Mer kalas

Blev inte mkt bättre med bilder idag heller, men lite blev det ju ialla fall. Tyckte jag hade fullt upp med massa annat under dagen lopp när det har varit kalas igen och massa barn i lägenheten :D



Imorse kom Jonas föräldrar upp på lite fika och present till 3 åringen! :)
Ännu mer tågbanor, nu finns det MASSOR med tågbanegrejjer, ojoj.. Får ju knappt plats längre... :)







Emmy och Elias hade hunnit gå hem innan jag kom på att jag skulle försöka
fota lite :P det var ju lite synd, Elias var ju så söt i sin lilla hjälm när han sprang
runt och blev flyförbannad varannan sekund om han inte fick som han ville ;)
höhö underbart med ungar! ^^ det är ju ialla fall fart på dom, hihi


Tack för idag. Nu sover alla pojkarna här hemma och jag har slagit mig ner i soffan och ska chilla en stund innan jag ger upp för idag och intar platsen i snarklådan. Imorgon är min lediga tid över, dags för jobb igen. Men nu har jag några kvällsturer, det är skönt, tycker det är soft att jobba kväll! :)

Gabriel 3 år

För 3 år sen idag kl 10.54 föddes lille Gabriel :) och nu har han redan kommit till sin 3 års dag. Fort har det gått. Har varit em jätte trevlig eftermiddag här med lite kalas, smörgåstårta, chokladtårta, kaffe, saft, ja nam nam :D jag blir väldigt stressad vid sånna här tillfällen men det gick ju bra ändå även om jag räknade fel några ggr ^^
Gabriel har öppnat många paket idag, jag är nöjd med dagen får hoppas han är minst lika glad han! Har varit mkt ståhej hela dagen så nu sover han som en stock! Imorgon väntar ännu ett kalas då polarna kommer, det var bara en kompis till Gabriel här idag och resten vuxna, men bättre det än inga alls. Söte lille Albin ville krama Gabriel när dom kom och sen när dom skulle gå, men idag var Gabriel inte så kramig av sig tydligen, det var gulligt tycker jag :)

Dåligt, ovanligt dåligt med fotografering, speciellt en dag som denna. Besviken på mig själv. Men men, får fixa mer imorgon. Några klick blev det ju :)


Guess who? ;) 3 år sen på BB :)


Nya husbilen var poppis :D


Viktigaste att blåsa ut ljusen :D


Tror jag ska knäcka ngt avsnitt av Greys nu sen blire snarklådan för min del oxå.
Tack för idag allihop, är supernöjd. :)
Och tack min älskling för att du alltid ställer upp och bakar så gott jämt :D

lördag



Bever mådde som en softpotatis här hemma hos oss när han blev kvar
2 dagar och tjockade i sig både det ena och det andra. Vi kollade även FISKARNA *asg*
Fiskar som levde på land.. och fiskar som hade vingar och flög ovanpå vattnet..
Någon har fastnat lite väl för BBC Life/Earth eller vad i helvete det nu heter. Skumma grejer. :P



Våran avancerade motionscykel :P haha. Den är faktiskt helt okej men det
är synd att jag inte kan ställa in rätt program själv, för mkt knappar... ^^



Blundar på 9 av 10 kort.. jäkla blixt! :D men glada är vi, hihi
Men mamma saknar sin andra pojke. I veckan blir det mkt kalas då han fyller 3 år. <3


Idag är det lördag, lediga lördag :) när mamma har hämtat Celwin senare idag ska jag dammsuga, sen.. seeeen ska jag inte göra något alls! Jag vill inte det, men jag vet inte hur bra det kmr gå, kmr förmodligen gå runt och plocka här och var ändå. :) rätt skönt att vara sysselsatt även om man vet att man inte måste. Kolla film och mysa runt.

PUSSTJE

snabba steg redan innan jul-månaden!

... Får INTE glömma köpa glödlampor, får INTE glömma köpa glödlampor... Suck, blir galen när man ska tända lampor och det inte GÅR för det inte finns nån GLÖDLAMPA i! Hugga! Glödlampor är en sån sak som man lätt som en plätt GLÖMMER.. Jämt.. Ja, även om det är en sån grej i hemmet man är väldigt beroende av. Rätt så konstigt det där.

:) arbetat idag, jaa.. 7-15 gick jag idag, glad som tusan att jag fått mig en lite mer schemalagd rad nu ett tag fram! Tackar man klart icke nej till, känns fint. Fast arbetskamraten jag hoppar in för var väl med om mindre rolig grej, vi hoppas hon mår bättre snart igen såklart. :) Men fram tills dess tar jag väl hand om hennes turer ;)



Inte ens hunnit bli december månad och vi här hemma har redan; bakat lussebullar, pimplat massa god Blossa lättglögg med mycket myycket russin (bara jag som dricker glögg, tur det så får jag ha det för mig själv ;)), ätit massa peppakrkakor, även bakat ett gäng med sådanna, lyssnat på Gott nytt jul med älskade bananen, hahaha och idag då har vi julpyntat lite! Det ni. Nu är det lagom med pynt tycker jag.. Nu får det räcka, gardinerna i vardagsrummet, julstakar, adventsljusstaken är framme, julstrumpan hänger på kakelugnen och lite tomtenissar utspridda.. :) och nu ikväll har vi tänt massa ljus och haft det mysigt jag och min man. Julstjärnan i fönstret har gjort det extra mysigt och nu strax ska jag gosa ner mig i sängen där nya bäddmadrassen ligger :D:D helt underbar. Igår var vi nämligen till Örebro och mberg :) vi passade på efter att jag vare till ortopeden som för övrigt var det mest värdelösa läkarbesöket in the history! Men men, skitsamma. Vi shoppade loss rejält och hade det massa trevligt. Blev endel på Ikea må jag lova, men nu är ialla fall alla Gabriels födelsedagspresenter och julklappar färdiga. Celwin som är kvar, lite klurigare alltså. GE MIG TIPS! ^^

Ta mig sista kvällsciggen, jaga tandtrollen och sen bums i säng. Är ledig i helgen och imorgon ska Celwin till mormor så vi blir barnfria och vi ska inte göra ett enda dugg! Jo, kanske dammsuga om jag orkar. Annars.. nada! Helt underbart. Och sovmorgon ska vi ta på söndagmorgon. BÅDA TVÅ! Ligga och dra sig länge, länge.. Gud vilken lyx ;)

Blev mkt bloggande idag. Nu är jag trött! NATTITJE!

happy working girl

Segast i stan. Inte riktigt med känner jag ^^ MEN, det vände ju alldeles nyligen, blev skapligt glad när jag fick telesamtal från mitt arbete! Massa jobb! Kmr bli fint nästa månad. Men det är ju det som är det drygaste med att timvik:a, lön månaden EFTER, hade gärna velat ha den den 27 denna månad ;) men den som väntar, höhö


Båda barnen sover middag, jag har intagit soffläge och ett Greys avsnitt. Idag blir det lite lussebak och hoppas att Ida kan ta sitt förnuft till fånga och svara på mina sms och komma HIT! :P


Julaftonkvällen spenderas på Regnbågen med frugan Sindia, haha. Fan va kul vi kommer ha! Tror jag ser mest fram imot det. Jobbar väldigt bra med dig även om du är lite halvt galet störd *host* :DD
bäddningen är vi nog allra mest överens om.. Eller? hahaha.

dagarna framöver

.. Fortsätter jobba borta på Regnbågen med mina älsklingar och jag är helt överförtjuuuuuuuuuuuust i att jag och SINDIA ska jobba julaftonkvällen tillsammans :) det gjorde mig glad! Våfflor har vi planerat.. bland annat ialla fall ;) det tyckte vi passade, vem behöver julmat när det finns våfflor med glass (eller grädde) och hallonsylt?! Not us! Haha!

Lörd 7-12.30 och 16.30-21.30
Sönd
7-12.30 och 16.30-21.30
Månd 7-16
Tisd
7-16
Ons 7-16

Torsdag, in till USÖ
Fredag, Celwin till BVC



Då vet ni mina kära vänner hur min kommande vecka kmr se ut! Pretty busy, bättre blire inte nästa vecka då Gabriel fyller 3 bast mitt i allt ^^ kalas hit och kalas dit :) mysigt tycker jag, hihi

Idag när jag kom hem nu på kvällen stod det en chokladtårta (då menar jag CHOKLAD, ska ta kort imorgonbitti) i kylen. En test tårta som Jonas gjort.. Jag tror den är kalasnamnam! Duktig han är min man. Jag funderar STARKT på att knycka en bit.. jag får ju faktiskt det ;)

Ont i ryggen av att sitta längre, askul. Nä, så nu gosar jag ner mig i sängen och tar natta, NATT!

pics

Lite bilder från 15-16 februari, Celwin 9 månader :)


Finaste pojkarna!


Ibland mindre glad ;)



Endel trött-bilder blev det visst.. ^^


NU ska jag, eller inte nu, men när Gabriel somnat, ska jag se ett avsnitt av 2/5 Men, sen slänga mig ner i sängen och SOVA, med lite tur tar Gabriel lite sovmorgon, men kl 5 halv 6 kmr vi då ICKE gå upp imorrn igen, för då är jag LEDIG! :) vi ska tvätta och grejja lite här hemma ialla fall. Nu dör mitt batteri så jag stänger ner nu, TJOPUSS!

Celwin 9 månader idag


Grey's nu!

Första gången IDAG som jag kan andas ut, landa, känna lite lugn efter denna dag ^^ har återigen denna kväll intagit soffläge, tänkte ta mig en kopp te, men kmr bara springa och kissa 150 ggr innan jag somnar sen, och att gå upp ur sängen mer än 1 gång för att kissa är inget jag är så pippi på att göra när man gjort det varje dag i 7 månader x2 :P om ni förstår vad jag menar.. :)

Jobbat idag, jobba imorgon, jobba heela helgen.. då menar jag HELA helgen! ^^ Hrmpf. Mitt andra hem. När jag skulle berätta ngt för Jonas häromdagen och sa ".. och när jag kom hem från Bever efter rasten..." hahaha, himla bra att det är så pass ;)

Och idag blir Celwin 9 månader, 15 november. Börjar bli stora killen nu!

Jag tror jag behöver sova!.. Snart..


måndag

Ska jag ta tag i köket nu eller sen? Jag tror det blir sen..
Jag sitter här nerkörd i soffan, glor på Greys och har fortfarande jätteont i magen sen igår, blev lite väl mkt intag av mat igår :P minst sagt!
Tvättid har vi oxå idag och nu tror jag Celwin vaknade efter ytterligare en powernap denna förmiddag. Man får mkt gjort ;) men jag var uppe redan vid 5 imorse för då tyckte Celwin att vi skulle kliva upp.. Det gjorde vi och lät pappa ta lite sovmorgon.

.. Och om Ida bara kunde svara så jag visste om jag ska dit senare och hjälpa henne (min tur att hjälpa henne denna gång! :P) med förrådet eller inte. ^^ Hoppas bara min mage mår lite bättre sen.

Har jobbat från ons till igårkväll, så blev en lååång jobbhelg med andra ord. Plus lite till då.. Så idag är jag lyckligt ledig :D





.. Mums!

Ida 23 år

:) Vi ordnade upp lite födelsedagsfirande ialla fall!




- Det här är jävlar mig kärlek! /Ida
hahahaha :P "jävla cp hora!" -asg- jag dog..



Asch! Blev ju lite konstverk och roligt hade vi ;b men blev inte mkt tittande på Greys inte!

Nu ska jag plocka vidare här hemma medans jag kan, ska jobba ikväll och halva helgen oxå, yay.. :) har jag väl inget imot direkt, men man är väl inte alltid så pepp på att gå upp kl 6 en fredag och lördag ;)

after work

Kvällspasset på regnis gick bra i vanlig ordning en lördagkväll som denna, har nu intagit soffläge framför några Greys avsnitt, ska jobba imorrn natt så måste försöka hålla mig vaken lite till här så jag kan sova under morgondagen, det har ju inte gått så bra med det dom sista nätterna, suck. Men på fm imorgon kmr Ida hit och ska hjälpa mig med det jätte underhållande sysslan att göra rent i kyl och kaaaanske frys, jippiii!

.. USCH vad trött jag är :S

.. ja hur fan ska det här gå? ^^

,.,.

Jag fortsätter med mitt Grey's, måånga avsnitt på säsong 3 insåg jag. :) hähä.

Rätt mkt jobb nu, har jag inget imot nu när man börjat komma på fötter igen och återgått mer eller mindre till det vanliga som förr, känns bra. Bättre ialla fall.
Och Gabriel är så snäll, han gör det så lätt just nu, som om han visste på ngt vis att mamma behöver lite lugn och ro bland allt kaos då och då, min rara lilla pojke. Han är helt underbar.

Jobb ikväll, jobb imorrn, jobb på måndag.. osv.. :) haha.

Träffat Ida en liten sväng idag med, har gått några dagar sen sist ju :P

Puss

för mkt fritid?

Här går jag runt och tror att jag är stans största Greys Anatomy nörd, sen inser jag inte förrän NU, att det är säsong 8 som går på onsdagar kl 21, INTE säsong 7 som jag trott. Tjiiii ;b pinsamast :D
Så nu tankas det för fullt här.. Nytt avsnitt av SOA ofc, och säsong 8 av min kära sjukhusserie! Höhö. Fyfan, jag har 2 galna ungar, ett hushåll, jobb och en man... alltså.. hur får jag så mkt tid över till sånt här? ^^ Ja men hellre det än att inte få det. Faktiskt!

Jobbade 10 tim igår.. Woooho. Samma timmar som när man jobbar natt, men det är skillnad på ngt vis :P 10 tim dagtid.. i streck.. det var annorlunda, haha. Men idag är jag ledig, har lite tvätt, mormor kmr med Gabriel vid 11 och ikväll ska vi väl en sväng upp på byn, är tydligen ljusafton.. Tror jag tar en runda till Bra Begagnat, enligt Pia ska det finnas bra mkt leksaker till ÄNNU billigare pris och hennes dotter var tokig i att gå dit då med, haha. Så vi får väl se vart vi kikar runt :p

,,,



Saknar ljuset, saknar sommartider, saknar Polen, men åker aldrig mer dit igen utan mina pojkar! Resan dit i sensomras kändes mer eller mindre som helt onödig och bortkastade pengar, hade kunnat vara 100000 ggr bättre bara de hade varit med.

älska vara grey's nörd!



Mkt viktigt tidsfördriv. :) Det blev ju en intressant dag, jag tror.. tror, jag kan ha gjort ngt jag kan kanske kommer till att ångra sen? Vi får se, haha. Galen e jag nog iaf, förstår inte vart jag ska få till den tiden och orken jag behöver till det. Vill ju och så, så viljestyrkan finns ju, men frågan är hur långt den räcker om orken inte räcker lika långt. Eller energin. Jag har ju lixom endel annat i mitt liv som kräver väldigt mkt från mig med. Ah, vi får se vi får se, hihi.

Vill flytta. Det vet jag. Usch och fyyy vad jag vill flytta! Trodde jag aldrig jag skulle säga. 1 år och en månad har vi bott här. Vill flytta, sa jag det?

Låång arbetsdag, 12-21.30, väntar imorn, så jag tror det blir iaf ett avsnitt till av Grey's sen ger jag upp för ikvälll.
Älska vara Grey's nörd, älska det!!!! höhö

såå.. PUSS! (:

,.,.,.,.,.,.,.

Hur kan det gå och komma i sånna här fruktansvärda vågor? Jag blir rädd. På riktigt. Rädd.


..aanyway, jag fortsätter med mitt Grey's maraton och laddar upp alla krafter jag vet att jag egentligen inte har efter senaste dygnen, till att hämta min son på dagis. Ska bli himla underbart att få hem honom. Fucking underbart!!! <3

andra nattpasset jag gjorde inatt gick just fine såklart (: alltid lite trögt där vissa timmar men men ^^ har endel inbokat framöver på Regnis bl a :) det känns skönt.


tje!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0