Äntligen hoppade han i




Varma soliga dagar nu! Sommar sommar sommar! Tummen fett ner åt er som gnäller nu! 😎

Orkar inte skriva mkt här längre. Fullständigt ointressant för mig att blotta mitt liv här när jag vet saker om folk som läser bloggen och ni har inte mkt annat för er än att kackla. 

Peace

😂😎



Gårdagens kvällsmat. Med Bever. Vad oväntat ;-) SOOCKER 😂 man får ha små undantag ibland och bara släppa sig själv helt. Men hitta styrkan att hitta tillbaka till sig själv igen. Den jobbiga biten oftast 👌.

Ut innan man hunnit vakna, hallå stopp pojkar

Vi har en rätt okej somnar eller hur?  Ungarna har varenda dag kortbyxor å är redo att gå ut varenda dag! SOL SOL SOL SOOOL, det gör mig glad, även om jag idag faktidkt suttit mest inne och mått rätt skräp. 

I helgen som var var vi med grannarna Mats. Emelie och deras lille Ewin och så vi med Kelwin till Asund och tittade på bilar. Inte direkt mitt första val om dom inte bjudit med oss, men vafan, solen sken, en fin kväll i Asund med fina människor och dom små älskade det!!






Emelie med Ewin 

En ny leksak, mest för vissa vuxna här dock, men ett par ungar har vågat åka med på Emils nya hoj 😂 

Sen när han meckat klart med den åkte dom runt lite med den. Kelwin var ju helt frälst. Vankas nog åt det hållet att han kommer ha en motorcykel en dag. Vid högre ålder alltså!?😧



Spelar Super Mario cart :-)



Och händig och snäll som min Jonas är så är min cykel fixad. Igen :) hoppas den går som den ska... 

PeaCe ✌️

Sommar

Vad bra jag är på att blogga. Verkligen full koll på den här jäkla bloggen, eller inte. 

Halva sommaren har gått. Jag har inte badat en enda gång, jag gör en repris på förra året. Haha vad fan?! Man har verkligen gått och blivit gammal. I sinnet. Men bara barnet in i själen. Ja det är märkligt. 

Ikväll är andra barnlediga kvällen. Imorn kommer Kelwin hem igen. Vi har haft så trevligt ute här med våra grannar. Gjort fint ute på gårn. Fått oss å barnen nöjda och trivas. Vårt krypin, ännu bättre. Å bättre ska det bli. Tydligen. Ja vi fixar till vad fan som helst. 

Ja så nu sitter jag i sängen. Efter en varm dag, varm kväll, fotbad, och dusch  med en sovande Jonas och tittar på Sex and the City. Rätt okej avslut. Försöker ignorera kurrande magen och den onda ryggen, nervsmärtan som ilar i ljumsken och benet vid varje rörelse som kroppen tycker är "fel". Haha SUCK ja va gör man?






Lerbäck marknaden. :-)



-"Amazingly enough I don't give a shit!"

Peace 

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0