Valborg

Jungfrun 24/8-23/9

En oväntat fin onsdag väntar, men du blir kanske tvungen att göra om dina planer. Nya saker dyker upp.


 

Pfft, tänker inte göra om nånting idag efter jobbet, ska till Jonas och decka, även om det är valborg och skit, känner redan hur trött jag är och jag vaknade en halv timma sen kanske. Konstigt efter mina Hitler drömmar och hur jagad jag blev av en tiger. Ja, säkert roligt! Och en massa annat, jag börjar ju undra alltså..


Yogurt, juice och en folsyra tablett till frukost, orkar inte ens fixa iordning ngt nu, blir att kanske käka inne i stan sen. Börjar ju fan tidigt idag så det blir snabb kost.


Mår illa, men puuuuuuuussssss på det.
tja! happy valborg på er, hoppas ni får en trevlig kväll :P

 

tisdagkväll

Tänk vilka minnen kan uppstå till vissa låtar man hör, som te x Runke Balle med Eddie Meduza, hahaha! Så jädra skön låt, minns oss tre, Ronja, Emelie och mig, det var tider det, filmkvällarna :D Allt har väl ett slut antar jag.


Missade bussen hem idag tack vare några idioter som åkte med Skumpan idag. GAH! snacka om sega i skallen, kände mig ngt stressad, men neej, ta gärna en halv timma till på er. hugga! Men jag följde med Skumpan och handla istället och sen vart jag typ bjuden på mat  på MAX :D som jag tio över tio fick typ stressa i mig för tiden hade runnit iväg och jag ville helst inte missa den bussen med.


Jakob är SÅ NÖJD!!!!! säger:
du vettu! är fan sugen på en fylla i turkrundan (harven :D)

haha vad söt :P ja, blir väl inte av för min del på ett tag direkt, men vad roligt vi hade i höstas och vintras, som på Satin när Lillasyster spelade <3 helt guld var det.

Blev nyss kallad för party princess av Anton, haha, där ser man, ja, folk börjar väl kanske undra... asg*
Imorgon är det Valborg och maajgad vilka reaktioner jag har fått för jag har sagt att jag inte ska supa mig dyngrak totalt helt i onödan och slösa pengar på ngt jag ändå skulle ångra dagen efter.

Polen i sommar, yes! Klart! :D:D

hej måndag

Göra en lång historia kort

- Helgen var nykter för min del, precis som många helger till :P rätt skönt och soft faktiskt, synd det där med att vissa andra verkligen måste supa sig så förbannat fulla så dom tar sönder dyra grejer och kommer hem mitt i natten när man själv precis somnat och som sen leder till att andra ska sova där osv osv, vilket sen leder till att man blir osams och det blir missförstånd för man själv bara vill ha en god natts sömn.
Förlåt, men jag var väldigt trött och irriterad just då :/

- Natha, Glenn, Fredrik, Markus, Pernilla =) tack =) vart välldans trevligt!




Idag har jag jobbat och äääntligen kommit in i det hela med Citibank travelpass activations, OM dom jävlarna sätter mig på ngt annat nu igen slår jag sönder ngns ansikte, så surt alltså. Måste fan fixa med tidrapporten och semesterhelvetet snart med. Bajs



--
Allt kliar, blir tokig? :S
Men det var gott med glass förut :D måste börja köra med matkläder som Skumpan ;) vissa är ju bäst på att kladda, speciellt vita kläder, ja helt lovely... hrmm.
Vart iaf Scrubs och lite Desperates denna kväll, avslappnande, javisst :)

LEDIG TORSDAG & FREDAG =)
slutar 19,30 på ooonsdaaaaag =)


puuuuuuuuuussss

tack och lov för ordet minnen

image150


Fin dag! :)











.. Saknar oss, saknar tiderna.
Drömmarna är allt jag brukar få ha kvar om nätterna.

Tråkigt att veta att det aldrig kmr bli samma sak igen någonsin. Borde verkligen inte tänka så, men blir
ledsen när tanken en dyker upp. Men vad gör man.. Kan ngn egentligen ens klandra mig?


Finns ju människor som sätter ett stort avtryck i ens liv, mer eller mindre..




Sova nu, så trött, äntligen HELG och LÖNING! =)

happy spring

Då har man iaf börjat käka folsyra nu, ska tydligen vara väldigt bra för mig nu :P haha.
Tjänat ihop 600 idag på typ 4 tim, lite bäst, och så är det lööning på fredag, yes, blir ju dock inte så mkt denna månad, bara för en vecka typ, men alltid ngt. Måste handla en massa, fast idag funderar jag på att käka på donkan inne på stan när man kmr dit, men inge kul själv och John har skola innan och baaajs.

Gick bra igår iaf, satt och samlyssnade i 2,5 tim och innan det, uppstart och utbildning, haha skönt, slapp jobba då iaf! ;P satt med en kille som hette Jens, hahaha, smidigast ever var han ju, nej ska inte nämna det, kul var det iaf och vilken tur han hade igår då! Säkert bara för att jag satt där, maskot av the daaay xD
Får se hur det går idag, hoppas på att få lyssna idag med, orkar inte börja ringa idag, tur bara det att vi kör activasions bara. ORKA annat, hahaha!

Till Jonaseeen ikväll då :) barnmorskan imorgon bitti, wiiie :S..

Kanske ta mig ett bad eller ngt snart, vore fett alltså. :P

ÄLSKA VÄDRET I SVERIGE JUST NU!:)

image149



puuuuuussss!

läskiga tisdag

Hatar det här! Hatar att vakna upp med dom känslorna och tankarna.

Kan inte tiden går lite snabbare kanske, vill ha min lägenhet nuuuu. Så skönt!


Citibank idag då, kul att bara jag fick byta kampanj, NOT! säkert aldrig läskiga människor där, näääääääää. hrmpff...

Göra mig iordning snart, sen iväg och jobba då. Wiie, nej, idag vill jag verkligen inte det, usch uuuusch.

puuusss

hrm

Fan Troja på tv idag ju, var ju ett tag sen man såg den filmen, grrr :D

Imorrn blev det tydligen så att jag skulle byta kampanj, suck säger jag bara, har ju vant mig vid tidningarna nu, så ska dom sätta mig på Citibank. GAH! Snacka om att vara tvungen att hålla koll på massa grejer nu. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Och att ens sitta inne om dagarna när våren äntligen har kommit gör mig så förbannat rastlös.

Godis och tv ikväll. Orka annat?

Trött och massa seg, vet inte om jag mår illa? Känner mig helt skum ialla fall. Sitter här och pimplar mitt vatten och känner mig så fruktansvärt jävla röksugen. Meeeeeen det blir ju inget mer med det...

måndag!

ÄNTLIGEN fick jag hem avsnitt 7 av Desperate Housewives. wiiho, hinner se lite innan jag måste iväg.

Konstig helg det blev. Men lugn och skön :P vart att sitta ute i solen hos Karin o Biffen i fredags, så skönt :)

Världens finaste väder idag måste jag säga, känns verkligen att det är VÅÅR :)


Jobba hela veckan, vårdcentralen på torsdag, får se hur det gåår.
Är lite kluven just nu, måste styra upp detta.


V. 8 :)


nu ska jag fixa mig lite. puuuuuuussss!

torsdagsfylla?

Underbara väder! :)

Vi blev bjudna på MAX - krubb igår på jobbet då, det var tungt ^^ så gott, det var det hela dagen gick ut på egentligen, haha! Även om det gick rätt så sämst för mig igår :( blä. Men vi förtjänade det efter att ha klarat vårat mål i förrgår, yeees.

Eva och Henry är här just nu, men orkar inte ens hälsa eller vara social, mått illa hela morgonen, så jävla varmt härinne oxå, kan inte öppna dörren ens för då kommer deras jävla fårhund och hoppar på mig, orka. När jag kom hem igår kväll var jag så förbannat trött och hade skallebank till 100, så är morsan dragen OFC, så har dom suttit och pimplat vin hela kvällen med Henry och farsan. Superkul! GAH! Lätt och somna, eftersom jag inte orkade gå upp och skälla på dom fick jag skicka sms till mamma att dom skulle knipa käft, men varje gång hon försökte få tyst på dom blev det bara mer garv därute i köket. Blev fan helt cp på dom.

Fick iaf fläderjuice och wienerbröd till frukost, woho? Men tack pengarna iaf, pendlarkort på måndag blir det, yepp yepp. Sen måste jag färga håret snart igen, kan ju inte se ut såhär, var bara tvungen att vila det eta med tanke på hur slitet det blev sist :P blir nog att beställa tid hos frissan efter löning. Det här håller ju inte..


.. Kul att man återfått lite kontakt med vissa ändå :D
Återträff snart?


Idag:
Till Jonas, vad som händer återstår att se, själv ska man vara nykter ialla fall. Jippi...

sensuella, sköna onsdag??

Hur fan lyckas jag? Blääää. CPDRÖMMAR!



JUNGFRUN

24/8-23/9

Månen ger dig en sensuell, skön onsdag. Lite lyx kan lyfta livsandarna och ge dig massor av nya idéer.

 

 

Yeah, that's not gonna happend. Dagen har redan börjat bajs för mig. Blir galen på allt, inget vill funka som jag vill. Jävla skit är allt jag har att säga denna morgon. Hoppas på ett bättre humör ikväll vilket ja tvivlar på, men ändå.

så jävla obra

haha, japp, nytt ord eller vad man kan kalla det för, men allt är ju fan OBRA just nu. Ont ont ont :( vill bara skära bort allt xD tror jag höll på o dö av pinsamhet på bussen här om dagen tror jag det var, när jag slumrade till på bussen när den då inte var så fylld av folk, när jag sen vaknade till av att ja snarkade lite för högt för jag var så förbannat trött och slut i hela kroppen, så satt det proppfullt med folk överallt, det var smått pinsamt. Senare den kvällen träffade jag faktiskt på personen som hade satt sig bredvid mig på bussen tidigare och jag ville bara dööö xD hahaa! usch, hatar sånt där :P

TRÖTT! blä bajs fy. Sova strax, tack Skumpan för du kan köra mig till bussen ibland efter jobbet så jag slipper vänta en hel jävla timma i örebro. Finns säkert mkt att göra efter 21 på kvällen. BAJS nej! Dom man känner som ens bor i närheten av stan bor utanför så det blir jobbigt att träffa dom i bara en timmas tid oså. Men meeeeen, det får vara som det är ändå. Segt ibland som fasiken bara.

**

Måste till Hallbo snart igen och lämna det där pappret så jag kan få en lägenhet snart :) Borde bli bra det där. ÄNTLIGEN LXOM!

löning om 10 dagar. woho
blir iofs inte alls mkt denna månad, men det duger ändå.


- DESPERATE HOUSEWIVES på G här nu med. yeeeeeeees

men shit, alltså idag när jag hade jagat tandtroll och ansiktstroll efter dagens sminkning fick jag för mig att lägga på lite brun utan sol grejjs, Nivea då, men jag antar kanske lite att det fanns en möjlighet att den var gammal eller nått :D för den luktar INTE gott kan jag säga, men vad vet jag, kanske är en sån doft som det ska vara. Men det var väldigt skum. Får väl se hur jag ser ut imorrn. BAAAHAH!

Snart får jag min iphoneeeee :D lite happyyyy :D

Nej SOVA  nu. deckar fan snart.

kissya!

the hills the hills the hills

THE HILLS :D
äntligen avsnitt 24 nu oxå, yesyes.

Läste lite i In Touch igår om Audrina och Heidi från realityserien,
haha jag fattar ärligt talat inte hur man kan bli så känd genom den serien? Är ju egentligen är B serie som egentligen inte är så reality, isf hade dom inte haft manus i vissa tillfällen för att göra det mer spännande. :P

Men som våra bästa år, är så dåligt att det blir bra. Ja, fast inte LIKA dåligt och segt då kanske xD

loveit! <3


image148





Pratade med mamma nyss, samtalsämne: pappa.
Suck säger jag bara, människan har inte växt upp, så jädra omogen och larvig.
Hans problem, jag behöver inte den skiten mer, allra minst honom i mitt liv om
han ska hålla på sådär. Nejtack.


world of dreams

Konstiga drömmar måste jag säga, men det är nog inget ovanligt :P
Vet faktiskt inte om jag ville vakna, orkade inte, kändes på ngt sätt mkt lättare att bara kunna leva kvar i alla drömmar om natten.

Sitter här och mättar mig på Maltesers som har smält lite under natten, kanske för dom låg lite för nära elementet, men esch, blir mer gräddigt så. Hrmm..

Trööööööööött, så trött. Jobba sen oxå, men vad roligt! NOT! tur att John börjar jobba 4 dagar nu så man får ha lite roligare på jobbet iaf, så jäkla trist ibland alltså, så seegt. Skönt att EN har sagt upp sig, asg* inga namn nämnda men jag måste erkänna att jag höll på och bli galen, visst, okej, killen hade jobbat där mkt mkt längre än jag och kanske hade skapat sig fler vänner där än man riktigt hunnit med, men hur jobbig var han inte? egentligen, hel galen och skum, han var inte svensk men var nog en av sveriges värsta rasister med rasistiska ord till folk. Var aldrig en lugn stund och man såg hur endel var mer och mer irriterade, att vissa inte förstår, är fan inget dagis där man kan bete sig hur fan man vill. SKÖNT nu iaf. Yes.

Kanske äta frukost snart, orkar inte, pappa sitter där inne just nu, orkar inte träffa han just nu, eller kanske på några månader typ :P haha!

i'm just afraid as you

Men det finns saker som nu ständigt pekar mot ett håll. Känslan jag går runt och bär just nu kommer aldrig ngn nånsin kunna förstå. Det är svårt alltså, aldrig varit svårare än nu.


Helgen, jahapp, vart rätt lugn om man bortser från fredagsnatt när en jättefull Jonas kom hem och slängde sig över mig, då ovetande om att jag låg just på den sidan av sängen.Tror oxå han faktiskt uppfann ngt nytt sorts av språk då :P vart rätt roligt att lyssna på. Faktiskt. Lördagen var ännu roligare, att se en jätte bakis och sliten Jonas. Indeed, oslagbart :P asg*

Tack Karin & Biffen för sällskapet i fredags iaf :) trevligt! Myskväll at the Magnussons xD hahaha.

Idag blev man bjuden på lunch på Milano oxå :) så gott! haha ngt hungrig även om man aldrig orkar mer än halva pizzan på det stället, vart då doggybag med ^^ smidigt som fan.

Tack för hjäpen med bloggen, Katta =)
Och tack Thilda för att du finns där, kändes skönt att höra ändå.

Pusspådet!

fredag hela dagen

Kan inte röka längre, mår bara illa. Kanske lika bra :P

Jahopp, det var ju en givande dag :P nu ligger allt i framtidens händer.

Sitter hos Karin o Biffen nu, skapligt kallt här som vanligt :D

Jag är så tröööött.. usch.. sååååååååå tröööött, vill bara sova hela tiden.


KATTA! när ska du fixa bloggen? :D

Need some time to celebrate..

Behöver inte det där mer nu. Pfft..


It's gonna be allright.


Idag;
- Åkte med mammi till hallsberg, fixade en sak först, bokade tid tills imorrn, yepp.
- Sväng på lindex där jag köpte mig en blusis :D så söt så. Passar bra nu lixom, haha!
- Snackade med Hallbo =) får se får se =)
- Pizza nu, fixa mig, sen t bussen, möta John i stan sen jooobba.

- sova hos Skumpis inatt med :) trevligt blir det :)

nu sticker jag till en annan värld

.. där allt kanske kan kännas bra?
Ja, vem vet vem vet? Jag är sådär väldigt förvirrad just nu, vet inte alls hur alla tankar och funderingar ens ryms i hjärnan just nu. Nej fattar det bara inte. Inte långt ifrån en kollaps förut alltså, nej inte alls långt ifrån. Vad nu lixom? Tiden bara stannade till, men märkte att jorden och tiden snurrade på precis som vanligt när mina händer började skaka mer än vissa jordbävningar i USA. wooosh :S :S

Sinnessjukt. sinnessjukt bra? Eller bara rent jävla sinnessjukt.



Vill ta en cigg, behöver en cigg. Men ja. HAHA! fyfaaaaaaaaaaaaaaaan.

sverige pussas och kramas

vardagslyx ;P

sitter här nyduschad och ensam, Skumpan sover än, bläähä.

Laddar hem Sverige pussas och kramas, har läst överallt att det ska vara hysteriskt kul, får hoppas på det! :) Björn är ju meeed ^^


image146

messed up

Men herregud! Vad är det för fel på mig? Varför ska jag bli irriterad på det för? SKÄRP DIG NU! :/ men ibland undrar jag, och kan bara inte låta bli. sjukt sjukt sjukt, bort bort bort :S

Är det ens ngn idé att kämpa? Att ens tanken får mig att orka fortsätta tänka vidare på den banan? FY!

Borde inte, verkligen inte. Hjärnan drar mig så mkt som den orkar och kan ifrån det, men sen finns det ngt annat som verkligen bara vill stå kvar, kanske backa några steg...

hej torsdag

Jag har kommit fram till att popcornlukt och doftljus inte direkt går ihop. Men men, bättre än cigarettröken man levt bland i två veckor :D

Skumpan sover, rätt bakis den flickan idag ^^

Och jag har smörjt in mig i brun utan sol igen, så det är igång igen! Haha! Orkar inte se ut som en blekfis nu när sommaren är på G. så underbart!

Imorgon till bär det av till Jonas då, och på måndag blire hemgång, rätt skönt :)



Lill' Wayne - Lollipop =)=)



KRÖKARLÅTEN?! ;D

VÅR!

Promenaden med gösta till hund var så skön den kunde bli. Det är vår nu. Jag känner det =)






image145


Värmeljus <3
Ikväll har det varit så soft som det kan bli. Och GOTT luktar det oxå!
Även om vi röker sönder oss själva och lägenheten. Blir ju så lätt om man får röka inomhus.
Äckligt och sunkigt, men värmeljus kan fixa det ibland :P


GONATT och spola fram tiden till den 25e :D:D

cant't get pass it

Samtal från Oscar nyss:
Häääääääääääyyy, vad gaaaaaaaaaaaaar dyyyyyyyyyyy? Jag ska kischa på dig..


H
an är ju för adoreble på fyllan ;D Skumpan var med ut dom en sväng idag men kom hem tidigt för hennes mage krångla, men dragen var hon allt, d märktes på babblet och ögonen som var typ nån annanstans, men glad vart hon när hon kom hem och det var städat och diskat, jag är så duktig ;D och har inget liv som städar hennes lya. Men vafan? Morsan satte in för lite pengar på mitt konto idag, hade inte råd med ngn lill lördag tyvärr :(

De senaste veckorna? Ja? Bosatt mig hos Skumpan tills nu på måndag som kommer :) Har vare trevligt och välldans onyttigt :D Men sånt man får ta. Diet nästa, popcorn och cigg? Eller ^^


Te och en cigg, sen sova. Tror jag. Har sysselsatt mig med att kolla på The Hills dom senaste kvällarna, ÄLSKA! =) bra att jag och Johan är överens om den saken :D Hittade ju värsta bloggen idag oxå. haha, lite småtöntigt kanske, men sån är jag and that's how I role.

  

___

Jobbet går bra, japp, the best it can get at this point. Får se hur d går i fortsättningen, fick iaf stanna kvar efter provanställningen. ^^
Även om dagen har vare ren skit och bara allmänt jädra seg, så mår jag skapligt denna natt som jag verkligen inte kmr lyckas somna på antar jag. Saknar dig! En enda sak i hjärnan hela dagen, hjälp mig! :S vafan lixom? Brukar inte vara så och inte vare så på VÄLDIGT länge. Blir galen på det här.

"Om känslor ställer till problem i känslorlivet och i ens vardag, så är dom inte ens värda att existera"
Sant? Ja. Så är det ju, så vafan håller jag på med? Nej nej nej nej! :S eller kanske ett litet ja? BAJS



agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0