en sak med the voice

... Ja, alltså, varför ska dom TJATA ut allt dom gjort under veckan? Fattar verkligen inte det. Endel rapattacks dom gör, kan dom visa en hel vecka och köra hela rapen om och om och oooom igen! Gäster dom haft osv osv. Sen har dom best of vecka X, dom tar inte best of den veckan, dom tar tamefan allt dom haft under den veckan. Riktigt irriterande. Tycker dom kan göra massa annat på den tiden istället.


Kallt kallt kallt. Glad att jag har en ny jacka! :D älskar min nya jacka, den är riktigt bra. Det var till och med Jonas som hittade den åt mig när vi gick runt inne på Mega och kollade efter jacka. Skit bra :)

Idag är det Fjugesta som gäller med klassen på studiebesök på ett LVU hem. Eller så var det ett LVM hem? :S minns inte, haha. Och imorrn äre lektionsdag i askersund, USCH! och på fredag ska vi till BM på förmiddan. Så det är vad jag vet händer de kommande dagarna. Rätt händelselöst nuförtiden ;P

Kanske fixa ngn frukost till kaffet..
Tomt det är utan lilleman som springer runt på sitt bästa humör som han har på mornarna :) pappa vecka den här veckan från igår så nu blire sådär jobbigt tomt en vecka igen. Men när han kommer igen på tisdag, så äre kalas :D ska bli roligt, han ska få mycket presenter, hihi.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0