tack för den vänskapen..

.. Eller vad det nu var. Jag fick en rejäl kniv i ryggen för allt jag stallt upp och funnits där.
Verkligen så jävla paff när allt kommer omkring och det hela är så OLOGISKT på alla plan. Men det är tydligen så att man ska ta hänsyn till vissa och deras livssituationer och visa sympati men ens egen livssituation och ekonomi är skitsamma, jag kan lika gärna pröjsa ytterligare 300 spänn för ännu ett par byxor. Japp. För när man har gett sig fan på ngt då ÄR det tydligen så och det är skit samma vem fan som blir sårad. Egentligen har jag även blivit anklagad för att vara riktigt jävla korkad oxå. Egentligen.. så tack för den.

Men jag släppert nu. Börjar göra ialla fall.. Köpte ytterligare ett par som tydligen inte alls som ngn sa var slut från sortimentet sen längesen, från haléns till och med. Ja det är väldigt märkligt. Allting. Syndabocken här. Fan att jag vill härifrån nu och jag är så fruktansvärt avis på paret en trappa upp som flyttar snart. TA MED MIG!!! Synd att jag trivs så bra i våran lägenhet.. Klyven.. ja..

Och så är det bittert och grått ute idag, blä. Meen tack för igårkväll, det var ändå ganska trevligt :-)
Blev inte så sent ändå.. kom väl hem runt 01 inatt, men inte så kul att gå upp vid 7 imorse. Gabriel hade ju även myst ner sig bredvid oss :-) mys!!



lite bilder från igår em.. :-***





innan jag drog min runda, det var riktigt härligt väder att ta en pw i :-)




Tack för att du finns här!! Det blir iaf lite lättare med det mesta då <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0