Måndageftermiddag

Här sitter jag nu med en Celwin i knät och kikar lite. När Celwin plötsligt börjar peka och säga rätt klart "vad är det?" och "KOLLA!" och pekar på skärmen.. hela tiden.. haha, han är så duktig lillkillen!
Var och hämtade småttingarna på dagis en stund sen. Ibland blir jag så sur.. ingen koll alls på dom som är kar vid 16 tiden. Ingen vet ngt. Värdelöst!! Hur ska man få veta saker som är bra viktiga ibland?
 
Blåser skaligt ute idag.. Annars hade det nog varit väldigt skönt.
 
I helgen var vi bl a till morfar och grillade :-) hade lite fredagsmys nu när
mormor är i Polen. Vi var även till Jonas päron där det blev smörgåstårta som
Jonas bakat och vin, firade 35års bröllopsdag. Trevligt :-)
 
 

Ensamkväll för mig :-)

Har gjort två nätter nu och böt bort min tredje så jag blev ledig istället och är det fram till söndagnatt :) så himla nice.. så jag firar lite i min ensamhet, asskönt må jag säga, med popcorn, en film och så hittade jag en cider i kylen, hihi. Gött! Barnen fick vara uppe lite längre ikväll för dom ska vara hemma från dagis imorgon. Celwinbusär sjuk, usch vilken feberfrossa han fick här en stund sen, nästan så han krampade, stackarn! Men han är ju så pigg och glad ändå som tur är.
Gabriel tog jag med till lekparken efter dagis. Mycket skoj hade vi med Malin och Lova :) Emelie och Lukas kom ut också, det blev ju så fint väder med. Jätteskönt!
 
 
Blev en snabbare pw för min del idag, blev ju så förbannat kissnödig mitt i allt, haha. Men gud vad skönt det är att jag kommit igång med att motionera. Försöker komma igång och springa lite med.
 
mums
 
Kolla klart på filmen här sen tror jag nog jag ska försöka sova!
Kan tipsa om Friends with kids.. rätt ok :) vill så gärna se nya Hamilton, men går inge bra att se den, jämt fel på filarna jag tankar hem! Hur svårt ska det behöva vara.. Finns mkt bra filmer nu! Tur det med tanke på sommarvädret inte är så lyckat dessa dar..
 
Helgen ser ut att bli fullspäckad och avslutar den med att göra söndagnattpass också.. Grilla hos pappa, fira svärföräldrarna osv..
 
Älskar dig, Jonas!! Och våran lilla familj.
Ni är allt och ni är bäst!
 
 

Härlig start

Eller inte!! Huvudvärk å jag tror nog med största sannolikhet att det är detta väder som ligger bakom det.. Men men. Har nu tre nattpass framför mig.. Det är ju tur att jag inte har några som helst problem med att sova :-D

Idag tog jag min runda på 50 min som vanligt fast ngt tidigare än vanligt, det var varmt... Herregud vad varmt och kvavt det var! Bara rann om mig.. Men man ska inte klaga, men dumt av mig å inte välja kortbyxor! :-p

Sen var Anders hos oss en sväng, Bever kom oxå å så var ju Malin å Lovis på kvällsfika hos oss med! Mysigt :-) fast Malin bara åt en kiwi, höhö your lost ;-) Har sån lust att bada?!! Kanske imorgon? Hoppas vädret håller i sig så man kan hoppa ner i ngn sjöööööö.. Puss

Mitt uppe i sommarschemat...

Som jag är supernöjd med! Gud vad skönt det är med nattjobb! Får se hur roligt det blir att förmodligen gå tillbaka till dag igen när schemat är slut, får hoppas det finns mkt natt turer jag kan ta ;-) Andra natten nu efter ett par dagars ledigt, ledigt till måndag sen igen. Så vi ska väl försöka ta oss bort över till Malin och Lovis imorgon när jag vaknat till liv! Eftersom vädret tydligen ska suga balle så blir det tyvärr inget bada eller glassa i solen som jag helst velat göra, men det är mysigt med inne dagar oxå. Här om dagen var vi ett litet gäng iväg till spontanalekparken med ungarna som fick bada :-) riktigt skönt ute å dom älskade det. Grunt å bra för dom minsta pluttarna! Glad över att blogg appen fungerar igen! Hihi *peppar peppar* tog ju bara några veckor innan det kom en uppdatering.. Aa mkt med det där. Supernöjd med håret nu ialla fall. Det blev mer lr mindre precis som jag ville ha det.. När det kmr till färgen, men som vanligt ångrar jag ju till tuuuusen att jag klippte av mig håret där för ett år sen, hade kunnat haft megalångt nu :-( men är på väg att spara ut det igen. INGET klippande!! Nada! Är även i full gång praktiskt taget varje dag med powerwalks på ca 40-50 min. Känns så skönt. Ryggen mår lite bättre.. Endel dagar. Jag mår riktigt bra av det oxå. Gött som fan! Puss på er! Bara 7 timmar kvar här... :-p

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/331689/images/2012/pic_4ff75f0ae087c376dd001e5e.jpg" class="image">

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0