Lite från veckan..

Är ganska bloggtrött, därför har jag inte lagt ner mkt tid på att blogga senaste tiden om allt som hänt och händer. Vill gärna trixa om fixa lite med bloggen med, men överlåter det till kära Katarina <3 hon är superduktig och gör så fint.
 
Tisdag idag och har just kommit hem från att lämnat mina små terrorister på dagis. Helt punka på ena därcket på syskonvagnen såg jag när jag satt i ungarna, så fick snäkkt byta vagn till den vanliga, så dom fick faktiskt dela vagn, gick jätte bra. Gabriel fick sitta bakom Celwin och satt så fint och höll om honom. :)
 
Igår var vi till Bever jag och Gabriel. Sen var vi med och tittade på när Joppe, Shogge å Foz repade..så man får faktiskt skylla sig själv om man ger en 4 åring en trumpinne när vi satt bredvid trummorna för såklart började han till slut trumma hejdlöst! hahaha! Ah, det var roligt för honom. Vi gick sen och beställde pizza för det hade jag lovat honom och sen gick vi upp till Bever igen och käka. Så det blev lite senare än vanligt för lillemannen men det gick hur bra som helst. Han sa till att han ville gå hem sen då cyklade vi hem. Dåligt med bilder nu med.
 
Jobbat i helgen, jättekul att börja jobba dag och kväll istället nu, känns lite annorlunda efter mitt nattschema i sommar som jag gick av 17 aug. Har varit hur bra som helst! :) tack alla mina kära nattugglor! :)
 
Och ingen kan ha undgått det som hänt, nej? Antog det.
Mycket sorg, men livet går vidare. Det finns ju inte så mkt annat att välja på. Har haft 3 underbara år med dig. Jag är så jävla lycklig över det att vi kunde avsluta vårt kapitel som VÄNNER, jag hoppas vi kan fortsätta så. Vi har ändå en underbar liten pojke tillsammans. Tur det. Jag kommer aldrig kunna utesluta något från mitt liv helt, det vill jag inte heller.
 
 
 
 

vilken tur jag har ändå

 
<3 Det är tur att jag har världens finaste ungar!
 
 Ledig hela veckan till fredag sen gör jag sista natten på schemat på lördag. Vet inte hur det känns riktigt än, tråkigt är det ialla fall. Trivs bra med nattgänget!
Får hoppas det blir många turer att hoppa in för å jobba sen då. Jag vill ju komma in på förlossningsavd. på USÖ så dit ska jag söka med. Hade ju min chans att jobba där i sommar men då hade jag ju redan fått schema på Kullis men vi får hoppas på en till chans :)
 
 

Mörtis

Då är vi återigen hos mor och far i Mörtsjön :) god mat och efterrätt och lite till gott till det, höhö
Ungarna är supernöjda att dom är här.. Jag står dock i ett mittfält å bara glor känns det som. Jag har ju låst mig helt på ngt konstigt vis. Tack Emelie för att DU finns å låter mig lätta på trycket <3 guld värd.

Bla bla bla bla gnäll gnäll gnäll buhu

Tjee

..

USCH :,(

Nya tag

Ny dag, nya tag, nya möjligheter, ny Ångest... Jippi. Men imorn jobbar jag, ledig, jobb igen hela helgen. Sova, jobba, sova, jobba! Ska väl iväg å fira mamma oxå. Ja.. Jag ser inget positivt i ngt nu. SÅ positiv är jag!!

vi kan säga...

Allt = ?
 
Tänker dock inte blogga om livet just nu. Livet i en bunt frågetecken helt enkelt. Jag vet ju ingenting själv. Tydligen.
 
Gabriel hämtade jag och Celwin på dagis idag. ÄNTLIGEN! TACK OCH LOV för att det äntligen blev tisdag. :)
Vi var till Malin och Lova efter deras middagsnap, kom hem, droppade av ungar och drog ut på min runda. Det är väl nästan det man ser framimot mest om dagarna. Hejja! Fick veta att citygym har mkt billigare gymkort per månad, så ska väl införskaffa det och följa med Emmy dit :)
 
 
 
Får väl se hur sen den här kvällen blir. Något stör min sömn. Jag sover inte mkt längre. Ialla fall inte på natten och det gör mig riktigt pissed of.
 

Sorg

Sorgsen rakt genom. Vet ingenting, känner mig bara iskall och förvirrad. Man börjar undra hur långt man ska behöva pusha på den där gränsen tills nog ska vara nog?

sommar 2012, eller vad man ska kalla det

Bloggtorka..
 
Så har inget vettigt att skriva alls nuförtiden..
 
Hälsan har inte varit på topp på senaste heller, speciellt i förrgår och igår.. men idag är det bättre..typ.. men måste iväg å jobba inatt och sen imorgon natt.. ledigt i två nätter sen igen då hinner jag vila igen ^^
 
Det händer ju inget roligt, trots att det är sommar.. "sommar".. Värdelösaste sommaren nånsin, fyfan! Men men, inget att göra åt bara gilla läget. Jag hade ändå inget direkt planerat denna sommar så mig hade det väl inte gjort så mkt om det regnat hela sommaren lång mer eller mindre, men det är ju inte roligt dom dagar man är ledig eller för ungarna om inte annat. Men lite har man ju hunnit med. Det viktiga dessa dar är inte om man själv har badat eller inte, det är om dom små har fått möjligheten att göra det och det har dom ju. Men det är fan nästan knappt alltså.. Men solat och glassat ute i värmen de dagar det väl har varit riktigt sommarväder, har man klistrat fast sig ute så man fanimig ska ta vara på det. Mkt grilla har det blivit oxå, det uppskattas ju alltid.
 
Inte lika mkt sommarchill ute hos mor och far som förra året blev det inte därimot, trist, för det är superfint dät ute i lilla Mörtis när det är sådär riktigt varmt och gott ute. Men vi hann med lite :-) Gabriel har varit där mkt mer och härjat, då när jag jobbat 3-4 nätter i rad de veckor han är hos oss, då har han varit hos mormor och morfar ett par ggr.
 
Men nu är sommaren snart slut och vi har inte ens varit längre än till Mörtsjön.. inte ens till Örebro eller Askersund har vi varit?! Hmm.. känns bra... ;-) Det känns ändå inte riktigt som ngn sommar utan mer en varm vår. Sommarvärmen var väl mer i Maj. Knepigt väder vi har det alltså.
 
Tror vi måste planera en lite roligare sommar till nästa år? Kanske.
 
Tankar massa ny musik nu och laddar med lite kaffe.. gick upp en timma sen. Blir att jobba inatt och imorgon natt.. pepp ;-)
Ska ta mig ut på en pw lite senare med, får hoppas jag inte ramlar ihop när jag kmr hem å blir sådär tvärdålig igen som senaste två dagarna. Nää, känns faktiskt mkt bättre!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0