2 år sen...

... Låg jag på BB med en massa ooooooooooont!
Han ploppade ju inte ut förrän kl 10.55. Men det var två år sen det. idag blir han 2 jävla bast! Hur fort har det inte gått? Vart tog min lilla bebis vägen som nu gått och blivit en stor pojke? Nä okej, kanske inte stor, men större! :) han är så himla duktig på allt den grabben. Han överlistar sina föräldrar och jag undrar vart fan dom generna kom ifrån? :D den där småbarnssmartheten att få precis som dom önskar, ja, den lär man sig inte så fort som man vill. Ibland undrar jag vem som lär vem vad ^^. Hihu.

Han firar sin födelsedag hos sin pappa, det känns skapligt bittert att han är där, jag vill ju såklart oxå vara med honom när han fyller år, men han kalasar med pappa och pappas familj idag och så är det ju när det är varannan vecka. Han kommer ju hit imorgon så då blire kalas, ska bli så roligt. Har en massa att göra imorgon innan jag hämtar honom på dagis.

 





Första året :)



och ytterligare ett år senare... stora killen (:

HIPP HIPP HURRA PÅ HANS DAG IDAG :D



Idag åker vi och handlar iaf. Och fan.. jag känner en förkylning på g. Igen :( hoppas verkligen inte..

1 advent

Blev en sväng till Jonas päron, tanka lite film, sen en runda med mina päron till julskyltningen som va uppe på hberg. Ja, till konsum och ica där det fanns gratis julmat, haha! ;P gött. Men var inte så pigg på att dra i mig massa sånt idag, pappa var piggare på det. Fläsket :D

Sen har vi bakat lussebullar här hemma idag :) eller Jonas har bakat. Jag hjälpte till att rulla lussebullarna bara. Hihi, göttans.
Blev väldigt fluffiga!



v 30 :)



kaboom! :P


Nähe, nu är ja så illa tvungen att hjälpa till att paketera lussebullar. Tydligen.

går in i vecka 30 idag

 

11 (10) veckor kvar. Vad fort det har gått!

 

 

Har varit till BM idag, allt såg så bra ut så, som vanligt :) sen promenix bort till ica, banken, apoteket och hem.

Humöret har varit välldans upp och ner idag, hatart. Halsbränna oxå, en jävla massa halsbränna jämt :(. Skitjobbigt!

Men julgranen drog vi upp och pimpa oxå :D woho.
Orkade inte vänta längre, haha. Så julpyntanted är ju praktiskt taget färdigt hemma hos oss för i år :D

 

Till och med införskaffat mig en ny mobil. Jonas fick ta min HTC. ORKA DEN! :O så har pillat med den nya lite idag. Det var mamma som hade den innan men använde den knappt alls så den är praktiskt taget ny.

 

IDOL ikväll! :D Bever och Maria kommer väl oxå upp och glor på det med oss. :)

 

Puss.

en sak med the voice

... Ja, alltså, varför ska dom TJATA ut allt dom gjort under veckan? Fattar verkligen inte det. Endel rapattacks dom gör, kan dom visa en hel vecka och köra hela rapen om och om och oooom igen! Gäster dom haft osv osv. Sen har dom best of vecka X, dom tar inte best of den veckan, dom tar tamefan allt dom haft under den veckan. Riktigt irriterande. Tycker dom kan göra massa annat på den tiden istället.


Kallt kallt kallt. Glad att jag har en ny jacka! :D älskar min nya jacka, den är riktigt bra. Det var till och med Jonas som hittade den åt mig när vi gick runt inne på Mega och kollade efter jacka. Skit bra :)

Idag är det Fjugesta som gäller med klassen på studiebesök på ett LVU hem. Eller så var det ett LVM hem? :S minns inte, haha. Och imorrn äre lektionsdag i askersund, USCH! och på fredag ska vi till BM på förmiddan. Så det är vad jag vet händer de kommande dagarna. Rätt händelselöst nuförtiden ;P

Kanske fixa ngn frukost till kaffet..
Tomt det är utan lilleman som springer runt på sitt bästa humör som han har på mornarna :) pappa vecka den här veckan från igår så nu blire sådär jobbigt tomt en vecka igen. Men när han kommer igen på tisdag, så äre kalas :D ska bli roligt, han ska få mycket presenter, hihi.

smidigt var det ja

Barnvagn kanske inte alla ggr är så himla smidigt och snärt att gå med överallt, att ta sig fram genom snö eller när det är folktrångt på olika ställen, men fan så bra det är med barnvagn om man ska handla och promenera hem. Eller bara lägga väskan, vantar eller vad som helst. Usch ja, smidigt var det ja :D fast Gabriels barnvagn är ju rätt sliten nu, eller det där under vagnen, där man lägger massa saker ni vet :p har ju typ lossnat på ett ställe, så lägger man för mkt eller för tungt där skrapar det i backen, haha. Snacka om att ha utnyttjat det utrymmet under vagnen alltså ^^ vi får se hur vi gör till bebben som kommer i februari. Tror det blir syskonvagn, fast jag vill hitta någon som inte är så himla otymplig. Vill ha en rätt smidigt och inte allt för bred. Gabriel kommer ändå inte sitta så mkt i vagn även om han behöver vagn. Ja, det är som det är. Får se hur vi gör. Vill ju iaf inte göra mig av med den här vagnen vi har nu heller så den blir ju kvar på ett eller annat sätt. Han är ju hos sin pappa varannan vecka oxå och där behöver han oxå en vagn. Ja, mycket med det där?!


Handlat idag, sen blev det matlagning när vi kom hem. Kassler i ugn med ris, jordnötter, banan, annanas och chilisås :D så himla gott är det. Gabriel tyckte det var lite segt att tugga kasslerna, men det gick ^^

Har faktiskt julpyntat idag oxå. Så det blev så till slut. Fast är helt säker på att det ska finnas lite fler julgrejjer nere i förrådet där det är kaos just nu efter mitt bultande efter julsakerna tidigare idag xD skitbra. Får fixa klart det en annan dag, och sen ta upp julgranen oxå. Vill ha en riktig gran såklart, men det fixar vi nästa år. Känns på ngt sätt mkt smidigare med plast.

Godis, chips, Idol ikväll. Hejja JAY!

julpynta eller inte julpynta än...

Ååååh jag vill julpynta! Undra om jag ska göra det idag. Har inte ro i kroppen till att vänta tills nästa vecka ;P vi får se. Kanske.. Vill få upp lite julstämning iaf, i det här vädret vill man ha det så mysigt som möjligt inomhus.

Gabriel och Jonas leker förfullt i Gabriels  rum. Målar tror jag dom gör oxå. Så jag har nog tid till att pynta litegrann;) ska ner och hämta påsen med resten av pyntet sen när jag ska ner till tvättstugan.

Gabriels mormor kommer idag och så ska vi handla, det står på schemat idag.
Imorgon ska lilleman fotograferas med sin pappa, farfar och gammelfarfar tror jag det var? :)

bilder

 

 

Haha, blixten är bländande ;P

 

Den lilla donnan Isabella var här idag oxå med sin assnygga mamma...

 

... Jeanettan! ;)

 

Bjöd på lite bilder idag. Lånat mammas kamera och plus att hon har haft bilder på kameran sen typ.. ja.. 2 år tillbaka, haha! Så la upp endel, men mer på facebook. Tar så mkt längre tid här på bloggen.

 

Isabellas paket hämtade vi ut idag oxå, sen gick vi hem till dom en och öppnade det, Isabella verkade jätte nöjd med sin Hello Kitty sulky! :DD jag oxå *asg* Gabriel lekte och busade oxå där. Sen traskade vi hemmåt, lagade mat, diska och sen lite mys i soffan. Nu sover lilleman, snart dags för mig att göra det med, så tröööööött! Tvätta imorgon. :( usch.

18 nov

Projekt potträning med lilleman går väl rätt frammåt :) han blir duktigare och duktigare, även om han inte gör så himla mkt i den där pottan förutom att sätta sig på den :P kissat i den 2 ggr sen tisdags. Haha sötnöten.

Han är lite bättre nu, men näsan är fortfarande täppt och rinner lite då och då, och hostan kommer och går. Annars är han pigg som alltid! Ingen feber heller, så det är ju skönt. Tror han har ngn tand som inte ploppat upp än heller, dregglar som faaaan, hela tiden.. Inte sett han dreggla såhär mkt sen han fick sina första tänder ^^

På tal om tänder, har Gabriel sitt första tandläkarbesök snart oxå :D haha, ska bli spännande att se hur det går :D


Igår bakade Jonas krämbullar. Fyfan vad goda dom blev, duktig är han min gubbe ;D idag har jag slängt ihop en kladdkaka oxå, nam nam. Nä vi är inte tjocka familjen inte.

nam!!

 

 

Undra om jag skulle ta och sova en sväng nu med lilleman som oxå sover middag..? Undrar även när Nettan och hennes lilla tjej kommer upp. ;P inte så himla lätt att planera ngt när det är småbarn inblandade, haha.



(:

mörtsjön en natt

Vi var till mamma och pappa från igår och kom hem i förmiddags. Hade det mysigt därborta med god mat och tårta på farsdag :) kollade på film och så. Vi ska få deras säng sen när dom flyttar i januari, wipppiiie! Den är underbar och större än den vi har, eftersom Jonas klagar över att jag sparkar han i ryggen om nätterna och rullar över hela sängen. Ja vad säger man? Jag sover jag vet inte vad jag gör, men gillar tydligen att ha massa plats ;D

Vi har fixat klart det sista i gamla lyan idag med, så det är klart där nu och det slipper jag tänka på nu.

Käkat fläskfilé och grejjs idag med, gött! Och ikväll blire bara lugnt, som alltid. Har ont i ryggen som vanligt :( men men.

Imorgon är det utvecklingssamtal på dagis och så äre ju tisdag igen så då kommer Gabriel hem till oss igen :D:D usch vad jag saknar honom. Så tomt när han inte är här och härjar. :)

vecka 28

Blev en mysig Idol kväll här hemma med Maria och Bever och massa godis ^^ Jay var bäst som vanligt, älskar honom, ja. Röstade till och med på honom igår, första gången jag röstar :P men igårkväll var jag bara tvungen! Usch vad bra han är.


12 veckor kvar, tiden går snabbt. Men ont i hela kroppen, revbenen känns inte stabila! :S


Lördagmorgon med kaffe och tvättid. Ska fixa ordning lite frulle snart med, tror på rostade mackor idag med :d gött!


Skulle vilja ha min lilleman här hemma, när vädret är såhär tråkigt vill man mysa med honom hela dagarna istället! Nu måste vi sluta handla presenter/julklappar till honom. Gud vad mycket han kommer få. Nästan mer än när han fyllde 1. :O vi som har en så förbannat kass ekonomi nu med! :( USCH!

.

Idag blev det skola en timma.
Woho.. kändes ju nödvändigt. Men fick iaf veta betyget i Psykiatri och nöjd är man ju :D blev ett starkt VG sa han. Inte för att det spelar ngn större roll om han säger att det blev ett STARKT VG eller inte, det syns inte på betyget ;P men det var skönt att höra det iaf. MVG på Borderline arbetet :) betyget på Social Psykiatrin får jag veta nästa vecka då vi även ska på studiebesök på KRIS inne i stan. Blir roligt. Slipper iaf åka till askersund, haha. Dock in till Örebro istället och även lägga ut pengar på lunch, så dyrare blire. Men roligare ^^

Jonas och jag gick bort till Emmy och lille söte Elias oxå, sen en promenix upp på hberg, kaffe på godsmak och en sväng in på lindex. När vi kom hem kom Miriam med hennes Ebba på besök, trevligt trevligt. :)

Nu har vi vare till affärn en snabbis, köpt in godis till imorrn då det är IDOL :D ja, helgerna blir ju inte mkt mer spännande än så, haha. Men jag klagar inte.

Även fått i oss mat, sitter och degar i soffan till 2/5 men. Ja.. så att så ser det ut!
Tomt utan min lilleman här hemma! Känns konstigt att gå och lägga sig om kvällarna dom veckorna han inte är här då hans säng är tom.

11/11

Fysatan vad min rygg gör ont! UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH! :(
Vissa dagar känner jag ingenting, andra dagar står jag knappt ut, måste ligga på golvet och vill bara grina. Usch. Idag tog jag mig upp halv 6, för att duscha och fixa eftersom jag ska till skolan. Trodde jag skulle behöva åka halv 8, men som tur var skrev jag till en klasskompis för att vara säker på om vi hade lektion idag, jovisst, men börjar inte förrän 10. Kul! Uppe jätte tidigt i onödan. Men men.


M U S I K *

nelly - just a dream
enrique iglesias - i like
rihanna - only girl
t.i. feat keri hilson - got your back
M.I.A - paper planes

min älskling är så duktig

Bilder







Lille fine Elias :) så himla go är han. Idag när jag var där en sväng,
så sov han på min mage. Det är bland det mysigaste som finns! Lilla Ebba gjorde oxå det,
då var jag lycklig. Minns knappt när Gabriel gjorde det sist, tiden går så himla fort och
poff så tycker dom att dom är för stora för att sova på mammas mage längre . :P
Drygt.





Läckraste tårtan hade finaste flickan! :)






Isabella fyllde 1 år den 8 nov, då var vi där på lite kalas. :)
Gabriel trivdes så bra bland alla leksaker som hon har, sen var det lite
fler barn där oxå, så det var lite som att han kom från ett dagis till
ett annat :P åt lite tårta och en tugga bulle sen brydde han sig inte om det mer.
Ville bara leka. Deckade fint på kvällen efter kvällsmaten ;P <3





Blir endel bullbak nuförtiden. Jonas gjorde så hiiimla goa vaniljbullar oxå!!



Underbart underbart underbart! :D



Lite lek i Gabriels rum :) det var innan vi flyttade om lite därinne. Tog in
spjälsängen till sovrummet. Nej, Gabriel sover inte i den ^^ han har en
egen större säng nu. :)

snöstorm

Fy vilket väder :( men när vi lämnade av (fick som tur var skjuts till dagis idag annars hade han nog blåst bort på vägen ;P) Gabriel på dagis så var dom ute, och alla barn var lika glad för det ^^ sa till lilleman att pappa kommer och hämtar dig idag, han nickade sen vinkade han och skulle springa iväg till fröknarna och andra barnen, sen vände han och gav mig en puss :D sen var det vink vink igen :P så underbar han är min son.

Jonas bakar vaniljbullar.
Vart kom det ifrån? Jag sa ju det, det går inte att sluta baka om man väl börjat :P bullarna vi gjorde igår vart ju riktigt nam nam!

Har även köpt mig ett rabattkort. Usch. Hatar att behöva åka till skolan i askersund! Sökte ju tamefan i Hallsberg!? Dåligt att man ska behöva åka till en annan ort då! Dyrt är det oxå, inte som att man har någon lyxig ekonomi. Fyllde på det med 300 kr idag, skulle behöva ha fyllt på det med 500 egentligen för att det ska räcka enda tills den 2 december då sista lektionen är. Då har vi ändå bara 2 lektioner i veckan. Men det kostar 37,60 med rabattkort. Sen får man räkna både dit och hem. Helt sjukt dyrt! Sen vill dom att man ska komma på varje lektion. Drygt äre.

Skulle behöva plugga idag :S...

måndag :)

Kallt, men fint väder ute ändå :D
Lilleman blir så gulligt rosig om kinderna när han är ute, ser ut som en liten tvättbjörn :D
Och jag blir så glad i mammahjärtat att han alltid är så glad när han kommer till dagis och vill springa till dom andra barnen och leka, vinkar glatt hejdå till mig och Jonas och ibland går han fram så jag får pussa hejdå på honom oxå ^^ myyycket bättre än när han har perioder då han gråter och inte vill gå, men det går ändå snabbt över så fort någon dagisfröken tar honom och visar alla andra barn och säger vad dom ska göra.

Har kollat på Inception idag. Den var riktigt bra! Och så har vi bakat bullar, mums. Ska hämta Gabriel på dagis snart sen blire lite kalas hos Nettan och hennes lilla Isabella som fyller 1 år. Trist att paketet inte kommit än jag skickat efter till henne. En liten rosa sulky (dockvagn) med Hello Kitty ;D hoppas den kommer snart så jag kan ge den till henne! Hon håller på att lära sig gå nu och då är sånna saker skit bra och sen är dom ju roliga att ha senare med. :)

Och snart fyller ju vår lilleman 2 år! Oj vad paket han kommer få då, haha. Så det kommer bli roligt :)

vadfan?...

Borta !?
Gud vad irriterande. Hade börjat på att skriva upp dag för dag den här veckan hur det går för Gabriel med sin potträning (framsteg där btw! :)) och nyss när jag skulle in och skriva lite, så är hela skiten borta! Vart har det tagit vägen? Kommer inte ens upp när jag söker på filen. Sen är en annan mapp som var på samma ställe oxå borta :/ skapligt irriterande. Får börja om nästa gång. Men nu har han suttit på pottan både morgon och kväll, gör inte alltid något i den, men springer runt mycket utan blöja och sätter sig på pottan. Kissat i den 2 gånger :P haha. Men påvisar ofta att blöjan inte är på, och till skillnad från förr, när jag säger något om blöjan, så vill han ha den ^^ när jag tar fram blöjan så lägger han sig ner så jag kan ta på den. Förr hatade han det där med att ens behöva byta blöja och greja. Ja, ja, vi får se hur det går. Sånt här kan ju ta sin tid innan det där med att kissa i pottan och allt kopplar helt för dom. :)


Har haft tvättstugan idag, vare ute och handlat lite, var även inne en sväng på leksaksaffärn. Köpte en liten present åt Elias och sen två söta små plagg på lindex åt honom oxå. :D så var vi förbi Emmy och Jocke så vi fick träffa lillpojken! Gud så söt! Så himla lugn och rar :D Jonas har fått konkurrens, jag tror jag är kär i Elias ;D haha. Så färgade jag Emmys hår oxå.

Så blev dagen iaf. Hämtat lilleman på dagis, lagat mat och plockat. Nu sitter vi framför IDOL. Hoppas Jay sjunger i början så jag kan få gå och decka snart, dötrött!! Huvudvärk oxå. Trycker ner på hela bäckenet oxå.

Pepparkakor och julmust kanske? :P här har vi börjat ladda inför juletider tidigt! Lussebullar har vi oxå redan mumsat i oss en gång.


... Jaaaaa, mer spännande än så var det inte här!

just idag känner jag ingen lycka alls

Man kan ha 1000 människor runt sig men ändå känna sig som den mest ensamma i hela världen. Varför är det så? Borde inte få vara så.

Just idag kan jag inte känna att lyckan finns.
Saknar min lilleman
, tror jag ska hämta honom på dagis tidigare idag. Om jag inte deckar av pga huvudvärken och foglossningen. Gör förbannat ont idag!

......

Skapligt irriterad!

hihi lite framsteg ändå..

Idag har lilleman suttit på pottan två ggr innan dagis! :) haha, inte för att han gjorde ngt i den och ville ha på blöjan efter en stund. Men det är kul att se att han sätter sig på den nu iaf.

Jag är så sjukt trött! Det är grått och nästan mörkt väder ute så det blir ju mörkt inomhus oxå! Och tänder jag lampan och grejer så känns det som kväll istället :P
USCH! Men när jag försöker stänga ögonen och sova en stund, sov dåligt inatt :/, så vills det icke! Kommer bara på saker jag måste göra hela tiden, sen när jag väl ska görat så kraschar jag ihop igen. (Y) ^^ känns ju bra! Gjorde ju iaf ordning frulle och smoothie, gött! Har även rensat lite bland Gabriels mössor och vantar. Funderar på när man ska ha med vinteroverallen bort till dagis? Inte så himla kallt än och fodrade byxor, jacka och allt sånt har han ju där.

Undrar när Karin vaknar? :D
Måste nog handla lite idag med.. hmmm... Kanske möblera om lite i Gabriels rum oxå. Ha ut skötbordet, för det behöver inte stå därinne. Vi har ju en stor hall, nästan som ett litet "förrum" mellan köket och hans rum, där det kan få stå breve byrån. Så jag funderar på att börja använda vanliga tvättlappar istället för våtservetter när man byter bajsblöja. Men behöver hjälp med att flytta runt sakerna, haha. Och min karl är ju inte hemma då får jag använda mig av tant Karin ;D Vi får se, vi får se..


Ja, det här var ju ett vettigt inlägg. Händer mkt roligt?! ^^ Ja just. Vi kollade på RED igår. Hahaha, se den! Med Bruce Willis, Morgan Freeman och bruden från Weeds (vet inte vad hon heter?) :D den var skitbra! action-komedi. Rekomenderar jag verkligen :)


2 nov, tisdag :D

Dammsugits, torkats golv, vattnats blommor, skurats i badrummet och Karin fick titta på och hämta kaffe ;D haha. Så det blev gjort idag. Borde plugga, men hittar inte orken. Tror jag tar det imorrn. Blir att hämta lilleman på dagis om en stund, sen till ica en sväng. Men funderar på o vänta på mamma som skulle komma tillbaka så vi kan ta pappersskiten och slänga all jädra reklam.

Har även vare bort till Gabriels pappa, hämtat ligginsatsen eller vad det heter som man har i badbaljan till bebisen. :) smidigt att ha. Fick kaffe och kollade genom massa bilder på Gabriel som jag inte har :D måste ta dit ngt usb-minne och spara dom på det så jag oxå kan ha dom ^^ så himla fin är han, lillkillen! :D massa bilder när han var jätte liten oxå.

Vad ska man äta idag då?

inte snäll mot mamma!

Våran underbara lilla ängel, titta på honom! Så himla underbar!! Så liten så :)
Fattar inte vart tiden tog vägen? Om 28 dagar fyller han 2 år. På bilderna är han 1 månad. Helt ofattbart, och snart även storebror. Jag är så stolt över våran lilla grabb!

 

V 26. <3

Känner dig därinne kan jag lova! :P du min lille son, du är inte snäll mot mig. Jag har jobbiga förvärkar redan. :S Verkligen inte helt okej.

 

 

Hunnit med en hel del idag. Ujuj. Nu sitter jag iaf här hemma och har ätit mat och godis. Gott! ^^ äter jag alltid godis nuförtiden??? JA.. inte bra! Blir inte lika gottit att bli av med allt det här sen. Har mycket vatten i kroppen oxå, ansiktet har blivit.. hur säger man? Pluffsigt :D men det får det vara.

 

Blir en dusch nu. Jag är så himla trött, känns som att sängen är väldigt lockande oxå. Imorgon kommer lilleman hem oxå. :) Ja, tiden går snabbt. Ena veckan leder till den andra. Men det går snabbt. Vet inte om det är bra eller dåligt alla ggr ;P

får inte sova...

Igår träffade jag mina tjejer Ronja och Emelie :) blev mat på Kinamuren, så jävla gött! Sen dra runt på stan en stund kollade lite. Sen på vägen hem insåg jag att jag har ju 100 kr kvar på mitt presentkort på H&M. Ja. Då var vi tvungna att stanna till vid Marieberg :D haha. Så vi drog en runda där med och jag köpte ett par mysbralls! ;D eller typ mysisar, jättesköna iaf. ^^

Sen blev det film här hemma hos mig. Mysigt :)


Jag sov som en röv inatt. SKITDÅLIGT! :( men ändå kom jag upp vid halv 8?! Så sitter här med kaffet och glor/lyssnar på THE VOICE. Damp! Bebis i magen vill inte att jag ska sova så mkt ;P sparkar och sparkar... hela tiden.. starkt! :O gah. Igår kände jag av förvärkar, vafan! UÄ! Jag är i vecka 26!!! Tidigt! Inte helt okej. Men enligt BM kan man känna av förvärkar redan i vecka 16. Så.. ja.. då är det väl så då.

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0