sommartider 2013

Den här dagen har nog varit den varmaste och finast hittills. Nu känner man det. Sommar i luften. Det doftar sommar, det kan man speciellt känna på morgonen, tidigt när man ska iväg till jobbet. Om man kan känna den då då vet man :D därimot mindre roligt när den där doften av "hösten är precis runt hörnet-kallt" börjar smyga sig på... men det är faktiskt DET HÄR vi har väntat på, åå kära ni väderplanerare vilka ni nu är där uppe, kan vi inte få behålla det här vädret ialla fall fram till september? Vi har haft det superkallt i 6 månader ändå. Hur orkar vi ens? Fattar inte.. så kallt, så länge.. så våren kom totalt i kläm och det blev knappt vår utan sommar med en gång nästan. Ja, vår är det då inte längre.
Bara kolla ut genom fönstret, där är det lilla taktältet, stolar, bord och ett X antal grillar utstallda, leksaker osv utspridda.. Grannarna sitter och grillar och tar sig en bärs eller två eller nåra fler för många :) ja då är det fan inte VÅR utan sommartider!
 
Snacka om att man är glad i sitt arbete man har nu. Att det är så pass "fritt" att vi kan njuta av solen, inte bara gå inne och klaga över att man måste jobba när det är som finast. Här klagas det då inte :-D
 
Jahapp.. inväntar en Bever.. och en Emil... och Jonas som lägger kidsen nu.. Kanske ska ta mig an disken så länge?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0