Chhhhiiiinnngg

Jahapp okej då. Kvällen här kunde man ju haft en sämre version av ;) 

Ciao and love out 

Dag 4

Bättre. Inte helt bra men bättre. Tomheten i huvudet som ekar och gapar efter ngt att fylla med bara.. men det är Gabriel vecka och det är lättare att fylla skallen med det ena och det tredje. *ChAoS *
 
Tur att jag har ngt att fylla förmiddagarna med. Miriam och Wille va här nyss och plockade på sig massvis barnkläder :D skönt att bli av med!! Slippa slänga, ännu bättre. Jättesynd ju. Jag har fler kartonger i källaren om du vill ha ;) bara att säga till.. inte orkat ta itu med vad jag ska göra av dom. Först ville jag absolut inte slänga något. Ytterst få plagg isf. Slitna plagg. Annars ville jag spara. Varför? Jo för jag märkte hur jäkla bra det var att jag sparade nästan allt efter Gabriel när Celwin med tiden växte och jag bara tog fram kartong efter kartong med kläder. Skor. Ytterkläder. Sommarkläder. Allt. Inte så mkt att behöva handla till honom. Fast det gjorde man ju ändå. Men egentligen hade det inte behövts. Så jag hade samma tankar kring barn nr 3.. som jag inte vill ha än... på några år, men då kommer jag vilja köpa nytt. NYTT & FRÄSCHT ska barn nr 3 ha. Inte kläder som går sitt tredje varv, ngn måtta får det va. Absolut inga fel i det om kläderna är hela och fina. Speciellt ytterkläder och skor. Men jag vet redan nu att jag kommer vilja ha nytt.
 
Dra på sig ansiktet och dra utåt. Handling och hämta kids på dagis. Komma på ngn mat att fixa idag. Ja, det oxå.
 
Imorgon är det dag 5

These tears of pears

Till helvete och tillbaka känns det som. Jag har nog varit där rent kroppsligt senaste tiden ^^ något gnager sig sakta ut ur min ryggrad, det kryper och ställer till det för mig. Jag har huvudet fullt med dimma och jag vill bara hitta UT. Jag ställer mig upp och kisar.. nä jag ser fan det inte.
 
Idag tog jag mig till gymmet igen. Endorfin utsläppet!! Gudars vad skönt det var. Svårt att sätta band på sig själv nu efter ryggskiten varade och det gäller att vara försiktig. Vart går gränsen? Jag tränade inte ryggen idag ialla fal.. och när jag tränar magen har den tendens att istället svullna ett par timmar och sen gå tillbaka och fästa till sig.. så jävla konstigt..
 
 
 
Nu ska jag fixa mellis åt kidsen. Försöka få i mig ngn mat.. inte mkt som går ner nu.. förutom socker. Och det ska jag ju inte äta nu så vad fan ska jag försöka få i mig. Sallad. Ngn sallad. Kycklingsallad. Maybe. Ork att göra. Vart finns den att hitta då?

Vaknade som ett frågetecken imorse. Så märkliga drömmar alltså. Känner efter och jag är helt genomsvettig. Har någon hällt vatten på mig var det första jag tänte. VAD FAN?! Nä. Jag kände efter jag hade frossa. Jag la mig bara ner igen och somnade om... då var jag inte pepp på att vakna alls idag. Meen jag lovar att när man väl kommer upp och tar sig till gymmet så känns allt bra igen. Kroppen tar sig. Psyket är i skick. På gymmet.
 
Det gäller att koppla bort. Att bara sluta tänka. För om man tänker så för tankarna en dit igen.. dit man inte ska vara för då mår man dåligt igen och ångesten lixom lägger sig pladask på en.. bara sådär.
 
Vilken glatt och härligt inlägg det här blev. Mellis var det ja.. innan jag fastnar här och skriver mer deprimerande skit
 
 
 
 
 

balansen är i ordning här hemma igen..

Jag ska strax ta och se färdigt The Ward som jag och Ronja kikade på idag under tiden Celwin sov efter vår tur till Kumla. Jag hann inte se färdigt och den verkade sluta märkligt, måste jag se.. Den var för övrigt rätt okej faktiskt. Lite halvtrist kanske? ^^
 
Fått en månad till sjukskrivning. Min läkare tycker inte jag borde jobba. Undrar vem som vill komma och betala mina räkningar då? Suck.. jag vill ju men jag kan inte, jag får inte, jag BÖR inte just nu.. jag hade tänkt typ 2 veckor till, men nä, en månad.. träna säger hon.. ja, det gick bra sist. Men jag saknar gymmet, imorgon efter att jag lämnat barnen på dagis ska jag dit. Återuppta där jag slutade. Hoppas på det bästa..
 
Har båda grabbarna hemma. Från ena sekunden till den andra ändras sinnesstämningen mellan dom. Det som sker det sker, man hinner knappt det man känner bara galenskapen omfamnar en istället. Det skriks endel i rummet nu.. NEEEEEEEEJ. NEEEEEEEEEEEJ SLUTA.. tystnad... pang! GRÅT... något i den stilen.. mycket släng och fläng med dörrar hit och dit. Klämda fingrar.. ja ni fattar.
 
 

Chillbill






Igår spenderade jag min kväll hos Ronja. Hade det jätte trevligt med gott och äta och dricka med två asbra filmer som vi knäckte :-) myspys 

Idag, nu är klockan lixom snart halv tre och vi har här knappt lämnat sängen :p bara chillar och glor på tvn. Vi tittade på We're the Millers som var rätt okej att fördriva tid med... 
Awesome och vara barnfri...eller? Haha lite utdraget om inte annat... Detta är ju inte vad man brukar vara van vid. 


I would do her..

Kvällsmys. Home sweet home.
 
Titta min fina vinglas-samling :D
 
Och förresten...
 
Man ska fanimig kunna få umgås med sina vänner, sina närmsta vänner, utan att det ska behöva bli problem som kan skada ett förhållande. Det är inte ok att bete sig sådär, jag blir galet förbannad på hur det hela har blåsts upp till en jätte slemballong.. jättekul när den smäller... Jag blir förbannat ledsen när jag får höra att en av mina närmsta vänner ska behöva dras in i ett tjaffs och behöva förklara sig för att han umgås med mig. Visst, fine, hon har inte varit med alla år, någon sådär utifrån kan ha rätt till att undra. Men det ska inte behöva gå såhär långt. Och vissa saker bör väl vara tvåsidiga, ömsesidiga. Det verkar inte riktigt vara så. Att ena får all skit och skuld på sig är inte rätt. Inte OK att behöva förklara sig om en vänskap överhuvudtaget. Tillit är ngt sårbart så akta att den inte biter dig i rumpestumpen.
 
Gick och la mig vid 21 ungefär. RÄTT så trött typ.. ja.. men insåg till slut hur meningslöst det var att ens försöka sova.. myrkrypen i fötterna var ju inte att leka med. Och allt skit som hänt idag knager mig. Jag tycker ju det är så tråkigt och undrar varför det ska behöva bli trubbel. Ett stort problem bildat av.. luft. Ingenting. Onödigaste i världen känns det som.
 
Sitter uppe en stund till. Dregglar lite över hetaste Kaley Couco
I would do her... 
 
 
På tal om inget sådär. Men hennes utseende är väl ett sånt som varenda
flicka vill ha. Och om man är en pojke är det ngt varenda pojke vill komma över eller?
Am i wrong? möhöhö mums!! Hon är en number 10. Högst!
 
 
 

Väggarna räcker inte till här

Ja det är ju rätt mysigt att åter befinna sig i soffan med kaffe och massa tända ljus i tv-rummet. Hmm. Hösten, brr! Mysigt lr bara kallt? Det är det värsta. Kylan. Ute, inne ja överhuvudtaget. Tror det hade varit mindre jobbigt (såklart) om man hade haft önskad temperatur inomhus när värmen försvinner ute. Nä fan inte kul att vakna till att det är kallt i hela lägenheten och det går inte att göra ngt åt att justera det ens förutom värmeljus. Rockigt va.. När väggarna inte räcker till...

Idag ska jag och celwin iväg och handla lite. Och imorgon em kommer Ronja på tjejkväll. Måste luska på ngt gott ät och drickbart. 

Tack för igår, köra mamma. Vi åt lunch på Coco Thai och gled rund på Lindex där jag fick mig lite fint hem, tack tack ;) och sen hem då jag klickade hem höstackor till kidsen, även betalt av henne. Det var uppskattat! <3 

Konstigt. Orden är många men konstiga. Du kanske är konstig.


Psykologi guiden, bra lästips och lite förberedning..
 
... om man behöver det... inte så jättemånga av dom man har runt sig kanske alltid vill erkänna eller prata om det. Ni kanske inte ens vet om det själva. Att man blir lite mer "grå" och lite mer ledsen än vanligt. Att livet känns.. konstigt.. och otryggt och ett sting okännigenbart. Vilset. Man är vilsen. I sig själv. I omgivningen. Inget känns som det brukar. Det är konstigt. Det är bara så... konstigt. Okännigenbart. Alltså.
 
Som sagt. Läs om det. Lär dig om det. Det är faktiskt hur vanligt som helst fast du känner dig kanske så ovanlig än du nånsin gjort.

dofter som tar upp sånt som ska vara nerlagt

 
 
Stelhet till maximus deluxe när jag klev upp. Värst är det alltid på morgonen. Med allt som har med min rygg att göra.. rätt otrevligt.
 
Märks rätt rejält att man bara går hemma nu för fritiden speciellt på fm fylls med mer och mer meningslöshet som exempelvis The Bachelor. Säsong 14. Om ni ville veta.. jag blev så nyfiken på vem som faktiskt vann sin drömprins till slut så jag fuskade och tittade på nätet.. Så nu vet jag det.. inte lika spännande längre.. mest löjligt och jag blir bara irriterad på serien. På upplägget. På alla dessa brudar.. varför tittar jag ens? Har ju till och med dödat spänningen och tagit reda på vem som vinner.. vill iväg och träna för i helvete. Ja men gör det då kan ni tycka då, ja men nu är jag bara rent av livrädd för att träna. Vill så ogärna pajja mig igen nu när min sjukskrivning snart är över. På papper alltså... sen om jag rent kroppsligt orkar jobba är ju en annan fråga. Jag vill ju verkligen. Ena dagen skulle det inte vara några konstigheter och dagen efter är jag halvt förlamad i rygg och höger ben. Situationen börjar ju kännas lite ohållbar och klen.
Hösten är ju praktiskt taget här och jag är bara överlycklig att solen är hos oss så länge ändå. Men snart blir det gråare och gråare. Jag behöver jobba faktiskt jobba. För mitt eget psyke. Inte så mkt kanske, men jag vet att jag klarar inte en höst till med samma svarta som förra hösten. Dock är ju hela mitt liv klart annorlunda och ljusare än det var förra året. Men det kan vara hur jävla bra som helst ändå åker folk på höstdeprissioner.
 
Så nu är kaffet uppslurpat.. hitta något och greja med.. byta tröja är det första.. den här parfymen jag drog på mig var som att jag tog på mig förra höstens alla känslor. Dystert. Sjukt hur dofter kan förknippas så starkt med känslor och tider i livet man varit med om. Tror jag ska slänga flaskan faktiskt.. har inte använt den här parfymen enda sen i vintras tror jag. Det kan jag inte ha gjort. Tror knappast att accesationen som ska ligga nere och bergavd med den här starka doften kommer att försvinna om jag sprutar på mig den så lika bra att sutta den.. och tvätta skjortan.. kan ni förstå då eller? Hur galet starkt sånt här känns egetligen? Vill inte koppla ett dugg till det. Har aldrig i mitt liv förrän förra höst/vinter upplevt ngt i stil med en riktig deprission. Och nu är det dags för grått, kallt igen.. man får arbeta arslet av sig för att motarbeta.. motarbeta och vara medveten hela tiden om det man helst inte vill tänka på.. trist
 
chopp chopp..iväg och rota i garderoben och sen.. greja vidare.. med något.. tips? :S funderar starkt på en promenad.. om jag vågar.. fan det värsta är ju om jag blir KALL om ländryggen
 
 

banana skids mums me up!!

 
Har fått rå dille på dom här banangodingarna, BANANA SKIDS
som jag alltid åt även som liten, sällan jag och mina cravings..
ibland hade det fan haft mer sense om jag varit gravid..:D
mums me up goddammit!
 
 
Böt smycket i underdels piercingen. Rena rama pimp my belly up..
Galet läckert tycker jag men mindre smidigt. Iaf att sova i och
ha i som vardagligt. Nä det får bli en solo pärla som glimmar naveln till vardags ;D
Ni bet förstår detta är mkt viktigt hihi
 
 
GUDARS jag vill träna! Jag är myrig i kroppen och vill iväg till gymmet. Jag vill springa. Jag vill göra mina rump övningar med den förbannade bollen och känna av lite skön träningsvärk så man vet att man har kört hårt :D

Men nej.. :( får snällt vänta ett par dagar till tror jag? haha jag fan jag måste ju annars kommer ju folk tro att jag ljuger över min värk eller att jag är totalt dum i huvudet.. lite storhetsvansinne... ^^
 
Jag får nog suga på den karamellen ett tag till.
Nästa steg är iaf föräldramöte på Celwins dagis imorgon.
 
 
 

man får hoppas att det inte kommer behövas..

på väg in igår..
köpte en kyckling/curry baguett på OK innan oxå. Den gick ner på knappt 5 min.
Så god baguett har jag inte ätit på LÄNGE. Och då brukar dom inte vara speciellt goda anser jag.
Torra, slaskiga eller ngt sånt istället. Men den var kalasgod. Så ni vet det. Rekommenderar jag :)
 
 
Jahapp jahapp det var det. Ont har jag fortfarande men det ska väl släppa strax tycker jag. Jag hoppas det, jag hoppas att man ska kunna bli lite välfungerande än senaste 2 dagarna.. Vilket helvete det är med ryggvärk alltså. Fyfan vilken krympling man är ibland. Så bräcklig, värre än en 80 årig tant i vissa dagar. Hur ska detta gå egentligen?

Många timmar på akuten blev det.
Men jag fick träffa en väldigt bra läkare till slut. TILL SLUT. Bättre sent än aldrig. Något borde ju för fan göras åt det? Ska det verkligen behöva gå till på det viset? Jag förstår inte. Människor åker väl in till akuten av en anledning eller? Ändå får man vänta i timmar! Det var endel barn in. Alltså SMÅBARN. Bebisar. Man kan ju lugnt påstå att jag inte var kaxig igår. Bröt väl halvt ihop själv bara jag hörde bebisskrik från en massa håll. Hemskt. Det är vad jag skulle kunna låta gå före. Barnfamilj. Även om man väntat länge själv, så vet jag även hur hemskt det måste vara att sitta på akuten med småbarn. Jag kunde inte sluta tänka på mina egna kottar igår. Jag var väldigt känslosam. Tårarna bara rann. Ren utmattning, värk och jag ville bara hem. Hem till mina barn. Dock var ju Gabriel hos sin pappa men gudars vad jag saknade honom. Och Celwin. Skar i hela hjärtat. Tänkte mig själv hur det skulle vara att sitta där med dom och bara vänta... och vänta... nä fy vad GLAD jag skulle bli om någon annan vänlig själ låter en gå före då. Man får hoppas att det aldrig nånsin kommer behövas. Men man har ju stor empati för dom som behöver åka in. Ofta. Urk
 
Farfar kommer med Celwin i em. Vänlig själ som han är fick han ta Celwin igår. Även hämta oss på akuten mitt i natten, han hade alltså suttit uppe och väntat på att vi skulle ringa efter skjuts. Förstå den. Vi hade inte ens sagt ngt om det. Eldsjälen själv.
Jag tänker mysa upp min lilla guldklimp massor idag. MASSOR. Galet vad jag saknar mina barn nu. Helt fucking crazy.
 
 

akuten nästa

Första gången i mitt liv jag ska dra in till akuten. Icke hållbart. Väntar på skjuts in.. är panik nervös faktiskt, jag vet ju hur det funkar på akutmottagningen. Sitta och vänta. deras prioriteringar verkar vara bra skumma ibland. Ja inte vet jag, men att SITTA för mig är just nu inte så jävla rockigt.. men vad ska jag göra.. bara rent helvete det här.. vill inte åka nån jävla taxi in och vara där själv heller. Jonas kommer vara med mig.
Sitter med tummen mitt i handen.. vad ska man göra..

Jag blir ganska besviken. Inte ganska.. RÄTT SÅ besviken på er. :( men då vet jag. Då vet jag ialla fall.

Gudars skymning!

Stel och orörlig som en gammal tant. En gammal tant med diskbråck. Wtf! Det ska inte behöva vara såhär. Jag har alltid en sån jäkla otur med min rygg from hell. 
Inte mycket sömn inatt inte som jag visste. Fyfan fyyyyfaaaaaaaaan.. Jag vill ju iväg och träna :( 

jag gnäller lite till

Det var visst Snabba Cash på tv ikväll :D kanon ju. Vågar inte lägga mig och försöka somna.. bävar inför kommande natt. Jag hatar att försöka sova med värk. Det hela slutar med att jag börjar frossa och blir illamående av tröttheten och deckar av ren utmattning typ vid 5 på morgon och då äre ju lite sent.. eller tidigt? Suck. Bara så jäkla mkt gnäll känner jag... ;) sorry, blir gnällig som en 5 åring när jag har ont vilket jag har jämt nu.
 
Imorgon måste jag ringa rektorn till förskolan ungarna går på.. försöka få tag i min läkare.. försöka inte vara arg på fucking Röntgenmottagningen och även Ortopedjävlarna! 6 månader? Väntelista? Va? Det var det inte sist inte! Då tog det knappt en månad innan jag blev skickad till röntgen sen ortoped. Crazy bitches vafan äre här.. sjukgymnastik? not so much till hjälp lovar jag.. träning träning.. jag har provat det, det VERKAR inte hjälpa..
 
OCH har ju helt glömt att tacka dig Ronja min fina för presenten och rosorna <3 tack

Jo.. så är det

 
 
Vet inte om det där var sarkastiskt eller inte men ja, jag har faktiskt vidrigt ont i ryggen. Nu är hela mellangärdet fucked. Kan inte stå, sitta, röra mig eller ngt utan att det gör ont. Jag började träna för att alla säger att det är bra för ryggen osv osv. Börjar tvivla på det!! Skönt att komma igång och träna och förutom träningsvärken så gör det inte ont i ryggen när jag väl tränar. Det kommer efteråt. Och som idag en blixt från klar himmel fuckade ryggen åt helvete. Bara sådär. Ni vet längst ner på ryggen. Hela området där. Ner till ljumskarna. Det är ett lagom helvete kan jag tala om. Jag vet inte ens om det är diskbråcket som bråkar eller vad fan det är som händer.
 
Så jo, jag har ganska ont i ryggen. Kaan väl tänka mig att många ser mig ute eller på gymmet och tänker vafan är hon sjukskriven för hon verkar inte ha ont osv osv. Bite me säger jag! Sen säger jag inget mer.
 
 

Jahapp jahapp

Vad ska jag säga lixom? Inte så värst imponerad på dagen. Lite halvbesviken lr ledsen kanske... Känns lite trist att man inte verkar vara mer viktig än så för endel. Där ser man. 

Ny dag. Tränat, solat, hem å duschat å sovit en stund. Hämtat mina troll, in på Ica å sen hem. Total kaos här såklart. Ingen lyssnar. Mamma har ingen ork idag och jätte ont i rygg och ben. Gnäll gnäll ja fy fitta fan vad synd det är om mig. 

tack för idag

 
Bilden kan väl nästan summera hur dagen har varit.. helt kanon!
 
 
Den slutade såhär.. vi har varit ute nu igen efter maten med Emmy och hennes charmtroll Elias. Vi var ute en bra stund och det hanns med massa bus och lek. Celwin hade ju inte sovit under dagen heller så det är ett under att han har varit på så bra humör hela em och kvällen. Och efter duschen och kvällsmat så stormdeckar lillkillen. :)

 
Så tack för idag Emmy och lille Elias. Jäklans charmunge det om nått. Hihi så söt. Var ju även iväg och tränade idag så man känner sig lite lagom duktig igen ;) iväg imorgonbitti igen..

Godmorgon måndag

Och ny vecka. Igen. Gabriel kommer hem senare och jag ska återuppta träning och ta bort allt sockerintag. Det är det jävligaste om nått!! Detta förbannade socker. Ja vi får se hur allt går.. Det är ett mål iaf.. har kunnat det förr så jag ska kunna göra det igen. Kanske  hålla det lite bättre nu oxå ;)
 
Iväg med Celwin till dagis nu. Vänta på att apoteket öppnar oxå tillsammans med alla andra ivriga pensionärer ;)
 
 

det finns mindre biljanta ideer men inte mina inte ;)

 
 
fyndade lite på Netto idag :))) såklart Peace lover. Mysigt.
 
Har haft en riktigt seg dag. Men men det var det väl värt för igår var det ju en riktigt härlig dag i värmen. På dagen blev det en utflykt med Jonas och Celwin till storstaden Örebro. Celwins jungfru färd med tåg. Det var välldans speciellt. Mkt tjat om tåg. Han är helt farchinerad av tåg. Kul :)
Ronja dök upp senare och jag kom ju på den briljanta idén att sola och efter det dricka lite alkohol.. och sen en ännu mer briljant idé att ringa Markus och där hamnade vi. Kl 3 var vi hemma igen. Fulla och mindre tystlåtna skulle vi göra äggröra, just like the old times. Wonderful wonderful. Haha! Det var en riktigt kul kväll. Vi var ett BRILJANT gäng ;) dans, massa dans.. gagnam stye, woop woop.. haha diamant värt. Tur att det inte fanns nån kamera i närheten.
 
 
 
Idag har Ronja och jag spenderat största delen i sängen och tittat på tv och film.. en kanon rekomendation brudar. Magic Mike med Channing Tatum om ni är ett fan av den herren.
 
Imorgon äre gymmet som gäller igen! Dags att återuppta det efter ett par dagars paus.. hoppas knäna inte protesterar eller diskbråcket heller för den delen. Mindre kul om det vore ren pain att behöva ha ont hela tiden.
 
Dags att börja runda av och inta en ny vecka :) imorgon kommer mitt andra lille minitroll hem igen, då blir det liv i luckan återigen.. ordningen återställd.
 
Peace
 
 
 
 
 

bräcklig var det ja

Det är dags att ta sig till gymmet idag igen faktiskt. Men orkade inte imorse efter avlämning på dagis, får bli sen innan hämtning. För att ta med lilleman dit är ju inte på frågan, det har vi ju lärt oss ^^
 
Försöka fördriva tiden lite.. är så segt såhär på förmiddagarna.. bara gå runt och dra sig.. benet gör mindre ont.. ibland mer ont.. jag vill att det ska försvinna helt.. vill att det ska bli den 22 sept så min sjukskrivning kan försvinna.. om jag nu inte ska bli halvtids sjukskriven.. funderingar funderingar.. känns bra trist vafan att behöva vara det och inte ens hela 25 år fylla.. halvtidssjukskriven.. det är inte klokt hur bräcklig man är då. :P
 
Hitta ngt å plocka med och hålla sig sysselsatt..
 
 

kräkmagad much?

REA på massa converse. Svag som man är så hamna
dessa hos mig.. ;)
 
 
Även Ronja hamnade hos oss en stund idag. Kräkmagad much? Ja det tror jag visst.. Celwin skiter ner sig, jag märkte ju inte det förrän jag skulle klä av han när han står upp.. vi börjar ju tramsa oss lite sådär busigt "baaaajs Celwin du hade ju baaaajsat!" ja jätteroligt ha ha haaaa.. men det hela slutar med att Celwin oxå skulle göra sig sådär lustig som han och hans storebror brukar göra, hulka sig och prata om kiss och bajs.. ja jätteroligt tills Celwin även lägger två stora pizzor på mattan och golvet. Inte långt ifrån att Ronja oxå gjorde det.. haha! Härligt att man är såå härdad ;) mums
 
Dagen började inte minst av guess what.. jo att jag spydde som en räka! Med sån migrän att jag knappt kunde somna om igen.. det var verkligen ett mindre roligt sätt att starta dagen på..
 
Nu ska jag inta sängläge bredvid min stackars Jonas som har massa ont i ryggen idag.. tjocka popcorn och somna till tvn.. men imorgon ska jag faktiskt ta mig iväg och träna.. planen att göra det imorse sket sig ju rätt hårt tyvärr, sorry Emmy :/ :p
 
Peace
 
 
 
 
 

gör inte ett enda dugg att inte göra ett dugg

Jahapp, ja, onsdagen var slut och jag tror inte vi har gjort sådär jättespännande saker här hemma inte. Lagat mat, TWICE dessutom, huslig poäng! Jag gjorde chilikassler i ugn på begäran (inte begäran, en pik igår om hur sugen han var på det) av Jonas :) första gången jag hade philadelfia ost i det. Eller på det rättare. Philadelfia är rena rama magiken när det kmr till matlagning och bakning, man kan ha det i nästan allt vafan. Till och med chokladbollar. Det ska jag fan göra imorgon. Ja det ska jag fan.. det gillar Celwin.. kladda äta kladda äta...
 
Kan någon tala om för mig NÄR en dag har "blivit produktiv nog"? Om man har småbarn hemma menar jag? Jag tycker inte det ska behövas en hejdundrans utflykt var och varannan dag, bada hit och dit för jämnan. Kan det inte räcka med att man sitter hemma och läser en bok åt sitt barn eller sitter och målar, bakar med trolldeg eller ngt annat kladdigt och roligt och slipper den här jävla stressen att behöva gå ut för att solen skiner och slippa ångesten för att det börjar bli kyligare och kyligare och att man egentligen vill njuta av vädret när det är varmt innan det är borta helt?
 
.. Ja och nej.. jag beehöver inte påverkas av att behöva vara ute bara FÖR ATT, men jag känner verkligen SORG. Sån djup sorg för snart är vinternjäveln här igen. Hur länge denna gång? Bara att bunkra upp och ladda för ytterligare 6 månader, ETT HELT JÄVLA HALVÅR; FOLK!? Fan inte mänskligt. Men det är tur att vi har haft en sån fantastisk sommar ändå!! Trots jobb har vi kunnat ta vara på värmen. Det har varit superduper! Men nu känner jag bara hur det flyter alltmer längre bort. Sorg! SORG.. jag vill inte bunkra fram med massa tjocka kläder, overaller, mössor, halsdukar, tjocka tumvantar. Behöva ta på sig så himla mkt och ungarna. Tar sån tid och man hinner svettas ihjäl så sminket rinner ner till knäna nästan innan man hinner komma ut. Sen slask slask slask..kallt kallt kallt. Jag gillart inte och jag tänker göra det tydligt. Hade jag kunnat hade jag nog suttit INNE en hel vinter. Gått i ide bokstavligt. Avis på ormarna och alla djur som gör det. Fruktansvärt avundsjuk!
 
Vad var det jag egentligen hade in my mind..? Jo juste.. Vad är "produktivt nog"? Vad BÖR man göra? Vad anses humant? haha. Inte att man kanske läser av sitt barn signaler om vad den VILL hitta på? Många är ju inne på vad som är bäst att göra vad man kan hitta på för att fota det och lägga upp på facebook? "titta vad vi är duktiga och jag är en sån bra mamma som tar med mitt barn på alla möjliga löjligheter som mitt barn egetligen inte alls har ngn nytta av men här är vi ändå så vi inte sitter hemma och inte gör ett enda dugg!!"
En tur till lekparken räcker ibland. Vafan! En cykeltur, en tur in på ica för tusan! För en tvååring är inte "att göra grejer, att hitta på saker" riiiktigt samma innebörd vad det är för vuxna. alla inser inte det. Utan bara vad som verkar se bra ut UTÅT. Jag blir så trött. Så jävla trött.
Det gör faktiskt inte ett jävla dugg att inte göra ett enda jävla dugg. Läs barnet. Vad vill barnet? Rita? Ja dra då fram ritblock inte skor.

Bara det att många mammor känner sig fruktansvärd otillräckliga just pga detta dilemma som kanske inte alls många direkt tänker på.. att göra tilläckligt med barnet. För barnet. Det där med att aktivera barnet. Att det blir omväxling, roligt och PEDAGOSISKT som det är sånt jäkla babbel och surr om överallt. Det handlar om att dra ur fantasin lite mer än vanligt.. ibland behövs det inte alls mkt. Det behöver inte ens behövas ngn biltur, det kan vara hemma på soffan. Barn ska få vara barn oxå. Man ska inte behöva lära sig under tiden man leker för jämnan. Där ger jag vårt dagis här som kidsen går på, ja Gabriel och några från hans avdelning fick ju gå över till ett annat dagis men som "tillhörde" Björkängen eller hur det nu var, massa beröm till. Dom är kanon! Riktigt bra dagis. Lagom med allt sånt där. Och mina barn trivs, ja Celwin iaf. Gabriel trivdes oxå när han gick där, fröknarna är oxå supergulliga. Dom har verkligen gjort ett bra jobb. Ja dom GÖR ett bra jobb med våra barn! :)
 
Och där får det räcka.. snark

Onsdag

Celwin vet att han inte får hoppa runt i sängen i vårt sovrum. Fast ändå, varje gång han tar sig in dit så är han inte smartare än att skratta sådär gapigt så man fattar direkt vart han är. Varje gång :P tur att det inte är så roligt längre än en liten stund...
 
Hade behövt ta oss iväg till affären nu på fm men har blivit så att vi inte gjort ett enda dugg. Jag har skapligt ont i benet och ryggen idag. Just idag som jag valde att ha Celwin hemma för jag inte har haft så ont sista tiden. Perfekt.
 
Ska snart ta och kasta ihop nån lunch till oss och sen bara vänta ut dagen för det verkar inte hända mkt spännande idag... känns segt idag.. dena onsdag 4 september.. kyligare och kyligare ute.. och snart vankas min 25 års dag :)

pics

 
Jonas sätter upp parabolen :) äntligen tv i sovrummet. Vi har ju kunnat kollat film där bara än så länge.. nu blire tv å allt fan vad guld.
 
Nyköpta ringar. :) (HM)
 
Igårkväll hade min man och jag väldigt mysigt. Det var längesen vi hade en sån otroligt fin kväll tillsammans. :*
 
 
Ni ska höra Gabriel när vi ska iväg till Forma. Han är så jäkla taggad och peppar en annan ngt fruktansvärt. ;) han är fan inte dum inte.. haha. Nästan som om det är han som tränar. Gissa varför han är taggad på att komma dit..kanske inte en viss XBOX som lockar.. han sitter bra där kan jag lova. :)
 
Gabriel - Vet du varför det är bra att träna? Jo för då får man stora muskler! Ja det är jättebra..
Jag - Ja det och att man får bort massa fett!
Gabriel - Ja och så man blir lika stark som barbastark
Jag - ska jag satsa på det?
Gabriel - Du är snart där mamma snart....
 
haha okej??!!!
 
 
 
 

Cinderellakryssning bara för supa och fest

Här var vi påväg mot Stockholm..
 
Här är vi påväg hem igen på bussen...
 
Han gav upp till slut! TILL SLUT! ;-) ja ska man härja så ska man väl.. vissa iaf.. ger gärnet som om det inte fanns en morgondag. Är de syftet med en kryssning? Med varje fest man är på rent ut? Kanske för vissa inte för ALLA. Inte för mig. Jag tyckte resan var njutbar på andra sätt. Jag var piggare och inte bakfull. Jag sover så jäkla fint på båtar så jag sov ju som en gud i många timmar :) jag älskar att åka båt, ja kryssningsbåtar, det är väl nån slags trygghetsplats från barn-åldern när mamma och jag åkte till Polen varje sommar och det där med att åka båt var ju halva nöjet! Dit och hem! Hallå det var ju sååå kul och jag var bara ett barn.. sen kom man på att ju äldre man blev så fick man ju festa och supa skallen av sig så det testade man ju på.. och nu i helgen insåg jag även att man inte behöver det.. kanske äääven insåg att man faktiskt har blivit lite gammal.. inte till åldern egentligen.. 25 (inte HELA 25 ÄN..faktiskt) men kroppsligt och psykiskt. Fan jag orkar inte, psyket och allt skriker "NEEEEEEEEJ! ta i akt och VILA, släpp ansvar och njut av friheten en liten stund" och jag känner inte att alkoholen frisätter ngt i mig.. längre.. mer att man låser sig.. nä fyfan, det är inget för mig längre.. och man kan bli så fruktansvärt TRÖTT på människor, människor som ska kalla sig för ens vänner, som tjatar och tjatar. Kallar en tråkig, gammal, pensionär osv osv osv.. ja förlåt mig då. Ingen som tvingade mig att ta det chill, jag kunde festa hur hårt som helst men ville inte. Det är svårt att få människor att fatta det. Speciellt dom som inte har småbarn hemma och lever ett sånt liv. Jag fattar det, har oxå haft ett barnfritt liv. Och då trodde jag ju att alla kunde festa jämt och gjorde man inte det var man en mes. Sen växte man några centimeter.. på alla håll.. mest i huvudet. Jag saknade mina barn fast jag var fri från det i 24 timmar. Jag tyckte det var skönt, jag fick sova och umgås med mina vänner, en av dom jag inte träffat på rätt länge och det var skoj! Men för MIG räcker det.. jag vill inte behöva bli kallad för gammal kärring och TRÅKIG för det.. jag ska inte behöva hävda mig och bevisa dom fel hela jävla tiden.. jag ÄR väl lite tråkig då.. för att jag inte super skallen av mig på beställning eller för att vi FAKTISKT var på kryssning och hade betalar 225kr för att supa.. ja ja, jag är väl lite tråkig.. skjut mig då.
Jonas och jag handlade en heldel på taxfreen åt andra.. haha! Första gången man var inne på en taxfree och tänkte "nu ska det handlas åt mina ungar.. godis!" :-D härligt
 
Och vad jag älskar dig, Jonas.. tack för att du är DU och för att du inte är som alla andra inte ens i närheten inte ens en stymning till att ens försöka eller pika. Du låter bara mig vara mig hur jag än är.
Fick höra att det tydligen var lite otydligt för en som var med i vårt lilla gäng att Jonas och jag var tillsammans (han jag inte träffat på länge och som inte varit med oss i svängarna senaste åren) för vi hade ju inte ENS suttit bredvid varandra på bussen!? haha så söta endel är.. ja jag vet inte hur det är mellan många andra par men vafan, efter 4 år tillsammans och man åker iväg nånstans med ett gäng kompisar, tycker jag inte det är dödsviktigt att hålla på och tydliggöra stup i ett att man är ett par. Alltså jag vet inte om jag har missat om det finns nåra speciellt riktlinjer eller regler för hur man ska uppföra sig när man är iväg med sina vänner och sin pojk/flickvän men det är lustigt att ngn kan säga att man nästan BORDE sitta bredvid varandra på en buss annars är det konstigt... ;) ja om folk faktiskt inte har märkt det är Jonas och jag inte riktigt som alla andra.... höhö
 
Men eftersom jag fick sova ut sådär härlig gött på båten och sen en stund på fm igen och på bussen hem så är man inte spciellt trött längre.. tokigt..
 
Kan inte direkt göra så mkt för att sysselsätta mig förutom glo på tv eller sitta här. Alla sover ju lixom.. haha såklart, kl 01.30 snart.. går och kedjeröker..
 
MEN!.. det var precis lagom för mig! Jag ÄR nöjd med vår lilla tripp, det var roligt jag gör gärna om det.. men inte än ;-) tack alla goingar... Bever oxå som var mer av ett drägg faktiskt.. haha!
 
Så där jag. Vilket inlägg jag fördrev..12 min med...
 
Peace raringar
 

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0