totalt värdelös natt

Har så mkt att säga som JÄVLA BEVER! :p hoppas du kommer vilse i sthlm! ^^ GAH!

NÄ. Värdelöst, hopplöst, ja herregud. Låg och vred på och vände på mig i typ mer än 2 timmar innan jag kunde somna, så sov jag i 3 timmar, då vaknar Gabbe till och gnäller lite, går upp, fixar välling, Gabbe somnar om efter att ha fått flaskan, jag somnar 2 timmar efter honom.. FINT! Men jag var så trött, visste inte vart jag skulle ta vägen, sömnen tog bara tvärstop, och så fort jag lyckades somna till sparkade lilleman till mig eller vände på sig, då hoppade jag till ist, ja, fan, HOPPLÖST, jävla Bever, dö!!! xD det här är ditt fel and u fucking know it :p

Men vi klev upp vid 9 imorse ändå. Så nu är jag väl skapligt pigg men ändå! Måste handla och grejer idag, jag orkar inteeeeeeeeeeeee..

Saknar dig, älskling! Har hittat en film vi ska se ikväll, mohahahaha!

Here I go again <3

Jag skulle kunna sova i 100 år känns det som, men jag klev upp vid 11 och började städa och så, bara disken kvar. Sen dags att hoppa in i duschen, sen hämta min plutt! :D me happy!

Blev ju film tittande på 2012 igår, större delen med Bever för Jonas gick in och la sig istället, så roligt var det tyckte han :D haha! Men den var grymt bra, men enligt en viss annan var det en disney film. Hmm, förstår inte? ^^

Saltkråkan på tv4 nu med, hurray! xD man får bli barn på nytt ibland! höhö. Tidsfördriv, ialla fall tills dess jag pallar dra mig upp ur soffan och in till duschen.

TOPMODELZ - HERE I GO AGAIN


Bara du <3
Jag älskar dig!

topmodelz



:D

* * *

Tack för maten, Axel och Ida, bra att ni tänker på mig, hahaha!

Snart kmr älskling och senare Mr Beaver, film då! :)

.



Såklart! :D


* * *

Seg jävla dag idag. BLÄ! Så jag la mig ner förut en stund för att somna en timma eller två.. jag somnade.. en halv timma.. på den halv timman hann jag drömma ett gäng skumma drömmar, haha! Usch!

Men sen ringde Ida, så hon och Axel kommer snart, med MAX mat till och med, naaaami!

Måste fan se 2012 idag. Igår såg vi nya Harry Potter filmen, visst, har redan sett den på bio för eta sen, men den är verkligen guld.

Så lagade älskling mat oxå, det gjorde du riktigt bra! Ytterfilé, spritsad potatismos och bearnais. (Grillat i ugn) Så jävla fint satt det. Men man kände sig som en ballong efter, speciellt med tanke på att jag gick och små åt på kyckling innan, haha!

förbi igen

Nu är Julen över i år igen då. Ännu en Jul förbi, men jag är jätte nöjd med Julen 2009, helt lovely!
Man har spenderat den med underbart folk och allt har faktiskt gått rätt bra. Förutom en liten insident, sällan! ^^
Tack för alla julklappar, all mat, ja allt :D
Det enda jag hade kunnat haft mer är min guldklimp, men hans pappa ville ju tydligen ha honom precis hela julen, då fick det väl bli så. Jag ska ha min pojke på nyår iallfall! :) ska bli underbart!
Bara nyår kvar nu, sen äre dags för Påsk. Haha!

Mer bilder finns på Facebook. Orkar inte lägga in alla här, ialla fall inte idag.





Hahaha!

Kolla 2012 idag med, igår gick det inte så bra med den saken :D
Tacopaj nu!



det är ingen nyhet

det är ingen nyhet,

jag älskar dig, Jonas Johansson!

pipparkaksdeg och fisbook

Sitter här genomtäppt i näsan med min smoothie och väntar på att dagen ska sätta fart. Har faktiskt redan dammsugit, yey! Tage fram lite grejjs från kylen oxå tills sen, spaghetti och köttfärssåsen måste jag blanda ihop idag med, inte blivit av riktigt, haha.

Tvätta på julaftonmorgon kl 7. Det är grejer det! Hahahaha, så kan det går om man alltid lyckas kolla på fel datum!!! WOHO!



god jävla jul

Haley James Scott - Halo
<3
Love!


Bever och Jonas
, nu är mina styrkeänglar :D tack för att ni finns där, precis jämt, förstår inte vad jag skulle göra utan er.


Ida, VART ÄR DU? Jag saknar dig! Pyjamas party? ;D

* * *

Imorgon glömmer vi våra bekymmer! BAHA!


god jävla jul då! hoppas ni får en bättre jul än jag.

massa snö massa snö

Varför känns det som att ngn har dammsugit i min mun för? Okej. Missförstå inte det där nu :p alltså helt ärligt, hela natten har jag varit snustorr i hela käften, drack vatten i tonvis, hjälpte det? Nej. Smått störande må jag lova! Känns fortfarande skitkonstigt. Är ju inte som att jag är genomtäppt i näsan heller.

Så ska jag se om jag kan plocka ut paketet på posten idag eller inte. Att dom inte kan va mer TYDLIGA på sånna där avi-lappar man får. Ska man eller ska man inte betala direkt?

Så förmodar jag att Sammie skulle komma och hälsa på idag oxå :) bara han kan ta och svara i sin telefon så man vet när det blir :p seg!

- Tvätta
- Gabbe blir hämtad.

Så ser väl min dag ut idag, äventyrligt, aaaaaaaaaaaa!

Men vi har massa massa snööö, vit jul vit jul vit juuuuuuuuul :D underbart!

morgonbloggning

Man fick lite små mysiga nostalgikänslor inatt när jag la Gabriel i sängen bredvid mig (han vaknade vid 2 tiden och skrek löööst!), det var så mysigt så, men hade svårt att somna, kan kanske berott på att han blivit snäppet större än han var sist han låg och sov bredvid mig i sängen på natten. Fötterna sparkades runt på mig, snurrade runt ngt varv, osv ;D mysunge! Men han sov så fint där, enda till 9 imorse.

Så nu sitter jag här, Gabbe springer runt och just nu tror jag han river badrummet? Jag ska dricka kaffe och väntar på pälskling.

Igår blev det smått julshopping för Bever. Höhö, du kan verkligen inte det där xD
Så har vi planerat lite oxå. Möööööööööööhöhöhö! Kommer bli spännande. Ellejj? :D


Jädra spännande det här med morgonbloggning, YEEEES.

ciao!

that's what u get for dreamin'

Jävla drömmar. Vaknar upp och kommer på vad man har drömt och allt känns så förbannat konstigt, lite olustigt till och med. Inte för det var några direkt mardrömmar men hade klarat mig bra utan dom för det. Känns bara jävligt tungt med vissa saker. Att drömmar kan dra upp så mycket fram till ytan, helt jävla otroligt.


Snart blir det att följa med Bever när han ska handla julklappar, vissa ställen är ju så otäcka tycker han, asg*

Backstreet Boys uppträder på Play to Stop på mtv, haha, TRÅÅÅKIGT! ja, dom förändras lite smått sådär under åren.  :D

If I knew then, what I know now




Och så blev det vitt

Nu är det fanimig julfixat hemma hos mig :D det ni! Men viktigt sånt där att få in ngn slags tradition med julgran och sånt nu när Gabriel blir äldre och så. Och när min kära pojkvän lyckats dra fram en ljusstake i fönstret för första gången på några år, så äre tamefan JUL! ;p <3

 

Och så kom snön och det blev vitt! HOPPAS PÅ EN VIT JUL.

 

 

Pannkaksdags hos Ida med Axeeeeel :)

Smartskaftet ska ha grädde till men har ingen elvisp hemma, det var ett jävla vispande, men vem lyckades? Jo, jag såklart.

 

 

Ikväll blir det lite scones bakning med Ida :D så ska hon sova kvar oxå. Jag ska tydligen iväg till ica och inhandla cigg till oss :p KALLT. det är verkligem svajncold ute :/ imorse när jag var påväg till skolan var det nästan så man inte fick någon luft.

Provet gick bra som fan, btw :D det jag gjorde i tisdags klarade jag med ett VG :) fint. Prov på måndag oxå. Hurray. Men det fixar jag nog med tanke på att jag klarade det idag, haha, helt otroligt!

 

lite förändring har ingen dött av

Jag vaknade lite senare än planerat :p så inget av det jag SKULLE ha gjort innan 12 egentligen blev gjort. Ida somnade vid 7 imorse, så hon sov som en jävla häst när jag och Gabbe skulle upp och fixa frukost. Mamma kom en timma tidigare, med en julgran och lite pynt ;D mys! Så sa hon även att hon kommer tillbaka med honom imorgon eftermiddag istället för ikväll, har MASSA plugg (så varför jag sitter här istället för att läsa är en bra fråga) och så ska man göra prov imorgon också så det var lika bra. Praktikinformation kl 10,00, jippi, STRESS! 35 sidor att läsa, känns inget jag vill göra just nu.

Så när mammi och Gabbe hade åkt satte jag och Ida igång här, möblerade om *tack för hjälpen* :) lite förändring har ingen dött av!
Blev skit bra tycker jag, mer plats, speciellt åt Gabriel som får mer plats att springa runt på. Julgranen som åkte upp blir det inte heller så tråkigt att leka med skulle jag tro ;D haha! Blir spännande hur många kulor hänger kvar i nedre delen av granen till slut.
Bild kommer sen, ser bättre ut när det är mörkt, HAHA! Skillat!

Så nu fattas min tavla jag SKA köpa en vacker dag. Hmm. Och tv-bänken! speglarna ut i hallen oxå. ska få Idas barbord med :D och en byrå. Men det var inte planerat :D snart kommer min matta oxå, woho.


- dusch
- mat?!
- LÄSA! LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSA my fucking eyes out. hrmmpf..

nedräkning

Jag borde inte kolla på massa bilder när Gabriel var mindre, typ några veckor gammal och sånt, för jag drömmer bara om det om nätterna sen :p hehe. Men mamma hade ju inte direkt rensat sen typ förra året på sin kamera så jag kollade genom och hittade massor, till och med tre stycken koss-bilder på mig när jag sitter och svullar! :p då var man inte liten.







Idag kl 14 ska jag göra prov, sen ska jag hämta min guldklimp! SOM JAG HAR SAKNAT DIG! :)

Söta Ida ska sova hos mig inatt med, hjälpa mig lite imorgon innan mamma kommer och tar över med lilleman så jag ska plugga plugga plugga, prov igen på torsdag OCH igen på måndag :/ skjut mig för i helvete! Känner mig slutkörd, plugga under press och en liten jävla deadline så GÅR DET ALDRIG BRA. Suck.



9 dagar kvar till julafton, 16 dagar till nyår! hurray.




är vi nöjda med helgens bravader






Nått i den stilen såg vår fredagskväll ut ;D
Tack pojkar och flickor, hade super trevligt, trots att kvällen blev lite dimmig till slut ;D men KUL hade vi!
Ida har våldtagit min keps nu oxå! biatch!
Men vi är nog rätt nöjda för det!

Så vad tror ni vi gjorde på lördagen då? Vaknar upp och mår som en klubbad katt, FY!! Men det första stället vi besökte på morgonen var donken såklart! Men inte fan fick jag i mig mkt mat för det, gick inte. Och kvällen spenderades framför massa film. En av dom Paranormal Acitivity. Hmm. Ni vet sånna där filmer man får gåshud av, håret lixom reser sig och nästan vibrerar genom huden? Ja, den är ungefär sån fast några ggr värre :D helt okej! Små skum, men vafan.

Igår var älsklingen med till mamma och pappa, hjälpte pappa med datorn och grejer, inte för det gick så bra, så det kanske går bättre idag? Fixade käk och lite sånt, det var mysigt :D

Måndag idag, jag ska dra fram boken snart hade jag tänkt.. måste köpa mig ngt och äta eller gå hemmåt och ta mig lite kaffe eller vafan som helst, nu är jag hungrig. SEN läsa.


fiesta

Ikväll skålar vi! :)




when the night has come
and the land is dark
and the moon is the only light we'll see,
no I won't be afraid,
just as long as you stand, stand by me


Jag Älskar Dig, Jonas <3

förklara för mig nu

Vad jag verkligen inte vill är att få hosta, för den håller sig i 100 år när jag väl får hosta och det är irriterande om nått, speciellt på nätterna. Är lite bättre idag än igår, har ont i ögonlocken?! Skit skumt.. Men men.

Cp väder, gå och dö!

Sen det här med Paradise Hotel. Alltså, kan någon en gång för alla tala om för dig vad i helvete den serien går ut på? Är dom tillsammans på riktigt eller är det bara där dom måste vara det? Snacka om att man måste känna press därinne där man ibland blir tvingad till att ha eller vara någons partner, sen får man inte umgås med vissa i huset för då sviker man någon annan, hallå. Första säsongen då Olinda var med, ni vet hon med ankläpparna som kunde gå och köpa en päls för 20 000 spänn för hon hade sliiiitit hela sitt liv för att tjäna ihop pengar som hon levde för (därav förklarade varför hennes läppar såg ut som dom gjorde, eller?!), det var ju rätt roligt men ändå totalt värdelöst, fattar inte varför dom skulle ge sig på en till säsong och en ännu en? Haha! Och sen.. NORGE OCH DANMARK.. VAFAN! Det är ju då ingen som kollar på det för det är intressant eller bra tv utan för det antingen är småpojkar som aldrig får se solbrända tuttar på riktigt eller tjejer som dregglar över killkropparna. Men för varje år dom kör det är killarna runt 20 bast men ser ut som typ 15, så där dog det med. Så deras målgrupp är runkande 15 åriga pojkar som oftast inte lämnar sitt rum. Awesome.

Så vad i helvete går serien ut på???

prosit

Jag behöver verkligen plugga! Har ju lixom prov imorrn! Men helvete vad ngn slags förkylning slog till igår :S förstår inte. Jag skulle hem till älsklings päron, då mådde jag fint, kommer dit, sitter där i någon timma sen bara POFF.. huvudvärk, dåsig, allmänt jävla förkyld. Helt plötsligt. Sovit som en röv inatt med såklart, vaknade till flera ggr och var fett törstig. USCH, hatar sånt här! Kommer inte gå bra och plugga alls, tror jag satsar mer på nästa prov på tisdag istället :/

Ska ta och kolla klart på The Vampire Diaries och sen senaste One tree hill! Sen se om det går bättre och läsa om en stund. GAH!


prosit!

7 timmar, 20 minuter

Nu blir det frulle med lilla killen, sen får vi se om Ida kan komma hit en stund och se till honom när jag ska ner och tvätta, annars får han väl ta och hänka på mamsen ner till tvättstugan :) är ju hööög med tvätt, alltid.

The Vampires Diaries, AWESOME! Blir och se några till avsnitt om en stund!




7 timmar, 20 minuter kvar med Gabriel för denna vecka, sen ska han hem till sin pappa igen då. Det tycker vi inte om! :p men men, det är så det är!

Ciao

Try to sleep with a broken heart


"have you ever tried to sleep with a broken heart,
well you could try to sleep in my bed"


Underbara jädra låt :D rätt bra start på min dag iaf! WÄY!


Idag tror jag Ida kommer och hälsar på lite?

Frukost till mig och lilleman nu!


Jag älskar dig, Jonas :)

- - -

<33

andra advent

Gabriel mår bra nu :) han sov sig genom natten jätte bra och febern gick ner, skönt! Nu är han på gottit humör, har ätit äggröra och en smörgås till fulle, eller en halv smörgås, den andra halva far åt alla andra håll :D mysunge!
Så kom älskling för någon timma sen eller så med, så får vi se vad som hittas på idag. Vädret är ju skapligt iaf!

Andra advent idag, två veckor kvar till Jul! :D

Tacos idag? Jag säger inte nej :D


mirakeldammsugare

En fruktansvärd jobbig dag idag, helt klart inte favoritdagen i år ialla fall! :p SÅ JÄDRA SKILLAD! Verkligen.

Men men. Har varit en rätt mysig dag ändå. Förutom det att jag har bränt 13 000 utan att ens gå utanför dörren, HEJA MIG! xD hahahahaha! Men en bra dammsugare behövs? Eller... Skillad som sagt! Snacka om att jag kommer dammsuga varenda förbannade dag nu. Ni får se bild imorgon på mirakeldammsugaren xD

Sen har faster och hennes gubbe vare här, blev lite fika och bus med lilleman. Men lilleman är sjuk :( febern har nog gått ner nu, men förut hade han 39 grader, :/ usch!
Min stackars pojke, helt jätte varm och grumliga ögon, helt slutkörd såg han ut och vara. Så fick han alvedon och jag satte på honom pyjamasen och kramade på honom, då somnade han. Det var rätt mysigt ändå, jätte längesen nu han somnar på magen/bröstet på en, ojoj, det var riktigt härligt :) sånt man saknar. Och han sover fortfarande så jag tror han mår lite bättre förhoppningsvis. Inte roligt när det blir sådär, man vet inte riktigt vad man ska ta sig till för han kan ju inte direkt säga hur han mår eller om något gör ont heller. Plutt.

Jag kan verkligen inte inte inte sova! :( så störande, vet inte om jag är trött eller inte nu heller, men förut var jag det, helt slut. Men nu, nä det går inte! Inte ett skit på tv heller. Älskling gick hem en stund sen med, tröttis var han :p så inge roligt sällskap har man kvar här heller, haha. Ska nog lägga mig ner och försöka somna igen. Hoppas på lite sol imorgon, kanske borde ta en promenix. Klä på lilleman riktigt ordentligt och ta en sväng, bara han är lite bättre iaf och det inte är 7 minus grader :p

PUSS!

fjortis 4ever! ;D

det var faktiskt inne att vara fjortis ett tag för 100 år sen :D hahahaa!

 

 

Nä duschen nu!

 

vad mutar man Ida med ;D

Det är ju verkligen svinkallt rätt genom det här alltså, inte okej. Ska det vara såhär förbannat iskallt ska det vara massa snö och vitt vitt vitt! Solen ska helst lysa på lite med så det blir sådär fucking underbart att gå ut eller att ens kliva upp ur sängen! Det här gråa och kalla är inte okej.

Men jag gillar vintern ändå :D

Mitt kaffe är slut, hjälp! Undrar om jag måste hitta massa annat att locka hit Ida med nu.. fan ;D

Lilleman är crazy, springer runt och brummar hela tiden, sötskiten, armarna uppåt, vickar lite på rumpan och är asglad! Varje gång han springer förbi mig har han hittat ngt nytt, te x mina trosor han letat upp i en låda, eller en kökshandduk, eller ngn leksak. Min älskling!

Min andra älskling jobbar och jag saknar honom jätte mycket, underbar är du! What did I do to diserve you?

Imorgon kommer faster och hennes gubbe hit, hälsa på Gabbe och fira honom lite i efterhand för dom missade kalaset, blir trevligt :) Tyvärr kunde ju inte Margarita komma *sur* hade sett framimot att henne massor, men det kommer fler gånger!

HEJ!

richard marx

Jag har det jävligt bra måste jag säga :D

Och Bever har nog rätt, jag har fan fler liv än en kattjävel!
Jag är sjukt kär, sjukt glad över allt det mesta, underbara vänner, familj (som kan skapa fett med kaos, men sånt som hör till ;D) och en underbar son som kan driva mig till vansinne totalt vissa dagar, men ändå skulle jag ge upp mitt liv för den lilla människan, usch vad jag älskar honom, <3

Imorgon kommer Margarita :D skulle ha blivit bio och sånt med med Thilda, men nu blir det tyvärr inte så, nästa helg! New Moon MÅSTE jag se, och på BIO då! Lätt.

Fina Katta var här igår och lämnade av lite saker som jag beställt på Gina, nöjd! :) du är då allt bra knasig, raring! hihi.

Mina fina lilla knotte går/springer runt här, varv efter varv och har verkligen superkul ;p haha! Stor han har blivit, usch jag vill inte det, jag vill att han ska vara sådär liten igen!


Så har jag lyssnat genom massa oldies med Richard Marx, förut hade jag bara hört en låt med honom, men han har då gjort många bra låtar. Oldies is the shit! ;D haha!

snyggaste frillorna på 80 talet, hahahahahaha!

man mår bra av lite nostalgi

Hemska jävla dag, ta slut nån gång då! migrän, skola, lite mer migrän.. dunder.


Försöker få upp humöret lite genom o kolla massa gamla bilder, man hittar tamefan alltid ngt roligt man inte sett förut, vart kmr allt ifrån? :D hihi.

älskar den här bilden, haha, skumt? ;D

den kvällen var verkligen fucking underbar!

 

HÄHÄ ;p

 

SAKNAR MIN ÄLSKLING!

miljoner år sen!

På fredag kommer Margarita hem till mig över helgen :)

FYFAN vad skoj :D inte träffats på flera år, en av mina bästa barndomsvänner. Wiiie :)

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0