihi tiden går fort.. Idag redan 11 månader och Gabriel fyllde 3 år 4 månader sen snart och det känns som nyss.. Mystiskt.

Vi har varit ute och vandrat i snövädret idag oxå :) inte lika härligt ute som igår dock men friskt om inte annat.



Karin och Ben är hos oss nu, har dragit igång ngn skräckis medans vi väntar in Jonas som nattar Celwin. Gabriel ligger till sängs han med. Har till och med hunnit med att slänga ihop en kladdkaka nu på eftermiddagen. :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184593912.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184593912.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184593912.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184593912.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184593912.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184593912.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184593912.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184593912.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_184596819.jpg" class="image">

När man e som snyggast och bäst hihi

Idag har det vare en bra dag :) vi fortsätter så tkr jag! Vi e som snyggast nu höhö ;) en solig och kall lördag och imorn blir minsta skatten 11 månader gammal!

Bedtime...

Hejdå den här kvällen.

På kvällarna, då man får den där tiden tillsammans, då är datorn viktigare. Svinroligt.

Godnatt

Nya hemmet

Finally... Vilka dagar det har varit senaste tiden. Har ny lägenhet, ny mobil en iPhone 4S, som jag btw är helt frälst i. Har fallit för frestelsen och blivit endel av Apple sekten... Iallafall enligt Emelie;)
På tal om Emelie, hon och hennes Lukas och Nettan med hennes små var här igår, trevligt :) våfflor och grejer blev det oxå! Hihi

Mycket tid blir det även med Karin och Ben som har hjälpt till massa med flytten :)

Idag hämtade vi junior på dagis som btw stortrivs i sitt nya hem när han e hos mamma :D det känns bra. Celwin börjar inte förrän nu att göra sig hemmastadd men det e inte så konstigt, blev lite väl mkt för honom mitt uppe i flytten då han blev jätte stressad, mammas lilla kille, fick åka till mormor då så allt fick bli klart här.

Nu ska jag sussa gott! Har tittat på film med min typ här långt ner i soffan ;) haha. Tjockat popcorn och pimplat vatten, hur smart det nu var innan läggdags...

Ny dag väntar! Natti

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0