Kostar det där med att lära sig

Upptakten på medicinska grundkursen tog väl 1 timma eller ngt, så det gick fort, men GAH vad mkt det är xD haha, jaaa.. vi får väl se hur apstressad man kmr bli dom kommande fem veckorna som kursen är, sen är det Social omsorg som det tydligen var massa prov på :p ah, mmh.. just det! Fast på den här kursen är det bara 2 prov, tack och lov, men massa annat att göra :/ men jag måste ju klarat lixom, har inte mkt att välja på. Boken har jag beställt nu med iaf! Fan, 462 kr :/ kostar att lära sig saker. Haha

Så nu sitter jag här skitförbannad att täckningen på både internet och mobilen har fuckat sig!! På internet funkar det till och från men det är skit dåligt med det. Men mobilen äre DÖTT! Så jag har fått låna en av mamma nu så länge.. dom som behöver det numret har det, ni andra kan ju skita ner er :DD  fråga om det annars. Får se hur länge täckningen kmr vara död på min andra tele, den krånglar ju tamefan titt som tätt. USCH! 2 månader kvar på abonomanget, sen ska jag byta, ja FYFAN, orka med TRE. NOOO! Aldrig mer.

Ska ta en sväng till lidel snart tror jag faktiskt.. Måste ge lillen lite käk och så och sen ta mig ork att ta mig ut :p sen får vi se vad som händer idag. Måste ta och boka tvätt tid. Imorrn äre iaf plugg som gäller. WOHO.. min pluttis ska hem till sin pappa så jag lär ju ha endel tid över, lalala..


Joey Fever - Sweetness :D


BARA DU! <3
miss u!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0