litet inlägg såhär..

Som en rejäl bergochdalbana detta. :P
 
Bever har tagit sig hem nu och jag inväntar mamma, ska grejas lite med det ena och det andra och sen förmodligen ut och käka ngt. :)
 
Helg är det ju oxå, lite fiesta planer har vi ju, ska bli så kul så kul :D hoppas jag? haha
 
 
P u s s
s å
L ä n g e
: )
 
 

yes!!

 
Dagen kommer bli AWESOME! ;) hihi

krumelur <3

Musiktips
 
KRUMELUR - KNORR <3
 
 
 

Psy för hela slanten

Låter så jävla underbart i öronen. Örongodis. KnOrR :-*
 
 
 
Tvättar idag. Är ju torsdag. Ska ta mig i kragen här nu strax och pejja in lite räkningar, alltid så himla roligt. Vi får ju se vad dagen kan bjuda på. Blev ju inte helt som planerat igår om man säger så. Så hoppas på idag! Men man vet ju hur det kan bli med det. SUCK!
Men vadå, annars har man ju plan b och det funkar faktiskt så himla bra det med. :)
 
Förutom att min mage har bråkat endel med mig senaste dagarna, så mår jag så himla BRA :) fan vad bra det känns. Mycket som ljusnar fast vi går mot mörjare tider, men tycker det är så mysigt om man bortser från regnväder och man behöver ta sig nånstans, haha ^^ men det bryr jag mig inte så speciellt mkt om heller. För livet är för dyrbart för att tänka på såna petitesser.
 
P u S s

Knorr :D

Huhu vilken jävla musik upptäckt. Helt KÄR!! :D

Dansa dansa stampa stampa ;P säkert inte sugen alls eller så. :) knorr knorr
 
 
Vilka jävla drömmar jag har om nätterna då. Helt sanslöst. Blir inte så förvånad egentligen, haha.
 
Vart till tandis med lille Gabriel idag. Igen. Men får åter besöka tandis igen om 6 månader för den där biten att VISA tänderna var ju mindre intressant tyckte han. ;)
 
 
<3
 
 

What happend? Life

Åå äntligen sprutar elementen lite värme :) Anders var här idag och knackade massa på dom och tyckte inte alls det var märkligt att vi haft så kallt medans jag halvt frusit ihjäl my behindy :o men bra nu, tack för det, haha.


Life is what happens while you are busy making other plans.


Tack för idag puss sov och var glad.. Haha nån är trött :-*

Lev sida vid sida med och av den kärlek som gör ditt liv till just till ditt eget.

Mörbultad!

Igår em och kvällen blev inte riktigt så fantastiskt för min del, iaf inte för min mages del. Den flippa helt å hållet :( kunde inte göra mkt mer än att gå och lägga mig ca kl 19.30, hade varit i säng tidigare om jag inte tvinga in mig själv i duschen först. Suck vad skit det blev av söndagkvällen. Tusen tack till min underbara mamma och Jonas som stannade och tog gjorde det sista med kvällsmat och nattning med ungarna. TUSEN TACK! Guld.
 
Har sovit som en gnu dock. Haft mkt drömmar inatt.. tredje natten drömmarna innehåller samma grej.. eller ja typ. Skit samma, inget jag ändå tänkte förklara här. ^^ Men det känns lite halv..skumt? Tror det är mycket rädsla som ligger i grunden.
 
Mår bättre idag. Magen bubblar och har sig bara :P
Vi har haft en mysig fm ut mot hberg och sen en stund i lekparken innan vi kom hem och domm gjorde mig halvt galna dom små galningarna :P men NU SOVER dom ;) jag sitter med mitt te och myser ner mig å laddar inför när dom vaknar igen xD måste suga all kärkek jag kan få ur dom ändå idag eftersom det är tisdag idag och det betyder ju i vanlig ordning att imorgon är man utan en vecka igen. Synd att jag inte har ngn heltids hobby som man kan gömma sig bakom.
 
 
 
Gabriels fönster :)
 
Från Indiska
 
Fint idag!
 
 
Kärlek & Pussar
 

och så dagens...

DAGENS VILL HA: Mer pengar att slösa :O
DAGENS KLÄDSEL: Leggins, raggisar (KALLT om fötterna) ny ganska lång och långärmad tröja med så jäkla snyggt tryck på fram, döskallar och grejjs :D
DAGENS SMINK: Mascara, ögonbrynspenna
DAGENS FRISYR: ruffs kaluffs ;)
DAGENS HÄNDELSE: Marieberg, mys med tända ljus
DAGENS LÅT: Inte lyssnar mkt på musik idag.
DAGENS PLANER: Hämta barnen, mysa, invänta Ante. Sen åka och handla. Sen gå ut och gåååå!
DAGENS SAKNAD: <3
DAGENS DUMMASTE: Morfar som retades med Gabriel HELA vägen in till marieberg :P det tyckte inte någon om ;)
DAGENS SJUKA: Nja, ont i ryggen :/
DAGENS DROG: Kaffe, redbull
DAGENS KRAM: Celwin, jag fick aldrig ngn av Gabriel som är hos mormor och morfar :O
DAGENS PUSS: Celwin!
DAGENS KÖP: Doftljus och ramar på Ikea, tacos mat.
DAGENS GODIS: Blir lite lösgodis ikväll..
DAGENS HUMÖR: Upp och ner, vädret gör en lite depp opepp :O

Mysigt med tända ljus ialla fall

Det finns alltid två sidor av allting. Det här med att kylan har kommit och att det mörkare på kvällar och tidigt på mornarna, så är det ialla fall hur mysigt som helst att kela ner sig i en varmt mjukiströja och filtar och tända massa värme och DOFTLJUS! :) ljus, ljus, man måste ha ljus här i livet ;)
 
Idag åkte jag med in till Marieberg med mina föräldrar och ungarna. Blev iofs en snabb mariebergsvisit, men trevligt ändå. Köpte mig lite ljus och ramar på Ikea, handlade till vår taco & vinkväll imorgon borta i Mörtis och innan hemgång blev det krubb på Max. Ungarna var väl minst intresserade av att äta ialla fall.. ^^
 
<3


 

onsdagmorgon..

Det är en rätt mysig onsdagsmorgon faktiskt. Lite hektisk och galen i vanlig ordning med dom två små springande från att dom slår upp ögonen.. Svårt att få dom att sitta still och äta frukost. Rätt skönt att dom får släppas av på dagis å få ut alla spring och busbegär ^^
 
Jag vill ha lite helg tror jag :D
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss&Peace <3

tack

Tack Jonas för hjälpen med bloggen! :) skapligt nöjd.. for now.. ^^ hihi
 
Nu snart slänga barn i säng sen blire nog en skräckis :) det var längesen!
 
Nöjd med middagen idag oxå, gjorde hemmagjorda hamburgare, dock nästan som biffar, men ändå lite godare för det blev ju asgoda hamburgare sen med brödet, cheddarosten, salladen, mums :)
 
 
 

tisdag

underbaraste dofljusen! mums
 
Regniga tisdag. Men ändå kikar solen fram nu, hoppas det blir lite bättre tills jag ska hämta mina småttingar på dagis.
 
 
Vindarna vänder, det värmer i hjärtat. <3
 
 
 
 

varma känslan

Den kom tillbaka. Jag mår lite bättre :) Vi får se vart tiden för mig.
 
Sitter hemma nu efter en välbehövlig dusch. Tomt är det ju i alla fall, det enda som sliter lite väl på en, men skulle ljuga om jag sa att det inte va skönt, lite skönt ändå ^^
 
Vilken bloggtorka jag har alltså. Eller så har jag slutat blotta allt i bloggen :P
 
Peace <3
 
Psst, Enya är helt underbar

ta det lite chill

Torsdag och tvättdag idag! Skönt å bli av med skiten :p lite drygt bara, har ju lagom trist mellan varven ner. Funderar på att ta mig en springtur här strax när jag varit nere och kastat in en maskin till. Vore fint.
 
Lite bättre känns det allt. Jag kan sova om nätterna nu. :)
Ta det lite chill.. Vi får se lixom. :)
 
 

vad hände

Dom värsta dagarna i mitt liv, dom är nu, dom allra värsta stunderna och dom allra värsta kvällarna och nätterna dom är nu. Jag har aldrig gråtit såhär mkt i hela mitt liv. Jag vill bara kunna släppa allt, jag vill att det ska kunna vara så mkt enklare men verkar bara bli svårare för varje dag. Helvete.
 
Men jag har ändå tur att jag har mkt i vardagen som ger mig många leenden på läpparna trots alls. Tack!
 
 
vad hände?

Enda in i själen

Det här är nog det sorgligaste och värsta jag gjort i hela mitt liv. Så mkt sorg. Ingen vidare bra början på det här alls, bryter ihop titt som tätt, ber till gudarna att det blir bättre snart. Jag är så himla förvirrad enda in i själens mittpunkt, jag vill bara att vi ska må bra och att mina små pojkar inte kommer att hantera allt det här på ett dåligt sätt. Vi får se. Vi får ta allt som det kmr, om det kmr. 3 år är en lång tid tillsammans. Speciellt med barn inblandat. Jag hoppas allt kmr gå bra. man måste vara positiv. Livet går ju trots alls som tur är vidare!
Det är tur att man har saker och människor, ungarna, runt omkring sig som peppar en.. :) det måste man ha. Annars överlever man inte.
 
Jag vet att gräset inte är grönare på andra sidan. Men det var inte speciellt grönt där jag stod innan heller.
 
 
Ska iväg och fortsätta ordna med lite grejjer. Upp till fkassan.. igen.. Sen till Uffes och se efter lite stuff. :)
Hämta ungarna kl 14, sen lite besök, sen kommer mamma och passar dom små under kvällen medans jag måste iväg till Sannahed. Vi får se hur allt går, jag HOPPAS som FAN! :)
 
 


 


 
Mina små prinsar! Ni är allt!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0