31 MAJ

Vädret är ju helt på topp, men hur orkar man vara ute för länge? Haha, det är ju näst intill omöjligt, nästan så jag får den där Cypern-känslan igen :P haha.
Satt här hos mig igår med några filurer som skulle supa skallen av sig såklart, en av dom lyckades som vanligt. Suck..

Åse kom iaf med :)) det var kul! Sen hem mot Pertti ^^ var inte så lyckad visit där, mest irriterande och skabbig, men men. Så jag drog hem tidigt, för vem var nykter? Jo JAG! :P
Och DÄR kan man inte va nykter, så palla vara kvar för länge.

Undra vad man ska göra idag då?
Försöker iaf hitta på ngt mer än att bara sitta inne. Tv helvetet fattar ju inte att den ska installera 5an, 3an och 6an lixom, så det känns smått träligt och inga filmer har jag fått hit ännu. Annars ser lägenheten helt okej ut :D :D

Jordgubbar next =)


puuuusssss

skjuta skjuta!

Nu är det såhär va...
Fusk? Tillåtet på jobbet? Eller är det bara snickey som han är? Ja, jag vet inte. Men störande är det iaf. John och jag verkar vara dom enda som märkt det oxå, kanske för att vi inte sitter och diskuterar med han så mkt utan mest är irriterade för han får iväg så mkt och nu har vi knäckt varför! :D HAH! Om vi säger till finns det en chans att snubben får sparken. Är det värt det? Men hallå, får HAN göra så, så ska vi alla andra med få göra så, och jag tror inte ngn annan ens har tanken på att sitta och säga fel saker till kunderna, uppmuntra dom åt fel håll lixom. Fel fel fel! Vem som helst kan lyckas så bra efter 4 timmar, OM man gör så. Det är ju för fan FEL :S förstår han det inte själv? Aja, har aldrig påstått att han riktigt är ngn normal person direkt heller. Han borde skaffa sig en dusch tycker jag faktiskt. *host*

Känner mig smått elak, hrrmm.. Men jag tror knappast ngn av mina arbetskamrater läser min blogg och allra minst han, han har väl sitt nitendo wii att sköta om och alla hans skumma teckningar han gör ständigt. Med näsan nästan långt ner inne i pappret, undra hur hans nacke klarar av det, han verkar ju sitta och göra det ofta för dom var rätt grymma ändå.

Haha, fan vad elak jag är! Men är fett jädra störd på personen!
Dels oxå för att det gick sämst idag. Cp material på alla kampanjer. WTF? Dumt och bara låta oss gå hem ist för att låta oss sitta där och plågas.

_______

Ikea imorrn med mammi då. Jonas skulle väl kanske med, slå en pling till han imorrn och se om han är vaken eller vad han nu gör.
Helgen? bäääh, nykter iaf :D skulle tydligen bli bra dåligt väder. suuuuuuuuuuuuuuuuuuuugbajsbajs säger jag bara. Nu är sommaren typ här och nu kommer regnet med det oxå. Den varma sommaren varade ju nån vecka i Maj så.

Trött är jag med. Dags att sova kanske. Orka inte ens vänta på Scrubs idag. Det trodde jag att jag skulle få göra igår, nästan en jävla timma pga fotbollen! Men gav upp efter matchen alltså, så trött, men ändå höll jag mig vaken för att se vilka som vann. Spännande.. yeah, whatever säger jag. En boll.. som studsar runt. Det ser jag det som :P hunkar som springer runt efter den, och tjänar 100000miljoner. (Y)

Tja!

torsdag

Fick lönespcifikationen idag. Jippi.. vart ju inte så bra direkt denna månad heller, tur som FAN att dom höjt lönerna alltså. Inte så mkt men det är endel. Måste kolla om jag inte kan gå upp i fulltid istället, eller jobba fredagar ialla fall.
GAAH! men men.



Strangest dreams.


BAAAALLEEE vilken seg början på dagen. >(


SAKNAR DIG!

Mamma :)

Snart är det mors dag. Jag tänkte faktiskt för omvecklingsskull kanske göra ngt riktigt speciellt för morsan :D
Är inte så direkt fantasifull, men jag såg ngt om att man kunde vinna spa för 2 om man anmälde sig för ngn tävling nånstans, man skulle skriva i varför just ens mamma skulle vinna och sen göra ett litet test om hur hon är. Haha, så jag gjorde såklart det :P får se, tror inte det direkt kommer bli ngt spa för två, men det är tanken som räknas. Plus att hon inte ens har nån egen e-mail, så jag fick ge ut min och sen får hon lixom kolla MIN om det skulle komma nått om det till henne, haha, vadå komplicerat.
Men förra året köpte jag faktiskt riktigt fina rosor till henne, rosa var dom med :D och en liten present med ett kort, sen tror jag att vi åkte till syrran, käkade tacos och sånt :)
Tror fan att jag ska bjuda på tårta i år xD i min nya lägenheeet, tihih ^^ hahaha, jag är ju fett nöjd med den, bara nåra dar kvar nu innan jag ska flytta in :D

Grejen är ju den att mamma verkligen hjälper mig med att fixa allt till den nu med, ekonomiskt och så, och sen när det gäller lite andra saker med, hon ställer verkligen upp och finns där. Känns inte som att jag ger henne tillbaka något, känns inte som att jag visar min uppskattning tillbaka på nått sätt. Tråkigt men sant, hon har till och med sagt att hon tycker jag verkar deppig och inte alls verkar vilja prata mkt med henne som med mina kompisar.
Helt skumt, är ju inte så, men det kan ju lätt bli så eftersom när jag e hemma blir jag lätt trött och irriterad på allt för jag kan bli rastlös och så. Men jag vet inte?


ge mig råd för fan :D och inte nått med att laga middag åt henne, för det är jag nog sämst i världshistorien på, blir typ pizza eller tacos då :P tasteeeey? haha.

Nej, ska försöka komma iordning här nu. Vart lite för mkt mamma-inlägg idag tydligen ^^


Lycka till, Åse på rekryteringsdagen på VM Media idag :D <3

burn bitch, burn!

Årets första åska? Iaf vad jag märkt, åskade nyss till en gång iaf? MES SVERIGE! haha.
Man kanske borde stänga av datorn?


SNART SNART SNART SNART =)


JÄVLA KÄRRING på bussen igår säger jag bara, wtf?! Synd att hon inte grät lite oxå, så jävla ledsen människa, cp kontrollanter! Löning på fredag, 500 kr minus på en gång, haha ^^
får väl skylla mig själv kanske, men ändå, varför ska det vara så jävla känsligt för? CPCP!


Mår illa. Ska lägga mig i soffan snart och glo tv innan man ska iväg och jobba, baaaalle vad segt!


puss

hej måndag

balle vad bra jag är! ;D haha, 10 stycker idag fick man iväg, jag ligger typ etta eller tvåa på topplistan Larssa har gjort (om ngn undrar snackar jag om på jobbet :P ), först var jag inte med alls, dagen efter det var jag 5a, (finns bara 5 som får plats på listan :D), dagen efter det var jag trea och idag efter helgen är jag etta eller tvåa, vet inte riktigt hur det såg ut :P men lite bra! Vi slog vårt mål idag iaf, ^^ känns ju alltid skönt. Sällan tävlar med John ;p undra om han gillade alla små pappersbitar jag slängde iväg på honom när han skrev in ansökningar :D (citibank Welcome Call, om ngn ens fattar vad jag menar med det :P ).
Anna (&och ett gäng till) började idag med, hoppas det går bra för er, även om dom satte er på det värsta, men då lär ni er och snacka iaf ! :D

Har iaf vare en rätt bra dag, seg, men braa :)
Morgonen vart lite knepig, förstår mig inte på Dig ibland alltså? :S Har ju faktiskt klargjort precis hur det kommer och vara om du inte gör som jag säger när det gäller just DEN SAKEN. Varför blir du då arg när jag säger till? Du verkar inte respektera det lilla jag faktiskt begär av dig, borde inte vara nåra problem, men visst tönta och sura dig du.

Kolla Scrubs kanske snart :) sen SOVA! bajstrött blev jag nu efter att ha proppat i mig massa, men fan vilken god macka jag gjorde, helt klart bästa idag, haha.

NÄSTA VECKA ÄR NYCKLARNA OCH LYAN MIIN :D den ni.
puss på det.




V 12 :D

toorsdag :D

MICHAEL BOLTON <3
alltså, jag vet inte om det är ngn tant varning på mig, men vadå? laddade ner ngn skiva med hans greatest hits, vissa låtar är ju verkligen BRA! musik på 80-90 tal kan vara mkt bättre än den som är idag, faktiskt...

Och nu är det som så att jag blir fan mer känslig för varje dag som går, över dom mest små grejerna oxå, som bara några min sen, vart så besviken att jag ville slå sönder ngt, ngt jag bara skrattar åt nu, vafan är det med mig lixom? Orka det här i en längre period. ^^

Torsdag idag, vilket innebär för mig att et nästan är fredag eftersom man är ledig imorgon =) skööönt. Känns som att fjärde dagen av huvudvärk är på G nu med, så underbart då! Tror jag ska slänga mig i soffan en stund innan käket, sen iväg till jobbet igen då. Yaay..


Just, över till ngt helt annat, min dator som tar DÖD på psyket ibland! Finns sega datorer, finns dåliga datorer och sen finns min dator, ja HEJJA! ge mig en labtop ngn? Måste fan fixas snart, orkar inte med den här dumma burken längre.
Nästa måndag får jag nycklarna till lägenheten :D:D måste iväg och handla en massa oxå, fixa sängen och det med, och förhoppningsvis en annan dator ^^ det blir endel att stå i och fixa :P

pusstja!

time, love and tenderness

Vet ärligt talat inte hur man ska vara eller bete sig nuförtiden? Orkar lixom inte anstränga mig mer än jag behöver, folk får väl acceptera saker som dom är ändå.

Och vadå hockey? Känns som att hela Sverige hoppade några skutt när Sverige kastade in den där runda svarta grejen i nätet i dom sista minuterna, jomen jippi? :D haha, ja, folk tycker väl om olika saker :P
Gick iaf BRA SOM FAN idag ;D nio st! =)=) så bra.
Sen kom mammi och hämtade mig, skönt att komma hem lite tidigare iaf, kollat på THE HILLS=) började nästan fundera på om det vara season finally nu eller =/ ? ja, visar sig iaf.

Var på vårdcentralen idag med, gick bra, tack o lov för det, haha. Karin följde med oxå, tack för det <3

Prutt trött är man oxå, så det blir sängen snart.

Fick världens sötaste baby bok av mammas kompis idag, TACK :)


ojj, löneförhöjning för den delen med, det gillar vi ;D

PUSS! just ja, Michael Bolton - How can we be lovers < LYSSNA:)

scrubs

image180

Snart =)


Mår lite bättre nu iaf, ska sova strax, upp tidigt imorgon =/ Känns inte så jätte roligt, men aah.

PUUSSS

cathead!

Aldrig skummare drömmar för varje natt eller så :P

Känns som att jag kommer ha huvudvärk tredje dagen i streck nu, känns ju lagom kul när man oxå vet att huvudvärkstabletter är borträknat. Tur att huvudvärken kom rätt sent igår, hann åka hem från jobbet innan vilket jag gjorde 1,5 timma tidigare, mådde rent ut skit, och vår  s.k coach spelar mig på nerverna för varje minut som går! Aldrig mött en mer irriterande människa som ska föreställa ngn som ska typ bossa över oss efter att Larssa drage hem. Neeeeeeä fyfan.

Tempraturen har sjunkigt :( kanske skönt ändå, ett tag ialla fall.


Börja flytta om 2 veckor, lite mindre. Thihi =)) underbart.
Hm, undra när man ska ta lite semester? Måste fixa det där snart oxå.


nej, nu ska jag leta vidare här.
puss!

lördag

fin lördag :D
vart en fin fredagskväll med, typ.. hrm ;D
Bion var underbaaar, inte skrattat så mkt på länge, förutom åt Oscar som snacka om pokémon xD han var så smidig igår med när han spillde cola över brallsen, tur att d torkade, kissnisse. ^^


Sitter och väntar på att dra till bussen, mamma skulle komma med lite kläder ikväll och pengar :P haha, måste köpa hårfärg, gah. Hälsa på Karin o Biffen en sväng idag, sen får vi se vad som händer. Jag vet ju iaf EN som kmr ligga fett bakis idag. Fyllojäveeel.

Hungrig, bajs oxå, Skumpan har inte direkt så mkt krubb hemma nu när hon går på Cambridge, men det verkar iaf funka rätt bra och snabbt, slappbyxan ;D hahaha!



saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar
saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar
saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar
saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar
saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar
saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar...



Rätt jobbigt :(

fredag hela dagen :)

Snacka om härligt att vakna till sånt här väder ialla fall. Inte svårt att bli morgonpigg då ^^

- Käka frukost snart
- Hberg, träffa Åse, kolla lägenhet =)=)
- En sväng till Kumla marken
- Umgås med lilla Åsepåse fram tills ikväll eller ngt, var längesen!
- bio bio :D
- En natt till i Örebru ;P

Imorrn? Hoppas på att Ronja tar sig hit det lilla trollet! :D Annars blir det nog Hberg. Vädret är ju perffa så man kan näst intill göra allt. :)


puuuusss

ironiska kretsar

Men hallå? Sommar nu? Jag kan ge mig fan på att juni och juli kommer vara kallare än hela Maj månad. Suck, varför kan det inte bli normalt väder nån gång? Känns som att värmen kommer lite för fort, tror inte denna sommar kommer bli så varm bara för att Maj är runt 20-30 grader. Wtf. Bra början kanske, men vem vet. Klagar inte på att det e varmt och skönt ute, men känns skumt att det ska komma nu och inte när det verkligen ÄR sommar.

Sov hos Skumpan inatt iaf =) såg en kanon film igår, PS I Love You, sorlig iofs och hade jag sett den själv hade jag väl gråtit mig genom hela ^^ sevärd dock =)

Sov som en stock inatt med, aldrig sovit så bra på den här soffan som inatt xD snacka om trött! Och snacka om irriterande drömmar, jag blir fan galen, blir verkligare för varje gång med. VAFAN är det här, rätt ironiskt faktiskt :P

BIO IMORRN :) nice, och kolla lägenhet, äntligen :) hoppas hoppas!


V 10
hihi


pusspånosarna

:D beatiful day

thihi, The Hills avsnitt 27 <3 :D
Desperates hålls på att laddas hem med, men det går trögt, snart hemma iaf, hinner ses innan man ska iväg och jobba ändå. :)



"Vet du varför tvn har knappar?
det skulle se dumt ut med dragkedja
"

Det smset fick jag inatt plus 2 till skumma sms som inte direkt fick mig att somna på en gång, hörru fyllo, lär dig och ringa på normala tider! Skulle ju upp kl 7 imorse, jädra mupp Jonas ^^
Hoppas det vart ngt du hittade på själv och att det var värt att skicka det för jag höll på och dö när mobilen började vibrera och ha sig bara nåra cm ifrån örat, så jag stänger av ljudet, men det vibrerar fortfarande, hm, suck, så jag ägnar min tid som jag kunde ha sovit på istället, att då se hur man stänger av den förbannade vibratorn vilket gick till slut, men då efter 3 jobbiga sms fick han för sig att sluta skicka. TACK DU! :P

Hoppas du var riktigt bakis efter dina energydryck och äckelvin igår. Baah på dig!

"Vet du varför det står 17 blondiner utanför krogen?
Det ska vara 18 för att komma in
"

... hmm, lite kul faktiskt, kom i stämning idag förmiddag ialla fall, gick så segt men fick ihop 500 ;D yeees.

Sova hos Skumpisen idag, bio på fredag och besök av Ronja på lördag förhoppningsvis :D glida runt i hennes nya bil :P:P saknaaa <3

pusspånosen.

6 maj

Imorse ringde Eva från Hallbo, fett glad blev jag :D på fredag ska jag kolla på lägenhet, som förmodligen kommer bli min, thihi. YES =)

Gick toppen på jobbet igår, bara flöt på, blev massa garv oxå, glidarn John lixom! HAHAA :D men det är lungt, alla försöker styla lite sådär med stämplarkortet, haha. Tack för cheeseburgaren iaf, behövdes! ^^

Köpte mig ett nytt pärldiadem med, mkt nöjd =) kosta mig bara 30 kr oxå. höhö, här är vi snåla, lön om 19 dagar, fan nästan mirakel att jag har pengar kvar, måste börja lära mig hantera pengarna jag har för när jag bor själv kommer jag säkerligen gå under annars och flytta hem igen efter en vecka. Sen är man skyldig en människa lite pengar oxå, men den människan får vänta ett tag till :P


Aldrig mer somna med blött hår och toffs. SHIT haha.


Tänkte bjuda på några bilder med tanke på att jag inte har mkt annat att göra just nu, tiden går fruktansvärt sakta innan man ska iväg till jobbet.










Man har ju sina ljusa o mörka stunder =)
Alltid glänsande minnen att skratta till ändå :D

don't waste your breath, cause it's too late

Satt på bussen förut och spekulerade, tog ju fanimig extra lång tid att åka buss idag, galen jag blir, stopp överallt, hatar sånt.
Är det så att det här kanske inte är så jävla bra att alla dessa känslor börjar komma fram igen? Vet inte om det är hormoner eller ngt men det är ngt som känns för fladdrigt eller hur man ska förklara det, känns bara så jobbigt att ens vara i samma rum, ändå ÄR jag det typ jämt, lixom vad håller jag på med? Menar lixom, hej dubbelmoralen, vet aldrig vad jag ska göra eller vad jag vill. Svartsjuk på minsta lilla, kan fan bli svartsjuk på en kattjävel för fan. Är ju ngt fel iaf :P
Vill, vill inte, vill.. vill inte.. ja, det som försigår i mitt s k huvud just nu är iaf en stor röra som jag inte ens vågar ta itu med nu.

Tips? skjut mig bara, gaaaaaalen. Blir bara för mkt om det här oxå ska bryta ut för mig, inte igen lixom, har ju funkat hur bra som helst. Allt lixom glider på, sen bara poff och hej nu är det där igen.

Nätterna, saknaden, hur många kan nästan förstå hur det är jag menar? It sucks, dude..
Speciellt när man VET att det är näst intill omöjligt, även om situationen ser ut som den gör just nu och som den kommer att göra en väldigt lång tid.
Förstår nån? Nej, tror inte det, inte många, men det orkar jag inte bry mig om. BAJS.






you can tell me that there is nobody else, but i feel it,
you can tell me that you're home by your self, but i see it,
you can look into my eyes and pretend all you want,
but I know, your love is just a lie,
nothing but a lie.

solig men bitter

Jag blir så arg! Dom har ingen rätt att ta ngt beslut efter det, det är upp till mig om jag väljer att jobba dubbelskift och två jobb, det hade fan gått bra, jävla cpn! Intervjun gick as bra, sen helt plötsligt ett NEJ "vi vill inte riskera att någon uteblir från arbetstid pga bristande fritid och för mkt arbete", bara för att det vara sommarjävlajobb fram till September. HALLÅ! jag satt ju lixom där och sa att det skulle gå BRA! wtf. hrrrmpff. BAJS på er lithells. Det hade ju vare jätte bra med för jag hade suttit på kontoret och varit ordermottagare, var ju lixom perfekt. fuck you. Så jädra bitter nu är jag.


Meeeeeeeen vafan, har ju kvar mitt skift på VM media iaf, får duga fram tills.. ja, tills vidare :P är ju skönt att det är soft och bra människor där som gör att man trivs, men ändå! pengaaaaar som jag verkligen behöver nu.


Upp med humöret nu, yes, rätt så okej väder faktiskt, till skillnad från alla andra år när det är vårmarken i hberg, sitter hemma nu, ska iväg dit snart, möta Karin =)=) sen upp till Jonas. Får se hur det blir idag, vågar inte ens hoppas eller tro ngt, allt ligger upp och ner vänt nu.



.. Rädd, ja, det var ordet. Rädd blev jag, aldrig blivit så rädd i hela mitt liv, och arg :S fy

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0