Höstdagar

Höst höst höst. Massa härliga färger på träden och marken :) tända ljus på kvällarna, gött är det. Kallt, men gött!
 
Har varit iväg på promenad bort till Netto med ungarna och Emmy och sen blev det lunch hos Emmy. Pannkakor! Nam nam! Glass och hallonsylt, gud så gott :)
 
Igårkväll satt vi här hos mig och glodde på Solsidan och tog oss ett par bärs :D Shogge kom oxå en kortis. Blev en trevlig söndagskväll. Kidsen fick vara upp lite extra länge oxå :) det är ju uppskattat haha. Har tur som inte har svårnattade barn ialla fall!
 
Musiktips;
Will.I.am ft. The Script - Hall of fame
<3 den är sjukt underbar
 

tumme upp och tumme ner...

 


Helgen spenderades hos mor och far. Spännande med massa höstlöv. Riktig höst nu <3

 
Jobbat kväll ikväll med tvåa goa brudar, Emmy och Shno!
Ledig imorgon, jobba onsdag ledig torsdag och då äre tvätt som gäller i vanlig ordning, jobb fredag och lördag igen. Skönt att jobba. Tankarna flyger iväg på annat, man har ngt att fokusera på och folk runt en hela tiden. Det är verkligen tummen upp för det, men tummen ner är fan min rygg och mitt jäklans diskbråck som har börjat ge känn igen riktigt ordentligt, jäklar vad det ilar i svank och ner i lår och knäveck. PRECIS som förra sommaren när det dök upp första gången. Går halvt sönder :( bröstryggen bråkar ständigt, skulle behöva ligga på golvet och sträcka ut ryggen var och varannan minut nuförtiden, förut behövde jag göra det en kort stund sen var det bra halva dagen. Suck suck suck. Gnäll!
 
Kika Mitt liv är ett skämt och sen försöka sova ngt. För det går ju oxå så bra dessa dagar, eller inte. Helvete vad allt går imot mig nu. Men jag ser framimot när det börjar ljusna, för jag kan faktiskt se lite skymtningar av ljus längre fram, det är det som räknas i det stora hela ialla fall. Hoppas jag? Man kan inte bara gnälla..
 
Jag har turen som har en fin familj, fina vänner. Tack för allt! Ge mig gärna mer av era bekymmer att konsentrera mig på dock! Jag behöver det tror jag, haha.
 
 
 
Peacenner!
 

Mörtsjön

Nu sitter vi hos mamma och pappa i lilla Mörtis.

Celwin har öroninflammation...igen. Och snorar ner allt som kmr i hans väg :p

Inatt sov jag som om jag inte sovit på 1000 år, helt underbart!! Var längesen jag sov genom hela natten nästan så jag glömde bort hur det kändes? Haha. Får hoppas det börjar gå åt rätt håll..

Men jag känner fortfarande sorgen nu speciellt när jag är så tätt inpå mamma. :/

Peace <3

Mitt i mitt personliga lilla helvete

Jag står och stirrar min största sorg jag gått genom nånsin rakt i vidögat. Jag står mitt i mitt personliga lilla helvete. Jag vet att döden för med sig en hemsk tomhet och stor sorg, men jag har aldrig upplevt den, inte såhär. Händer något sånt här igen i min närhet, i familjen, kmr jag önska att döden kmr och tar mig oxå. Det är det värsta jag nånsin varit med om. Jag kan inte sluta tänka på allt, på mormor, på allt vi gjort allt hon har gjort för oss, för alla, för familjen, vilken genom underbar mormor och människa hon var.

De stunder som är bra, dom är bäst. Men de stunder som är mindre bra, dom är sämst. Och jag önskar att vi kmr få styrkan tillbaka snart att återgå till livet som har stannat upp lite nu. Allt åt det hållet är uppskattat.

..

Det där varade inte länge. Nu känns det sådär igen.

...

Tyngsta dagen på väldigt länge. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till om det inte blir bättre snart.

5 oktober

5 oktober, fredag.. vilken dag det här är. Både hallsbergsmarken, någons födelsedag, skulle ha vart vår 3 års dag men det verkar bara jag vetainte för att det spelar ngn större roll för vi firade ändå aldrig nåra årsdagar och så är det mormors begravning idag och här sitter jag så jävla asförbannad eftersom jag sitter här och inte kan vara där för det heller. Jävla skit helvete fan. Den här dagen får gärna ta slut så fort som möjligt. Så inte råga på allt ska jag även upp till AF kl 11, bokad tid oxå såklart med båda ungarna. Känns underbart. Morr
 
Kaos redan nu och kl är 08.16.. mitt huvud goes bang bang bang
och känns lite som att jag lämnat min egen kropp och känner mig bara rent av apatisk. Vill bara gräva mig ett hål i marken och sova mig fram några år.
 
 

hejda hejda

Igår var en väldigt sorgsen dag. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Så.. Ja.. Nä skit samma, kommer ingen vart.
 
 
Va därimot även till BVC på 1 1/5 års kontroll med Celwin! Stora killen nu
11.96 Kg
83 cm
 
Och spruta på det. Kan inte säga att det var speciellt populärt.. något av det! Så himla upprörd liten kille, men det gick över bra fort när vi skulle säga hejdå då vinka han som alltid "hejda hejda" och vinkar med fingrarna :)
 
Dåligt med bilder nuförtiden på mina småttingar. Jag orkar inte för då måste båda ta kort dom med och det kan gå rätt dåligt för stackars kameran eller iphonen eller vad man nu tar kort med. Det ska tryckas överallt.. Det räcker med att Gabriel gått och blivit spelmissbrukare på telefonen.. haha! Spelar Hugo hela tiden. Visst förstår att det är kul.. men han är 4, han förstår ju inte när nog är nog och då blir det ett jäkla tjat :P
 
 
Så sköna!!
 
 
M u s i k
PSYCHEDELIC MUSHROOMS INFECTED WITH HALLUCINOGENS

:*
 

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0