Rubrik

Helgen var kanonbra :):)
Och idag kmr Kattii :) kan knappt fatta det själv, var 2 år sist jag träffade henne!

PUSS!

Rubrik

Lite fest ikväll då=) Gissa vem som kommer vara nykteeer? thihi. SKÖNT!
Jonas kommer hem inatt :) vet inte riktigt när hellerså man ska väl försöka ta sig hemmåt i någolunda tid haha.
Skumpan kommer oxå! Trevligt blir det! Party hos Lalla, smörgåstårta och hela köret. Massa folk som skulle dit visst, haha, hennes jobbarkompisar och släkt typ. Sen jag, Bever och Skumpan? hahaha. Bra blanding. Glad att jag inte dricker :D

Vaknade av ett sms idag, halv 10. Suck.. sen satte jag mig vid datorn, tänkte att jag skulle lägga mig och sova lite igen sen, men vart för pigg. Vart att ta mig ett bad, sen kom Fredrik förbi, drog till lidel och nu sitter jag här. Haha, tiden bara rann iväg.

Tiger och lidelostbågar är ju så fint. Haha. Men jag är duktig, käkar frukost och grejer nuförtiden. Kan ju bara bra... :D


En cigg nu kanske?

pusspådet


Rubrik

Ikväll då?
Orka göra nått lixom. Vi får see. Mitt huvud bara snurrar, hela dagen lixom, säkert skoj?

Till Lalla imorgon iaf, har ju lovat. Typ :D men aldrig så jädra roligt när man inte dricker ^^

Nu är gardinerna uppe och bokhyllan! :D så sköönt. Små saker kvar bara. Kanske köpa Skumpans soffa när hon flyttat, Vore skönt med en soffa faktiskt.

Varit och klippt mig idag, liten ångest efter att ha spenderat 300 kr + massa andra saker till håret. Kosntigt, det är ju helt trasigt efter mina så välldans lyckade blonderingar. TACK SKUMPAN! hahaha! Men vart nöjd som fan med klippningen, var ju värt det iaf. Inte så jätte mkt pengar kvar att leva på i Juli. Men nästa vecka ska man va hundvakt igen, föhoppningsvis, så jag får 500 då. HOPPAS JAG?! majgad. Gör allt för pengar nu. Eller ja.. nästan allt...

Diskat och plockat nu med. Har verkligen så jädra prutttråkigt att jag går in i en vägg snart alltså. tiden har gått så förbannat sakta den hä fredagen att jag inte ens pallar tänka mer.



Ny mobil oxå =) yaaaj. K770i. Tror jag den heter? thihi, nöjd är jag med den iaf!
pusspådet.


Rubrik

Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig...

Rubrik

Världens skallebank. Ta bort! Tur att den börjar avta lite nu iaf. Försökte få i mig lite käk med, gick segt :P migränen är ju inte nådig.

Imorse sa man hejdå till Jonas som ska vara borta i två veckor nu. Usch, åka bil i två dagar för att komma upp till norrland/norge? haha, helt galet.

Sen kom mamma och bråkade lite med bokhyllan :P vi hann inte bygga klart den helt, blir på torsdag. Men det blir nog jätte bra! :)

Vart iaf inge jobba idag, så skönt! Och fan lika bra! Tänk att sitta där med den här migränen.

Snart ny mobiil :D så glad! :D äntligen. Slippa min äckel samsung :D

pusspådet.

gavin & timmy xD







Så jävla bäst! :D

Så jävla less

på ALLT! orkar inte mer, helt jävla meninglöst.
Finns inget att kämpa för kvar, inget att försöka till längre. Vi glider bara längre ifrån varandra. Varför accepterar du inte det jag vill? Avstånd. Tid.

När du behövde det, gav jag dig det, jag gav allt. Men det verkar bara vara one way street där...


Fixa lite käka nu, väntar på Karin med :) sen får man väl se.


Orkar inte bry mig mer.

Rubrik

Ibland förstår jag inte ens hur vi lyckas hamna i sånna här situationer, känns som någon förbannelse som aldrig kommer att brytas. Men på nått sätt lyckas man alltid lösa det, iaf för stunden, för ett tag, då är allt bra igen. Men sen vet man innerst inne att det kommer att bli likadant igen, att det aldrig tar slut. Aldrig kan allt vara bra och vara bara som det är. Värsta är ju oxå att man vet, man vet att dom förjävliga stunderna väntar en...

Förstår inte. Fattar ingenting.


Nu är det sommar och jag börjar strunta i det som faktiskt kanske är rätt så viktigt just nu. Vill kunna slappna av, men det går inte så bra jämt. Den 26 får jag semester, den 27 juni ska jag fan klippa mig och den 30 juni kommer kusinen :) det är dom tre sakerna jag vet händer i juni. Jag vill inte bry mig om mer saker. För fan!

Haha, kollade på Hemsökta hus igår kväll/natt ^^ aldrig mer! Aldrig en liten noja när man skulle sova sen. Haha! tur att man var trött och somnade på en gång när man stängde av tvn :D

Dags att springa iväg snart. Jobba två veckor till, sen ledig :D iaf en vecka! Haha.

Rubrik

Saknar dig.
Saknar dig, massor.

Tell the world

Gårdagen = Kaos :)
Eller ska man säga idag? Kvällen/natten slutade ju inte förrän halv 5 imorse. Men trevligt var det ialla fall, bortsett från några undantag. Tack tack :)



haha, fyfan.. Ja fyfan säger jag bara. Skönt att vissa förstår, Jörgen är min egna jesus. ^^ hahahaha!




I just want the hole world to know

Too much

Det här är ju inte så bra.
Känns verkligen inte som att det är rätt tillfälle. Fan!
Lyckas alltid med sånt här, jag är ju världsbäst känns det som :D


Nu är det helg :D
Så jävla ledig imorgon, så jävla skönt. Får se vad man hittar på :) Nu blir det nog borsta tänderna och sen sängen. Hoppas min bokhylla kommer imorgon så lägenheten kan bli klar nån gång.

Conan O'Brian är ju rent av sjuk. Alltså, finns ingen värre människa. Stör mig smått på han.

Och jag gjorde världens godaste käk förut, värsta kocken! Är man hungrig så är man. Inte som att det finns nån längre som fixar det åt än nuförtiden.


Fyyyyyyyyyyyy....


Tänker på dig...

Puss

Rubrik

Är alltid lika kul att tro att man blir rånad när posten kommer :)
Söta adressändringskort jag fick idag då :P undra om man ska skicka ut några? För endel är ju helt mongo när det gäller vart jag bor nu. Haha :D

Fick ta och be mammi om pengar idag, eftersom jag är världens smartaste och slösar mina sista pengar på kläder. woppido. Men nu när jag äntligen lyckades få igång internetbanken så tror jag att jag ångrar mig lite för när jag såg att jag bara hade 14 kr kvar där vart jag bara ledsen :P annars brukar jag bara chansa mig fram till att det går att handla på kortet, vilket har gått bra tills nu :P

Fyfan vad röksugen jag blev igår, sinnessjukt! Och eftersom jag inte hade egna fick jag springa över till Lalla som var så snäll och bjöd på cigg. haha, kvällen räddad ^^

Torsdag idag, alltså nästan som fredag :) helg helg! Vad som händer återstår att se, men blir nog lungt, kanske dra till syster eller bara ligga hemma och göra så lite som möjligt, det var eta sen det var så :P
Förra helgen vart ju endel vrickad, vrickad men kul :D

Just, aldrig nånsin mer tända rökelse utan syrgas? haha, herregud! livsfarligt. Ja okej, om man inte vet att man borde ha lagom med vissa saker.



the only thing
that could make me smile
was you....

Men är det försent?

äckeltisdag!

"känns som att det är onsdag idag men nej då är det bara äckel tisdag"
vissa har ju problem med dagsuppfattningen =)

mamma är här.. igen. Blir tokig, allvarligt talat. Men skulle kanske ta och slåss med den nya fjärrkontrollen så man slipper leta efter kanalerna och hållas på för att byta från 4an till 5an. Smått irriterande. Men börjar tro att efter 10 försök att få igång den nya att det e rätt hopplöst. Men ny tv snart så! :D förhoppningsvis snart :P


Löning om två veckor, semster om två veckor, KATTI kommer om två veckor.
Så alltså två veckor till, sen är det lungt ett tag ;D weeeii.

N
er till tvättstugan och plocka upp resten, sen duscha, och det är ju egentligen bra att mammsen kom just idag så slipper jag traska upp mot station utan hon får äran att köra :D har kommit på att jag kan ta 15,14 tåget istället så slipper jag vänta i 20 min på bussen där.  Värsta clever :P

Slutar halv 9 idag. Pga fotboll på tv, visst jag klagar inte, men det verkar ju mest töntigt. Ett jobb ska man väl hantera som ett jobb och inte avbryta pga av fotboll? Eller? Kanske är så på alla andra arbetsplatser med, vad vet jag. Tönteri är det ialla fall.


men men.

Ciao

update

lite snabbt såhär lite innan midnatt :P
jag är såå trött och såå mätt, andra dagen jag mular i mig tacos :P fast det är ju sånt som blive över från när jag fixade det igår, men ofta man slänger bort det .

Äntligen har jag fixat lampor i lägenheten, kan ju vara praktiskt att ha ibland.



Varje gång
blir jag så glad
känslan i magen
även om jag vet
att det aldrig blir som det borde

ändå allra bästa.

15...

Jag skriver 15 men ingen fattar vad jag menar med det :P lika bra alltså. Men ångesten börjar komma krypande nu. Mkt står mer oklart nu än det gjorde för några veckor sedan, då jag trodde mig vara såå säker. Fan... Finns ju ingen återvändå nu, men ångesten, ja, den älskar mig just nu känner jag.
Taskig läge är det ju big time.


Idag träffade jag ialla fall mamma, igen... haha, man flyttar hemifrån och tror man ska slippa träffa dom lika mkt, men blir nästan mer ^^ hah! bankbesök som inte alls resulterade som jag ville, först var dom sega och verkade inte vara vetande om att kunder väntade. Sen fick jag fel koder. Skiter i det nu, ska byta bank. SUUG!

Men som tröst inhandlade jag lite kläder och ny mascara, glömde hårfärgen. Haha, men tror det blir att färga efter att jag klippt mig. Vet inte ens om jag borde klippa mig, jag som alltid får för mig att spara håret, det växer och när det är på god väg att bli som jag vill så klipper jag av det :D haha.

:)

och lite till :D
typ en kvart inne på lindex och 1040 kr försvann. Hur fan lyckas jag?!

bästa

Tack för i helgen =) pälskaningen är hemma hos sin matte nu iaf ;D hahaha! Aldrig mer.. ^^

--

Fy vad trött man ska vara då, inte så konstigt kanske då men ändå, skapligt jobbigt äre ju iaf :P
Somnade vid 9 idag, vaknade vid 11 av att mamma kom och började grejja, fick diskat iaf och hon började att montera upp den lilla byrån, sen började hon montera upp databordet och sen när jag väl vaknade till liv blev det den större bryån :D alltid bra med mamma, haha :D
Sen iväg till affärn och handla lite, sen hemmåt och fixa tacos. Gott så länge man inte kände sig helt proppfull och det vart jobbigt att tugga.

Snart besök då =) längesen man träffade på dig, och sen soooooooova, herregud, känns som att jag skulle kunna sova i veckor nu.
Jobba imorrn, men hurray. Börjar en timma tidigare med. Pfft...

--

bästa bästa bästa bästa bästa bästa du :)

traderafreak

Katta var ju här nån dag sen och hälsade på mig, tack för besöket btw, gumman! Ses kanske i helgen då? ^^
Och hon sa nått om att hon fått en ipod som hon lagt bud på, på tradera.se
och idag fick jag för mig att helt plötsligt bara gå in och kika lite, först blev jag medlem för jag fick syn på en sak jag spontant la bud på :P sen fick jag syn på en sak till.. och en sak till.. tills jag insett att jag lagt bud på runt 3000 kr :P då vare dags att inte kolla den sidan mer idag :D hoppas bara man inte måste ta allt om det blir typ sista budet eller hur man säger? Då är jag rätt körd. Haha

två av sakerna jag lagt bud på,
men hallå? jag lär ju aldrig få tillbaka min ipod som jag glömde hos Shogge för ett år sen?! Känns inte som det iaf. Kan lika gärn skaffa ny och aldrig ta hem den till nån som har fest. Yupp.. då ser jag den isf aldrig mer igen :P




Neej, hinner ju fan inte sitta här nu. Måste upp och fixa mig klipptid, sen iväg och jobba.
Hm, två inlägg idag. Så händelserikt är mitt liv.. owiiiie.

Ses!

Nostalgi

Men alla dessa modebloggar, och andra bloggar som bara blir modebloggar till slut, alltså, visst, jag fattar att man är intresserad av mode och kläder, vissa lite mer än andra :P men egentligen, hur kul och intressant är det att läsa varje dag vilket outfit en person har haft? Alltså man börjar ju känna en viss press på hur man borde klä sig och inte nog med det hur blogghelvetet ska se ut? majgad säger jag! Alla är inte så imuna mot sånt där och börjar känna så faktiskt.
Men men. Det är ju upp till var och en, säger bara det att dom senaste bloggarna jag vare inne och kikat på har vare mest om kläder. Palla alltså?


Meeeeeen sen måste jag oxå gratta folk till studenten idag, iaf dom i Örebro ^^ grattis grattis grattis :)
John lär man väl inte få se på ett tag, bakis i en månad kanske? Haha. Lycka till idag, tänk på mig som ska iväg till jobbet. Ägna mig gärna en tanke när du springer runt på frimis, klaras, stadsparken eller vart du nu ska, glidarjävel! :D

Ett år sen. Den 8 juni tror jag? Då var det ett år sen. Otroligt säger jag bara, skulle dock  vilja göra om den dagen lite, iaf släktmiddagen, vill gärna minnas den lite mer :D
Annars var den ju rätt genom great! Tiden rullar iväg, men jag är glad att jag fick uppleva studenten, vissa får ju inte det, ialla fall inte alltid en bra student. Vädret var kanon, vilket gjorde en lite mer rund om fötterna än man var kanske, hej värmeslag! Presenterna och sällskapet man var med var lovely. I bilen vi åkte runt i med pappa, Markus, Ronja och Emelie :)
På kvällen blev det stadsparken? Jo så vare nog, ingen frimis här inte! Vem orkar trängas i en krog en hel kväll bara för att det är dit man ska gå på kvällen? Nej nej, vi drog till parken och luffade. Måste tack er som var med den kvällen. Och Markus pappa som lär oss komma mitt i natten och spela poker och dricka bärs med han. Hahahaha! :D





image187

HR3
studenter 2007 :)

. . . . . .

Saknar dig :(


Vet faktiskt inte vad som krävs, men egentligen, hur blind kan en person vara?
Bara undrar.

HOT SUMMER

Äntligen ny vattenkokare, micro och FJÄRRKONTROLL! xD som dock inte funkar ännu för jag inte är så värst teknisk och inte alls fattar hur man installerar den, jävla anvisning som bara är åt helevte. Någon som är bra på sånt? :P
Jag får sitta och kolla på 5an typ hela dagen för jag är så lat nu oxå och inte orkar byta kanal med gamla fjärrkontrollen som är så jävla cp och inte funkar ibland. ^^

Och så är det såklart lika jävla varmt idag med, hurray?! JAG DÖR, bokstavligt. Hela kroppen är helt försegad och så fort jag ställer mig upp snurrar allt, går jag uppför trappor så dunkar det i hela pannan, haha! Går ju sönder snart känns det som. Nästan fyllekänsla igen, var ju ett tag sen. Men jag tar hellre ett glas cola eller en smoothie istället för att supa mig full varje helg. Känns lixom helt meningslöst nuförtiden. Inte för att jag har så mkt att välja på, men ändå. Man inser saker nuförtiden som man borde ha insett för kanske 2-3 år sen, man kanske inte hade slösat bort varenda helg sen dess isf ? Alla pengar som gått åt, helt i onödan ibland. Nej inte vara så nostalgisk nu :P

Har inte så mkt att göra nu heller. Orkar inte göra nått heller. Karin var förbi en sväng förut, fixade ihop en fruktsallad, senare kom mammi med då micron och det :D tacktack :) skulle ju ha drage o käka på nytorget men blev inget med det, får ta och fixa till lite pasta senare eller om man drar en pizza senare. Jag orkar seriöst inte med ett skit längre. Alldeles för varmt, som att gå in i en vägg när man går ut. Helt omöjligt..

Jag har iaf fixat mig lite smoothie nu :D haha, vilken jävla blandning av frukt det blev :P jordgubbar, kiwi, banan, passionsfrukt o massa. Ändå kände jag knappt ngn smak? Haha, så bra.

Vart ett längre inlägg än jag trodde. Men som sagt, finns inte mkt annat jag har och göra just nu. Inga cash på mobilen heller, orka fixa det lixom. Jobba imorrn, om man orkar. Huvudet sprängs typ i tusen bitar dessa dagar och huvudvärkstabletter kan jag inte heller äta. HURRAY...

Läsa lite kanske.. nej.. ja.. kanske..
Sova en sväng? Nej fan, går inte nu.. för ljust :P
Duscha igen? haha, nej huden är torrare nu än nånsin xD

Klaget är jagf idag. Väntar på att Finnen ska ringa men han fattar ju inte^^

heeeeeeeeeeeeeyypuuuussssss

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0