uncle kracker - follow me

Jävla dag alltså. Blir tokig. Vill bara att den ska ta slut, men innan det vill jag ha en fet flottig pizza och tjocka i mig, kanske popcorn oxå! Och cola! Små crawings just nu. Vad är det med mig? Jag är gravid. Ha! Nä, jag är fett ångestfylld idag, blivit mer nu under eftermiddan och jag gillart INTE! Drömmar man har om nätterna har jag ju märkt kan påverka ens hela förbannade dag. Hur är det möjligt egentligen?

Gabriels pappa var här och hämtade lillemannen när han sovit middag, eller ja, jag har oxå sovit middag, det var riktigt skönt. Sen när dom gått började ja tömma typ alla lådor, rensa lite, men har ingen ORK, jag vill verkligen inte hållas med all flytt IGEN, jag tål inte sånt! Sen ska allt packas upp oxå?!
ÄÄÄÄHHHHH! Kan inte inte ngn bara komma och fixa allt det åt mig..? Vill fly ifrån det där alltså.

Jag hittade en gaaaammal men asbra låt som piggade upp mig lite iaf :D
Uncle Kracker - Follow me
:DD


Jag är hungrig och jag saknar min älskling :(

27 september

 

 

Gabriel hjälpte mig att diska igår ;)

det var ju riktigt roligt tyckte han! Midre roligt att få ner honom därifrån och nu ska han hela tiden dra pallen till diskbänken så han ska få diska. Haha, så söt!

 

Vi sov även middag en stund, sen blev det mellis och så gick vi ut mot lekparken, men där ville han inte vara länge så det blev promenix runt ekoparken ochsåååååå! Kallt börjar det bli nu och massa förkylningsväder =/ vet massa som åkt på förkylning, även lilleman tyvärr, men han går runt och snorar, lite mer än vanligt, men det är ju inte så konstigt. Hostig till och från, det e lite beroende dag från dag faktiskt :O vissa dagar hostar han jätte mycket, andra är det ingenting. Hm. Själv e man oxå snorig, Jonas var det imorse, hahaha, det var det första man hörde när man vaknade :P

 

Idag blire fika med Emmy, Miriam och lilla Ebbis! Får se om hon lyckas få tag på Nettan? :)

 

Lovar det att den nya versionen av MSN suger hårt! MSN beta eller vad det är, fyfan! BLÄ. Vill ha tillbaka gamla, nästan så ja ångrar att det till slut gick att installera det.

 

Kaffe nu.

 

keep it tight and i will confind in you

Tvätt och lite plock varstans idag. Tycker dagen har gått skitsnabbt, Karin var ju här med på lite fika :) Skulle ha träffat Emmy med, men tvätten drygade ju ut på tiden så förbannat, men vore ju rätt bra om vi hann ses innan den lille bebben ploppar ut :D men det e lugnt, jag kmr vara hos dom varje dag då, vare sig dom vill eller inte. Eller? ;D hahaha, nejdå. Mysigt med bebisar men viktigt att ge nyblivna föräldrar deras tid och utrymme för att alla vill ju skaffa rutiner och sätta sig in i föräldrarollen innan alla vill komma och hälsa på. Vet ju hur det är, riktigt jobbigt när alla ville komma hem till en och hälsa på, till och med familj som ville komma var jobbiga :P haha!

Nu är min dator fixad, i like! Windows 7 istället för Vista denna gång, tack älskling! :) men får som vanligt inte igång MSN när jag försöker installera det, vet inte vad jag gör för fel.


Robyn - Hang with me



Älskar dig, Jonas!

söndag söndag uäääää

Vet inte om jag mår bra eller inte. Bättre än imorse ialla fall. Känns bara allmänt segt och jag kan ju ge mig fan på att jag blev dålig för jag försov mig imorse och stressade ihjäl mig, upp snabbt och allt, cyklade som en galning iväg till praktiken, och efter en stund var jag helt svimfärdig när jag kom fram, slutade med att jag kräktes och fick en jädra yrsel och huvudvärk så jag fick snällt åka hem igen efter 2 timmar ^^ kul kul.
Så nu har jag iaf fått i mig mat, kaffe och sovit. Mår bättre. :P


Hela tiden kommer jag på att det är söndag, hatar söndagar och värre när det inte ens känns som söndag men på tv märker man att det är söndag, INTE ETT SKIT PÅ TV.

Kanske träffa Ida idag oxå, var ju eta sen nu, känns som att det är på tiden! :)

Kanske hoppa in och ta mig en dusch, orkar inte, fan helt slö. Uwääh. Tror jag ska ta och steka iordning lite pyttipanna och ägg sen iaf.. om orken orkar ta sig till mig ;D hähä.

såhär tidigt en lördag

Igår&idag;

praktik 7.30-16.30, sen hem till Jonas päron, senare iväg till biltema och där fick jag en ny cykel! :D woho! Finally. riktigt nöjd är jag över den, hihi. Den är iofs inte bara min, Jonas och jag har delad vårdnad om den ;) haha.
När vi kom hem satte han igång att skruva ihop den, det blev hemkörd pizza och Idol. vid 22 gav jag upp och så sa det bums i säng, slocknade som ett litet barn, var totalt slut igår! Och jag känner mig faktiskt rätt pigg just nu, skönt det, för har praktik från 8.10-16.30 idag. Jobbigt såhär en lördag, haha. Eller är det det? Har ju inte mkt att göra i vilket fall, skulle behöva städa, men det kmr jag inte ha tid med förrän på tisdag, då är jag LEDIG :) och så kmr min lilleman hem oxå!

Imorse var Jonas oxå tvungen att stiga upp, han skulle ju traska iväg till sina päron för att hämta en insektsnyckel för att kunna skruva fast typ 4 skruvar på cykeln xD inte lätt. Så väntar på honom nu för jag måste fan iväg snart :O och GÅR gör jag inte, det pallar jag inte. Tror min kropp promenad strejkar nuförtiden, speciellt tidigt på morgon, går inte, jag blir helt slut och dålig :S
Inge vidare väder heller för den delen, det är bra att det är en liten bit till praktiken oxå?! haha, eller inte. Andra jävla sidan av hallsberg! Morr.

Nä. Nu har jag inte mer tid! Lägger upp bild på den fina cykeln sen, måste skryta, den e skitsnygg ;) hahaha! (dom flesta skyltar och blir aplyckliga för nya bilar, jag blir överlycklig över en cykel! yeah!)

godmorgon

Gav upp att försöka sova vidare när Jonas drog. (han skulle till skolan, Örebro. Han tar fel tåg och ville tydligen åka till Vingåker istället ;P) Skulle ändå upp och tvätta, hungrig börjar jag bli oxå, vet inte än om jag orkar göra ngt att äta än :P TRÖTT. The Voice på 5an, där dom gör egen blodpudding, från igår. Inte helt okej!

Igår var det ultraljud, och den 16 februari 2011, kommer det en lillebror till Gabriel :D
Allt såg bra ut förutom att han inte ville att vi skulle få ngt bra kort på han ^^


Ledig idag, skööönt!

marieberg

Oj, oj. Idag har vi handlat endel, jag och mamma! ^^ helt okej faktiskt, så man har mkt av det minsta bebis kläderna klara, faktiskt inte mycket mer så himla nödvändigt att handla innan bebben kommer och det är ändå halva tiden kvar! ;P det ni. Men man kan inte låta blir.


Lite av det vi köpte idag. (handlade lite åt mig själv oxå, men det är ovikitigt ;P)




Orkade inte ta kort på allt ;p
blev gött fika oxå, jädra smarrig jordgubbsbakelse det där!


Det som skulle saknas till lilla bebisen är blöjor, snuttefiltar och ersättning tänker jag tamefan gradera mig med den här gången, sist hade jag inte bra med mjölk och lille Gabriel blev inte riktigt mätt. Det vill jag inte ska hända den här gången. Mycket finns kvar efter honom oxå, som spjälsäng+sängsett osv, osv. Skit smidigt.

Bara flytten som måste passera och att få allt klart, sen kan jag andas ut känns det som. ^^ den ser jag INTE framimot, värsta jag vet, att flytta. UÄ!


Praktik imorrn 7.30-16.30. Roliga tider :P kmr va helt död, jag menar, 3 timmar på mberg idag och mina fötter var helt döda, jag var helt död :O haha. Ja, ja.
Så är det ultraljud kl 18 oxå! :D

helg, födelsedag, praktik

Jao, har vare mkt nu ;P
Fyllde ju 22 i lördags, helt onödig födelsedag så jag hade inte förväntat mig något alls, men det blev riktigt trevligt och jag är nöjd med mina presenter, även om jag inte fick nån digitalkamera ;D hähä. Men fick annat bra och så var mamma, pappa, syrran och Jonas päron här och fikade lite. Vi åt även hemmagjord tacopizza, gött! Det gjorde jag bra ;) och på eftermiddagen/kvällen kom Emelie hit med en fin blomma eller vad man ska kalla det, haha, men den står fint på köksbordet nu :) så på kvällen blev det bowling och Finnen gjorde oss sällskap oxå :D det va kul! eta sen man bowla, men kom tvåa ändå ^^ haha! Känns ju bra att jag ägde både Jonas och Emelie, men blev slagen av Finnen som hade druckit bärs sen kl 10 på morgon xD härligt.

Idag började praktiken. Är nöjd, slutade 14 idag och är ledig imorrn och torsdag. Så rätt bra start! Hehe, bra folk och en sprallig och glad handledare, sen äre ju ett plus att Louise också är på samma plats! :D

På onsdag är det ultraljud, spännande :) Hoppas verligen man kan se kön! Vore så himla roligt att veta den här gången, lättare att handla kläder och sånt.
Tror vi även ska skriva kontrakt på nya lägenheten på onsdag, får se hur det blir. Skulle underlätta lite iaf att veta lite mer specifikt när vi ska börja packa och flytta :P har varit lite flummigt med det, men börjar ju dra ihop sig!

Lilleman sussar fint nu, jag väntar på Jonas som är iväg och tömmer sin lägenhet på lite skit som ska skrotas, sen blire Idol! :) blivit torsk på Idol, har aldrig kollat eller ens vetat namn på nån som är med där :P


Puss.

dancing on my own

somebody said you had a new friend,
can she love you better than I can?
it's a big black cloud over my town,
i bet I know how you act when she's around
yeah, i know it's stupid,
but just gotta see it for myself
I'm in the corner
watchin' you kiss her
I'm right over here
why can't you see me?


Robyn - Dancing on my own
:)

känslomonster!

Men herregud, är jag smått känslomässigt rubbad idag eller? :O hahaha!

Är hemma på lunch nu,  sitter och smaskar i mig panpizza och morötter :P kreativt, verkligen. I alla fall, Biggest Loser går på tv, finns inte mkt annat nu på dagen. Men dom som blev utröstade och fick åka hem, man får se när dom träffar sina familjer igen, och man har gråten i halsen själv när man ser det :P kan känna så jätte ofta när jag ser ngt på tv, i annat fall brukar jag inte direkt bry mig om sånt, men man märker ganska snabbt hur känslig man blir under graviditeten. Därimot märkte jag inte av det när jag gick med Gabriel i magen, men efter förlossningen kunde jag vara extra känslig mot sånt, se hundvalpar i en tv-reklam och jag brast ut i stor gråt xD
Igår när vi kollade Idol kunde man känna hur man ville grina när Alice (Bagge åkte till hennes skola och överaskade henne) stallde sig framför hela skolan och började sjunga. GAH! Lite jobbigt! ^^


Göra prov kl 15. Smått nervös, skulle inte förvåna mig om jag började grina därinne innan provet. :P

Fick VG på hemtentan om Psykoser :) wiho! Eller ja, ett halvt poäng ifrån VG, men han sa att jag kunde se det som VG ändå, då gör jag det!

Nä, äta upp här och dra mig tillbaka till skolan.

så var han hemma igen!

Inte så himla smart att inte sätta sig och läsa inför provet jag tänkte göra på torsdag. Sista tillfället på kursen som avslutades innan sommaren :p ääh, jag orkar alltså inte, har fått nog för en dag med att sitta med det där jävla häftet som är KLART btw :D äntligen. Värsta jag vare med om! Tyckte häftet till Medicinsk grundkurs var jobbig, men herregud. Människan socialt och kulturellt, vadfan ska vi har för nytta av det? Riktig jobbig kurs.

Halsbränna halsbränna. Riktigt jobbigt. Japp! :@


Hämtade min lilleman på dagis idag :D alltid glad när man både hämtar och lämnar honom där. Så kom vi hem, lagade mat, lekte lite, badade, busade lite till, hoppade massa i sängen, lite kvällsgröt, borsta tänder och nu sover han :) <3


Och jag är glad för jag börjar 10,30 :D måste ändå upp men slipper sitta i skolan från 9. Haha.

måndag

Så blev det måndag till slut oxå då. Jahopp, jahopp. Vet inte riktigt vad jag ska tycka eller känna om idag, jag fattar ingenting. Synd, tråkigt, bra, roligt, bäst så? Jo, nått i den stilen.
Mitt huvud orkar inte börja spinna på ngt sånt just nu, hoppas att den inte gör det alls under dagen alltså :p upp kl 6, ner med tvätt, sen upp igen, lägga mig en timma sen bara upp igen och fortsätta. Bever ligger helt utslagen i soffan och sover fortfarande. Jonas tog disken och jag har vare duktig och sorterat bort sommarskor, så det blev lite.. tomt i hallen, hahaa! Eller ja, det får plats med vettigare skor för årstiden ^^
Så det är lite mkt nog för mig just nu, hela hjärnan bara trycker sig innåt, så jävla skumt. Väntar även på morsan som skulle hit idag, behöver kolsyrat vatten, cphalsbränna kan ju gå och dra sig i röven, helt onödigt!

Vet inte men orkar jag göra ngt att äta eller ska jag vänta en stund. Kaffet börjar kallna för mig här oxå, går inte snabbt att dricka det heller. Blev nog lite sent igår..inatt.. :p

Kom ju på en sak. Har ju skola kl 13-15 oxå. Sen kom jag på en sak till. Jag måste tamefan sätta mig och plugga i eftermiddag och typ.. hela kvällen! :O :(

söndag, 11 månader ;p

Åååååååååååååh, ja. här sitter jag med mitt kolsyrade vatten och klunkar för fullt, det enda eller dom där mintiga tugg tabletterna mot halsbränna. HATA HALSBRÄNNA! drygt äre. x( verkligen ngt av det mest obehagliga att ha, iaf en stark halsbränna. Fast det är ännu värre att vakna mitt i natten av halsbränna. DET suger riktigt hårt!



Blev ju Willys :D woho sen en snabbis in på Media Markt, och där köpte min älskling en ny plattång åt mig, visade sig till och med sen att den var 200 kr billigare nu :D måste testa den snart, haha, illa om den inte skulle vara heeeelt okej alltså. ^^
Så blev det käk på donken. Hittills har ju söndagen (11 månader idag! ;D) vare bra, förutom små tråkiga nyheter, men om man bortser från det så är jag nöjd. ;D Tror kvällen kan bli pricken över i:t. Jag fick massa gott som jag ville, haha! Något nytt jag sett idag är ju dom små byttorna som man plockar smågodis i på Willys ;p haha, aldrig sett, men fan rätt smidigt faktiskt. Känns lite.. USA-stile... haha. Var tvungen att organisera om endel i frysen när vi skulle plocka in allt, fysatan vad proppfullt det är! Plus överisat, måste fan frosta av den. så jädra träligt, hatart, jobbigt att bara göra rent i kylen.

:D

 

wäyy! äntligen, slipper kidnappa Emelies eller Idas. ;D haha!

 

 

Jag älskar dig, Jonas!

Du och jag

gott

Snart drar vi till willys och handla massa gooott ;DD


* hoppas på
t r o ll d e g
ikväll . . .
*


;DDD

jumbofrulle och salt

Tycker inte om Angelina Jolie, inte alls, inte nånstans, inte är hon vacker heller, bara störande stora läppar och så ett riktigt benrangel. Vackert, neä. Men Salt, ja.. den var väl helt okej, typisk roll för henne. Typisk jaga jaga film.. orka ;p men men.
Mätt i magen iaf, blev jumbofrukost :) kaffe på det nu.

Blev en trevlig (?) kväll med Ronja och Emelie, hade inte så värst mkt att göra och kallt var det oxå, men det löste sig :D vi löser sånt rätt snabbt och till slut flyger tiden bara iväg.

När jag kom hem på kvällen blev det film och massa gott :D men somnade rätt fort, som vanligt. Känner mig lite gammal! ^^

Och i eftermiddag kommer Bever och Maria. Jag borde plugga, :/ gaaaaaaaah!

fredag

Vi får väl se vad den här fredagen bjuder på. Ronja och Emelie ska jag träffa iaf, ut på lite äventyr som vanligt. Blir ju aldrig som det var för några år sen, men vi har roligt ändå ;D fast nu längre äre inte Ronja som är nyktrast av oss och får vara barnvakt åt oss ^^ det är mer tvärtom! haha, så tragiskt. :D

Makke och Shogge var förbi här en sväng med cigg åt mig, hurray ;P


Gjorde hemtentan förut med och skickade iväg den till Ingemar, skönt att ha det gjort! Under praktiken måste jag iaf göra fördjupningsarbetet, men om vad? Inte kommit på än vad jag ska skriva om alls :/ Och så har jag det där jävla Människan socialt och kulturellt kvar. FAN vad träligt det är! :/ men ska vara klart på torsdag senast, gud vad roligt x(


Nu tycker jag att tiden ska gå lite snabbare.


Mohombi - Bumpy Ride
:-***

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0