27 maj

Vilken galen träningsvärk i benen, rumpan och ryggslutet jag har. Kaos!

På något vis är det rätt skönt för då känner man rent psykiskt lite mer hur duktig man är ;)
 
 
Har haft en väldigt märklig natt hemma hos oss inatt. Väldigt tung energi i sovrummet, typ spänt och bara rent av konstigt.. hade svårt att få ro och sova. Märkte en till bredvid mig som hade samma bekymmer, jo det var riktigt konstiga känslor som svepte omkring i oss under nattens gång. Speciellt när Celwin kommit in till oss i sovrummet för första gången nånsin, han har alltså aldrig kunnat ta sig ur sängen själv över spjälkanten, han får alltid hjälp upp av Gabriel eller oss, eller så drar vi bara ut sängen från kanten så han kan klättra ur där vi inte har nån sängkant, men han hade inte flyttat ut sängen heller, det såg man, den hade inte blivit flyttad alls inatt.
Celwin var pigg när han kom in.. han låg och stirrade upp på någon, någon skriver jag för det kan jag med 99,99999% veta att det var NÅGON han tittade på.. och pekade.. tog en stund innan han fick ro.. han kunde slå upp huvudet flera ggr och bara titta upp.. grejen var ju även det att han inte verkade rädd eller något sånt, det bara var.. något som störde.. efter några år i det här huset som har öpppnat en och en annan dörr i våra sinnen till något okänt, så kan man klargöra och utesluta saker och ting.. nätter som dessa som inatt te x, då var vi inte ensamma i lägenheten. Det kunde man ju verkligen sätta sitt feta arsle på, det var vi verkligen inte.
 
 
 
 

bom-bom-bomebomerang

Man ska inte säga för mycket för då kan det ännu bara ännu hårdare komma tillbaka och hugga en i arslet. Eller hur man nu vill se på det. Man ska känna efter innan man öppnar sig alltför mkt för någon. Även om du känner personen. För ibland känner man inte någon fast man har haft denne nära inpå livet en längre tid. En längre tid kan man väl diskutera, vad är en längre tid eller en länge tid nog för att man ska känna tillit? Alltså vad jag har lärt mig är att hur länge man än känt någon, hur roligt man än kan tänkas ha med personen eller vad man än pratar om rent allmänt, så ska man alltid alltid alltid känna efter om saker man säger som man vet kan påverka en i livet negativt, vad det än kan vara. Om inte så borde alla människor kunna utveckla nån slags vägg som man ska kunna sätta upp när det kommer till den tilliten om saker som kan svinga tillbaka som rena bomerangen lite senare i livet för man litade lite för mkt på en person. Lite dumt eller hur? Vem ska man då lita på? Om man behöver prata om något? Något man kanske inte ens vill prata om med kurator eller liknande, allt sånt som även finns.. Jag tror inte det finns, för tillitsbanden har man ju sett och upplevt ha klippts både hit och dit och stupar många vänskaps och familjeband. Så jävla dumt.
 
Var istället då smart nog att veta hur du ska sätta upp en vägg annars om man inser att bomerangen kan vara på väg tillbaka mot en.. det kan slå hårt om inte väggen är uppe.. hårt som fan, trust me, i know. Inte minst att ha förlorat någon man haft i sitt liv som man trodde skulle finnas kvar. Men det är ju alltid ett val upp till var och en.. hur många tillitssmällar kan en människa ta menr jag... enough is enough
 
 
... Bara något jag funderar och funderat på ett tag..... Vem vågar man egentligen öppna sitt hjärta fullt ut för?

.

Så nu sticker jag alldeles strax iväg till jobbet för kvällen.
 
Och nej, jag är INTE gravid!!!!

21 maj, dag 2

dag 1, dag 2..klart.. imorgon vila.. varför känns det som att jag ändå kommer gå ut och gå? Lixom vanan just speciellt promenaderna. Är ju skönt om inte annat att bara gå och gå och gå med musiken i öronen. Det är bland det bästa om man vill komma ifrån en stund oxå..
 
Jag som inte ens trodde att jag skulle klara av att gå upp ur sängen imorse, men migränen sprang iväg åt andra hållet, förmodligen rädd för mitt morgon humör som alla andra. ;) lika bra det så ungarna kom iväg till dagis och sen tog jag å gjorde då mitt andra träningspass. Nu sitter jag med färg i håret och ska snart hoppa in i duschen, så fräsch som man är slängde jag i färgen i håret när jag kom hem och blev klar med träningen och tänkte att jag tar ju duschen ändå sen när färgen ska ut.. mums fräschaste morsan tjenna! Doftar gott.. ;)
 
Finns det nån värre känsla än när jag verkligen känner för att kolla på Snooki & Jwoww? Haha jag skäms! SKÄMS! Jag har nått rock bottom med mina serie beroende.. bara måste.. måste se vad som händer... hon har ju fått en bebismåste jag ju titta! haha störd
 
 
 
 
 

sommartider 2013

Den här dagen har nog varit den varmaste och finast hittills. Nu känner man det. Sommar i luften. Det doftar sommar, det kan man speciellt känna på morgonen, tidigt när man ska iväg till jobbet. Om man kan känna den då då vet man :D därimot mindre roligt när den där doften av "hösten är precis runt hörnet-kallt" börjar smyga sig på... men det är faktiskt DET HÄR vi har väntat på, åå kära ni väderplanerare vilka ni nu är där uppe, kan vi inte få behålla det här vädret ialla fall fram till september? Vi har haft det superkallt i 6 månader ändå. Hur orkar vi ens? Fattar inte.. så kallt, så länge.. så våren kom totalt i kläm och det blev knappt vår utan sommar med en gång nästan. Ja, vår är det då inte längre.
Bara kolla ut genom fönstret, där är det lilla taktältet, stolar, bord och ett X antal grillar utstallda, leksaker osv utspridda.. Grannarna sitter och grillar och tar sig en bärs eller två eller nåra fler för många :) ja då är det fan inte VÅR utan sommartider!
 
Snacka om att man är glad i sitt arbete man har nu. Att det är så pass "fritt" att vi kan njuta av solen, inte bara gå inne och klaga över att man måste jobba när det är som finast. Här klagas det då inte :-D
 
Jahapp.. inväntar en Bever.. och en Emil... och Jonas som lägger kidsen nu.. Kanske ska ta mig an disken så länge?

16 maj

Första nattpasset körde jag igång direkt efter kvällspasset, så det vart hårt! ;-) näjjdå, inte ett dugg faktiskt.
jag är nöjd nöjd nöjd! Så nöjd att efter hemkomsten imorse tog jag mig en pw på nästan en timma. Skönt med soool och vääärme idag, riktigt skönt faktiskt. Somrigt :-)
 
Nu blire kycklingsallad och mamma ska få sin pizza hon cravar efter här.. haha :-)
 
 
 
 
 

godmorgon ;)

Vilken sovmorgon! Yay! 11.20 gick jag upp.. så snart iväg till jobbet och kommer inte hem förrän imorgonbitti. Va nog bra längesen jag var borta hemifrån så länge.. ialla fall på jobbet?! haha
 
Hoppas det inte börjar regna på mig när jag cyklar iväg.. ser inte så himla ljust ut längre.. puhhhhhhh

ibland ska man ha tur med sin mamma

 
Dig tar jag med ner i soffan denna kväll efter dubbla pass på jobbet. Dag plus kvällen. Lite matt är man allt :)
 
Har mamma här nu oxå tills torsdag som ska passa kidsen eftersom jag jobbar även kväll plus natten imorgon, fan det blev hipp som happ ändringar idag och det skulle lösas med hämtning på dagis snabbt snabbt snabbt eftersom jag tackade ju såklart ja på en gång, lite panik i kaoset. Lite mycket, men det blev ju så bra så bra till slut.
 
Mysigt att ha mamma här i alla fall tycker jag. Ibland kanske inte alltför ofta ;) hihi. Jo, min kära mamma. Ger så mycket, förväntar sig aldrig något tillbaka. Så fungerar hon. Barnbarnen är ett allt för henne. Täcker och får väl nästan hela livscirkeln att snurra på lite ivrigare. Där har jag tur kan jag lova.
 
Tillbaka till boken. Den är riktigt bra! Tack för lånet, Anneli.

denna gång helt andra tankar som surrar....

 
...än sist... jag mår så mkt bättre idag än då. Känns så långt borta men ändå kan jag fortfarande känna smärtan jag kände just då och bara gråta mig lycklig över att vägen vände tillbaka på något vis..
 
Nu ska jag hämta Celwin ponken...
 
Peace

Äntligen!!

Ut på en pw till Bever och träffa hans turturduva en sväng och sen fortsätta med en löprunda innan man ska hem, ta sig en dusch och hämta Celwin. . Dagen/kvällen blev visst lite annorlunda än jag trodde, hade planerat typ... Men nu blire kaffe å paj.. Haha HURTIGT!!

.

 

rastakulturen smakar gott i alla former?

Idag var jag till City Grossmed mina grabbar för första gången faktiskt.. som jag skrev förut.. med det där andra sorliga bladdret ni vet... Ialla fall.. dom har ju endel utbud på det mesta där, synd att det är enda in i stan.. Jag hittade bl a denna..
 
Som iste. Typ. Jättegod. Fanns lite mer liknande drycker
med samma märke. Och just denna Rasta/Bob marley
varorna som finns, dom råkar alltid vara riktigt bra. Av nån konstigt anledning? haha
 
 
Vi tog oss en cykeltur på em bort till svärföräldrarna och skulle stanna till förbi Bever påvägen hem och hur oartigt är det inte att inte öppna dörren då?! dåligt där.. även om ni turtuduvor påstår att ni inte var hemma.. ja jo ;)
 
 

Söndag på city Gross

Det är inte klokt vilket tomrum du har lämnat efter dig. 8 månader sen. Inte förrän nu jag har på riktigt helt och hållet kunnat fått in det och förstått det. Älskade du. Det är inte så märkligt heller, jag är här, du var där, för familjen där som levde nära kan jag inte ens kunna tänka mig hur det måste ha varit.. Smällen lr vad man ska kalla det för mig har ju fördröjt men för det gör det inte mindre ont i mig. Jag tänder ljus för dig varje kväll, mormor. Jag kommer aldrig kunna förstå att ditt hus kommer vara utan dig. Du kanske inte heller riktigt insåg hur mkt alla dina barn och barnbarn dyrkade dig. Inget kommer nånsin vara riktigt lika bra för mig, för min mamma, att åka ner och se huset med alla minnen som vilar där.
Vaka över oss. Vakta oss, kom och visa oss att du faktiskt kan vara lika fullifan på andra sidan som du var här ;)
Min vackra.

En sak jag börjar fundera på såhär helt jättemärkligt. Jag vet. Men min egen mor, hon är mormor upp i dagen. Hjärtat passar rakt ner i samma storlek och form som hennes. Jag kan inte sluta grubbla på den dagen då mina barn kommer behöva gå genom precis samma sak jag gör nu. Samma sorg. Jag tycker det är helt galet att jag tänker såhär men det ÄR livets gång, för alla. Det är endel av det. Men det kommer aldrig vara något enkelt för mig att veta och inse att det är något ingen av oss slipper undan.

Det var fan som jag gnäller då. Men då kanske ni kan förstå lite vart jag står, jag sörjer och det gör jag bäst i tystnad och skriver helst ner det. Jag vet inte varför, kan verka konstigt, men jag vet som tur är mkt konstigare saker än det ;)

Men vi åker till City Gross nu och storhandlar lite då!..:) imorgon är en ny vecka och jag börjar den med ett kvällspass, rätt OK tycker jag allt hihi

"Det är när dimman lägger sig på ditt inre och du för ett tag inte riktigt kan se klart längre... För ett tag... Bara ett litet tag..."

Peace.

Kvällen då..

Annanaspajen blev totalt lyckad! :-) det var gräddigt och satt fint i magarna på mig, Jonas och även Emil som ville roffa åt sig receptet :-p ingen direkt raketforskning mina damer och herrar jag lovar den blir nog god hur man än gör, men det var en ny smakupplevelse kan jag säga. Inget man ätit förut. Mycket jag hade att berätta om min lyckade paj hörni.. Men... Bara så ni vet så är det GOTT! Ingen bild idag tyvärr ;)

Blev film, Beatiful Creatures, men jag ska nog ta och kolla om den, har ju pysslat med nästan allt annat ikväll, tvätt och plock.. Istället alltså.. Ja det är som det brukar vara då...

"Lockelsen som slår av alla spärrar och den slår av tills det är brutet, raring"

Idag har jag verkligen känt saknad efter dig, mormor, vackra otroliga människa. Endel dagar slår det en bit till, att det faktiskt har hänt, att du är borta, ditt stora hus är tomt. Tur att vi har fyllt det med så många otroliga minnen tillsammans. Du och vi. Tillsammans. Jösses vad du är saknad. Jag hann aldrig säga hejdå.
Men det finns en människa som jag förevigt kommer stå i tacksamhet till för nu vet jag. Jag vet det mitt hjärta och sinne behövde. Du ÄR med. Men idag, har jag inte kunnat sluta tänka och sakna dig. Min vackra älskade mormor. Tack!!!!!

Peace

Lördag

11 maj, en lördag var det här då. Jobbat ett par timmar, tvättar ett par hundra maskiner oxå idag, jätteroligt.. men nu ska jag fanimig göra en annanaspaj. Ja, det tänker jag! :) uppdaterar sen om den.. höhö
Ingen Celwin hemma heller, han ligger och sover hos farfar och farmor så just nu äre lugnt och väldigt... lugnt.. alltså.. haha
 
CIAO

tittar tillbaka och känner efter lite...

Ni kan väl tro att jag saknar det håret! Vilket underbart fint hår jag fick
när jag väntade Celwin. Så väldigt botter över att jag klippte av det.
 
Lite längre tillbaka..
 
Ännu längre bakåt... hähä tur att man alltid varit så jävla het...
och att photoshop fanns.... ^^
 
 
Kan nån mer än jag känna den där känslan, den där skolkänslan igen när man drar förbi bl a transtenskolan eller Alléskolan på morgonen påväg till jobbet, hur det kändes när man skulle kliva av bussen till skolan som oftast började kl 08? När man klev ur bussen och skulle gå till skolan..dagligen.. läsa, lära sig, läxor, aa ni vet allt det där. Den där skoltids-nostalgi-känlsan. Jag får alltid samma känsla när jag cyklar eller går förbi transtensskolan den tiden i mitt liv, en tid jag inte för en sekund saknar, men när jag ser lärare som fortfarande jobbar kvar, alla dessa elever som går där, nya, 9onde klassarna.. dom som ska ta grundenten (som jag inte visste att det ens fanns ngt sånt som GRUNDENTEN, egentligen vadfan är det? nu är den lata skoltiden slut, ni firar att ni ska börja ngt ännu mer avancerat i livet lixom...), dom tuffa ni vet.. haha.
Jag är en av dom ungar och tonåringar som har haft turen att slippa mobbning och utfrystning, allt som hör till, jag har aldrig behövt uppleva det och det var rätt ovanligt i våra skol/klasskretsar med sånt, så vi hade tur, allihop, så ingen sån ångestkänsla av grundskoletiden, för jag kan ibland sakna lågskola, faktiskt!.. Men det är något.. något märkligt som händer i mig när jag tänker tillbaka.. allt man gick genom, inte bara hjärtesorg eller hjärtelyckan, vännerna utan rent kroppsligt.
Herregud, vi gick innanför dessa väggar som egentligen var bland dem tryggaste väggarna vi nånsin går innanför i vårt liv men ändå så gärna ville ut i livet som vi inte visste ett dugg om. Det var ju så mkt jag inte visst men trodde att jag hade koll på och lekte hulken, trodde att man kunde ta allt, klara av allt. Man visste ju för fan inte ens hur man skulle sortera eller filtrera alla känslor och allt sånt som hör till åldrarna 13-15..16..17..
 
Upp till jag blev ungefär 23-24.. alltså 1-2 år sen.. har jag börjat på riktigt kunna känna mig själv, veta, kunna, hantera, hitta tillbaka, leva, veta vad älska innebär, veta vad familjen egentligen innebär..veta vad ordet hata egentligen står för.. och vilka skillnader det finns mellan att hata någon och att tycka mindre bra om eller störa sig på.. att hata ngn är nästan lika starkt som att säga till ngn att man älskar denne, och om man verkligen förstår det ordet och vad det kan betyda för den andra personen, då ska man tänka sig för och tänka efter vad HATA är... och man blir aldrig färdig, man kan ofta tro sig vara det, men det blir man inte. Livet är en ständig förändring som medför lärodommar. Tro aldrig att du är en bättre människa än nån annan som du egentligen inte känner men tror dig veta och tro lite för mkt. Allt jag gått genom, både gott och ont, hade en mening, en mening att jag skulle hamna här, just här jag sitter. Så endel väldigt bra beslut gjorde jag nog allt!!
 
Det har för övrigt varit en fin dag. Solsken och jobb. Hämtat en Celwin, varit upp till Miriam och hennes småttingar en liten stund, ätit våfflor, eller ja, Celwin och Jonas gjorde. Jag kör igång diet nu. Nu är det fanimig dags igen. Har en mamma här som ska vara kvar över natten oxå, alltid lika trevligt :-)
 
Vilket långt och jobbigt inlägg det blev.. blir bra förvånad över om ni orkat läsa enda hit.. puss på er!
 

8 maj

Eftersom jag lekte nattuggla rätt länge (enligt mig ialla fall då jag oftast är i säng redan 22) så var jag ju skapligt efterblivet trött imorse. Jovars, det kan jag lova. Sovit ett par timmar efter att jag lämnat Celwin på dagis och nu ska jag snart iväg och jobba. Blir lagom pigg och kommer igång till kvällen igen.. men imorgon är det ledigt ledigt leedigt och då ska vi bort till Tobbe och Carro och Celwins kusselin Lucas och mumsa smörgåstårta!
 
Några timmar jobb på lördag fm fick det bli oxå, annars hoppas jag på solsken så vi kan inviga bakgården här med våra solstolar och springande, gapande barn.. inte för att det inte redan har funnit det hela året men jag menar att det kan bli Celwins tur att störa grannarna oxå.. ;)
 
Peace
 
 

ok, sista här då.. ;)

Det blev ju ett jävla bloggande just idag då, men här ni.. läs det här om ni dyrkar Skäringer lika mkt som jag. Lyckofasaden tar död på oss hon träffar ofta mitt i prick den kvinnan. Inte ofta. Jämt. Alla ggr, alla ord, alla sanningar. Jag skulle kunna mörda för att få ha en valig pratstund över en kaffe med henne. Vad som helst skulle jag kunna ge.
 
OCH jag har fått låna boken Universums plan av Anneli. Happy me! Tack för det. Lite andlighet och vägledning från alla håll och kanter behöver nog dom flesta. Att utforska och känna efter. Vi får väl se.
 
Även en annan liten sida jag läste om just fasader.. ja våra fasader vi sätter upp.. är ju tamefan som murar av STÅL vi bygger upp. Varför? Andas och släpp lite i taget istället.. Psykologen om fasader
 
 
Se långt in i dig själv längre än nånsin.. för varje beslut.. längre in..
 

ros till er

Bara vill skriva ett kort litet inlägg om vilken trevlig dag/kväll vi haft på jobbet! Fyfan vad lyckligt lottad man är att man hamnade där. Vilken vinstlott, herregud. :-) puss på er och tack för att ni är så otroligt fina människor som arbetar där, allihopa! Kommer bli en helt fantastisk sommar där *peppar peppar* hihi
 
Kommer hem och poppar direkt riktigt smöriga popcorn i kastrull, länger ner arslet i soffan och ska se film. Men icke, slutar med ett massa annat plock här och var istället.. och så hamnar jag här.. haha, filmintresserad..
 
Försöka sig på att sova snart. Ännu ett kvällspass väntar imorgon. :-) Kan ju även vara riktigt bra om jag kommer ihåg att slänga på blankettjäveln på fkassan, jag menar, helt ärligt hur svårt ska det behöva vara att komma ihåg det? Hela dagen har jag skjutit fram det för jag glömt det. Minnet, det är hur bra som helst, men inte så värst långvarigt.
 
 
Psst..kolla in vad snygg jag var här.. nu har man ju pluffsat på sig ett par kg, dags att ta tag i det igen på riktigt! Speciellt när jag ser på dessa bilder, jag mådde så otroligt bra och friskt i kroppen!
 
 
 

Påpekar bara att...

Gud alltså, det är ju för härligt ute sådär härligt fint att man bara MÅSTE påpeka det på fb, blogg osv.. Ni vet. ;-) ja man ska inte klaga på jobbet man har och sånna här underbara vårdagar har man alltid alltid alltid möjlighet att njuta av den på ett eller annat vis, många måste ju hålla sig inne under tak och svettas mellan varven inomhus. Inte ett dugg avis ;-)

Och grattis till Ann-Sofi som fyller år idag. Perfekt för dig. Kalasa i vårvärmen.

Ciao

nu gick jag

Men gud vilken tur att vi har er som kan sätta ett ord på vad vi har nuförtien. Sen en webbsida som vi kan läsa vad det är vi har. Ja, jättebra, herregud. Var ju inte därför man sökte hjälp, för att få hjälp mot det man kämpar med dagligen, nej, det är för att sätta en diagnosjävel påt och sen kasta massa antidepressevia piller och allt vad det är man får.
 
 
Nä, jag pratar inte om mig själv. Blir bara så..så... så lustigt irriterad!!! Kul med facebook där man kan läsa ngt litet på 2 sek och bli rasande irriterad.
 
Nu gick jag till jobbet.. dagens måsten, alltså ett st sådanna, är klara, gick bra mkt bra och nu skiter jag i det här och är åter hemma ikväll. Tack för igår btw.. HÄHÄ..much very nice, mhmm.. haha

vädret på medhåll fast intag av två ppiler på en dag?

Lite halvstressad. Varför är jag så stressad när jag vaknar lite senare på mornar fast jag vet att jag egentligen inte har bråttom och inga barn hemma och jag inte ska iväg och jobba förrän kl 15? Ok, idag hade jag ju lite och pyssla med innan men inget att nästan få hjärtklappning och stresseksem för och hoppa upp ur sängen och börja som om det brann i arslet på mig? Nä ok, inget stresseksem, aldrig haft, som tur är, så stressad som en annan kan vara menar jag.. ;-) en undran på måfå sådär oxå, det är väl inte farligt att ta två ppiller samma morgon va? jag kan aldrig sluta förundras av mitt beteende ibland. Imorse, tidigt, gick jag ju upp på toa, tog visst av ren automatik ett piller för dom ligger mitt framför näsan på mig så jag INTE SKA GLÖMMA dom men nånstans i mitt huvud tog jag ju aldrig något, gick och la mig, gick upp igen typ 3 timmar senare och gjorde samma procedur. Tills jag tittatde närmare på kartan. Antingen är det onsdag idag eller så har jag tagit två ppiller. Jag hade tagit två ppiller. Spolade visst ner huvudet där tidigt på morgon oxå..
 
 
 
Tur att vi har vädret på vår sida idag i alla fall. :-*
 
Peace

se skillnaden

 
Ok, när man nästintill stirrat döden i vidögat, kanske ett par ggr till och med, så kan man bli en lite annorlunda människa än man var tidigare. En annan kraft kan ta över en och det kan ju ha med sig många fördelar. För den personen oftast. För oss andra, not so much. Inte alla ggr, inte så påtaligt.
 
Det är en sak att vara medial och det är en annan sak att ha ett andligt sinne och vara öppen för universums flygande bajskorvar. Seriöst. Se och känn om inte annat skillnaden. Det finns energier och det finns ENERGIER. Alla dessa energier är inte till för att kännas vid.
 
Ikväll blev det visst jobb. Vilken tur jag har som har en så snäll mamma som alltid kommer och ställer upp och tar över här hemma eftersom Jonas inte är hemma förrän ikväll... hrmpff.. tittar bakåt på soffan och där har visst en mamma deckat av.. tuff dag :-*
 
Peace
 

5 maj

Jaha, ja den här helgen var ju inte det minsta spännande, har varit mest trött och fördrivit tiden. Inte så illa med sovmorgon och så, såklart ;)
 
Men vi avslutar helgen, denna söndagen med en rätt så dålig film märker jag.. Ooga booga eller ngt heter den. Ja den får väl gå på, jag ska ändå snart hoppa i säng, en ny vecka väntar ju.
Jonas gjorde våfflor till middag, såklart riktigt smarriga och krispiga, tyckte Celwin oxå, smällde i sig nästan två med Kesella vanilj och hallonsylt. Emil var oxå upp och njöt av dom hemmagjorda våfflorna. Sen kilade vi ut till lekparken resten av em där Emil körde slut på Celwin (nästan, man kan knappt köra slut på den herren) med massa rutchkanaåkande ;) pang boom på rumpan hihi ja full rulle...
 
Mer spännande än så är det inte. Bloggandet går lite segt just nu känner jag.. dagarna flyter på, livet känns bra, solen börjar lysa på oss jordmänniskor mer och mer och sommaren är runt hörnet..hoppas vi? Det var ju nånting mer jag tänkte på förut idag.. men det var väl visst inte så viktigt så skit samma.
 
Tänder ljus för er varje kväll. Tankarna går på högvarv ibland.
 
Peace

.

Jo tack, jag sov ungefär lika länge som Celwin idag mellan 12-16..typish.. helt okej sådär! men kändes som att jag precis landat på jorden när jag skulle upp ur soffan, visste knappt vad jag hette, herregud vad trött jag var! Så nu ska jag krypa ner.. och sova.. försöka.. igen :D Jonas har bokat sovmorgon imorgon så det blir att snällt gå upp. Celwin kan ju kanske oxå känner för sovmorgon hoppas vi på..
 
Goda bullar hos svärföräldrarna idag ialla fall, mumma!
 
Peace

Lördag.. seg lördag

Igårkväll blev det ännu en omgång av filmen The Possesion, en rysare som Emil inte hade sett sett jag starta den snällt men blev dock inte mkt sittande för min del, jag sprang runt och pysslade med annat istället.. så mysig är den inte att se mer än en gång egentligen.. kom jag i underfund med..
 
Celwin slockande innan lunch idag.. en trött liten kille.. konstigt nog är jag oxå väldigt trött fast jag kom upp lite innan 11 idag.. helt galet sjukt skönt att få sova igen efter en natt då man knappt sover alls. I vanlig ordning. Min sömn och jag är inte alltid så överens..
 
Undra om jag ska gå tilbaka till soffan och somna en stund eller ngt.. jag är lagom trött nu igen känner jag. Ingen ork alls till ngt annat just nu, ska iväg till Jonas föräldrar på em, den enda lördagsplanen än så länge.
 
 

3 maj hallsbergsmarken

 
Du min fina saknade hjärtebit, min, vår mormor, jag och ni aldrig får tillbaka. Du min älskade varma mormor. Jag kan aldrig ändra vad som hände, hur det hände, jag kan bara hantera framtiden och din bortgång till andra sidan. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du kommer vara med mig, med oss som saknas oss så mycket, resten av vår stund som finns kvar på denna jord. Du fina kvinna som tillförde sån kärlek.
 
 
Idag var det hallsbergsmarken. Den tillför ju inte ett endaste dugg längre. Tråkigt nog. Eller? Ja, jag bryr mig inte. Jag gick dit efter jobbet med kidsen och deras mormor. Mindre roligt att försöka få dom därifrån. Speciellt Celwin. Tackar för sympatin av en kille som skötte tekopparna som gav Celwin en vikinghatt som tröst mitt i kaoset där en stund. ;) rart faktiskt..undrar hur mkt barnskrik och kaos dom genomgår på varje marknad.. hmmm
 
Gabriel åkte med förskolepolaren Joakim bakom Celwin i bilen ;) coolingarna..
 
 
 
Mormor och farmor på varsinn sida påväg ifrån marken. Nöjd kille, ja jo, lite sådär ;) speciellt med en påse marknadsgodis i luvan och vetande om att han ska få åka till Mörtis med mormor idag!
 
 

1 maj

 
I måndags var jag med om något fantastiskt nyttigt för mig och mina stökiga sinnen, min tunga sorg som har varit ett stort frågetecken hur jag ska hantera den eller ens om jag kunde göra det. Ronja var med mig till Synnöve ute bland Vretstorpsskogarna som vi för övrigt behövde en gps för att hitta. Vi hade inte gjort det annars. Bara i parantes sådär ;) snillen på lokalsinne där!
 
Det besöket på ca 1,5 timma va bland det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag skulle vilja uppleva den stunden om och om igen. Otroligt bra att vi spelade in det. Jag skulle kunna lyssna på det hela tiden, men det är väl det att det förändras inte och jag skulle väl egentligen kunna ha suttit kvar där många fler timmar och ställt hundramiljoner frågor, jag skulle vilja få höra mer, veta mer. Synd att det inte helt och hållet riktigt fungerar så, men det är fortfarande det bästa jag gjort på mycket mycket länge och något jag kommer att ha med mig resten av mitt liv. Något vi behövde. Vi som blivit berörda. Vi som fortfarande försöker bearbeta bortgångar av nära.
 
Lev för en frid,
frid för ett liv,
när du kommer på att hon finns här
kommer hon stanna
lyssna på dina rop
hjälpa dig till ett liv i frid
 
 
Något i mig kunde släppa och lätta på sorgen. Och på det sättet kanske det kommer kunna kännas som att det finns närmare än man tror. "Det behöver inte vara så himla mkt mer komplicerat än man tror många gånger"
 
 
Glad första maj!
 
Mamma och jag fick en varsinn ros utanför ica igår. Inte så pjåkiga inte heller för den delen. <3
 
Men just idag alltså, inte alls så kaxig, lite mer som minsta människan på jorden. Inte alls bra idag, inte nånstans. Inte psykiskt inte fysiskt. Skulle behöva ligga ner på golvet hela dagen och helst inte behöva göra ett endaste dugg. Glad att Jonas kunde ta ut kidsen en stund nu innan lunch.
 

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0