bara jay kan



Bara Jay får det att låta så bra! :D
Frälst, helt frälst av den rösten. Älska.


Lördag, tvättdag.. woppido. Kollade även på Paranormal Acitivity 2 på förmiddan. Haha, usch för att titta på dom filmerna på kvällen. Så fruktansvärt obehagliga! Den här filmen var det ju en liten bebis med i. Eller ja, han var kanske 1-2 år. Det gillade jag inte! Gjorde det hela ännu värre.. Obehaligt.

Laga mat, kolla på lite roligare filmer idag!? ^^ mmmh!....

28 oktober

Var hos BM idag, allt såg så bra ut så. Det är som vanligt, men skönt det.

Fixade klart i gamla lägenheten, ikväll ska vi dit och hämta städgrejerna och så bara, och imorrn besiktning 11.30, sen äre HEJDÅ till den lägenheten, usch, orka. Flytta, flyttstäda, fyyyyyyfan!

Så kommer Miriam med henne lilla Ebba och Malin med hennes lilla Lova snart ;D fika lite och så. Det är ju Malin och hennes lilla familj som ska flytta till våran gamla lägenhet :) hehe, hoppas ni blir nöjda med städningen och allt. Annars får ni väl fixa det själva!!!!!! ;D


mycket det där med pott träning... hjälp!

Veckorna går fort. Poff, så ska lilleman hit, sen poff så ska han till sin pappa.. Går mkt snabbare nu än det nånsin har gjort känns det som. Kan vara för man har att göra hela tiden oxå.

Kan nån ge mig tips på pottträning? Lilleman är HOPPLÖS på att gå på pottan, jag vet inte varför, vad man gör för fel och hur man kan göra det lite enklare för dom? Helt hopplös på det där. Känns inte som att man har någon större motivation att få han att gå på pottan när han verkligen verkligen veeerkligen inte vill.
Han ska vara hos sin pappa nu i veckan, så vi får se hur det går, kanske bättre. Sen på utvecklingssamtalet på dagis som är om typ 2 veckor, ska jag be dom att börja pottträna honom där med.

Egentligen tror jag inte ens det är någon idé om han tvärvägrar såhär, vill gärna inte tvinga på honom, kanske bättre om sisådär 6 månader igen. Visst, billigare utan blöjor, smidigare med att dom går på pottan och bättre för honom med. Men när han knappt kan säga till eller påvisa att han ska bajsa eller har bajsat i blöjan, så tror jag kanske man ska vänta tills han gör det iaf. Men vi får se. Han är ju inte dum, han är fanimig nästan för smart för sitt eget bästa ibland :D "varför ska jag behöva gå på pottan när det är så smidigt att görat i blöjan??" :P eller jag vet inte. Men han är envis, sååååå envis. Bestämd ung liten man :)

* * *

Jahaja. Idag blire städ i gamla lyan, usch! Jobbigt. Men måste göras. Sen tror jag att jag ska slänga ihop en äppelkaka oxå :) igår bakade jag fan både kärleksmums (som, jag blev asnöjd med! fan vad bra dom blev! ;D) och hallongrottor. Gott.

Örebro imorgon. Två st studiebesök med klassen, ska bli spännande. Och sen efteråt hälsa på Emmy, Jocke och lille Elias, förhoppningsvis får jag träffa Elias oxå, beroende på lite tydligen :/, på sjukhuset, hihi.

var bara tvungen...

.. att sno den här från en blogg jag läser :D
Så himla sant.


ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:
Ja................................................Nej
Nej..............................................Ja
Kanske.........................................Nej
Vi behöver....................................Jag vill ha
Vi måste prata...............................Du är i trubbel
Visst, gör så..................................Det är bäst att du låter bli
Gör som du vill...............................Du kommer att få betala för det här senare
Jag är inte upprörd........................Såklart jag är upprörd, din idiot!
Du är uppmärksam ikväll................Tänker du bara på sex?


ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA MÄNS SVENSKA:

Jag är hungrig.........................................Jag är hungrig
Jag är trött.............................................Jag är trött
Jag är sömnig..........................................Jag är sömnig
Snygg klänning........................................Snygg urringning!
Jag älskar dig..........................................Jag vill ha sex nu
Jag har tråkigt.........................................Vill du ha sex?
Ska vi dansa?...........................................Jag vill ha sex med dig.
Kan jag ringa dig nån gång?......................Jag vill ha sex med dig.
Ska vi gå på bio?......................................Jag vill ha sex med dig.
Får jag bjuda dig på middag?....................Jag vill ha sex med dig.
Dom skorna passar inte klänningen...........Jag är gay.

baktokig?

Bakat bullar idag! ;D jag är riktigt bakig av mig nuförtiden, haha! Häromdagen blev det äppelpaj som blev en riktig succé, iaf enligt Miriam och Nettan, höhö. Nämen den blev faktiskt skit bra, mkt bättre än alla andra recept jag kört med förr och smulpaj har man ju tröttnat på. Så mammas recept blev en höjdare. :)

Och idag bullar. Får se hur bra dom blir alltså, det var 100 år sen jag bakade bullar och när vi gjorde det i skolan på kallköket, så använde man ju bakmaskin, hemma får man ju knåda degen eftersom vi inte har kvar bakmaskinen vi använde till lussebullarna förra året ;p mmmh, lussebullar ska vi ju göra snart oxå! Göttttttt :D
Känns som att jag kommer att vara helt bakgalen i jul, få för mig från ingenstans var och varannan dag att baka något. Vad är det med mig? xD lussebullar, pepparkakor, julstjärnor och en massa... Mmmmmmmm...



Inne i vecka 25 nu. (men enligt UL är jag i vecka 24, men jag fortsätter på samma som förut, handlar om 5 dagars skillnad egentligen och jag tror inte han kommer den 16 februari utan tidigare som Gabriel gjorde. :D)
Tiden går snabbt nu på nått konstigt vänster? Men skönt det! Orka vara gravid. Inte så att det har vare så otroligt mysigt och trevligt för mig denna gång och ser inte framimot nästa graviditet. Lär inte bli något med det på några år nu alltså. Nä!


Trist väder är det oxå. Känner för en promenix, men inte i det här vädret.

Urinvägsinfektion, igen...

Varför råkar jag alltid ut för sånt här skit?
Urinvägsinfektion, igen :/ ONT ONT OONT, hela högra sidan av ryggen som ilar ner under magen, men det håller sig lixom bara på den högra sidan. Förra veckan då jag hade det sist (!?) var det på den vänstra sidan. Då fick jag pencillin, nu fick jag ngt annat. Och så är det 15 veckor lvar till BF, så läkarn sa idag att dom skulle hålla koll på mig fram tills dess, ska få äta pencillin i 5 dagar fram, sen ska jag få ngt annat att  äta resten av tiden jag är gravid. Så inte bakterierna kommer tillbaka eller var det var hon snacka om. Sån otur den här graviditeten alltså! Råkar ut för allt! Foglossning jätte tidigt, ett jävla illamående, hormoner, humör som har ställt till det så förbannat mycket under en period och så urinvägsinfektion två gånger på två jävla veckor, och ONT som satan gör det oxå, hemskt. Vidrigt, som Miriam säger :P
Så lilleman har fått åka till mormor och morfar och busar av sig där tills min rygg är bättre, har kommit fram till att det är bra om jag ligger still, rör mig lite i taget så jag inte blir för stel för då gör det mer ont, sen ligger still igen osv. Det blir svårt när Gabriel kräver mycket lek och uppmärksamhet. Då tror jag han får det roligare hos mormor och morfar istället för en handikappad mamma som bara har ont ^^

Var iaf hem till Miriam förut, fick låna hennes badkar :D det var nice, hjälpte oxå, kändes bättre i ryggen. Så kom Nettan men lilla Isabella oxå :) mysigt.

Nu har jag slängt ihop en äppelpaj, Jonas ska laga mat, så skulle Miriam och Ebba komma hit och äta äppelpaj sen ;P haha. Om den är ätbar. xD

Ikväll = Idol :D
Jay Smith :D:D wooopppiiidooo

GRATTIS TILL EMMY OCH JOCKE!

ÄNTLIGEN kika han ut till världen! :)) <3
Grattis till er. Helt underbaaaaart ju.


* * *

Äntligen klar med arbetet. Fasiken vad skönt! Å första dagen i askersund i skolan gick ju rätt bra även om det inte direkt var på hemmaplan ;p men det var inte svårt att hitta direkt, haha. Imorrn äre föreläsning om Social Psykiatri. Man har ju endel försprång i det ämnet redan med tanke på att jag hade praktik inom det, haha.

Föräldramötet gick bra. Dom hade gjort så trevligt och mysigt där vi satt och pratade och det var info om lite saker som är bra att veta. Fick veta lite mer om vad dom sysslade med om dagarna osv. Tyckte det var en bra första föräldramöte upplevelse, hehe.

Jonas har redan gått och lagt sig, första gången på typ 100 år han går och lägger sig innan mig. Men anledningen till att jag är uppe lite längre är att Vin Diesel är på tv, hähä! ;)) nädå inte bara. Var tvungen att skriva ut arbetet, duscha... och kolla på Vin Diesel i A man apart ;) men tror jag ger upp det nu och slänger mig i sängen.

Lilleman har varit jätte duktig att sova i sin egen säng :D andra natten han sover där nu och det funkar skit bra, hans egna lilla krypin ^^ förutom hans lektält då, haha.

HALSBRÄNNA så det nästan gör ONT har man oxå :/ känns ju mindre roligt, såhär på kvällen oxå. Kul att dricka massa kolsyrat vatten som nästan är slut för den delen oxå x( blir ju pissnödig! haha.

Ännu en gång, GRATTIS till Emmy och Jocke :D


Natti!

woooooohooooo happy night!!




Blev väl rätt mysigt hos päronen borta i Mörtsjön :P vi kom dit, slappade, kollade tv, åt mat, kollade lite mer tv, kollade genom lite (mycket kanske det var ;P) små kläder som Gabriel haft. Glömde såklart att ta med dom hem. ^^ Det var rätt mkt jag glömde att ta med därifrån när vi åkte hem i förmiddags, för tidigt för att tänka på så mkt. :D
Vi fick med oss Gabbes säng iaf :D så nu har han en helt egen. Spjälsängen var ju bara att glömma att han skulle sova i redan typ ett år sen :P
Men ett tag till kommer han fortfarande få sova i sovrummet, sen får vi se hur han tycker om att sova i sin säng så kan han få börja sova i sitt eget rum. Börjar bli stor pojke ;) tiden går snabbt.

Har handlat idag. Blev storhandling på mberg. Hittade en svampbob åt Gabriel. Alltså ett gosedjur. Snacka om chocken när vi kom till kassan, 299 kr för den?!!!!!! :S aja, men mamma var ju så snäll så han gick med på det ändå xD vad gör man inte för den lillemannen?

Det är 4 månader kvar tills bebisen kommer. Och jag har typ allt klart?! Haha till skillnad från när jag var gravid med Gabriel. Men det känns bra faktiskt. Hämtade oxå babyboxen på babyproffsen idag, det enda bra i den var ju blöjhinken. Resten var rätt onödigt skit, inte ens en napp som alla andra har fått i den boxen, haha lågt! Men gör ju säkert mkt, har endel nappar till den lille redan.

Har träffat Emmy oxå. Hihi. Inte lätt alla ggr, men det går ;)
Så kom Miriam förbi med lilla Ebba till oss oxå nu ikväll. Mysigt.



HAPPY NIGHT!!! :DDD hoppas! Nu jävlar e jag glad, som många andra oxå skulle jag tro! ;D

handla sen åsbro

Ska iväg och handla lite om en stund, sen ska vi nog åka till mina päron bortåt Åsbro. Eller Mörtsjön som det så fint heter ^^ få mamma att fixa fiskgratäng kanske, haha.

Tv suger när det är helg, fyfan vad dåligt det är på tv på lördagar och söndagar! Usch!


Blev The Expendebles, eller hur det nu stavas, och Couples Retreat med Bever och Maria igårkväll :) bra filmer, hade redan sett ena, och den andra var den tuuungaste tungaste! hahahaha! Slutscen på en halvtimma, pang pang boom hela filmen typ ;p

helg

Igår blev det att mumsa i oss äppelpaj hos Emmy som var riktigt god! :) hon e stor nu den bruden! haha, bf+10 idag -asg- stackarn. VI VÄNTAR, EMMY, VI VÄÄNTAR! :D

Sen så blev det att träffa Ida, en sväng till lindex, sen handla äppeldröm och hem till henne på fika. ^^ hon köpte även hårfärg som jag skulle hjälpa henne med, det skulle vara kopparfärgat. Det var ljuslila?! Inte helt okej. Haha. Men men. Så var även Peter, Tanja och Adrian förbi upp och kollade på lägenheten :D "det är som en labyrint!" alla säger det ^^ man vänjer sig, haha.

Tvättade lite oxå, kollade på Idol, där JAY SMITH ägde dom alla som vanligt, och sen deckade jag. Kul fredag.

Ikväll kommer iaf Bever och Maria och glor på film :D trevligt.

Det var det. Inte mkt mer spännande än så.

v 23

 

:D

 

Har precis vaknat till liv efter lite frukost. Får se hur bra det går att hålla den kvar eftersom Jonas tydligen laddade hem Mirrors 2 igårkväll när jag gått och lagt mig ;P och vill se den nu. Skitbra.

 

Jay Smith ägde IDOL fredagsfinalen igår, som vanligt :D <3

15 okt

Kändes som att jag åkte på ngn slags infektion i kroppen nu i veckan som var, jag var helt slut, och febrig. Hostig och en jädra massa ont i halsen. Men nu har det gått över, så nu idag är jag frisk :D känns bra! Igårmorse vaknade jag med en sån konstig värk vid höften som strålade uppåt, neråt, innåt, jag vart rädd att det skulle vara förvärkar eller liknande, så en lättnad blev det ju när det visade sig vara urinvägsinfektion ^^ så en infektion i kroppen var det ju! Så fick antibiotika, och inge mer med det. Hade vare några ggr värre om det hade vare förvärkar. :O

Var med Emmy till specialtmödrakliniken eller vad det heter, vi var där igår iaf eftersom lilla Emmy ÄNTLIGEN började läcka lite.......... men det blev inte roligare än så! Fick åka hem igen, men dom rörde om så mkt i henne och undersökte så vi hoppades det kunde sätta fart, men tydligen inte? ;P BF+9 dagar för henne idag. Kul kuuuuuul.. usch vad drygt sånt är!
Idag ska jag iaf hem till henne och mumsa lite äppelpaj om hon orkar slänga ihop ngn, haha! :)

Måste säga grattis till, ja, hur många är det nu? 3 små underbara tillskott som 3 familjer fått nu bara sen den 10 okt :D helt otroligt.

Känns som att det är 1000 år kvar innan vår lille ska ut, 4 månader för att vara exakt ;P

jaha jaha..

Sista dagen på praktiken idag, trist, men vad gör man, det är så det är. 4 veckor är ingenting! Bara swichars förbi och det är lixom den här sista veckan man verkligen har kommit in i allt på riktigt och kan allt. Men nä. Då är det slut på det roliga. ;P
Alla har varit helt toppenbra! Allt och alla ska man väl säga. Har haft en bra tid där och hoppas jag kan fortsätta på ett eller annat sätt i framtiden, typ i sommar kanske? :)



Gabriel har kommit in i en dålig period. Då menar jag Dålig! Utvecklings/trotsfas. Riktigt trotsig fas. Konstigt för dom märker absolut ingenting sånt på dagis, där är han en ängel. Suck ^^ så kan det va! Sen äre väl att han inte är van vid den här lägenheten än, men det tar sig. Och trött när han kmr hem från dagis, får han inte som han vill, alltså det är hopplöst vissa ggr! Lilla plutten, inte lätt.


Hallsbergsmarken imorrn, woho? Uäää! Hoppas iaf på bra väder så man kan ta en runda och kolla lite.

Mamma kommer hem imorrn med, hon har vare till Polen i 10 dagar, jädra gris! :P fusk. Men har med sig massa gott hem såååååååå ;)

Och så har vi äntligen fixat boxern och tv-kanalerna! Wääääääääy! Mkt mer att välja på nu ^^ paradise, haha.

Jag är SJUKT trött, så det blir sängen för mig typ nu, trots alla tv-kanaler. Halsbränna har man med och irriterad på att Emmys bebis inte vill titta fram och låta oss träffa honom?! Elak bebis, elak! :D hon hade ju BF igår lixom?! miiihihi.


... Jaha, jaha, nehe.. det var väl allt som är för tillfället :P

GODNATT!

6 okt

Det är riktigt irriterande utan kanaler, hoppas vi får hem vår boxer snart! :P
Sitter och kollar lite till och från på Knight And day.. Den går på mest för att det inte ska vara så tyst.. man är van med tv, det är helt sanslöst! ^^

Jonas hänger upp lampan i köket och snart ska vi ner med lite grejer till förrådet. Börjar senare idag, rätt skönt :) måste hämta ut ventolinet till Gabriel oxå, hostan har kommit tillbaka igen :/ imorse kom den, från ingenstans och han hostade nonstop stackarn, men annars har han sovit som en STOCK inatt :D så inga problem med avslappning i nya lägenheten, fick väcka han imorse vid 7 tiden, och så söööööt han var då, jag smekte han lite på magen och viskade "Gabriel" :) så började han le, viska något tillbaka, sen vände han sig om med rumpan uppåt och sen satte han sig upp, gnuggade sig i ögonen och log, pekade ut mot hallen och inte alls grinig för att han skulle upp. Men därimot ville han inte ha mkt frulle pga hostan.

Hahahaha... nu blev det mindre roligt? ;P borrmaskinen ramlade ut genom fönstret, asg :P

1 år tillsammans och ett nytt hem

1 år tillsammans med dig, Jonas Johansson, jag älskar dig!

Du och Gabriel är det bästa jag har. Det har varit det bästa året i mitt liv, slår det mesta!  Med er två pojkar i mitt liv vid min sida kan jag göra allt, eller, man kan känna så ibland även om man kanske inte e Gud alla ggr ;)
Sen ännu en grabb till i livet på gång, bara 4 månader kvar ;P

Men firandet av ettårsdagen tar vi i helgen. Mamma kommer hem från Polen på tosdag och kommer vara barnvakt för det har hon redan påpekat nåra ggr ^^ så får vi se vad man kan hitta på. Idag kommer ju min lilleman hem till sitt nya hem :D eller ja, hans andra hem (syftar på att han har två hem, mig och sin pappas).

Vi har flyttat och är praktiskt taget helt färdiga, jävlaranamma vad vi har varit duktiga! Det har gått FORT att få upp och klart allt, men sov här första natten inatt, och det kändes skitbra. Förutom att någon började råsnarka efter 3 minuter och det tog kanske 1-2 timmar innan jag lyckades somna ifrån det!? Haha. Men att vakna här, äta frukost här, utan tv kanaler för tillfället, HAHA (!!!!!!!!).. liiite små irriterande, men det ordnar vi snart ;P

Sista praktikveckan nu med. Känns tråkigt, trivs bra där och skulle gärna vilja fortsätta, men men, det är som det är! Back to school. Fast inte länge kvar, klar i december.

Sen måste jag bara påpeka, att min älskling är världens bästa man kan ha! Fy vad han har slitit och bärt saker, hängt upp och borrat och haft sig, varit så duktig och allt har gått så bra! BÄST!

(Bever har oxå hjälpt till och varit så snäll med det :D tack!)

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0