sean kingston - face drop

Sitter här hos pälskling medans han är iväg och jobbar.. ska iväg och träffa Bever strax, jag hoppas vi kan lösa det här nu för jag orkar inte med det här, känns så onödigt. En liten minisak blev lite förstorad, blää! :/ jag menar vafan, du är min bästa vän! Fan inte värt det här alltså..

Mysig kväll blev det igår iaf :)) så jävla nöjd är man! :D haha! <3

Måste nog hem en sväng sen och boka tvätt tid :/ igen! asg* VART KOMMER ALLT IFRÅN? fan inte nådigt!


Sean Kingston - Face Drop :D

@@@@

Allt jag kan säga är förlåt.
Du är bland dom bästa människorna jag vet! Jag tänker inte förlora dig pga ngt sånt här skit, det funkar lixom inte! Inte värt det. Och det vet du. Jag har bett om ursäkt ett antal ggr och försökt förklara, men det kan bli svårt att göra det när man inte vet exakt vad det e för fel man gjort, för det verkar vara ngt stort missförstånd allting, vilket inte är så konstigt att det blivit så egentligen om man tänker efter, men det var aldrig meningen att få dig och tro att jag gick runt och baktalade dig på NÅGOT sätt, för så är det inte.
Din vänskap betyder mkt mer än så för mig. Såhär får det fan inte gå till.

Lalalala

Inga kommentarer xD hahahaha!
Bra dag idag? Ja, beror väl på hur man ser det :D köket är inte så fint idag iaf.. och mitt huvud står inte helt rätt till.. Nej, alltså.. inte helt okej! ;DD
Lite för mkt av det roliga kanske? Wääääääääääääääy!

Vi va till ikea och marieberg igår :)) Ida fick sitt bord till slut! haha! FINALLY! :p

Nu kollar vi film här.. och ska snart försöka få liv i oss.. dusch, sen till konsum, för ica går ju inte, smått pinsamt xD, köpa GLASS, sen vänta på Skumpan! Höhö ;D

Hmm. Jag åkte kundvagn går, va och besökte brändåsen oxå? Hmm.. ja.. okej.. :D


Ciao bitcheeeees!

.,.,

Jahaja. HAHA! Jag tror jag har fått min underhållning for the year! :D
Att du kan tycka att jag inte kan vara bra för endel andra -asg- jag börjar undra!
Vem som faktiskt fortfarande håller kontakt med vem i dagens läge. Jadu, flicka lilla!  Inte som att jag gjort ngt fel, du som tydligen ser mig som en dålig människa med tanke på vad som hände för flera år sen. Folk förändras, men inte du, som jag trodde att du faktiskt gjort det, men du är fortfarande en liten fjortis fitta! :D kul för dig! Alla andra än du utvecklas, grattis.

Jag älskar min Ida!!! <33


Och jag saknar min älskling!

Blå himmel!

Men OJ! chekka vädret, man ser blå himmel!! ;D haha, wäääääjj! Så jag känner mig faktiskt lite piggare idag! Men mår fortfarande illa :/ vafan är det här? Suck. Och igår när jag skulle natta lilleman så small något till i ljumsken xD haha! FYFAN vad ont! Som om ngt gick ur led eller ngt sånt, har fortfarande ont, det gör inte lite ont heller, haltar mig fram, haha! Jag har sällan små problem xD

Gabbe har fått frulle, nu kryper han runt och busar, har ner det mesta på golvet osv osv ;D haha! Jag har tage mig en dusch och fått i mig lite frulle jag oxå. Ska iväg med Gabbe till hans pappa vid 14 tiden och sen har jag endel att göra. Ska träffa Skumpis idag med, weeeii :) nu vare eta sen och inte ofta man kmr träffa dej nu när du bor i Oslo :p prutt på dig!

Igårkväll va både pälskling och Ida här :) trevligt, vi åt tacopaj ;D nam nam! Gabbe pojken fick bada och lite sånt oxå, myskväll var det.

Betalat räkningar har jag gjort oxå, så nu känner man sig något fattigare, yay.

Nä, glo lite tv nu!

#@!!!!

Nu är jag trött på det här! Orka må illa 25/7! ARSLE vad irriterande. Migränen tog fart igen. JA DET ÄR FETT SYND OM MIG! Tralala. MANAMANA!

Jag borde gå ut en sväng. Lilleman, vaaaaaaknaaaaaa :p

men ge mig snö!

- Ska d va så ska d va, det här vädret kan ju suga pung! FY! Jävla deppig man bli av att vakna och dra upp persiennerna till det här. Imorse vaknade jag med en dundrande migrän, sov kanske två timmar totalt :/ ändå somnade vi vid halv 1 eller ngt, kollade på film och så :) sen vaknade Gabbe till vid 3 tiden, och efter det vare kört för mig att kunna sova något. Det gick verkligen inte, så gnällde han lite precis när jag lixom somnat till. Det var ju asroligt :p men men! Piggnar till under dagen, men det är fett störande.. migränen har ju ändå lagt sig lite. Måste få i mig ngn mat iaf, idag börjar ju Idas och min bantning xD mohaha!

- Ja just det. På tal om att vi kollade på film. Ni måste se The Haunted World of Superbeasto, film av Rob Zombie :D hahaha, sjukaste filmen jag sett! Den är tecknad oxå. AWESOME säger jag bara. Trodde fan jag skulle tycka den skulle suga multipung, men den var okej.. okej, fast sjuk! :D



- Sen såg vi Orphan. Nja.. inte så jädra bra faktiskt. Men men, bra film att bli riktigt trött till! haha!

- Har fått hem The Proposal och håller på och får hem Four Christmases :D lite fint! hiho! Måste jag se idag, pälskling lämnade kvar sin dvd och usb-minnet, så jag slipper kolla i datorn, höhö!

- Snart kommer mamma oxå. Just nu ligger lilleman och sussar, funderar på om jag ska lägga mig ner eta jag oxå.. ska ta mig en cigg, sen får vi se.. borde hoppa in i duschen. Ah, mkt med det där! :p

Ciao!

helt slut

Varför skulle jag komma igång och städa för? fick värsta kicken, haha! Gabbe somnade vid halv 12, då gick jag oxå och la mig, så vi sov i runt 2 timmar, skööönt! Men usch vilken dröm jag hade :/ inte rolig alls. Men när vi vaknade fick lilleman käk, sen satte jag igång och städa helt plötsligt, vart det kom ifrån undrade jag med. Dammsög, torkade golven lite, dammade, fixade lite i badrummet, alltså, jag borde inte ha gjort det, nu snurrar det i hela huvudet och jag mår verkligen piss illa! Mår som en rabies smittad apa! Hur dom nu mår. Har ju vart rätt dålig enda sen igårkväll, borde ta det lugnt och så, men nä. Men nu ska jag strax äta fiskgratäng som pälskling köpte åt mig förut :D han är så snäll, åkte iväg och handlade åt mig :D kexchoklad oxå, haha, nam nam! Ja, den gick ner först, och en energydryck xD så nyttig är man, men Ida och jag ska ju börja bant imorrn, hahaa! Hur det nu lixom kmr gå.. ;)

Skulle behöva en dusch till, men jag oooorkar inte, är verkligen helt slut.. äta nu! Får se om ngt går ner, känner mig inte direkt hungrig, men måste äta nått vettigt känns det som.


Bara du <3

Sockerkick!?

Kan man få sockerkick av någon sällskap eller? Jag börjar undra, jag klandrar ingen men Ida, du borde kanske ta åt dig lite ;DD haha! Okejdå, det vart ju endel socker idag kanske, och kycklingrulle, vafan äre med mig o den där kycklingrullen från picasso? SJUKT GOD! Men det var inte det lättaste att ringa dit och beställa första gången, jävla skit, vad pinsamt! xD började ju asgarva mitt i allt och dom la på, asg* så jävla skillad är man, höhö. Fick ju skrattpsykos eller ngt. Ida och jag höll igång ett bra jävla tag alltså, hahaha, vart det kom ifrån vettjafan. Till slut snurrade alltihop i hela huvudet.
Hjärtat var här idag oxå :) så var mamma förbi med lite nya leksaker till lilleman som han på en gång fastna för :D söta lilla skitunge :D Så min dag var helt okejans faktiskt! Fast vädret gör mig helt cp i huvudet, BLÄ! :/ lite sol kan man ju få se en glimt av, eller ngn SNÖ ändå, men NÄ! UUUUUUSCH.

Fast kvällen blev skit jobbigt, mådde illa, fast det har jag iofs gjort hela dagen lite till och från :s men ikväll blev det jobbigt faktiskt, kände mig helt plötsligt skitnere och allt kändes bara skit skit skit, verkligen så trött blev jag och kände mig assliten, som om jag inte sovit och hållt igång en hel vecka. Helt gråtfärdig var jag oxå, sen vare ju ngn som nojjade upp mig ett gäng så gråten satt ju förfan nästan uppe i halsen till slut, då vare dags att för honom att gå hem! Hahaha! <3 but i'm still crazy as hell about you!

Så nu ska jag sitta och nörda ett par minuter till, sen ska jag ta mig en cigg, jaga tandtroll, och bums i säng! Så får vi se om jag kanske mår lite bättre imorrn. Känner mig tamefan som den känligaste människan i världen vissa kvällar, helt förbannat sårbar över allt xD hahaha! HOOORMANERNA, asg* (hormonerna alltså :p jävla p-piller!)

Puss!

kaffe kaffe kaffe

Blev rätt mkt kaffe denna morgon :p kom oxå fram till att jag måste köpa kaffe idag, fattar inte att det tar slut så fort? Kaffe torsk är man tydligen, men vadå? :D det betyder alltså att jag måste UT idag i det här äckliga vädret. Deprimerande jädra väder idag alltså, grått grått och åter grått. Men men, gör inget, blir mysdag hemma för övrigt då. Ida sov här inatt :) kollade på film och lite sånt igår! Desperate Housewives och One tree hill blev det oxå! Och pizza.. och massa godis.. oj.. hej, vi är jätte fetton! ;DD dags att börja banta på måndag. Haha! Rullar fram.. tralala ^^

Lilleman vaknade vid 7 idag och är fortfarande en flaxande liten lekande busunge! :p inte trött alls, haha.

Jahapp.. marieberg idag? Hmm.


Saknar dig, hjärtat! <3

every day from today

-Klädsel: Leggings, randig topp
-Smink: Mascara
-Frisyr: Plattat iaf... men vädret fixar håret lixom :p
-Låt :
Kesha - Tik Tok
-Vill ha: Nått mot ryggvärken.
-Sjuka: Ont i ryggen so please shoot me.
-Drog: Tydligen shopping.
-Saknad: PÄLSKLING!!
-Godis: Mh, AHLGRENS BILAR!
-Attityd:
Fuck you, fuck that.
-Tanke när du såg dig själv i spegeln i morse: Dusch...


Jag tror lillen har feber? :/ usch! Men han verkar glad för det :D termometern är ju trasig så det blir svårt att kolla det igen, kollade förut när han vaknade efter sin nap time, då vare lite feber, men den verkar ha gått ner, men ja, jag vet ju inte :/ trött är han ialla fall! Så snart ska han få bada, äta, sova :)

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

paaain pain pain

Ja, lillemannen är inte nådigt trött just nu, haha, men ändå försöker han leka för fullt, flaxar runt överallt :D
Vi har vart ute och hälsat på tant Ida ;) och lite på lindex och ica och sånt! Har vart en rätt bra dag faktiskt, trots det tråkiga vädret :/ inge vidare alls med det alltså. Morgonen var oxå jätte mysig idag :) Gabbe vaknade ju vid halv 5 imorse, lekte ett tag sen somnade han igen. Fick natta han lite, men så slockande han :p söta unge! Vakna med the voice är faktiskt en rätt okej start på dagen.. eller ja.. finns annat som är mkt bättre start på dagen, men ändå ;D

Ikväll kommer Ida hit, ska glo film och tjocka oss med chips och bilar:D mmmmh!

Nu ska jag försöka se om det går att lägga lillen en stund, så ska jag försöka göra ngt åt min rygg, den går ju verkligen sönder snart. Har så förjävla FITT ont!!!:( USCH!
Så kommer mamma hit sen, och Elin med min dator :D alltså, min gamla stationära :) den har ju flaxat runt endel sista tiden, haha.

Kaffe? hmm.. Vore fint men orkar fan inte att göra iordning det.. skulle handla mat förut med.. blev inte mkt MAT direkt.. blev mer lindex :p haha!

Hejj!

Saknar dig <3

Foo Fighters - Wheels <33

-Klädsel: Mys mys :p
-Smink: Mascara
-Frisyr: Toffs, diadem
-Låt :
Foo Fighters - Wheels <3
-Vill ha: GODIS!!
-Sjuka: Mår toppen!;D
-Drog: Cigg
-Saknad: Kasia! <3
-Godis: Ja, tack!
-Attityd:
Awesome.
-Tanke när du såg dig själv i spegeln i morse: Den som träffar på mig nere i tvättstugan lär få en hjärtattack.. ungefär.. :D


Jag saknar dig! <333

så fick man träffa lilla Ida idag med :D lite kaffe och så gick vi och handlade lite. Köpte sånna där majs krokar till Gabbe :D han älskar dom! Haha, dom va rätt okej, smaklösa och lättsmälta som fan :p
Sen hittade jag ett helt cigg paket i en jacka jag inte använt på kanske en månad eller mer :D happy times, haha! Awesome.

Höst

Grå dag som satan idag :/ usch för det här vädret, varför kan inte snön bara komma iställe för? Vore fint :) myspys!
Gick upp 7 idag, tvättade fram till 12, pluggade lite, sen kom mamma, passade lilleman medans ja sprang iväg och gjorde prov, vilket faktiskt gick rätt sådär :/ skumt kapitel det där alltså! Men men.

Tror lilla Ida kmr på besök idag med :) sen kmr pälskling! Förhoppningsvis, haha. Man vet ju aldrig med den mannen. Jag måste iaf i vilket fall till ica.. idag igen.. gaah! Måste inhandla mig lite skit tror jag, kanske ngt o äta oxå! Hmm. snart ska lillemannen få lite banan :D och så ska han få en liten bulle oxå som han kan kladda med.. det tycker han e roligare än att äta den.. så.. okej, lixom xD

Så vet han vad en lampa är för ngt..:D Och sen har han kommit fram till att han kan ge mig sin napp oxå.. hahaha! så söt är han.. kan gå när man håller han i en hand oxå nu.. :) så himla gå är han. Snart 11 månader <3 och sen äre ju 1 års kalas! :D partyyyyyyyy, första supen!! ;D nä, okej, inte än.. 20 år kvar... ;) hahahaha!

Nu ska jag styra kaffe :D

PUSS, jag tycker om dig massa! <3

God morgon!

Blir alltid till Vakna med the voice :p rätt trevligt.. idag är Carolina Gynning gäst.. rätt så jävla spännande.. såhär tidigt på morgonen, det blir lixom för mkt! xD alldeles för högljutt.. usch! :p
Jävla Facebook snack, NÄHÄ, Carolina, äre ngn som har skaffat en facebook sida i ditt namn? NÄHEE? buhu, DET hade man ju inte räknat med att sånt faktiskt händer.. inte bara med dig.. åååh, orka!

Sitter och väntar på mamma nu som ska passa lillemannen under tiden jag är i skolan, har faktiskt till och med fixat kaffe åt henne :D själv sket jag i kaffet imorse, blev te och mackor. Jag är dyngtrött :/ sov som en röv inatt alltså, blä! Somnade till SLUT, men det var knappt alltså, sen vaknade jag till om och om igen, det där med att sova utan dig var inte roligt :p lillemannen sov som en stock därimot.. vaknade vid 7 som jag :p då vare dags att stiga upp..

Nä, skolan nu!

Puss!

tisdag

Sitter här aphungrig, men är för lat och trött just nu att ens bry mig om det! Lillemannen kom hem vid 17 tiden idag, men somnade ungefär vid 18, lite innan! Så trött var han så han sover fortfarande.. 19,11 är kl just nu.. börjar undra om han faktiskt somnat såhär tidigt för natten eller om han hade tänkt att vakna vid 23 ikväll och vara sprillans pigg!? :D haha, man vet aldrig.
Jag ska bädda ner mig själv om en liten stund med hade jag tänkt.. beror på om hjärtat hade tänkt att dyka upp snart eller hur han nu gör.. jag sa det ialla fall att jag antagligen skulle somna snart så om det blir försent så sover jag säkert :D GÄSP! lång dag i skolan idag, men jävligt intressant! Hade Psykiatri hela dagen.. kom i underfund med både det ena och det andra :D ah, inget angående mig själv då.. faktiskt! höhö. Men man blev helt slut i bollen när det var slut, kollade på en film om Deprission oxå, oooh gah! Bra att vi inte började med den imorse, SNARK! haha, menmen!
Skola imorgon igen 8-15.. suck! Hade tydligen bokat in tvätt tid då men det blir ju inget med det och jag som verkligen BEHÖVER tvätta, så jag bokade in en på torsdag kl 7 på morgon?! omg. Ja, men jag måste ju fan, usch. Prov har jag oxå på torsdag, yaaaay..

Lite tv nu.. sen en cigg kanske.. sen får vi se vid 20,30 om pluttisen sover än, annars så ska jag oxå bums ner i säng!



Jag är lycklig som få! :D <3
PUSS!

lite update

Jahapp.. då sitter jag här då hemma hos min karl igen då :D hähä, men han är inte hemma, så Ida är här och underhåller mig :p mular i sig popcorn till Gossip Girl, haha! Vi ska glo på ngn film snart, bara hon får kolla klart på sitt tv-program ;D

Så har man vart och handlat lite idag då, mat till lillemannen som kmr hem imorrn :D iaf blev det mest mat till han ^^ det enda viktiga jag ville få med mig hem från affärn var väl fanta, men det glömde jag såklart.

så har jag faktiskt lagat mat, städat lite och tage mig en dusch! Så, nu har jag inte ett skit att göra på hela dagen :D bara sitta och självdö, upp imorrn till skolan kl 9. jippi.

Sen har jag kommit i underfund med det att Foo Fighters är riktigt jävla bra. Så det så.

Foo Fighters - My Hero <3




miss you, babe!:)

måndag igen då!

Antar att pappa inte har mkt kvar nu där hemma hos mig att tapetsera, igår var jag där och hjälpte honom med min fondtapet, asså vilket helvete det var :/ usch! Haha glad att man inte gör sånt ofta! Men det vart riktigt bra faktiskt, me like! :D så jag ska hem om en stund eller rättare när jag orkar resa mig ur den här underbara jävla sängen :p och städa och plocka och massa :D imorrn kommer min solstråle hem igen, måste handla lite och så, plugga lite måste jag göra idag med, skulle ha gjort prov idag, men det blev lite mkt med massa annat så det blir på torsdag! Usch, skola både imorrn och onsdag.

Riktigt trevligt helg blev det, haha! Snacka om tjockishelg. Tacos, pizza.. och igår ska vi ju inte ens prata om, GAH!! kycklingrulle, en meter lång baguett, godis xD ja, jag kanske var hungrig!!

Nä ta en titt på hur rik man är, sen tror jag jag måste fixa kaffe på ngt vänster. Tror jag ska dra mig hem och fixa så jag slipper tänka mer på det under dagen. Pälskling har ju lixom endel att göra idag så han dissade mig redan vid 8 imorse :p haha!

Undra om man ska baka bullar idag :p måste ta och kolla med Ida om hon har mkt för sig, FAN vad sugen jag är på bullar, hahaha! Men orka baka själv, fast iofs, kl är snart halv 10 på morgonen, jag kmr nog ändra mig angående det där med att baka ngt, haha. Inte min grej xD

Ciao!

Kesha - Tik Tok
=))

lördag

Luktar så gott härinne nu :D namnam rökelse det där:))

Rätt städat äre fortfarande, ingen har lyckats stöka ner det första han gjort när han kom hem från Göteborg ;) haha så duktig. Ida var ju så snäll och skurade hyperaktivt badrummet, haha, det kan inte ha varit lätt! Men det är rätt fräsch nu faktiskt.
Blev jävligt mysis igår faktiskt, massa ljus överallt :D fast jag somnade rätt fort, konstigt, efter natten innan och hela dagen, fan inte nådigt alls! Men jag var nöjd ändå, du kom ju hem igår, det räckte <3

Men nu är pappa iaf hemma hos mig och ska tapetsera vidare :/ FÖRFAN! Störande, han är så långsam, vettefan hur många ggr han tänker tapetsera där, alltså så långsam! Meeenmen! blir ju bra till slut, FÖRHOPPNINGSVIS ;p

Och snart kommer Ida hit igen då ska vi ner och handla sen upp och göra tacos. Mh :D:D

Huvudet börja dunka, vafan, orka med huvudvärk idag :/  hungrig börjar jag bli oxå. Måste skynda på Ida lite :D

Hejs!

Ja fort går det!

Städa städa städa :p hahaha, nu ser det ju skapligt ut härinne för fan! :DD Städade ju lite igårkväll med, men jag var inte på topp igårkväll alls :/ usch! Så idag när han åkte iväg till Gbg imorse kom jag igång iställe :p
Men kylen.. ah, den är ett mysterium.. men jag SKA få bort den där skiten som sitter fastl.. liknar typ sötsur sås som ngn hällt ut som FASTNAT, verkligen FASTNAT och går inte att få bort. Menmen, vi får väl se! Muhahahah!

Sov som en gud inatt gjorde jag, pigg idag, rastlös rastlös :p ska läsa lite snart, mmmmhh.. prov vid 14, sen träffa Bever, och senare kanske Ida kmr upp :D får se, saknat dej pluttan! Ringer dej senare iaf, försökte förut men du hade inte mobilen på. Fis!

Kallt är det. Det kan jag lova. Mina strumpor blev ju helt genomblöta när jag stod i badrummet och torka nått :p så jag fick springa runt och leta strumpor som han hade gömt typ längst bak i garderoben xD och en tröja. KALLT! Jag hade ju inte världens tjockast tröja med mig direkt. Vill gärna inte gå runt i jacka, haha.

Nä.. Läsa lite nu! Fixa mig mer cappuccinoooo maybe.. :p

Hejsvejs!

tidsfördriv så jag inte somnar

HAR DU:

-Ett förhållande: Jäpp
-En bästa vän: Kan man man väl säga :)
-Haft ett seriöst förhållande: Förhoppningsvis har jag det nu.
-Dejtat en av dina bästa kompisar: Näpp!
-Blivit kär vid första ögonkastet: Nja.. Tror inte det!
-Fått ditt hjärta krossat: Ja
-Skrikit åt en lärare: Ja!!
-Kysst någon och sedan ångrat dig: Haha jaaaaa!!!
-Ljugit för dina föräldrar om vart du är? Ja
-Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja
-Snusat: några ggr bara

DAGENS:

-Klädsel: Svarta leggings, långt rosa linne och topp med Rolling stones märke..
-Smink: inget alls nu
-Frisyr: Just nu nytvättat så det står väl åt alla håll ungefär xD
-Låt : Alla möjliga
-Vill ha: Sommar och massa soool!
-Sjuka: Trötthet mest!
-Drog: Kaffe kaffe kaffe kaffe
-Saknad: Pälskling!
-Köp: Inget
-Godis: Inget
-Attityd: JA TRÖÖÖTT!
-Tanke när du såg dig själv i spegeln i morse: Orka det här..


FÖRSTA:

-Bästa vän: Åse
-Bil: Ingen
-Kärlek: Hahahaha, han i rosa skjortan ;)
-Husdjur: Hund, Kajsa <3
-Semester: Polen
-Jobb: Sommarjobb på kommun
-Köpta skiva: Spice Girls, haha
-Piercing: Näsan
-Konsert: spice Girls xD

SISTA:

-Personen som smsade dig: Pälskling
-Personen som du kramade: Same there :p
-Personen som ringde dig: Same There
-Personen som du ringde: Mamma
-Alkoholdrycken: Tequila? eller nej, öl tror jag..
-Bilfärd: Minns inte :D
-Filmen du såg: Såg typ nån minut på G.I igår, men somnade :p
-Gången du grät: Ett tag sen!
-Måltiden: Frukoost


Nä, tillbaks till boken nu!

trött trött tröööööööööööööötttttt

Det där med bloggdesignen är ju verkligen inte min grej, speciellt inte idag, NÄ FYFAN VAD TRÖTT JAG ÄR IDAG! :/ fattart inte! Nu skulle jag kunna lägga mig ner och sova en månad eller så. Gäsp efter gäsp.. ingen huvudvärk idag iaf, smått jävla skönt! Igår var den inte rolig alls, dunkade i hela bollen må jag lova! AJAJ!

MÅSTE plugga idag, verkligen måste! Så boken åker fram snart, tror jag ska lägga mig i badet med det för jag fryser sönder, filtar har jag begravt mig i just nu och persiennerna är nere fördragna med, orka ljus idag, bläää! Mår fan inte för härligt idag.
Men sen ska jag no tamefan bädda ner mig i sängen och fortsätta läsa lite, sen ska jag SOVA! Hur länge jag lyckas somna lär ju bli en gåta. Städa borde jag ha gjort igår men det blev ju inget med det. Blev pizza och tv iställe :D
Huvudet var inte inställd på att lära sig saker igår alltså. Om jag börjar bli sjuk nu blir jag förbannad, det är det SISTA jag behöver nu!

Förmodligen ska pappa komma och tapetsera idag.. och ta med en ny dammsugare xD hahahaha! Bra att ha.

KAFFE KANSKE?! mmh, tack!

På torsdag kmr IDA heeeeeem :D då ska vi leka! Du ska få vara lite städhjälp hos en VISS pruttfisunge som åker till Göteborg :D ja, fast jag tycker om dig ändå.. tycker om dig så mycket att jag kan spy på dig vare väl sagt? ;D haha!

BAD NU! mmmmhhhh..


Mkt med det där

USCH! Helvetes mobiler och internet, jag blir tokig, fan inte nådigt alls, haha! Men nu verkar iaf internet stabilisera sig lite :p mobilen är ju lite till och från. Den andra jag har lånat dör ju snart och jag vet FAN inte vart jag har lagt min gamla samsung laddare, kan ge mig FAN på att den ligger kvar hos Jonas. FINT! :@ åååh! Jag vet ju inte hur länge jag kmr behöva den där idiot mobilen :/

Lite frukost kanske? Lillemannen har fått sin frulle och leker nu för fullt :P eller nja, kollar mer på tv, den är ju väldigt spännande. Han ska få sova en stund snart :) förmiddagsnapen.. haha! Jag behöver VERKLIGEN städa här. Ojoj.. min dammsugare lyckades jag ju såklart ha sönder, så mamma ska komma med en sen i eftermiddan, haha. Fan skit överallt känns det som! På torsdag skulle jag ju få ett annat städuppdrag, hahahaha! KANSKE! ;) nån som tyckte det va jävligt skönt med flickvän tydligen -asg-

Så nu har jag fått hem G.I Joe :DD ska se om det finns ngt nytt one tree hill upplagt med :D desperate housewives måste ja fixa hem med, glömt det lixom :p


Puss!

Kostar det där med att lära sig

Upptakten på medicinska grundkursen tog väl 1 timma eller ngt, så det gick fort, men GAH vad mkt det är xD haha, jaaa.. vi får väl se hur apstressad man kmr bli dom kommande fem veckorna som kursen är, sen är det Social omsorg som det tydligen var massa prov på :p ah, mmh.. just det! Fast på den här kursen är det bara 2 prov, tack och lov, men massa annat att göra :/ men jag måste ju klarat lixom, har inte mkt att välja på. Boken har jag beställt nu med iaf! Fan, 462 kr :/ kostar att lära sig saker. Haha

Så nu sitter jag här skitförbannad att täckningen på både internet och mobilen har fuckat sig!! På internet funkar det till och från men det är skit dåligt med det. Men mobilen äre DÖTT! Så jag har fått låna en av mamma nu så länge.. dom som behöver det numret har det, ni andra kan ju skita ner er :DD  fråga om det annars. Får se hur länge täckningen kmr vara död på min andra tele, den krånglar ju tamefan titt som tätt. USCH! 2 månader kvar på abonomanget, sen ska jag byta, ja FYFAN, orka med TRE. NOOO! Aldrig mer.

Ska ta en sväng till lidel snart tror jag faktiskt.. Måste ge lillen lite käk och så och sen ta mig ork att ta mig ut :p sen får vi se vad som händer idag. Måste ta och boka tvätt tid. Imorrn äre iaf plugg som gäller. WOHO.. min pluttis ska hem till sin pappa så jag lär ju ha endel tid över, lalala..


Joey Fever - Sweetness :D


BARA DU! <3
miss u!

min söndag

Ja, dagen spenderades ju mestadels hos Bever :P haha! Det blev endel fikande alltså, för Gabbe oxå! Haha ^^ massa busande med, överallt ska man va, se allt och ÄTA allt xD men till slut somnade en utmattad liten Gabriel i vagnen, en hel timma om inte lite mer, helt otroligt, han brukar inte sova så länge i vagnen (när den ialla fall står STILL :p) för det är ju lite trångt för han i den nu och han är ju rätt rörlig av sig när han sover ibland :D haha. Bevers morsa var ju allra gladast, en BEBIS lixom! :D haha. Ja.. undrar hur man blir själv i den åldern när så små barn kmr, man lär ju kära ner sig totalt :D
Men så hänkade Bever boy med hem för att psyka ner mig ännu mer, hahahaha, OTROLIG är du, att du ORKAR -asg-, men det gjorde inget för pälsklingen var redan här när vi kom så det var trevligt :) fast vid 20 tiden gick båda två, elaka! Tycker jag :p den ena kunde faktiskt ha vart kvar en stund till :p men men, är man trött och ska upp och jobba imorrn så äre ju så.
Jag ska ju fan till skolan kl 10, JIPPI. Blir inge prov för mig imorrn :/ får skjuta upp det till torsdag, jag hatar att skjuta upp skiten men har inge val :(

Jaha.. Stockholm i helgen? Eller? :D hihi. Vore ju rätt fint! Men vi får se. Har egentligen lust att bara ligga hemma och göra INTE ETT SKIT :p plugga borde jag oxå göra! Men vi får väl se.

Nu ska jag äta upp den äckliga kalla pizzan xD sen ska jag SOVA SOVA SOOVA. Lillemannen slockande för en liten stund sen, tröttisen. Ah, cigg på det!

Ciao!

Hösten har stigit fram, but i dont mind;D

Kul kul :/ men det gör inget, för då äre vinter snart! :D massa mysigt med snö, så blir Gabbe 1 år den 29 november :) oså julafton! Mmm! Jag har för mkt att vara glad över i mitt liv just nu för att bry mig om att gråa hösten är här och att det är mörkare och mörkare ute, i dont caaaaare! Fast det här med att det blir kallt i lyan vissa ggr på kvällen eller på morgonen gillar jag inte, USCH! Nu har jag fan sovit i strumpor två nätter, haha! Och inatt hade jag till och med långärmat på mig, det var ju precis lagom alltså ^^

Sov inte så bra inatt alls faktiskt, men vafan. Och idag måste jag plugga, kmr inte mamma och hjälper mej med Gabbe idag så lär jag plugga arslet av mig när han somnat ikväll :/ och imorrn bitti oxå! Mkt med det där alltså.. För under dagen sover han inte alls långa stunder, då kan jag inte koncentrera mig alls och när han springer runt och leker är det ju hopplöst att sätta sig med boken för då äre ju inte HAN som får uppmärksamheten, då äre ju kört ;DD haha! sötskiten min!

Igår badade lillemannen igen då :D han älskar verkligen vatten, förstår inte hur man kan vara så kär i vatten? och badsvampen, ojoj! :D


lite tröttis oxå kanske :D



Blev en mysig kväll iaf. Han somnade rätt snabbt, klockan var väl vid halv 9 eller liknande. Sen kom min GUBBE! :p haha. Men jag var fett trött så jag höll på och somna ett antal ggr i soffan.

Nä.. ska försöka se om lillemannen har lust att sova en stund, han verkar lite trött. Inte så konstigt när han är sådär vild när han väl är vaken :p

PUSS! miss u!



lördagheladan!

Migrän attack igårkväll alltså :/ men när jag vaknade till vid halv 12 där på kvällen för lilleman började gnälla lite smått så hade det gått över, skööönt! Trodde nästan det skulle bli som det brukar, komma och stanna i flera dagar :/ fett joobbigt!
Men idag kom baby imorse iaf ;D sen fick han gå iväg och köpa med familjepizza för det var ju nån som var lite bakis, NEJ inte jag!! :p men så äre väl mer än halva pizzan kvar nu xD smått mättande! Men nam nam, TJOCKA! :p
Men nu har han traskat sig hem för att sova -asg- tycker inte alls synd om dig! ;) mohahaha! Får väl se om han dyker upp ikväll :) SÅ KAN DET GÅ! :D

Så när lillemannen som nu har sovit i en timma vaknar så ska vi en sväng till affärn, sen vettefan va som sker faktiskt. Ska dryga ut tiden med film eller family guy :D awsome! Kanske blir en promenix, orka sitta här hemma och ruttna, är fett rastlös! Imorrn blire att plugga, usch! Prov på måndag. Upptakt på nya kursen oxå, ååååh.

Nä, cigg nu! Kanske fixa lite kaffe. Känner mig rätt proppmätt fortfarande.. kan ju bero på att jag small i mig en till bit pizza nyss :D mmmmmmmmmmmh :D


Ida, jag saknar dig :( vi ses på tisdag, gumsan! <3

.

Det var tydligen marken idag :p haha! Men så det blev en sväng upp på hberg när metodövningen var klar. Pallrade mig snabbt hem där mamma var med min lilleman :) så gick vi upp.. sen kom Ronja :D då gick vi oxå en sväng! Hittade lixom inte ett skit, lite godis och två t-shirtar till Gabbe :D sen hem och fika lite, ge bebisen lite käk sen vare nap time för honom! Så har vi suttit och snackat massa skit, nu vare eta sen man träffade Ronja så :D

Usch vad snurrig jag är :S känns som att jag ska börja bli sjuk eller nått, hemskt! Typ en sån där jobbig huvudvärk som man känner är på G, eller så äre bara migrän? BLÄ! Save me :p

Så kommer lilla Bever på kaffe sen oxå.. kanske.. har slutat med att jag har fått mig pallra hem till han dom två senaste gångerna, den lilla LATA FISEN!! xD

Sen så får vi väl seeeeeeeeeee dååååååå ;D

Ciao!

Fredag



Vakna med the Voice, ja, dom har hängt upp sig på den här låten nu oxå! Otroligt. ^^ Men den är rätt okej faktiskt! Sitter här med mitt te, pallade inte med kaffe, får bli sen. Steg upp typ lite efter 7, har metodövning kl 8,30 :/ blää, är så trött! Men men! Mamma kommer hit snart, hon ska få passa lillen fram tills 12 då jag slutar. Borde egentligen fixa frukost, orkar inte. Och NEJ jag åt inte av dom chipsen imorse :D hahaha!

Såg dom två allra första avsnitten från Family Guy den nyaste säsongen igår, haha AWSOME! Så det blev lite mysigt, och såklart FANTATASTISKT -asg- inte utan den lixom! Men sen gick du hemmåt och då vare inte lika roligt längre :P
Vart sängen för mig direkt sen, jävlar vad trött man kan bli. Och skumma drömmar som alltid, ja alltid lika jävla roligt! haha! xD Fast det där önskar jag nästan faktiskt skulle ta och hända! Hmm..

Så var man på lite fika hos Bever igår med :) hans mamma vart som vanligt lika överlycklig när hon fick leka lite med Gabbe :D ja, han va minst lika glad när han fick åla runt, klättra runt lite, plocka hit och dit och sen klämma i sig en liten bulle! Hahaha, det var så sött, det var sånna här små bullar från ica, han verkligen klämde ihop hela bullen, sen sög han på bit för bit sen försvann den! :D nam nam det där alltså ;) Fast jisses vad trött han måste ha varit sen när vi kom hem, alltså, slockande vid 19 på kvällen! Sötskiten! :D

Fredag hela dagen, får se vad som händer :)


Du är underbar! <3

Torsdag

Jävlar vad ont i ryggen jag har! Kände det redan igår, det är fan inte roligt, det här med min rygg är verkligen fucked up! Nått står verkligen fel till där nånstans :p

Så nu har Gabbepojken fått sin frukost, så har jag oxå fått i mig lite käk.. faktiskt.. inte ofta jag får ner ngt innan 12 om dagarna, varför vet jag inte, men idag var jag vrålhungrig, kände det redan vid 6 imorse :S haha! Skummaste drömmarna ever, som vanligt, nej uuusch! Riktigt glad att jag inte gjorde så på riktigt, då är man ju riktigt jävla rubbad xD

Allting känns lite lättare idag än det gjorde igår. Skönt.. fick sova lite på saken.. men det känns ändå, alltså, så fort tanken ens dyker upp skär det upp nått inuti mig. Arg har jag ju verkligen lyckats blivit! Men men..


Cigg nu, sen ska jag se om pojken vill sova en stund, han ser inte allt för pigg ut just nu, tror det är sovdags är stund! Borde se till att läsa lite under stunderna han sover.. prov på måååndag wohoo :S metodövning imorrn med! Jippi.. USCH! :p

Just ja, Emmy, glömde bort att ta kort när han hade pyjamasen (en superman pyjamas) han fick av dig på sig, hehe ^^ men tart ikväll eller imorrn bitti! Han är sjukt söt i den! :DD tack tant Emmy, säger vi ;D <3



Jag saknar dig <3

Helvetes morgon, tack för den!

Bortsett från det som faktiskt är rätt så fantastiskt i mitt liv just nu så känns allt som ett rent jävla helvete just nu! Hur FAN ska man tolka det? Inte en gång till känns det som.. förbannade jävla skit! :/ vill bara lägga mig ner och blunda, självdö för ett tag sen vakna när allt är bra, med ALLT. Jag orkar inte mer med den här bullshiten längre, det tär fan på psyket. Jag fattar inte att sånt här faktiskt händer på riktigt.. jag fick en sån här konstig dramatisk filmscens känsla imorse, där jag bara tänkte VAKNA VAKNA DÅÅ! äääh, gud. Menmen! så kan det tyvärr vara, bara att leva med det lixom.

Nu ska jag försöka läsa lite! Om det nu går. Kroppen är på helspänn hela tiden och jag vill egentligen bara sitta i ett hörn och gråta skiten ur mig, men det går inte ens det! Allt är bara så kallt nu. Hur kan saker vända sådär helt plötsligt? :S Förstår det inte, nä.. inte alls.

När en underbar dörr öppnas i här i livet, så måste likförbannat en annan helvetes dörr öppnad med. Det är som skrivet nånstans. Jag får inte vara glad. Det måste alltid vara NÅTT! Man blir ju lite negativ när det faktiskt har vart så ett tag och man börjar se ett mönster.

* * *

Men när jag fick träffa dig idag.. Ja.. Det räcker med att jag är i samma rum som dig ibland och jag kan glömma bort hela världen, tack, du är verkligen FANTATASTISK! ;D <3 kan ju lova att jag kommer på andra tankar då ^^

Okej, jag har fått skriva av mig lite. Jag ska inte klaga så mkt.. jag har ju dig nu :D




My day

Då var mammi här förut då och lämnade massa grejjs;D taaaaacktack :D sen åkte vi och köpte tapeter till fonväggen, skulle bli svart med mönster på men blev brunt iställe, fick duga plus att dom andra va SVINDYRA :s uschnejjnej! :p men pappa kan ändå inte göra färdigt denna vecka när min lilleman ska vara här, blir alldeles för bökigt med allt, så det får vara såhär nu så långt som han kommit med tapetseringen i en vecka till. Orkar inte bry mig mer, haha! Det blir ju klart till slut! :) så köpte jag en vaxduk med Marilyn Monroe med! aaah nice vare! :D rätt stor, men men, den sitter fint på köksbordet! :D

Men så har jag hållt på och tvättat, nästan klart, bara torktvätt som väntar nu, usch tar 100 ååår verkligen! så om typ 20 minuter är min gullunge HÄR finally! <3<3<3<3<3 hihi. Men skola imorrn mellan 8-15 så då får hans mormor såklart komma och mysa med honom. Fan vad jobbigt det där känns ibland alltså. Svårt att förklara. Men måste klara av plugget nu. Har gått skit bra hittills så! Underbara människor som hjälper mig, verkligen <3

Hunnit med att städa och förbereda massor med, en dusch blev det oxå! Så nu sitter jag här hungrig istället :p även om jag faktiskt lagade käk förut, ååååh damp! Tror jag ska ta en promenix sen och köpa godis sen. Kanske.. aaah får se, fan inte råd! hahaha! ^^

så då vet ni min dag då, hurray. Kvällen visar sig lixom, Bever kommer sen :) och sen får jag se om min karl dyker upp eller inte! Hihu! ;DD känns lite konstigt det där, men ja.. på ett bra sätt.. alltså.. hahahaha :D

Men nu gick jaaaaaag, hejsvejjs!

lovin' it!

Sällan man direkt sätter sig här när man kommer hem, direkt verkligen! :p försöker bara koppla av lite nu innan man ska iväg och tvätta, BLÄ! Som vanligt tonvis med tvätt.. slår aldrig fel där inte!

Blev ju en rätt spännande kväll igår :p somnade jag? Ja, det gjorde jag visst.. men ngn visste att det var dags att väcka mig, hahahaha! Nu jävlar är du min! :)

Ida, hoppas allt gick bra! :/ usch fyfan! Fick ett litet samvete när du skulle gå hem, du vet att du kan ringa mig när som helst på dygnet, jag finns här för dig och det har jag sagt förut med.

Provet igår då.. ja det gick ju åt helvete! Kändes inte alls bra, men får väl G iaf! Men tråkigt, med tanke på att resten ligger på VG och MVG. Men blev lite dåligt med pluggande den här gången.

Idag kommer min PRINS hem!!! <3 :D ojj vad mamma har saknat dig, dom 2-3 sista dagarna nu har vart lite små jobbiga, känns ibland som en evighet när han är hos sin pappa, men när han är här flyger veckan förbi, POFF! :( Så jag måste städa lite och så här med nu. Att tapetbordet står här mitt i alltihopa är ju inte heller så bra, ngn kmr ju rycka i det hejvilt! Måste nog ställa undan det. Lite frukost och kaffe kanske nu?

PUSS <33

Knock it out!!

Okej, Knock you down med Keri Hilson och dom där, den är BRA, men hur orkar man sända låten om och om och oooooooom igeeeeen hela tiden på MTV?! Fattart lixom bara inte! Sen som om ngn har skapat en lista dom kör efter dag ut och dag in! När dom har bestämt sig för en låt, eller några speciella så måste dom oxå verkligen spela sönder dom totalt! Fint. Tack för att ni förstör låten för mig. :p

Happ.. prov kl 14 idag. Fint, ja men hurray! MÅSTE PLUGGA! Börjar få lite panik känsla nu, därför jag sitter och bloggar iställe för att ta tag i skiten xD asbra. Men ska strax :) måste få i mig lite kaffe. Hittade ju hem för en stund sen, orka sätta igång och stressa med läsande med en gång! ^^

Myspys igår då. Eller idag.. eller vad man ska kalla det ;D gott som satan med den där kycklingrullen med, satt jävligt fint, nam nam! Osbournes Reloaded blev det ju med såklart! :D hahahaha så jävla guuuuuld, älska Ozzy! <3 the hills scenen, gud, jag höll på och dö :D BÄST!

Varit hemma i 30 minuter. Och jag saknar dig. JOMEN VAD BRAAA.. det där med att koncentrera sig på ngt annat om dagarna, som typ.. att plugga.. det går ju inte, inte alls! haha :D

Nej. Kaffe och sen till boken :S

PUSS <33

Tappar skallen snart

Försöker verkligen veerkligeeen plugga nu! Går verkligen inte, nej :S helt sinnessjukt! Går förjävla segt med det där den här gången, är livrädd för att jag inte klarar provet imorrn. Har iofs gått skitbra alla andra ggr, men det är lite jävla mkt på det här kapitlet kom jag i underfund med. :p Men ska fortsätta om en liten stund, var tvungen att ta en paus.. för andra gången sen jag drog fram boken.. var tvungen att få i mig lite mat och så passade jag på att kolla på One tree hill oxå :DD
Bara jag kommer igång ordentligt så sitter jag ju där sen och det går in lättare och lättare, men har vart skit dålig nu att ens komma igång :p ja, jobbigt läge.

Blev ingen efterfest för Ida och hennes vänninor här igår, inte! :p haha, men det var planen, men så var sängen mer lockande och så sa det snarki snarki :D lite trött. Hähä! Jag skulle ju bli nerbäddad och allt det där.. slutar med att han somnar innan mig.. det var ju bra :p ingen käk fick jag ner heller, surt med tanke på att det såg jävligt gott ut! ^^

Söndag oxå, verkligen inte ett skit på tv! Tror lilla mr Bever ska komma när han nördat klart på gymmet, annars sätter jag fan igång en film! Okej.. efter att jag har pluggat :D GAAAAH! Kaffe på det här kanske.. och en cigg.. sen åter till the book! WOHO. Ja just det, på tal om böcker.. har fått hem boken jag beställde eta sen, Ro utan åror, men när FAN ska jag hinna läsa den?? Går ju aldrig. Den får vänta.. helt enkelt.


Jag tycker om dig <3
puss!

.

you're my man now!!! :D

inget snack efter tequilarace!

Ja, igår blev det ju endel pant :D haha! Men direkt efter drog vi en fika på god smak, jag och mitt purr purr! ^^ så där försvann dom pengarna lika snabbt :p

Så på kvällen blev det lite småfiesta ;D jag och Ida. Hm.. ialla fall ett litet tag vare bara hon och jag? Eller? xD hahahahaha! Ja.. den här morgonen var ju inte helt på topp! asg* Vet ju en som njuter av det här, man ska inte prata allvarliga saker efter ett tequila race, det blir bara fel då!! :D så lite ångest går jag runt med idag, smått förbannad att jag inte vet vad jag sa. AWSOME!

Har hunnit hem enda till Bever idag med! Han fick ge mig lite käk tyckte jag :D så dom där mackorna och yoghurten satt jävligt fint. En liten bebbe på 6 månader var där och hälsade på med :D söt!
Träffade ju på min lilla grabb som var ute och gick med sin farmor idag :D han hade fått en till tand :D


Men så ringde mamma och dom skulle tydligen komma idag och pappa skulle fortsätta med tapetseringen, för igår kom dom ju bara och tittade på hur tapeterna hade fastnat så blev det inge mer med det. Så idag skulle vi väl till marieberg med, köpa till fondväggen. ÅÅÅH, gud! JAG ORKAR INTE :/ menmen! Lika bra och få det gjort. Jag måste plugga med :S kmr inte hända idag kan jag lova, får bli imorrn. Och på måndag innan provet.

Tror jag måste handla lite mat med. Öhm.. hahaha! Tror jag ska be pappa köpa lite kinakrubb idag alltså, blev så jävla sugen på det förut idag, varför vet jag inte :p
Så skulle ju nån komma med matlåda till mig ikväll ;) eller hur var det? Nått italienskt? Höhö ^^

CIAAAAAAAAAAAAAOO!
miss yooooou <3

våffelkväll eller?

Då var det fredag igen då <3

Gud vad underbart det var med våfflor igår, tror aldrig dom har smakat så bra som då :D
Tack Ida för du var så underbar som gjorde dom och allt :) men jävlar vilken disk jag fick kriga med idag då!
Ja, det var ju nån som tjata om att jag skulle hämta käk åt han och när jag väl kom med det fick det stå här ute tills Ida 3 timmar senare tjockade i sig det istället :D haha! Hmm.. vad vare för film som gick på tvn igår? Hmm.. jag minns fan inte vad det var! Men bra var den! asg. Och sen.. den där hunden.. det var en hund här! hahahaha! Ojoj.

Trodde jag skulle få tvätten tvättad idaaaaag, men neeeej.. ingen tid förrän den 6 oktober, gud så roligt. Så jag tog tag i disken och nu försökte jag fixa den här internetbanken med dosan som jag fått och allt men det gick åt helvete så jag gav upp. Ska plugga lite idag tänkte jag. Senare.. nån gång :D måste iväg till ica och panta alla jävla burkar och alla fanta flaskor som har samlat sig här, hahaha! Har nog aldrig druckit så mkt fanta som det har blivit sista tiden, men har kommit i underund med det att fanta verkligen FANTATASTISKT! xD får se om lilla purr purr kommer snart med eller om jag ska få vänta 100 år till innan jag får bort all pant härifrån, för det är ju inget jag kan ta själv ^^ asg. Stora problem jag har! Verkligen.

Nä. Cigg nu och sen tror jag ska svulla i mig en våffla, haha WOHO! Ngt jävla hungrig är man!

WOHO mitt purr purr kmr strax! :D (okej, Ida alltså :p)

hugging me loving me

 

huvudet dunkdunkdunkaaaar idaaag! :/ uschblä! haha, men det var riktigt roligt igår! :) TACK MITT LILLA PURR PURR! (Ida ;p) hahaha! great! Så nu sitter jag iaf hemma, tog mig hit vid halv 12 eller ngt sånt, haha, kändes riktigt underbart med en dusch alltså, sen tänkte jag att jag skulle tvätta lite.. tror att jag ska ner o försöka se om det finns så jag kan starta igång en eller två maskiner, tvättkorgen är ju överfylld IGEN! denna gång äre ändå bara mina saker ^^ inget jobbigt stooort lakan :p

Så ska lilla purret komma hit strax med, hahaha, måste kolla genom alla bilder vi klicka igår alltså fyfan xD helt plötsligt var alla minneskort borta, hur hamnade dom i din väska? Blir en cigg på det här sen ner till tvättis.

Hugging me loving me, den låten är verkligen tuuung, asg*

SKUMPAN! hallå, NÄR KOMMER DU? och festar med oss? Tänker inte festa åt dig nån mer gång, blir bara för mkt då xD




you've got me trippin over my head! <3

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0