tisdag

Vilken dag vilken dag.
Var iaf till sjukgymnasten, gick ju bra. Ska dit igen nästa vecka och sen blire nog att fortsätta gå dit med tanke på att jag sa även att jag har problem med ryggen oxå. Men det akuta var ju benet/höften just nu. Jag hoppas att även läkaren ringer mig imorgon ialla fall. Har ju inte nådigt jobbig smärta alltså. Gillart verkligen inte. Hugger, bränner, domnar, sticker, molar. Är ju sådär lagom roligt när man vill vara aktiv och kunna leka med sin 2,5 åriga son. Men det blir ju svårt om jag inte har ngt imot smärtan.

Lekt (gjort mitt bästa även om det mer handlade om att gräva i sandlådan och gungat på Gabriel) och busat ute i solen med Maul, Miriam och deras småttingar och senare blev det en cykeltur för mig och Gabriel upp och träffa Bever. :))


Jag älskar vädret just nu, så himla underbart.

envisa jävla vårdcentral!

Så jävla trött på vårdcentralen alltså, känns så meningslöst att ens ringa dit. Man önskar att dom ska säga en sak men man vet vad dom kommer säga ändå. Suck.
Blev mer eller mindre tvingad till att ta kontakt med sjukgymnast trots att jag klargjorde att jag ville träffa en doktorjävel, hur svårt kan det vara lixom? Men ringde sjukgymnasten och fick en tid imorgon. Så vi får väl se. Förhoppningsvis får jag träffa en läkare efter det. Tycker inte om att vara begränsad 8 av 10 ggr i min vardag med småbarn pga smärta. Känns något jävla drygt. Men nä, får inte träffa en doktor. Dom och deras förbannade sjukgymnaster.


ja, lite besviken kanske

... Ja, lite besviken måste jag ju säga att jag är. Det var jättemysigt att fika hos Jonas föräldrar, det var mysigt att mamma och pappa kom hit och fikade med oss. Jonas var jätteduktig som bakade tårtor. Men det var ju inte för MIN skull nånstans egentligen. Jag är ju mamma till 2. Var ju knappt ngn uppvaktning åt mitt håll alls. Satt och tänkte på det alldeles nyss och det kom jag fram till. Lite synd men det är som det är. Förra året fick jag ju iaf blommor av Gabriel :)


Kolla klart bigbrother nu sen sova.

morsdag firades med tårtor

 

Jonas bakade dessa två i förmiddags. Den första tog vi med hem till hans föräldrar
och fikade på. Den andra fick vara kvar här hemma och vänta på mina föräldrar
som fick fika på det när vi kom hem igen ;P mkt tårta. Men åt faktiskt inte mer än 1 bit av den
första och 3 små bitar av den andra. ^^ riktigt gott! Min karl är så himla duktig.

 

Med farmor och senare fick mormor mata lille skrutten.

 


Jag är proppmätt och mår lite halvt illa av all tårta idag :o
Men gott var det och trevligt har det varit och firat våra mammor :p.
Vädret gör oss alla satans trötta idag
verkar det som. :/ skitdrygt.. jag vill ju se big brother ikväll. Så ska försöka
hålla mig vaken.. om jag lyckas, håller tummarna för det. ^^

Puss!

<3

Glöm inte bort att fira er fina mammor idag.
Grattis till alla er idag. <3

Vi ska ha en trevlig dag med tårta som Jonas bakar just nu :p min duktiga man. :)

 

Btw. Filmerna igår.. inte alls så himla märkvärdiga. Suck.

film film film





Dessa två har vi fått hem idag. Två filmer som jag tycker verkar riktigt bra med
bra skådisar så vi får hoppas jag har rätt. Ska nog ta och titta på en av dom här snart. :)


Vill så gärna se Baksmällan 2 snart! Ettan var ju helt jävla awesome! :D

glada nyheter


Fick hem två sådanna idag. :) är riktigt bra att ha sånt och fixa håret med när man har kortklippt, tycker iaf jag, funkade inte så himla bra när det var långt för det föll ner platt ändå, men har man kortklippt och uppklippt så är det lättare att få till det lite busigt i håret. I like!

Har varit till både ica och netto nu. Handlat lite till lite bakning tills imorgon, Mors dag då och vi ska fira våra fantastiska mammor :) ska bli trevligt.

Fick även veta idag en helt underbar nyhet. Min bror kommer på Celwins dop! Det var egentligen som så att ingen från Polen, varken mina kusiner, mormor eller min bror skulle komma. Ingen hade möjlighet att komma då, var lite fel tajming, tråkigt nog, men nu visar det sig att brorsan kunde slita sig i 4 dagar och åka hit. Så himla roligt. Det skulle egentligen vara en överaskning till mig, men mamma, som alltid kunde inte knipa käft, haha! Helt hopplös när det kmr till sånt. Hon kan inte hålla sig. :D men jag är toppenglad nu. Hihu.

Nu är det en liten herre här som vill ha mat. Äter upp sina händer.. Gott. ;P

Puss!

frälst

Jordgubbar med grädde och lite socker är tamefan det bästa jag nånsin smakat.
FAN vad fint det är :D inte helt så nyttigt.. Men.. gott ;D helt frälst i det.

Har gjort kycklinggryta med ris och efter det gjorde jag hallon och äppelpaj. Sån där god, med havregryn och grejjer. Har dock inte ätit ngt av det än.. har knappt haft ngn matlust alls idag, inte direkt varit på topp. Kräktes imorse, usch vad illa jag mådde. Men blev bättre efter det, men inte alls vare hungrig. Men Jonas blev ju glad att han fick mat iaf, haha.
Jag fick i mig knäckemackor med ägg därimot. Gött :) och nu en stund sen jordgubbarna.. ja, det slinker alltid ner ;)

45 min kvar till big brother.. wiho. Kreativa kvällar! :D nu när det e fredag å allt. Yeha!

ett litet klargörande

Bra att man kan lämna en signatur efter att man kommenterat ett inlägg? Men antar att du som kommenterade inlägget "Twittergalen" läser detta oxå. Du kommenterade det här med dopet. "Att man ska skaffa sig en inkomst innan man tänker på dop så andra slipper betala dopet". Vem och när har jag sagt att ngn annan skulle betala Celwins dop? Att jag skämtade till om att ngn skulle råka glömma en resväska fylld med pengar nånstans? Nä för det önskar ju säkert inte många att man hittar? Varför skulle ngn tro att jag är allvarlig med dom orden?

En sak ska du ha klart för dig, vem du nu är, INGEN annan än jag och Jonas betalar för dopet. Ingen annan ska behöva betala en sådan grej. Ett dop behöver inte heller kosta flera tusen kr och det har jag aldrig heller påstått att det kommer göra det. Man kan ha ett fint men även sparsamt dop. Blir lite småirriterad faktiskt. Men men, alla får såklart tycka och tänka vad dom vill men när man skriver en sådan sak, så tycker jag ändå man inte behöver påstå att man ska SKAFFA SIG EN INKOMST OCH SPARA PENGAR SÅ ANDRA INTE BEHÖVER BETALA DET... Nä. Lite lågt faktiskt.

Har man bestämt sig för att ha ett dop så ser man ju såklart till att man även har råd med det, och även får allt annat att gå runt samtidigt.

Jag ville bara klargöra detta.

nyklippt

 
Fick inte till ngn bättre bild hur det ser ut bakifrån, men typ.. såhär.. :)
Jag är jätte nöjd ialla fall. Skönt att bli av med det långa såhär inför sommarvärmen.
Vad tycks?


Tvättat, städat och vare iväg till frissan. Till ica köpa jordgubbar, hem, äta, fixa tvätten, och iväg till hässleberg. Satt där i 20 min kanske, sen gick vi hem alla tre. Jonas och Celwin hade varit där under dagen. :)
Hemma nu och vikt tvätt. Äntligen nerslagen i soffan och Celwin sussar sött. Han var så trött så. Nybäddat med rena lakan i sängen oxå, mys :D nytvättat duschdrapperi och även så badrumsmattorna :p nice.

Blir nog en film nu såhär innan bigbrother börjar! OM jag orkar hålla mig vaken fram tills dess.. jag är lite sliten nu.

Det var det det en kväll i maj såhär... Puss på er!

twittergalen..

Ångestladdat nu, usch fysatan. Blir lite krisigt, men vi får lösa det ändå, det måste vi. Dop snart oxå, gaaash! Pengar pengar pengar, kan inte någon bara råka glömma en stor resväska med några 1000 lappar i? Sånt händer väl rätt ofta eller? ^^

Börjat twittra och blivit helt såld på att checka runt på twitter, vad alla skriver å har för sig. Man kan hitta alla där.. då menar jag ALLA. Alltså sjukt. Hur kan twitter blivit så stort? Jag menar, sitta och läsa vad P diddy eller vad Obama har för sig..? Hahaha, galet. Men kul. Fast endel tycker jag twittrar lite för mkt information som ALLA kanske inte riktigt vill veta.. Typ "nu ska jag bajsa".. inte helt okej.

Men nu blire ägg och sen ska jag värma på flaskan till Celwin som börjar bli lite hungrig. :)

ciao!

cphumör, ingen myskväll inte

USCH, vilken trist kväll det blev. BLÄ säger jag. Gav upp tvn en liten stund sen, förflyttade mig till sängen med datorn i knät och ska sova snart. Är ju lagom trött.. Gav Celwin mat oxå så nu hoppas jag han sover tills imorgon. Han gör ju det oftast... Men det kan ju inte ALLTID vara så när han är så liten ^^ man vet ju aldrig vad som väntar, haha.


Cphumör.


* *

 



Innan avfärd till dagis imorse :) min gula svampbobfantast skulle även
till sin pappa idag. Återigen tisdag. Gud så fort det går.. slutar aldrig häpnas :O


Huvudvärk? :S

NÄ GODNATT!

- Han

Han tar mig ner på jorden lika bra som han får mig att hoppa högt över molnen.
Han gör mig starkare men även svagare.
När jag ser honom vet jag vart mitt hem är.
Med honom vid min sida klarar jag av vad som helst.
Han har visat mig efterlängtad trygghet, kärlek och värme.
Du är mitt liv, Jonas Johansson

måndag

HAHAHA, jag vill bara skratta högt åt endel ;P
Ja.. det är MYCKET konstigt. Mycket konstigt.. huhä! Ge upp.



Karin har varit här och lekt med oss en stund idag. Jonas åkte iväg vid 11 med pappa, och sen när ungarna sov middag passade Karin å jag på att kolla nåra avsnitt av Big Brother och på senaste One tree hill. :) det var mysigt.
Mamma kom och hämtade upp Gabriel när han vaknat, dom skulle iväg och åka traktor! :D det var tydligen en riktig höjdar upplevelse för min lilleman, tror jag det ;) mammas lilla bil-traktor-lastbilsfantast.

Har även tagit mig till ica och hem. Jao. Idag var det ju drag? Eller inte, suck. Dagen har gått förbannat snabbt förbi, men ändå har jag lyckats göra.. mer eller mindre inte någonting vettigt alls. Jag vill gå ut och gå en runda, men kommer aldrig till skott till just det idag. Bara ica.. men det räknas inte. Ut till lekparken i förmiddags räknas inte heller :P

Snart kommer min Jonas hem hoppas jag? :D <3

söndag 22.5.11

Vilken solig dag det har varit idag :)

Och Gabriel har varit ovanligt snäll och lugn idag! :D sånna dagar gillar vi, hähä. Dagar då han lyssnar och inte trotsar så värst mkt uppskattas eftersom de flesta dagar är mkt trotsiga från hans sida nu. VÄLDIGT ROLIG ÅLDER... not. Men han är ändå en väldigt underbar liten kille! <3 mammas lilla söthjärta. Imorgon ska Jonas iväg med pappa IGEN.. :p å sen ska mamma komma när Gabriel sovit middag och hämta upp honom, så ska dom iväg och titta på den stooora traktorn och Gabriel ska få sitta i den med morfar och gräva lite ;) det tycker ju Gabriel är riktigt roligt. Får hoppas på någulunda väder bara, annars blire lite kenpigt med det där :/


Nu big brother, sen sovis!

tack för glajjerna, emmy :D



 

dom var bara lite stora ;) Men han gillade dom ändå. Tack Emmy, hihi <3


Äntligen sover båda två. Gud så skönt. När jag precis hade tänkt att jag skulle lägga mig vila en stund så ringer Jonas att han är påväg hem nu.. Så skulle väl Bever med hit idag oxå.. Jo, då kan jag ju säkert lägga mig och vila. Not.

Har redan hunnit med endel idag. Vare ute i lekparken en sväng, till ica, kommit hem, gett Gabriel lunch, skalat potatis, lagt honom, lagt Celwin, diskat. Min rygg är död död död :/ usch vad ont jag har.

"Hur kan du vara stressad? Du gör ju ingenting.."
Märks ju att vissa inte vet ett skit. Då bör man inte uttala sig om något sånt heller. Säg nått sånt till en mammaledig tvåbarnsmamma.. SKITSMART!

fredag

Oj, lite dryg? Ingen har bett om din jävla åsikt.

 * *

Celwin somnade ju lagom sådär 10 min innan han skulle ha käk.. sover än.. jag som hade planerat att gå ut till affären, Gabriel börjar ju bli lite rastlös. Men har lugnat sig nu i fotöljen och tittar på tecknade Mr Bean på tv. Haha, lite bra är det! Tänker inte väcka Celwin heller, han var riktigt trött, men hade lite svårt att somna nu på förmiddagen (vilket han alltid gör minst 2 timmar efter att han har vaknat efter natten) eftersom Gabriel härjar och gapar runt i vanlig ordning :D så jag låter honom sova klart.. hur länge det nu blir..

Jonas är iväg och jobbar med pappa idag igen.. så tredje dagen jag är ensam med barnen. Men nu har jag vant mig ändå :) det går jätte bra.

Jag har så ont i kroppen, vill bara kräkas på det! :( jag undrar hur min kropp kmr må när jag är 30. Kommer må som 60 när jag redan mår som 50 nu.. ASBRA!

Familjelivet



Igårkväll laddade vi upp med det här gottiga (: jordgubbar - heeelt underbara!



 

<3


Dagarna flyger fram. Det är fullt ös hela tiden känns det som. Men vad gör det? Känns så himla skönt att ha ngt som fyller ut dagarna helt och hållet. Morgon till kväll. Ser även veerkligen fram imot när man kommer igång och jobbar igen oxå. När det nu blir.


Jag älskar min fina familj. Har så snälla ungar, ialla fall ibland ;) Jag har världens finaste sambo som jag älskar högt! Familjelivet fortsätter, jag älskar det. Även om man får krupp och är jätte bitter lite då och då ;D går över när man tänker efter och vet att man egentligen inte kan ha det mkt bättre.


Puss!

onsdag

Idag har Jonas åkt med pappa och hjälpt honom med lite jobb så jag och ungarna fick en heldag ensamma :P första gången jag är själv med båda två så länge ;P men det gick bra. Fullt upp, fullt ös. Speciellt när vi hämtat Gabriel på dagis. Träffade även Markus när jag gick därifrån så följde han en bit och snackade lite. Inte ofta man ser den geten nuförtiden :O

Har lagat mat, diskat typ 3 ggr, fattar inte hur det lyckas bli disk hela tiden?! Och vare ute till ica och lite sånt.

Båda ungarna sover nu. Eller Gabriel håller väl på att somna, blir endel gråt och kaos på kvällarna när det närmar sig sängdags för honom, vill INTE gå och lägga sig, han blir helt uppriven när han vet att det snart är dags. Känner igen det där från mig själv när man var liten och kunde komma på ALLA möjliga saker bara för att skjuta upp sovdags ^^ då ska det ätas, drickas, säga godnatt till både mig och Jonas typ 30 ggr... Men det går bättre och bättre. En liten kaos period innan han väl lägger sig och förstår att han måste sova, men det går över. Han är ju van vid en helt annan slags nattning och nu ändras det, klart han blir lite förvirrad och ledsen. Man får försöka göra det bästa av situationen och försöka minska att han ska gråta sig till sömns, det är ju ingen höjdare.

Jag har köpt JORDGUBBAR idag :D och mörk choklad. Nam nam. Ska väl chilla ner lite i soffan en stund innan det är dags för mig att sova oxå. Kanske kolla på ett par avsnitt till av Big Brother? Haha, jag är så kreativ! Laddade ner dom första 10 avsnitten jag inte följde så mkt i början.. så har ägnat endel åt att kolla på det oxå när det funnits tid till det.. :P

Tror en huvudvärk är på ingång oxå. Hurra...

Nu ska jag mysa med min man. :)

Puss.

, <3



Jag älskar dig Jonas

2,5 års kontroll idag

Nu är jag hemma igen efter att ha varit till dagis och mött upp Gabriels pappa där och hämtat Gabriel eftersom vi skulle på 2,5 års kontroll med honom idag :) gick så bra. Iaf efter en stund, helt fel tidpunkt för Gabriel att åka till BVC egentligen, och ingen napp hade han med sig heller. Men gick bra efter en liten stund då han ville mäta sig och ställa sig på vågen.

Nu ligger han och sover middag, jag har tagit hand om disken, sitter här nu med min rabarberpaj och ska läsa genom lite broschyrer vi fick från BVC.



92 cm
15,7 kg


På vägen hem tappade Gabriel sin nalle nånstans.. :/ så när han vaknar ska vi ut på nalljakt. Förhoppningsvis hittar vi den. :O

.

shameless



Nicki Minaj - Girls falls like dominos
Adele - Rolling in the deep



* * *

Varit till BVC med Celwin idag,
vår plutt väger 6470 g och är 61 cm lång nu. Fick även en spruta i vardera lår, usch det var hemskt, blev så ledsen lille skrutten.

 

Blev 3 månader igår

döskallekåt



 



 

JA TACK

Sugen på en ny gaddning eller att fortsätta på den jag har på handleden. SÅ SUGEN PÅ DET!

Jag skulle lätt kunna inreda hela lägenheten med snygga döskallar. Jag skulle kunna klä mig i endast kläder med döskallar. Jag skulle kunna bo i en döskalle. Undrar om det är ngt fel på mig. 

,.





* * *

Celwin 3 månader idag <3
ska dra fram kameran sen när han vaknat och ätit :D

söndag

Hmm.. vågar jag erkänna? ;P
Igår så tvingade jag Jonas att titta på Justin Bieber filmen med mig ;D haha. Jag var tvungen.. ett sånt ståhej om honom och filmen.. Ja, ja.. den var okej. Men inte direkt musik jag lyssnar på, men var väl kul och höra och se hur han lyckats som har gjort. Fans har han ju. Småflickor.. ofc. ^^ Meeeeeeen men.

Sen tittade vi på Rio :D haha, guldfilm. Den var riktigt kul :)) skulle jag nog kunna titta på igen och igen.

Häromkvällen var Maria, Bever och deras lilleplutt Leo här och vi tittade på Hobo with a shotgun. Ja... vet inte vad jag ska säga om den. Rätt jävla rå. Usch :/ hade sina ljusa stunder, men inte många.

Satte igång en film nu på morgon, men den glömde jag bort efter ett tag. Började diska och plocka istället.. nu när jag satte mig ner och Celwin äntligen somnade så är den slut. xD

Igår träffade jag Louise, Dennis och deras söta Oliver, det var trevligt! :D får ta och ses snart igen.

Puss.

livmodern anti spiralen...

Fyfan vad drygt. Tvättmaskinen i vår tvättstuga har ngn tagit sönder.. Smart. Verkligen. Vi skulle ju tvätta idag, har samlat på sig endel tvätt denna vecka oxå! Så vår räddning blev Jonas föräldrar. Jonas tog med sig Celwin dit en stund sen och skulle börja med det medans jag skulle vara kvar hemma och dammsuga lite och ta mig en dusch. Jag tog disken och dammsög.. sen hände ngt i magen :/ usch vad obehagligt. Min livmoder gillar inte att jag satt in spiral. Nu ömmar det verkligen och jag måste röra mig väldigt försiktigt... hoppas det släpper snart! Hade ju tänkt att cykla bort till dom om en stund så.. Vi får väl se. Ont gör det iaf.. känns som förvärkar, fyfan, den smärtan hade jag NÄSTAN glömt bort igen, men nu kom jag på hur det känns.. Vet inte om det ska vara såhär? BM sa ju att det kunde göra lite ont i några dagar.. men hallå! Suck

Ta mig en cigarett nu då.




<3 Celwin är jätteduktig med att hålla upp huvudet länge och mkt stadigare nu :) grabben har bråttom.
Försöker sätta sig upp och ska stå upp hela tiden.. :P min bebis måste han ju få vara ett litet tag till ju..

så har Gabriel en sån här som väntar på honom när han kommer hit igen nästa vecka.. :D

idag blev det mkt gjort!

Idag;
Fick sovmorgon idag, eller ja.. fick och fick, det blev så ^^ sen när jag vaknade fick jag lite halvt panik, eftersom jag skulle till bm och sätta in spiral, men jag hann ändå. Så det har jag fått gjort idag med, och usch usch usch säger jag vilken obehaglig upplevelse. Fy vad ont det gjorde, ändå har jag fött två barn?! Nej, det gör jag inte om igen, tur att den sitter i 5 år. Hade rätt ont efteråt men tog ett aaaaaantal alvedon..och så... Så det gick över! :D

Sen har Jonas och jag slitit massa här hemma. Vi fick ju för oss att byta rum med Gabriel. Sovrum alltså. Det skulle vi får göra förr eller senare ändå, men det var ju inte tänkt att det skulle ske förrän Celwin var minst 1 år, då dom skulle dela rum eller liknande. Då dom behöver mer plats för mer leksaker och en våningssäng eller en till säng ialla fall. Men eftersom det fanns en massa andra anledningar till att byta rum så klirrade vi det idag, på direkten, haha. Sjuka vi är, det blev ett rejält projekt kan jag lova, men roligt. Fram och tuillbaka, bära dit bära hit, skruva upp, skruva ner. Stackars min Jonas fick anstränga sig massa idag, speciellt med sängarna som skulle monteras och flyttas. Tunga madrasser äre ju. Usch. Han är så duktig min man! <3 han lagade mat mitt i alltihop oxå, en egen hemgjord marinad till fläskfilen och hemmagjorda pommes :P

Gabriel har så mkt leksaker och behöver mer lekplats att vara på, så han behöver ju det stora sovrummet mer än vi. Han är ju mer och mer i sitt eget rum och leker än att plocka ut massa grejer runt i hela lyan. Men det händer det med än.. mer än jag vill :P man gör inget annat än att plockar leksaker känns det som.

Nu är vi färdiga :) chill i soffan och big brother är igång. Celwin somnade runt 19.30 och har fått sova i vardagsrummet i sin resesäng eftersom vi skulle flytta runt sakerna och ha oss. Usch vad han har skrikit idag.. eller nej, inte mkt, men han fick nog några rejäla magknip en stund i eftermiddags :/ grät så himla mkt, tog pauser från att äta och bara grät, min stackars lille plutt. Tårarna bara sprutade på honom. Sen blev han jätte trött och heeelt svett, fy vad varmt det är i hela lägenheten. Så inatt får han sova i endast body med kortärmat. Så himla varmt.. men ändå svalare nu i rummet vi böt till.

Vad mkt skrivet det blev idag. Men det blev vår onsdag idag. Missade Glee :O hade jag ju stallt in mig på att se idag.

Vad trött jag är nu!

tisdag

mhhmm.. Kan ju lätt påstå att jag solat färdig för ett litet tag nu ;p

Jag med två av mina pojkar (Gabriel lämnade jag på dagis imorse och idag ska han till sin pappa igen) gick ut idag vid 11 tiden, mötte Emmy med henne Elias och var ute 2-3 tim ungefär.. sen var vi ute och traskade runt, gick även till en annan lekpark där Miriam, Nettan och dom små var, då var vi där en bra stund.. sen tillbaka till "vår" lekpark.. :p satt därute på filt i gräset och gottade oss.. :) hela dagen gick åt.. :O helt sjukt. Men ja.. färg har man ju fått.. har smetat in med massa solskyddskräm och så, så det gick bra att duscha iaf nu på kvällen, annars brukar det knappt gå.. sen en massa sån där ACO efter sol salva.. kylande grej, riktigt bra att ha hemma kan jag lova. Smetat på det i ansikte, axlar, armar och så. Så det är lite varmt i pannan nu, men annars äre ingen fara.. än.. ;D vi får se om jag kan sova nått inatt?

Det har varit en riktigt riktigt varm dag idag :)

Imorgon ska jag till bm. Sätta in spiral. Ska bli spännande :p




måndag

Mjaha? Galet.. med mozilla webbläsare kan jag inte se headern eller några bilder alls på bloggen, även om jag uppdaterat till den nya versionen nu.. men med Explorer kan jag se allt som vanligt.. riktigt skumt. Tycker inte om sånt här...

Lekt endel ute idag, varit hemma en sväng för att äta lunch, barnen skulle sova middag.. Eller ja, Celwin sov inte länge men Gabriel var trött så han deckade nästan 2 timmar. Sen kom mormor och vi traskade ut till ica och sen till lekparken. Mormor var i full gång att leka med Gabriel så fick jag och Jonas sola en stund ;) när vi hade vare ute i förmiddags så fick jag inte alls sitta still.. knappt mer än en minut.. trotsiga ungen! :P men när han inte får tics och ska springa iväg 100 mil bort, så leker han så fint. Åker rutchkana, gräver i sandlådan, gungar å allt :D men det är ju såklart ännu roligare när fler barn e med. Men han är bra på att sysselsätta sig oxå så det gör ju inget att han leker själv eller med mamma :)



Kärlek


Jag gjorde kycklinggryta och ris till middag, göttans! :) sen kom även Bever förbi och snackade lite skit, alltid skoj. ^^ och nu äre kvällstid.. ungarna sover gott och vi ska dra på Insidious. Skräckis! Weho!

Imorgon ska min stora lilleman till sin pappa igen då. Vad veckorna bara flyger förbi nu.. Går sjukt fort..

Puss!

måndag

Mjaha? Galet.. med mozilla webbläsare kan jag inte se headern eller några bilder alls på bloggen, även om jag uppdaterat till den nya versionen nu.. men med Explorer kan jag se allt som vanligt.. riktigt skumt. Tycker inte om sånt här...

Lekt endel ute idag, varit hemma en sväng för att äta lunch, barnen skulle sova middag.. Eller ja, Celwin sov inte länge men Gabriel var trött så han deckade nästan 2 timmar. Sen kom mormor och vi traskade ut till ica och sen till lekparken.

Jag gjorde kycklinggryta och ris till middag, göttans! :) sen kom även Bever förbi och snackade lite skit, alltid skoj. ^^ och nu äre kvällstid.. ungarna sover gott och vi ska dra på Insidious. Skräckis! Weho!

Imorgon ska min stora lilleman till sin pappa igen då. Vad veckorna bara flyger förbi nu.. Går sjukt fort..

Puss!

KRUPP PÅ DET HÄR

JAHA?! Nu försvann headern igen oxå!!??????

cpblogg..

Min blogg har spökat runt. Men nu efter många om och men så är texten tillbaka, Katta fixade en ny header till mig och det ser väl skapligt ut igen. Jonas fixade tillbaka texten oxå, haha. Vad i helvete hände egentligen, från ingenstans igårkväll så försvann ALLT..? Så nu är det tillbaka igen men bilderna jag lagt upp senaste dagarna är borta, vet inte varför. Mycket underligt må jag säga i vilket fall.

.. Och nehejnej.. kan tydligen inte idag heller ladda upp några bilder... Skapligt irriterad på det här :O

Fick ju så fina sommarbilder på Gabriel och Celwin igår.. Suck.

Tack.

Tack gumman Katarina för den nya bloggdeisgnen. ♥

.

Vilken dag :) sol, I LOVE U.

Efter att vi barnen vaknat till liv efter napstunden så traskade vi ut igen. Först handlade vi dricka och glass, sen till lekparken som är några meter bort från Gabriels dagis, men sen efter en stund gick vi till dagisets lekplats där Gabriel går :D kan ju lova att han trivdes som fisken i vattnet! Ville visa mamma allt :D visste såklart vart allt var oxå. Helt till sig blev han :) det var väldigt roligt. Och sanden dom har där då, haha, ja det är skillnad från den sanden som är i lekparker på andra håll :o men det är klart. Ska ju vara bra sand på dagis uteplatserna. Jag gillade den.











Celwin fick låna storebrors plats i syskonvagnen en stund. Vill oxå vara med
och titta vad som händer, inte bara ligga ner och glo upp i det blå ständigt, inte. :D


Jonas ger Celwin flaskan nu, sen kmr nog den plutten somna, riktigt trött är han. Celwin alltså. ^^
Jag ska strax natta Gabriel, bara dra på honom pyjamasen. När vi kom hem så kastade jag in både mig själv och honom i duschen :p han var helt sandig överallt och jag hade svarta fotsulor. Så sen dess har han sprungit runt näck i sin badrock :D mysungen.

Tjo!

nu när vi har boomerang

...så kan vi kolla på Tom & Jerry :p vad lycklig jag är över det, haha! Bästa barnprogrammet nånsin alltså. Tittade jämt på det när jag var liten. Hade till och med serietidningar med dom i. Katten ger verkligen ALDRIG upp.. haha
Vet inte om Gabriel är lika förtjust i det, men det går ju ^^

Tycker Boomerang är bland dom bästa barnkanalerna. Tycker inte alls om dom nya barnprogrammen som går på disney channel, disney playhouse, cartoon network, nickelodeon.. Då är det Svampbob som är det enda. Resten suger. Usch för dagens barnprogram, det ska vara Tom & Jerry, Bumbibjörnarna, Luftens hjältar, Pluto, Långbens galna gäng, Flinta.. osv.. ja ni fattar.

Har varit ute nu på förmiddan :) såå himla fint och skönt ute. Men var tvungna att gå hem igen, lunchdags och naptime för barnen. Båda sover nu.. Gabriel duktig idag igen som somnade själv. Jag stod därinne med Celwin i famnen och skulle natta honom oxå då somnade Gabriel oxå till men vaknade igen när jag kommit ut ur rummet, gnällde lite, men somnade igen.. det går mkt bättre med nattningen för hans del nu. Han är duktig och somnar ensam bara efter 2-3 dagar.

Big Brother ikväll. Så måste jag se Insidious. Enligt Miriam är den skitbra. Man är ju lite torsk på skräckisar. Love it.

Träffa Nettan och hennes små flickor idag förmodligen. Mys :)

härlig lördag

Gabriel är TROTS TROTS TROTS, mygod!
Men men. Han är duktig ändå. Nattningen tog 15 min idag. Igår tog den 45 min. Men nu vet han att han ska sova och att man inte kan vara kvar på rummet med honom hur länge som helst. Han fick en bok idag som han ville titta i innan sova tid. Visst, blev endel gråt men han var väldigt övertrött oxå. Nu är det tyst därinne, så han sover gott skulle jag tro :)

Idah har det blivit en dag med Miriam och lilla Ebba :D så trevligt så. Varmt och härligt ute igen :D lekparken i förmiddags, sen hem, äta lunch, Gabriel skulle sova middag men sov i 5 min sen ville han inte mer eftersom jag såklart lämnade rummet. Men han vilade i 2 timmar, för i 2 timmar gick jag runt och gjorde annat medans Gabriel låg kvar i sängen och mumlade massa och hade sig :p men vägrade sova. Fast jag är glad att jag lyckades få honom att ligga kvar i sängen iaf. Ungen kan ju inte hålla igång hela dagen speciellt när man är ute mycket oxå.. då blir han ju riktigt övertrött och det är inte bara jobbigt för oss utan för honom oxå, så vila är bra även om han kanske inte sover.

Sen gick vi ialla fall ut igen. Upp på byn, sen till lekparken igen :D
Miriam och Ebba åt middag hos oss idag. Köttfärslimpa, potatis, brunsås och lingonsylt. Gabriel var så hungrig så han åt nästan två portioner, knäckemacka och juice, satt så snällt och fick i sig ALLT. Händer inte ofta att han springer fram till bordet och sätter sig på stolen och säger MAT! :P Ebba därimot var lite jobbig, stackars pluttan vart på dåligt humör :( och stackars Miriam fick ingen matro :O men men, det är ju så tyvärr men dom små. Kan inte alltid vara bra. :P

Hoppas på lika härligt väder imorrn så kan man gå ut i solen ännu mer. :)

Igår var Jag och Gabriel till Pålsboda och hälsade på Teddy och Linnea :D Katta var förbi hos dom oxå en sväng, det var väldigt roligt. Speciellt för Teddy och Gabriel. Tog inga bilder tyvärr.. Det får vi ta och göra om snart igen. Tycker det är så kul och se dom två små leka, hehe. Fullt ös medvetslös när dom drar igång... ;)

Kolla One tree hill nu. Kanske ngn film efter det. Lite lördagsmys? ^^

Puuusss

en hel djungel om gabriels nattning

Lämnade Gabriel på dagis, kom hem, mös massa med Celwin medans min karl bakade bullar, GOTT.. :) sen hämtade vi lilleman på dagis, en tur till ica och lämna ett paket som ska skickas tillbaka till bredbandsbolaget, sen hem, äta, så kom mormor och vi åkte till willys och storhandlade :) en sväng in på bauhaus blev det oxå där Gabriel fick åka bil ;D en sån där som sitter fast på kundvagnen, eller ja, framför kundvagnen, den gillade han.

Sen åkte vi hem, mormor följde med och busade lite till med Gabriel, fick ge Celwin flaskan, haha fullt upp, stackars mormor;) medans jag och Jonas packade in alla varor, frös in i massa fryspåsar och grejer. Men det finns ju ett problem och det är vår förbannade FRYS! Vi behöver en frysbox, så ni vet det. Om det finns ngn snäll som kan ge oss en? Inte? Nehe, nemen ialla fall, tur att mamma var här, något magiskt med henne och kunna packa in sakerna där och få plats över till och med. Herregud. Men såklart glömde jag lite småskit på willys.. får bli ica imorrn och ta det sista som inte kom med idag.

Gabriel är klurig att natta nuförtiden. Han fick en riktigt dålig period ett tag sen då han vaknade mitt i natten och grät, insåg att han var själv på sitt rum, gick upp och kom in till oss i sovrummet. Men sen blev det bra. Och det hade gått bra länge innan det hände oxå. Men sen blev det även svårt att gå ut från rummet när man trott att han har somnat, han ligger väl och halvsover då man tror han sover tungt, men nä, han filurar bara :P men det är ju till och från, beroende helt på hur trött han är. Tålamod är ngt man inte får sakna när man nattar barn iaf. Det har man ju märkt :P jag hoppas det blir bättre snart.. gick bra ett tag sen igen efter det men nu har han blivit sådär svår att natta. Gråter hejdlöst när man går ut från rummet. Ibland somnar han, ibland går han upp, ibland måste man ligga kvar i rummet för att han SKA somna.. ujuj. Lille bubben. Det går ju till slut, men man saknar väl tålamodet många ggr. Jag är glad att jag har Jonas som har MYCKET mer tålamod än jag i många fall.. :P så han får ta över om Gabriel grinar när jag lämnar rummet.. sen har vi ju ett golv därinne och precis i lilla hallen utanför hans rum som knarrar saaatan.. haha man får nästan springa ut så han inte hör det för många ggr är det det som gör att han hör att man går ut. Jaa.. det är mycket med det där. En hel djungel. Dom små liven.. men det blir bättre :) ibland kanske det är så att man förväntar sig mer av en 2,5 åring än man borde. Han är ju faktiskt liten fortfarande.

Snart kommer han vara så stor att han inte ens låter mig vara på hans rum ;P :O den dagen ser jag inte framimot.. oj.. :P

onsdagsmorgon


bild av Linnea :)

 

Nu har jag lämnat min söta lilla terrorist på dagis (: mötte Isabella oxå på vägen dit med sin mamma och lillasyster.

 

Jag har haft RIKTIGT konstiga drömmar inatt. Man slutar aldrig försvånas :O men men. Vaknade utan ena öronproppen oxå, mkt konstigt, dom sitter ju rätt fast där i. Skumt, men men.

 

Jonas och Celwin sover fortfarande och jag sitter här med mitt kaffe och funderar på vad man ska hitta på idag..

bilder från idag

Teddy och Gabriel som har blivit så stora pojkar nu när man jämför bilder enda från start när dom träffades för första gången, hihi, så roligt och se dom leka och busa tillsammans nu.

Har haft Teddy och hans mamma Linnea och så Katta oxå här idag :) vi var här först sen gick vi mot ica och god smak, en snabb tur till lindex och sen hämtade vi Gabriel på dagis och efter det raka vägen hem till oss. Blev lek och skojjs här och lite fika :)

Har även fått en ny kran i köket *happy* ÄNTLIGEN! :O nu kanske den inte läcker.. USCH! :P

Här är lite bilder.. :)

den första här är ju från start.. Gabriel är runt 3 månader och Teddy är typ 1 månad.



Sommaren 09, Gabriel blev runt 6 månader här och Teddy 4 då skulle jag tro..


Och här 2,5 år! :)





Det var en supermysig dag. Kanske ska till pboda och hälsa på Teddy på fredag :)

NU SKA JAG SOVA!

chokladmonster

Jag fick mina chokladbollar till slut! ;D haha. Duktig älskling ;) han är mkt bättre på det där än jag även om chokladbollar är världens enklaste grej att göra så har jag kommit fram till att Jonas fortfarande gör det bättre än mig så ^^ men jag slängde iordning en kladdkaka iaf. Usch vilket sug efter choklad jag har fått nu när mensen har återkommit igen. USCH! Inte nådigt. Mörk choklad köpte Jonas oxå idag när han och Celwin fick gå ut en timma i förmiddags när jag ville städa ifred, haha. Men städat blev det, bäddade rent i sängarna oså oxå.

Blir One tree hill nu sen ska jag sova. Är sjukt trött. Mina pojkar sover redan! Och imorrn kommer min tredje kille hem oxå <3


pöööööööööössssssssssssss nattinatt

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0