Andligt, medialt idag

SOUNDCLOUD
 
Ett riktigt bra tips om man vill lyssna på helt otrolig bra musik. Hux Flux bl a, fyfan vad galet kär man blir. Massa annat ös och bra hittar man där. Lätt och fastna lite menar jag ;)
 
 
Har varit full fart här på fm. Lämna kidsen på dagis, sola, apoteket, hem och stress städa och så kom Synnöve på hembesök vilket var väldigt intressant. Emil var även här och fick en massa till sig av en nära vän som gått bort. Vår lägenhet här blev även "rensad" från en energi som var en man som var väldigt fast här sen mååånga herrans år tydligen. Vore roligt att forska lite i detta husets historia, men hur ska jag gå till väga ens till och börja med?
 
Lite halv matt är man nu och det känns lite som att det flyger mkt energier runt i magen och skallen på mig... jag mår bra konstigt och när jag sitter här och skriver känner jag på min högra sida som att ngt är där och nästan trycker mitt huvud åt andra sidan, som att huvudet alltså dras till vänster, ngt slags starkt tryck på örat. Ja, vi får se hur allt det här blir i slutändan? Jag tackar min fina mormor som är med hela tiden i alla fall, hon hjälper till och ser till att vi har det bra. Värmer i själen att få höra det. 
 
 
 

Dens röst jag hör i vinden

dens andedräkt som ger liv åt allt

hör mig

Låt mig få vandra i skönhet, låt min ögon få skåda den röd,violetta soluppgången

Gör så mina händer respekterar allt du har skapat

Och gör min hörsel skarp så jag kan höra din röst

Gör mig vis så jag kan förstå allt du har lärt ditt folk

Låt mig lära den läxa du har gömt

Jag söker styrka ej större än min broders men

stor nog att vinna över min värsta fiende

mig själv

Gör så att jag alltid är redo att komma till dig

med rena händer och främmande ögon

så när livet tynar som soluppgången

må min själ komma till dig utan skam

som i varje löv och sten

 

25 juni

 
Jobbat kvällspass idag. Jag har lagom underbara arbetskamrater. Jag ska då inte klaga.
Jag är så jävla glad över att jag hamnade just hos er. Tack för allt stöd <3 inte många har det så på
sin arbetsplats när sånna här situationer dyker upp. Kanske en dag ni andra slembollar inser att ni
slösat en och en annan stund i livet på att försöka sabotera.
 
Hemma nu. Lugnet själv här när jag klev innanför dörren..nä, nu kom det nån.. :D
 
Peace

Midsommarhelgen

Helgen har varit kanonskön och hellyckad. Sånt ÖS i skogen kan jag lova. Galet bra! Jag fick ju i vanlig ordning inte så bra bilder eller nån film där man ser så mkt på, så hur mkt ös det än var kunde jag då fanimig inte fånga det med min stackars iphone, suck. Meeeen kmr det upp bilder vid senare tillfälle kan jag visa er hur skoj det var på Freak Factory i Kilsbergen, waaaahoooo :-) guld, bortsett från knotten. MEN det kunde ha varit värre :-) jag är supernöjd med vårt midsommarfirande på skogsfest med massa vänner och annat skönt folk och helt suverän musik lineup. Tummen upp för det..
 
 
 
Nu har vi landat hemma på det torra, denna söndagen. Vi kom hem skapligt tidigt faktiskt, så jäkla skönt för det började regna och tråkigt nog var det ju total kalabalik på stället, miljoner ölburkar tex. Trist :( inte som att man hade tid eller ork tyvärr att städa upp när jag inte drack en enda öl själv. Tycker alla ska vara ansvariga över det dom själva släpar med och skitar ner. Det borde inte vara mer än rätt och det blir ju fan så mkt enklare. Men det var väl en liten miss att det inte fanns direkt några sopsäckar och soptunnor synligt. Men enligt Jonas har det aldrig sett ut sådär efter en Kils-stamp och det vill vi ju gärna att dom kan fortsätta med men då får man INTE förstöra skogen! Skäms! Plocka undan efter er.
 
Då inväntar vi bara lille Emil som har varit till Motala hela helgen och missat skogen, HÄHÄ ;) drygt
 
Peace
 
 
 

Då var det dags igen!

Nu är vi påväg. :-) så himla gött!

Midsommar helgen tar sig trots molnen. Igår var vi till Askersund och hade det jätte trevligt! Vi åkte hem med en extra gäst och inväntade mer lr mindre dagen som skulle komma och vips va det dags igen :-)

18.6

 
Badet med min stora lilleman :)
 

Tror inte min kropp var beredd på en pw i värmen förut heller, haha, HELT igenslöad när jag kom hem som om jag sprungit 5 mil eller ngt. Flås flås.. ^^
 
 
 

4 dagar kvar

Ja min mage mår inte direkt bra efter gårkvällens intag av skit rent ut sagt.. ingen bra ide alls.. och så sent på kvällen.. min mage gillart inte! Dumma pappskalle va det ja.. ;) men det där med mitt öra så är det bättre i alla fall.. känns som att det börjat läka lite mer.. haha, hejja..
 
Idag ska Gabriel till sin far, men vi ska passa på att ta igen lite innan med fika på god smak och bad innan. Han var ju till mormor  hela helgen och en annan har jobbat, så det blir mkt pusslande fram och tillbaka då jag även hade en annan sak inbokat idag fm, men det fick vi skjuta på för att få det att gå ihop. Jag får redan så lite tid som det är med Gabriel och det skär lite i hjärtat om jag skulle skjuta på tiden med honom då eftersom veckorna går så himla fort och sån pussy som man är redan har jag ju såklart svårt att säga nej till mormor oxå om hon vill ta med honom hem över en-två dagar med tanke på hur mkt jag vet han oxå vill dit.. men vi får ihop det hela rätt bra ändå. Idag när jag är ledig oxå och solen ler mot oss av full kraft så tar vi det till vara och umgås innan han ska iväg. Celwin är hemma hela tiden så det är ju inte lika viktigt att ta till vara tiden tillsammans varje gång. Om inte annat är det skönt för dom att vara på tu man hand och göra saker med oss. Ja, ungarna blir som helt andra ungar många ggr när dom inte är TILLSAMMANS. Sant, jag lovar. Små demoner annars ;)
 
4 dagar kvar.. nedräkning... :) på tal om ingenting..
 
 
Peace & love
 

pappskalle!

Ajajaj mitt stackars öra. Svullet runt om och under typ vid käken, fast lite längre upp.. haha, en vecka efter att jag tog hål i lilla snibben börjar det svullna och jävlas, inte helt okej! Inge rött eller ngot, bara ordentligt svullet. Smart som man är tänkte jag ju inte mig för innan jag tog det, jag menar jag använder flitigt med öronproppar på nätterna av GODA skäl *host* nån som snarkar.. och jag lyssnar mkt på musik ute på mina pw, springturer och cykelturer till och från jobbet. Jättesmart, kan varke ha öronpropp eller hörlure i det örat. Kan ju faktiskt vara det som irriterat under veckan och gjort så det svullnat upp när jag envisats med att använda dom sakerna ÄNDÅ. Jävla pappskalle då, Agga! Pappskalle!
 
Inväntar lite besök av Celwins playdate.. :)
 
 
 

:(

Vilken misslyckad dermalpiercing det blev idag :( jag som hade sett framimot det nu ett tag och fick äntligen en tid. Men som tur är får jag en gratis istället med tanke på allt strul som blev idag. Dåligt när dom får in grejer som går sönder, undrar vad det är för stuff dom levererar dom som står för det. Suck!!! Det var ju NÄSTAN klart, så klick, sönder..
 
Men men. Det är som det är. Hunnit med mkt ändå. Jobbat, pw osv ni vet. Sånt där man gör efter jobbet och ska hämta kids på dagis. Gabriel åkte till mormor och morfar idag och i vanlig ordning blir Celwin jätteledsen och får som vanligt en glass när dom åkt och blir som vanligt gladare ;) nämen, nästan så jag bli gråtfärdig när Gabriel kramar och pussar Celwin hejdå, blödig! Men än så länge när Celwin är i den här åldern och framförallt trotsåldern så orkar inte mamma ta båda två över helgen, då är hon hellre här hemma hos oss om vi ska iväg nånstans eller så. Jag skojar inte, han kan vara helt hopplös. Och jag tror det smittar av sig på Gabriel för såhär trotsig har han aldrig varit, lyssnar knappt och käftar imot. man måste verkligen leta sig fram i mörkret för att hitta rätt sätt att hantera dom på. Tillsammans och var för sig. Såklart är ju dom när dom är ensamma lite lätt lugnare men inte alltid. Fast det är ju tur det att dom bra stunderna är dom som väger upp mest. ;)
 
 
 
 
 

Hangover 3

Äntligen bänkad i soffan framför Hangover 3 :-)
Har varit en fartfylld dag med jobb, handling, tacos, pw på 45 min å solning! Äntligen i soffan var det ja.

slemboll

Jag borde ju egentligen bara skriva ner allt jag tänker och verkligen tycker om allt och alla när det uppstår sånna här problem kring en och ens liv och allt som har med det att göra. Inte allt då, visst, lite överdrivet, men en rätt stor del av det och det räcker för nån som mig att bli knäckt och gå in i mig själv totalt som jag gjorde i vintras. Hemskt. Och vilka hemska människor det finns som inte vet när det är dags att sluta prata, prata om andras liv, vad andra gör, bara prata helt oavbrutet med andra som inte heller har ngt med dom sakerna att göra, prata och spekulera, tro sig veta, föra vidare, låta det bli en stor slemboll som drar med sig människor runt i hallsberg medans den snurrar genom. Och tyvärr finns det ju dom som hoppas på helt frivilligt och gör den större, den expanderar.. sen när man tror att den där äckliga slembollen som ni slembollar själva har byggt, har lixom rullat iväg så har den bara stannat till.. när man minst anar det, så är det nån som puttar igång skiten igen. Varför? Är det svartsjuka? Egoism? Ren elakhet? VADFAN har jag gjort er egentligen? Ska jag behöva anmäla en och en för förtal? Inte som att många är speciellt diskreta med deras prat.
 
Men i dagens läge är jag överlycklig att jag har hamnt på det arbete jag har hamnat på. Tacksam för att universum har gett mig denna chans att kunna vara lycklig och känna mig trygg och säker. Att alla korten läggs upp på bordet direkt om det blir ngt och jag hoppas innerligt att detta var första och SISTA gången. Självkänslan tar sån stryk av sånt här bullshit för man kan inte påverka det ett dugg till slut. Folk pratar. Om alla. Du, du som pratar med henne om honom, pratar om dig och han pratar med henne om dig. Och så runt och runt. Onda cirklar. Håll käften istället! Fan vad ni skulle få mkt mer gjort på jobbet då!
 

Tack för det. Kändes skönt. Nu får det vara bra. Nu räcker det faktiskt. Börjar bli tjatigt ;P
 
 
Från gårdagens soligheter...
 
 
Helvete vilket sommarväder vi har just nu. Lite skönt med molnen idag.
 
 
Pocket samlarn!
 
 
Och ikväll ska vi titta på Hangover 3. :)
 

Onsdag

"Du har plats.. 48 i kön" ... haha, ja bråttom får man inte ha!
 
Varit till tandläkaren med Celwin, gick ju bra förutom att han inte ville gapa så värst, men det var väl inte det allra viktigaste idag. Han fick en tandborste i alla fall ;) droppade av dom på dagis och sen en tur till ica. Nu ska jag bara häva i mig apelsinen och dra ut på en joggingtur. Om min rygg tillåter vill säga.
 

Ja vad ska man säga..

Herregud vilken varm dag vi har haft idag. Otroligt skönt! Och vi är lyckligt lottade som har ett arbete där vi kan njuta av det tillsammans med våra brukare. Jag är oxå tacksam över mina arbetskamrater som visar sig stå på min sida och stöttar mig i det här som har varit ett helvetes plåga för mig. Ja, vad ska man säga? Som jag sagt hela tiden att det var en vinstlott jag drog med det här. Sån tur mitt i allt ändå.

Nu sitter vi ute i solen. Gabriel har badat lite, celwin doppade tårna och skrek KALLT NEJ KALLT!.. Hmm rolig :p

Taggar för den 22a! Heja heja! :-*

stressa igång, kom igen kom igen!

Söndagkväll. Nej okej natt. Men ska inta sovläge här strax då mina ögon står 100 olika håll när jag försöker hålla reda på tangenterna..
 
Skulle bara skriva att vi har haft en hel lyckad helg med familjen rubb och stubb!
 
I fredags var det ju så himla fint (precis som resten av helgen men då var det extra varmt) och då kom Bever och ML hit och hälsade på och det hela avslutade vi med att grilla gott gott på kvällen. Vi påbörjade väl vår lilla helg i torsdags då vi var till stan och glassade runt och åt god mat och tog en biosväng (Oblivion, jag somnade...)och i lördags drog vi till marieberg med mina föräldrar och shoppade loss rejält, det smakade men kostade ;) nöjda och glada åker vi och handlar mat som vi ska grilla.. igen.. kommer hem, äter och sitter ute i kvällssolen och börjar plocka undan och ska väl mer eller mindre lägga Celwin, då kommer pappa in och hojtar att vi ska packa ner blöjor så dom kunde åka.. och mamma frågar "jaha ska vi ta med honom alltså?" men då hade pappa kört en liten fuling den luringen! Han sa ju såklart till mig att Jonas ville åka medans det i själva verket var tvärtom och för min del va det väl inte så passande heller att just då dra hemiifrån, MASSA disk och städningen, jag som älskar att lämna hemmet när det ser ut så för att inte komma hem förrän dagen efter, eller INTE. Ångest. Knäpp, jo jag vet. MEN vi åkte i alla fall mitt i alltihop så vi spenderade resten av kvällen och natten där och idag vaaknar jag rätt sent på fm och det första jag hör är att vi ska åka till Askersund helt plötsligt IGEN, jamen visst, jättespännande att knappt hinna vakna och ska behöva stressa det första man gör.. ja men visst det gjorde vi oxå, bra blev det och vi åkte. Succé dag, ialla fall för lilleman som knappt var still mer än när han skulle äta, knappt det heller, men det gick ju ändå. Vädret var på vår sida, det tackar vi för. Inte förrän vi kom hem det kom regnskurar, men vi satt ändå inne hela dagen idag.. kändes lite som att vi behövde det kanske?
 
 
 
Där har ni den, vår helg som blev fylld mer än vanligt av positiv energi! Behövs kan jag ju säga.. behövs verkigen.. då någon verkligen gillar att trampa en på tårna och jaga en in i döden nästan, nämen, känns lite surt att man inte kan få slippa dessa jävla rykten. Blir så trött och ledsen. Så jag behöver all kraft jag kan få för att orka hålla i ngt när jag försöker göra mig av den stora stenen i bröstet så jag kan slippa ta åt mig så mkt av det...det är svårt men jag jobbar på det!
 
SÅ! klar.. done for today.
 
Love, peace and lightness / A
 
 
 
 

Nöjdast

Efter en riktigt lyckad tur till marieberg med mamma, pappa, Jonas och celwin sitter vi i solen nu och det blir strax grillat, gottis gottis

Riktigt bra dag, nöjd med inköpen och med solsken, helt perfekt :*

Love & light <3

7 juni

Det här är inte helt okej. Det är fan inte okej nånstans. Jag blir så himla ledsen på människor som inte kan låta bli att prata, tissla och tassla om andra. Har ni inget annat att diskutera? Gör ni det med flit? Försöka förgöra och förstöra för andra? Få andra att må dåligt? Igen? Suck alltså, att det aldrig kan ta slut. Jäkla idioti.
 
Skit samma. Jag har ändå tur må jag säga, men man kan ju inte låta bli att känna sig så himla påverkad av allt och känna den pressade och jobbiga energin som flödar nu igen.. försöka blåsa bort skiten ännu en gång..
 
Tur har vi med solen i alla fall. Celwin och jag har varit på lite promenad och grejat idag. Ut till solen med en bok nu kanske..
 
 

6 juni

Vilken succé vi fick till det idag på Jonas födelsedag och Sveriges nationaldag med massa sol och värme, barnlediga, grekisk restaurang i storstaden, bio och en alldeles perffa avslutning på denna dag och kväll blev det oxå, jajamän! jag klagar inte alls, den här dagen gjorde vi riktigt bra, älskling. Jag hoppas du är lika nöjd som jag, du fyller ju trots allt.
 
 
Vi två som ett, tillsammans, du och jag!
 
Hellas, satt ju som smör, GÖTT!
 
 
En nöjd flickvän. En lycklig flickvän. :*
 
 
Hoppas ner i säng bredvid mannen i mitt liv. Har även bestämt mig för kommande piercing. En dermal får det bli. Äntligen! :)
 
Peace and light
 
 
 

laddar för nästa omgång ;)

See the invisible
feel the light
love the sight
dream of the night
 
 
 
 
Jag längtar redan efter midsommarhelgen, är taggad till tusen på att vi  ka komma iväg så jag hoppas hoppas hoppas att det blir så. Vore guld! Och förhoppningsvis nytt tält då med? hehe
 
Imorgon fyller min man år. Vi blir helt barnfria till fredag och ska till stora staden Örebro och strosa runt, äta mat, gå på bio och sen får vi väl se vad som sker? Trevligt ska vi ha det i solen som det är lovat i alla fall <3
 
Och nu är jag nöjd över min kväll kan jag ju säga, mähähähä :*
blev ju även en pw och lite jogg. Förvånad jag blev över det eftersom jag var HELT off när det kom till träning just idag, ont i kropp och själ, men bättre nu. Funderar på att resa mig in i Lena Ranehags bok men känns lite som att ödsla bort den här fina kvällen med en bok... Fast den lockar ju..
 
Man tackar ju skatteåterbäringen idag oxå, det var riktigt tacksamt faktiskt, klagar inte på denna dag ett dugg egentligen förutom segheten i kroppen.
 
 
 
 
 
Peace
Love and light

5 juni

 
 
Ja den är ju ändå lika lång som en film ungefär.. :-)
 
 
Ta och träna litegrann kanske. Vet inte hur mkt ork jag har i rygg och knä till att dra ut å jogga, kanske blir pw istället lite senare. Jag är jättesugen på att dra upp och sola lite oxå.. vi får väl se hur det blir med det..
Väntar och vääntar på dessa skattepengar.. hallååå... ? höhö
 
Och ont i halsen börjar man ju få såklart. Men det är klart om båda fönstren stå öppna och även en takfläkt går på hela natten, så äre kanske inte så jäkla mystiskt varför.. och denna helgen i skogen, jag ska nog vara rätt tacksam över att jag bara känner av halsont. Förutom alla myggbett på benen och värk i knä å rygg.. haha! Ja, kunde ha varit värre faktiskt :)
 
Peace
 
 
 
 
 

bilder

Här kommer lite bilder ifrån skogsfesten, inte gjorda av mig dock.
 
Det var riktigt fint att se hur alla hundar som var med och sprang löst bland oss och
alla barn som oxå var med på dansgolvet och lite varstans, skötte sig helt exemplariskt.
Riktigt jäkla fantastiskt det där. Barnen oxå för den delen. Var mkt småbarn i Gabriels ålder skulle jag tro,
och småttingar som förmodligen bara var ett par månader gamla, så mysigt.
Sån lycka för ett barn att kunna följa med mamma och pappa och springa runt, dansa och ha
precis lika roligt som en annan. Stämingen är ju på topp då. :)
 
Söndagsförrmiddagen. På em åkte vi hem..
 
 
 
Dennis och Vegetal spelar. Helt ok att avsluta festen för vår del så. :)
Ialla fall för Bevers del.. som stod längst fram och stampa som en tok.. efter ett par liter vin.. xD
 
 

skabb av myggen, men tack

 
 
 
 
 
Försöker peppa igång mig själv här nu att göra mig klar till jobbet.. är bra seg.. det värker i varenda myggbett jag har på benen.. ja, värker. På riktigt. Äckliga hormyggor har sugit mitt blod så mkt att jag ser dödligt skabbinfekterad ut på benen. As snyggt och jätteskönt. Verkligen.
Värker i knät och ryggen mer än vanligt, inte så undra på, efter helgen och dagens träningsrunda på ca 1 tim 10 min. Ja, det fick vara bra så idag faktiskt. Känns som att man går sönder snart.
 
 

Love Forrest

En ganska välbehövlig och efterlängtan dusch efter helgen i Värmlandsskogarna satt riktigt fint må jag lova! Men herregud vilken fantastisk helg vi har haft, rätt så bra tur hade vi oxå med vädret, faktiskt helt okejans!

Mycket dans, skratt, glädje, natur, glada människor på Love Forrest invigde vi sommaren med, lagom sådär ;) Vi blev ett partygäng och fixade till ett litet camp med 4 tält och stor pressändring över och massa filtar i mitten. Brasa fixades till vid två tillfällen, så himla mysigt hade vi det oxå inte bara party party. Kalle kalas, Jonas, Emil, Emma och hennes lillasyster Elin, Dennis, Bever och jag. Och alla andra ;)
Fast jag kan inte påstå att jag riktigt hade med mig hjärnan när jag packade i stress i sista minuten i fredags nån timma innan vi skulle åka då vi nästan gav upp hoppet när Tobbe så snällt kom i undsättning..men det hela slutade med att grabbarna åkte med honom och jag åkte med Emma och hennes gäng istället, haha. Taggade var vi och det hade vi all rätt till för vilken helg det blev. Lite lätt besviken på fredagskvällens musik, vadfan var det för nått?! kändes ju ´skeptiskt till musikkulturen på stampet just då.. men det styrde upp sig resten av helgen och piken av hela helgen var när Hux Flux spelade, inatt kl 00 gick dom på, fyfan vilket drag. Elin och jag stod och dansade och insåg inte ens att det regnade, haha. Vilket ös!
Dock var min kära pojkvän en sån vekling och SOV väl bort mer än hälften av helgen, jag stod och stampade där på dansgolvet mer än honom och det väntade jag mig inte direkt, har aldrig hänt!!? ^^ synd att det blev så dåligt med bilder, inga alls faktiskt. men några härliga videos på en hel del makalöst.. haha, men inte på mig som tur är :D
 
Ja, helvete vilken guld helg det blev. Men imorgon är det åter måndag och jag är ledig, så jag hoppas på en solig dag så ungarna och jag kan hitta på ngt kul. Nu har dom ju varit här hemma med mormor hela helgen. Jag har tur som har henne, life savier många ggr som ställer upp jämt när man behöver det.
 

Peace
 
 
 
 
 
 
 
 
 

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0