29 juni

 
Denna söta lilla geting var på köksbordet när jag kom upp ur sängen
imorse. TROR.. det var en drottning? :P Gabriel var inte så värst impressed faktiskt ;)


 
 
 
Vi har haft en solig eftermiddag i Askersund med bus, lek och glass :D
Det var synd att vi inte tänkte på att ta med badkläder och handduk 
till Gabriel. Vattnet var riktigt skönt och det var många andra barn som
oxå badade. Men det blir nästa gång! :)

Men imorgon ska vi nog bada pool om vädret är lika fint som idag.
Planen var ju egentligen att åka lilla tuff tuff tåget. I Örebro.
Men det finns ju ett liknande i Askersund om går runt oxå, så då
åkte vi dit istället, men tåget hade slutat för dagen :/ Gabriel blev
lite besviken men det gick över snabbt när jag nämde lekpark och vatten ;P

Nu blire chill. Båda barnen sover gott. Jag hoppas inte Gabriel får för sig att gå upp inatt igen? Ungen är skum. Jag vaknade två ggr inatt av att han satt bredvid mig i sängen. Inte gnällig eller gråtig heller, tror det var för varmt. Det är galet sjukt här nu :/ fyfan. Men men, hehe. Han hade väl lite svårt att sova.

varmaste dagen idag?

Klockan 6.30 kom jag och väckte far och son ^^ hehe.
Men men, så kan det vara. Hämtade Gabriel, vi åkte hem en sväng, sen till hans farmor där hon skulle klippa honom. Gick jätte bra, han är duktig med att sitta still, men man ska ju inte räkna med att han alltid vill sitta kvar allt för länge ;)
Så åkte vi till ica efteråt och handlade på oss så vi nästan inte fick med oss det hem. Jättesmidigt med cykel och tunga kassar som inte får plats i korgen utan måste hänga på styret.. Ostadigt minst sagt. Meeeen det gick ju ändå.

Idag blir det att dra ut igen sen och handla jordgubbar för det fick vi inte med oss förut. Sen ska jag köpa mig en kycklingrulle idag!! Det har jag bestämt.n Det var fruktansvärt längesen jag åt det. Pizza eller kebab har jag ju mer eller mindre tagit farväl av helt, men inte kycklingrullen från picasso. Naaam! Tror Jonas ska göra fiskgratäng idag, det äter Gabriel gärna :)

Nu ska lillen sova middag här och jag ska ta mig en cigarett tror jag.
Det är sjuuuukt varmt idag. SKÖNT! Skulle bli den varmaste dagen på året idag hörde jag?
Kan ju stämma.. Helt underbart.

missade att det visst var måndag idag...

Det blev hemgång från Mörtsjön en aning tidigare än vi trott. Det är ju måndag och det fanns saker vi skulle göra på förmiddagen. Hrmmpf. Men men, tur att man redan var uppe vid 7 då och mamma kunde vara snäll och fråga miig när vi skulle iväg. Hon håller bättre koll än vi. (y)

Vädret är great. Just nu ialla fall. Får hoppas det håller sig nu, trött på det gråa som har vare här hos oss ett tag, regn och åska, usch.

Kanske ska ta och följa med Jonas och Tobbe upp till Mörtsjön ikväll.. IGEN.. men dom ska fiska lite sen åker vi hem igen. :)


Chris Medina - What are words
Första låten Celwin lyckas somna till. Han tycker om den låten precis som sin pappa ^^
La ner honom i babygymmet och slog på den för jag hade lite annat att pyssla med, och han slocknade där.
Han har även börjat med gröt på mornarna sen några dagar tillbaka. Typ en vecka? Ja, ialla fall. Det går hur bra som helst. Lite roligare att ge honom annan mat än flaskan hela tiden. Vi delade även på en banan idag, fast han gick den i mosad form, gick ner fort det med :D dricker juicerna som finns till barn från 4 månader och han älskar det :D


söndag

Då var vi återigen i Mörtsjön. Vi får aldrig nog? :P
Min faster och hennes gubbe plus deras hund är här hos dom så det är trevligt att träffa dom. Vi sover kvar tills imorgon sen får det bli hemgång. :) på tisdag ska jag även hämta min lilleman. Måste komma på ngt han och jag kan hitta på, bara han och jag. Var längesen vi hade lite son och mamma tid för oss själva. Behövs ju lite sånt ibland med. Speciellt när jag är med Celwin dagligen så saknar jag Gabriel ännu mer än förut. Man kanske kan tro att det skulle vara så om jag inte var med Celwin varje dag men det är ju helt förfyllt i mitt liv när båda mina barn är med mig. Så nu blir det extra jobbigt att lämna Gabriel när min vecka är slut.

Midsommarhelgen har vare helt okej. Inge direkt drag eller party. Blivit lite käk hos Jonas päron och igår var vi till Tobbe och Carro. Umgänge med Bever och Maria tre kvällar oxå :D

Jonas och jag ska sova i husvagnen inatt. Mysigt :D

Massa bebiskläder :D

Vet inte om tiden går sakta eller fort? Men har ju fått mkt gjort iaf :D kört igång lite tvätt oxå. Blev ju endel tvätt tillslut, bäddade rent i sängen oxå, så lakan tvättas oxå.

Har haft en rätt trevlig midsommarhelg hittills :D inte för att jag var speciellt matglad igår när det väl blev dags för mat hos Jonas päron, men lite grillat gick ju ner :) både jag och Jonas var supertrötta igår, usch inte nådigt :o

Bever, Maria och lille Leo har varit här två kvällar i rad nu och sovit kvar. :)

Har även äääntligen tage upp kartonger och samlat ihop kläder som Gabriel växt ut ur och andra kläder som Gabriel hade när han var ungefär som Celwin är nu som Celwin ska få. Om ni fattar? :P Ja, ja. Så har passat på att rensa ur lådorna som Celwin redan växt ur och lagt dit MASSOR av andra kläder han kan han nu som legat enda sen Gabriel var så liten. Endel kläder har gått runt, gett bort och fått tillbaka av vänner som fått bebis :) alltid skitbra, nu slipper jag handla massa grejjer. Strumpor, bodies, byxor, tröjor osv. Mycket som knappt är slitet eftersom dom i den åldern inte sliter på kläderna mkt. Skitnöjd är jag :p var ju bra att jag tog tag i det, annars kanske Celwin hade hunnit växa ifrån dom storlekarna som låg. Hade vare lite synd.

bilder från veckan som varit

Vi har varit iväg till Mörtsjön igen nästan hela veckan tills idag med en natt hemma hos oss innan dopet bara. :) ÄLSKAR att vara där. Sägert igen alltså, finner ett lugn där. Men nu är vi hemma igen, oxå skönt faktiskt. Hemma alltid bäst. Sen är det så tomt uppe hos mamma och pappa när Gabriel inte är där heller. Han åkte till sin pappa igår så.
Jonas och jag sov 2 nätter i husvagnen Jonas pappa körde upp dit oxå :D det var riktigt mysigt, hihi.

Det har varit dop och min bror har varit till Sverige oxå. :D jag är SUPERNÖJD med dopet och allt den senaste veckan. Dopet blev superlyckat, förutom stressen, oj herreminskapare, stressen, inte varit så stressad på länge. Men det gick fintfint ändå. Alla var jätte nöjda med maten och tårtorna. Jag fick tyvärr ingen bild på dom två stora smörgåstårtorna Jonas gjorde, dom försvann snabbt kan jag lova. Och sen 3 st desserttårtor. Himla gott, han är så duktig min man. <3
Tack för alla fina presenter och att ni kom, utan er hade det ju inte blivit så bra :D synd att Miriam, lilla Ebba och att Åse inte heller kunde komma bara :(
Gabriel och Teddy hade nog roligast av oss alla! Sparng runt som tokar och busade, Gabriel ville inte sitta med oss sen och äta, han ville sitta med Teddy och äta :D sötungar! Helt svettiga blev dom oxå ^^ galna ungar säger jag bara. Det är så roligt att se hur bra dom två små pojkarna finner varandra när dom leker tillsammans. <3

Här kommer bilder :D




Celwins gudföräldrar, Jonas bror Tobbe och hans flickvän Carro.
Och Gabriel med sin morbror och gudfar Darek.


Busungarna :)


Såhär trött blev han, inte så konstigt :P




Trolldeg var skoj :)


Traktorboken uppskattades ;D




Åka båt och göra sandlåda :D


Passade på att ta kort på magen ;D jag känner mig faktiskt
rätt nöjd och stolt över hur jag ser ut såhär 4 månader efter
förlossningen. :D Kan lugnt påstå att jag verkligen inte saknar
att vara gravid. Det är riktigt otympligt!! ^^ Mycket mycket
mysigare och roligare att ha Celwin utanför magen ;)
Har gått ner 16 kg, alltså alla gravidkilona som jag gick upp, plus
 att jag har gått ner ungefär 5 kg till. vill gärna gå ner 5 kg till
sen är jag nog nöjd.

Idag har Shogge vare här. Vi åkte en sväng till ica och sen till Markus. Det var eta se jag träffade han nu igen så. Sen skulle jag ringa ett samtal till ngn tatuerare i Polen åt honom med :p haha. Gick inte så bra, inget svar och vi ringde säkert 15 ggr ^^

Ikväll blire softish hemma i våran egna soffa. Imorgon kommer Bever. Och nu snart ska jag ta och natta min lille nydöpta son :D

Puss

fullt fullt fuuullt upp

Mina ben är helt döda ikväll, fyfan vad trött jag är!! Men det är jag inte ensam om. Jonas och jag har vare borta i församlingsgården HELA DAGEN sen vi kom hem från Mörtsjön (varit uppe sen kl halv7, knappt suttit ett skit ner på arslet idag, packat och sprungit runt, vi har varit där i 5 dagar. Jag visste inte vart ngt var, skitbra) och gjort iordning en massa grejer inför dopet imorgon. Jonas har gjort 5 tårtor totalt. 2 stora smörgåstårtor och 3 desserttårtor. Så himla duktig är han! Jag är nöjd ialla fall, tror det kmr bli kanonbra imorgon. :) Men ikväll är jag såå slut, speciellt fötterna.

5 dagar uppe i Mörtsjön, wiho. Full rulle. Jag älskar att vara där. Sånt lugn däruppe. Gabriel är i full gång hela tiden och är hela tiden sysselsatt. Nu har han fått en sandlåda där oxå. Och en egen flytväst så nu har han fått åka med ut en längre bit på sjön. Bilder kommer sen såklart ;)

Ikväll är även Bever här hemma hos oss. Blir en lugn kväll framför tvn innan jag slänger mig i sängen! Jonas har tagit Celwin ikväll och gjort klart allt med honom innan nattning och jag tog mig an min lite större lilleman. Så nu ligger han i säng och säger att han och boggar (bloggar) som mamma ;D han har börat prata mkt mkt mer nu, nästan 4 ordsmeningar. Det är ju skönt att man kan förstå honom bättre nu vad det är han vill.. han vill ju rätt mycket, haha.

me and i party


Me and I party hos Emmy idag :)

Beställde efter 4 plagg. 2 till Gabriel och 2 till Celwin. Så söta kläder,
Emmy ska ha ett till sånt party nu i höst när det har kommit in en
helt ny kollektion kläder :D:D då finns det ännu mer, fanns inte så himla
mkt att välja på idag eftersom det var mer eller mindre helt utsålt på allt
så det var dåligt med storlekar oxå.. men lite hittade man iaf. Det var ju rea oxå.


Hemkommen och trött. Celwin sov när jag kom hem och nu ska både jag och Jonas slänga oss i sängen. Jag är himla trött :/ imorrn ska jag hämta min lille terrorist åtigen på dagis <3

<3

 


Och imorgon kommer Gabriel igen oxå :) full rulle.

MeandI party hos Emmy ikväll. Ska bli skoj!

Jag har nog kommit fram till...


 

... att jag är väldigt lycklig :))

Celwin sover och föräldrarna myser :D Snart 30 Rock på tv. Himla skoj ;p

Oscar... Jag hade behövt dina solglasögon just nu! Vill ha dom! :D

Oscar var min överaskning ;D

Vi hade himla trevligt igår! Blev så glad när jag såg att Skumpan lyckades få med sig Oscar :D han är en liten fegis som aldrig vill åka till hberg, men igår hängde han på, längesen vi sågs så det var riktigt kul och träffa honom. Martin kom förbi oxå och även en vän till Jonas kikade upp. Så tack pojkar och flickor för en trevlig kväll. Blev mkt prat och skratt och lite film. Massa gott till oxå :)

 
Jag kidnappade Oscars brillor, diggade dom, så har bett Jonas köpa
sådanna åt mig ;) har även snurrat in mig på att jag vill ha en blommig blus.. hmm?



<3 Älskar dig mitt hjärta

Mamma är på väg hem nu med vår lille son. Saknat honom :) ikväll blire chill och kanske lite film. Mysigt och lugnt.

egotripp en fredagmorgon

 

Fredag. Är fortfarande inte så förbannat peppad inför ikväll som jag var
några dagar sen. Jag hoppas det vänder. Inväntar både Skumpan & Bever vid kl 15.30.
:)
Men måste säga att jag är lite nervös och får lite ångest över att Celwin
ska sova borta hos sin mormor första gången utan mig och Jonas.

 

skit skit skit

Så jävla less på allt, hela jävla skiten. Helt jävla opepp på livet nu. Skiter i ifall det skiter sig imorrn, jag bryr mig inte. Jag skulle lika gärna kunna följa med till Mörtsjön med mamma och Celwin istället. Det här tar kål på mig. Jag har ont i magen av det. Hela benet och höften värker så jag bara vill grina dessutom. FAN!

Känns lite som att om det här håller sig imorrn kmr jag vara en riktigt partypooper. Men men. Då går jag väl in och lägger mig istället.

Jag vet inte vad jag vill längre, eller hur jag vill ha det med allt.

fuck it

Jag ska inte klaga egentligen, men det här vädret är mer kvavt och SVETTIGT än varmt och skönt. Just idag ialla fall. Hela lägenheten har vare stekhet. Fattar egentligen inte varför vi inte har gått ut? Jo för Emelie och Lukas kom vid 11 tiden och var kvar enda till typ 5 :D mysigt. Vi tittade på film, fotatde massor på våra småttingar och snackade lite skit. Efter det kom Jonas päron på tårta och saft. Det enda vi hann med idag var en tur till ica och hem på förmiddagen. Suck. Imorgon ska jag iaf iväg och titta efter ett blått sidenband till Celwins dopklänning.


Celwin sover, jag sitter i sängen med datorn i knät. Blev ingen kul kväll alls det här. Orka säger jag bara.



Jag vill tillbaka till Mörtsjön. Där trivdes jag bra!!
Vill även att det ska bli fredag.

lite fler bilder

 
 
Jonas lilla bränna syns inte så bra på bilden. Kanske tur det.. haha!
 
 
 
 

Våran lilla minisemester i Mörtsjön och fina Askersund. ^^
Har haft det så bra så bra. Ialla fall jag och Gabriel har haft superkul! :)
Tack mamma och pappa för gästfriheten, thihi.

bilder

Kvavt ute minst sagt. Svett!


Idag packade vi ihop alla våra grejjer och åkte ifrån Mörtsjön vid 11 tiden. Vi släppte av Gabriel hos hans pappa och sen hem. Hann inte vara hemma länge innan jag skulle till sjukgymnasten, men nu är jag hemma igen. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än.. känns så trist här i lägenheten :o
Trivdes riktigt bra uppe i Mörtsjön. Vi har haft det riktigt skönt där :D nästan som lite semester. Underbart.

Här kommer endel bilder.. Fler ligger på kameran som jag inte orkat lägga in i datorn än.

 
 
 


 
 
 
  
 
 
 
 

Blev massa bilder jag knäppte. Men orkar inte rada upp alla direkt ^^


en sån solig dag

.. Med varm blåst, rätt skapligt mkt oxå :O men ändå steker det på, himla nice :D så har solat endel med, såklart. Gabriel har lekt med vattenspridaren idag, skitroligt hade han, galning! :D sprang runt med den och jagade allt och alla ^^ så lycklig man kan vara då, haha.

Jonas fyller år idag oxå så vi har fikat med tårta, sen var vi iväg och köpte lite present åt honom med plus lite rosor :D jättefina tyckte jag faktiskt ^^ Jag hoppas min älskling är nöjd med sin dag. Det har varit väldigt lugnt idag. Det varma vädret gör oss så trötta och sega bara, jag vill bara ligga i solen och skita i allt :P men det är ju lite svårt.

Imorgon åker vi hem, så på förmiddagen måste jag packa, och guuud vad jag inte ser fram imot det. Massor :P

slaved by the sun

Soldyrkare som alla andra svenskar är i detta land :P pressar och pressar så fort solen tittar fram ^^
Nejdå. Men det är så härligt att ligga där i solsängen eller vad man ska kalla det för vid vattnet och bara sola för det är så SKÖNT när solen steker på. Varmt och helt underbart!


Idag har vi varit till Askersund :)

Vi gick upp till hembygdsgården och Gabriel hälsade på myskankorna, getterna, bockarna, lammen, fåren. hönsen, kycklingarna, tuppen och kaninerna. Vi hittade även en liten lekpark och bänkar så Gabriel passade på att gunga och leka av sig. Det var uppskattat. Glass blev det på det sen men det ville inte Gabriel ha, han ville ha en liten baguett och vatten att tugga på. Var ju lunchtid så. Han slocknade i bilen lille tröttisen.

Nu ikväll grillade vi kött, korv och marsmallows, fint det! Och nu väntar jag på att big brother finalen börjar. :D ska bli spännande.

Imorgon fyller min sweethoneybunny år. 26 hela år! Firar vi med tårta. <3
Så grattis älskling en dag i förskott ;D jag älskar dig!

mörtsjön

Mamma och pappa har flyttat till andra sidan gatan bara, till ett eget hus med egen badplats och stor tomt. Att en väg mellan deras förra hem och deras nya hem kan göra en SÅN ENORM skillnad, det är helt galet. Vi trivs underbart bra här, det är så himla härligt här. Ialla fall när det är bra väder ;) finns alltid ngt att göra. Om det inte är så att att man leker med Gabriel, sysselsätter eller matar Celwin, så kan man ligga och sola nere vid vattnet. Jonas har fiskat massor :) han är tokig, haha.
Gabriel trivs oxå, önskar att vi hade ett sånt här ställe. Kan ju bli lite drygt att vara med mamma och pappa alldeles för länge ^^ men just nu efter 3 dagar här så vill vi inte åka hem. Vi blir kvar till tisdag morgon då Gabriel ska till dagis och sen till sin pappa. Om vädret då håller i sig så kanske vi är här ett par dagar till. Jag helt enkelt älskar det här huset. Så himla skönt. Man släpper allt i det vardagliga livet.


På morgonen när man stigit upp och även fått sovmorgon en bra stund, så går man ner till köket, tar en kopp kaffe och går ner till vattnet där Jonas står och fiskar och Celwin sover sött i vagnen medans Gabriel springer runt och leker med mormor, en härlig känsla i kroppen trots att hela benet och höften värker så jag knappt kan stå upp, så är den en känsla i kroppen som jag inte haft på åratal. Underbart.
Samma sak på kvällarna. Man känner lugnet.

Jonas och jag var både igårkväll och för en liten stund sen ute och åkte lite båt ;D årandet fick Jonas stå för, hihu. Så himla mysigt. Grillat har vi gjort oxå. Imorgon ska vi en sväng till Askersund och äta glass.

Fick även träffa min läkare i fredags, glad över det ialla fall. Det gick bra, jag fick som jag ville.

Jag är så himla lycklig just nu. Vi har det så bra. :D

Mina barn är så snälla och lekfulla, helt underbart att se min lilleman Gabriel springa runt och vara superlycklig. Man ser det i hans ögon. Vi var och hämtade hans cykel idag oxå, så han har cyklat runt lite. Vi hämtade trehjulingen istället för den andra cykeln.. Han är inte HELT införstådd än med det där att trampa, han är lite lat för han vet ju att han kan, men bara inte vill ;) han har plaskat massa i vattnet och lekt med sin grävskopa. Åkt en liten tur ut på sjön i båten. Celwin ligger snällt i vagnen. Sover, äter, pratar massor på sitt adoreble lilla bebisspråk, skrattar, ler och har det bra. Gnäller aldrig, sover hela natten. Guldunge!
Gud så underbart det har varit. Jag hoppas att vädret håller sig!

Nu sover mina ungar! Vi ska ta det lite chill och mysa. Ta en dusch sen.

Massa bilder kommer en annan dag :) har fotat en hel del.

Puss.

pics

Tror ni hon ringde idag? NÄ! riktigt jävla drygt må jag lova.

Ja, ja. Här kommer lite bilder. :)


 
 
 

Mammas hjärtan

Väntar med spänning..

  Väntar med spänning att läkaren ska ringa. UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ på det här!

Jonas håller på och förbereder en potatisgratäng och kyckling. Synd att jag förlorar matlusten när jag mår såhär. Great.

Men.. jag funderar på  S'mores lite senare kanske ;D verkar så himla gött. Men marsmallowsen får jag nog "grilla" i mikron, blir nog lite bökigt att göra upp en eld här hemma ^^

.

Idag har jag riktigt ont. Gråten i halsen hela tiden, förbannat oxå! :(
Känner mig så handikappad. Jag hoppas verkligen min läkare ringer idag.

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0