Regniga måndag

Snacka om att det var trögt att få upp Kelwin imorse. Vi kommer ju att behöva gå upp vid den tiden, 6-6.30 varannan vecka nu när Gabriel börjat på förskoleklass och ska vara där varje dag 8-13, då även dom dagar Kelwin är ledig från dagis måste han upp och med bort. Kul. Mest morgontrötta ungen nånsin. MEN bara då HAN tycker det, vissa mornar är han ju uppe halv 7 redan. Oftast är dessa mornar när Gabriel är hemma så det är väl lite tur det nu då. 😅 dags att börja ställa om sig inför dessa tider för en själv oxå. Sommaren är snart förbi och lyxmornar över. Trots att man går hemma nu, halvt sjukskriven så äre ingen jävla semester. 

Påväg mot usö nu. Träffa sjukgymnast. Nästa besök är psykolog 😎👍 drygt att tiderna är så långa mellan besöken. 


Söndagkvällen. Kelwin och jag tog en kort promenad bort och träffade Miriam och Ebba som va så fint målad i ansiktet efter en dag i Arboga med äventyr :-) 



Nöjd ;p

Jag undrar ju. Vem tar ner garden sin först? Vem av er idioter kommer fatta att de är dags att sluta lägga näsan i blöt och pajja ens hela tillvaro och förvärra hela situationen som redan infinner sig. Jag tycker det är dags för er att öppna ögonen och ta bort händerna från öronen. Och fatta. Endel har inte den jävla blekaste aning men ändå öppnar käften och läcke skit ut som kan förgifta halva universum. Era jävla rövhål. 

Nu är vi framme i Örebro stad. Regnig morgon som fan. Kanske slutar med sol ikväll ialla fall ;-) 

Peace ☔️

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0