husmor javisst

Idag är jag rena rama husmor ju! :-D vad bra det känns, hihi! Hade egentligen även vart bra om jag kunde ha tvättat lite med, men nä. Och på torsdag börjar jag mitt schema för sommaren. Natt! :-)

Och snart kommer mina älskade ungar hem och även mannen på lunch som ska få fattigare riddare :-)

Puss

playdate

Igår var ju en heltrevlig dag med sol å vind ute :-)
promenerade bort och hämtade lillemannen Celwin på dagis, efter det raka spåret hem till Jeanettan på playdate :-) Emmy och hennes syster Felicia var där med lille Elias som nu btw oxå börjar bli rödhårig, hihi, märks på han, envis ;-) och sen kom Malin och Lova, det vart hel crazy i vanlig ordning med allas små flockar, men trevligt.

Får se hur det blir idag. Hoppas på ngt liknande men kanske ute i lekparken.. har ju märkt att det bli lätt trångt å barnen trampar halvt ihjäl varandra i ett lekrum alltså.. haha!

Blev en pw på en timma på kvällen oxå. Var ju skapligt slut på kvällen så innan 22 sov jag.. nice ^^

TJE!

<3




 

 

Idag är Gabriel hemma frn dagis, hans farmor ska hämta honom här efter lunch..

så han fick frukost lite senare idag.. bråttom får man inte ha många mornar när han äter frukost....

 

;-)

 

Celwins farfar kom och körde iväg Celwin till dagis ialla fall.. Hoppas det gick bra! :-)

 

Tack för den fina skylten, Katarina <3

 

 

det där med vänskap och skit

Det är omöjligt att kunna lita på någon överhuvudtaget har jag märkt. Helt fucking lönlöst. Och vänner man trott man kunde ha stöd från som drygar sig. Tack hörni. Men då vet jag ju ialla fall vilka man ska sortera bort snabbt. Fyfan alltså, så trött på allt..

Söndag. Helt ok väder ialla fall.. tror vi ska ut till lekparken när Gabriel vaknar! Blir den vid dagis, den är ju staket runt, då kan inte vår lille herr Celwin rymma. Han är ju ÖVERALLT där han INTE ska vara, speciellt snabb bort från lekparken mot vägen.. jämt! Han tycker tydligare det är roligare. :-)


I miss it.. really miss it

tack för den vänskapen..

.. Eller vad det nu var. Jag fick en rejäl kniv i ryggen för allt jag stallt upp och funnits där.
Verkligen så jävla paff när allt kommer omkring och det hela är så OLOGISKT på alla plan. Men det är tydligen så att man ska ta hänsyn till vissa och deras livssituationer och visa sympati men ens egen livssituation och ekonomi är skitsamma, jag kan lika gärna pröjsa ytterligare 300 spänn för ännu ett par byxor. Japp. För när man har gett sig fan på ngt då ÄR det tydligen så och det är skit samma vem fan som blir sårad. Egentligen har jag även blivit anklagad för att vara riktigt jävla korkad oxå. Egentligen.. så tack för den.

Men jag släppert nu. Börjar göra ialla fall.. Köpte ytterligare ett par som tydligen inte alls som ngn sa var slut från sortimentet sen längesen, från haléns till och med. Ja det är väldigt märkligt. Allting. Syndabocken här. Fan att jag vill härifrån nu och jag är så fruktansvärt avis på paret en trappa upp som flyttar snart. TA MED MIG!!! Synd att jag trivs så bra i våran lägenhet.. Klyven.. ja..

Och så är det bittert och grått ute idag, blä. Meen tack för igårkväll, det var ändå ganska trevligt :-)
Blev inte så sent ändå.. kom väl hem runt 01 inatt, men inte så kul att gå upp vid 7 imorse. Gabriel hade ju även myst ner sig bredvid oss :-) mys!!



lite bilder från igår em.. :-***





innan jag drog min runda, det var riktigt härligt väder att ta en pw i :-)




Tack för att du finns här!! Det blir iaf lite lättare med det mesta då <3

.. Terra Nova <3

Bloggtorka, usch jag orkar inte ens bry mig. Har starka funderingar på att ta bort bloggen.. men det kommer jag förmodligen ångra ^^ så jag låter bli och har hellre lite bloggtorka mina små perioder.

Händer ju inte så värst mkt utom det vanliga. Jag färgade Jonas hår igår, hahahahaha, det blev inte som han hade tänkt sig, meeen, det är ju dumt att lyssna på någon som har mer erfarenhet av hårfärgning ;b vi ska försöka ordna till det idag. Om det går.. Tur att han är kille och har keps jämt utanför hemmet?! Hihi

Försöker ta det chill nu innan mitt nattschema börjar, har jobbat några fåtal ggr, men försöker ta mer tid hemma och med ungarna. Jonas började jobba ("jobba" ;D) igår, måste jag erkänna att det kändes jäkligt underligt att sitta hemma med Celwin när han var iväg 7-16.. haha! Är ju rätt van att vara den som är iväg och jobbar.

Celwin ska börja på Björkis efter sommaren, känns riktigt fint. Äntligen.
Gabriel kommer hem till oss idag igen! Ska hämta honom lite senare än tänkt för dom ska på utflykt med dagis idag, åka buss och grejjer, det blir roligt för dom. Full fart sen igen då.. mer än vanligt ;)

Får se hur vädret ser ut sen ikväll.. vill gärna inte behöva stanna som igår när jag var ute och gick då det kom världens skyfall och lite hagel på det.. AJJJJ AJ om man hade varit ute i det. Jätte härligt. Visst.. cpväder vi har i juni månad. Don't like. Och helt klyven hur vi ska göra på midsommar också.. åååääääääähhjj!!??

Typ så.

Terra Nova, se den serien. Helt ok! :)

Filmtips; 21 jumpstreet, Project X - Hemmafesten bl a :) sevärda som fan, kung rakt genom

idag

Min lille Gabriel fortsätter att kläcka ur sig saker man aldrig slutar häpna över ;) sötunge!
Vid matbordet igår;
"Jag börjar bli en stor pojke nu... jag ska bajsa stooor bajs på pottan när jag blir stor"
ja osv, ni kanske förstår vad på ett ungefär vad killen kan säga mer, haha! Världens sötaste. Idag är det tisdag å då ska han till sin pappa en vecka igen.

Är lite halvt kluven ang midsommar alltså. Jag vill ju. :D vi får se.

Det är SKITVÄDER nu. Fy! Blev lite halvirriterad igårkväll när solen tittade fram och alla moln poff försvann. Då blev det ändå en tur ut faktiskt ^^





Idag


agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0