ÅH:)

image114

LIAM HAS JOINED US :D
sötboll <3 ääälsk.


fredag imorgon och jag är glaaaaaad, tror vår lilla idé blir toppen xD


ut och gå lite snart, börjar klättra på väggar snart..
kanske jobba igen lite nästa vecka, HOPPAS! sen skaffa egen lya, feeett :D

irriterar på ett fyndigt sätt

om jag vill det, så kommer jag få det :)


det skriks och rivs i mitt öra, men jag kan bara höra, *vissel vissel*, mohahaha!
jag är lite glad idag, jag vet inte om det beror på typ allt som börjar gå så förbannat bra nu eller pga vinglaset som står här tomt och väntar på påfyllning, eller om jag bara är glad på riktigt som jag inte vare dom senaste månaderna, då jag varit glad har det krävts många saker som lyfte upp det, bl a piller och röka. xD dom enda stunderna man mådde riktigt bra och var på topp när man hade det framför sig, vadå något jävla tragiskt? nää, nu har det blive ändring på det. Lyllos Fredrik som fått brev hem nu om provsvaren, men hallå! Mina då?! blö på er jävla hallsbergspoliser.

Det är tur att vi har varandra ;)
You're all worth it.


HEEEEELG! :D

one way, no other

jag vet inte? jag vet ingenting?
känns som att jag just nu befinner mig i mitt egna personliga lilla helvete. Dagen gick rätt bra, men tankarna kom surrande när jag kom hem, lite beslutsångest, efter smset var ivägskickat, fick man samtal, man blev ju rätt rörd ändå :) dom ÄLSKADE MIG! haha ;D haapppyy. Men vi får se hur det blir med den saken, jag känner mig smååfattiiig just nu så. Hoppas det blir bra det där ialla fall.

Sökt maassa andra jobb nu oxå, fyfan vad man har legat i. Palla det här :/ bara vandra runt och klättra på väggarna, alltså det håller inte.


Mår illa mår illa mår illa mår illaa. satan! knaprat i mig ngn smärtstillande jag fick av mamma mot min svanskota ;s.. nu har dte gått lite mer än en månad! :| VAFAN lixom? imorrn ska jag för andra gången ringa läkare, i dagens läge kan jag ju förihelvete knappt sitta ner eller GÅ ordentligt ens. neeej orka sånt!

trött trött trööttiis är man med, men vet inte om jag ska sova än, kommer säkert vakna mitt i natten jätte pigg ^^

.. Men aaannars så.. så äre som det borde vara i guess? msn nörda lite, sen ta mig en cigg, sen sängen tror jag nog.



saknar Dig

.- all of It, just let us leave it all like this

Det är dom små sakerna som räknas ibland, och det är
dom minsta detaljerna som gör det hela som vackrast och bäst.
Det är det du minst lägger märke till ibland som du tänker tillbaka
på och längtar efter mest.


- ARBETSINTERVJU IMORGON! : )


image113


Vissa saker förändras då aldrig :)
Tack för i helgen! Betydde massor, speciellt det vi pratade om igår.


Nystart, omstart, ja, kalla det vafan ni vill. Men känns som att det var dags för det ändå. Livet hade kommit långt låångt utanför rälsen och åkt in i en mörk skog, kändes som att jag aldrig skulle lyckas hitta ut igen, men det gjorde jag. Allt kan inte hända på en gång, men till slut kommer det blir braaaaa :)

UGGA!

Neej vad jobbigt det här ääär! gahgahgahgaaaash! Sitter här totalt överspänd, borde bara göra ett litet telesamtal så kanske lite släpper, men jag kan inte det nu=/ jag blir tokig på det här ska jag säga, alla tankar! Vafan äre med mig egentligen? Lixom, sjukt onödigt känns det som. Men varje gång blire såhär och jag kan inte hjälpa det. Vill bara skrika och ha sönder allt :P hur sjuk är inte jag? Totalt överpsykade tvångstankar xD näämen seriöst, kanske borde äta någe, magen kurrar i ett stup, orkar lixom inte det ännu ^^


nu är det helg :) HOPPAS FAN PÅ DET DÄR NU ALLTSÅ!!!!!!! vill inget annat.. jag blir galen!!!


Jag vet en jag skulle kunna skylla på, som kan sköta sitt eget ist för att dra med andra i det hela! SATAAAAAN!

baluppppsss

Vad vill ni veta? Berätta, för nu skirver jag här av ren brist på annat! Så jävla tråkigt.. skriver för att bara skriva.

Jag är rädd ;/ jag vill inte vara det,
jag vill inte ha dom tankarna, jag lovar.
Men ibland så kommer nojjan ikapp mig och jag vill då bara skrika rakt ut.

Fan, så jävla osmart, Agga, så jävla dumt!!!!

that's not so hot!

image112

RIP
Heath Ledger



Så jävla tragiskt, speciellt med tanke på att han hade en dotter med.
Blir så arg, alla dessa jävla mystiska dödsfall i Hollywood,
helt jävla sjukt, och jag kan väl ge mig fan på att det mestadels har med droger att göra. =/


Casanova
10 Orsaker att hata dig
Brokeback Mountain

3 av hans bästa filmer! Så tråkigt att jag blir gråtfärdig, shit, vart är världen påväg?
Han blev bara 28 år :(

ett ansikte utåt

Det trodde jag aldrig, men nu är det såhär och det är jag glad över, skiter fullständigt i vad folk säger, tycker eller tror. Det är på ett visst sätt och det är så eftersom jag prioriterar många andra saker först och främst just nu, saker som kan få mig på fötter igen, som kan göra att jag kan starta om mitt liv och bara börja nånstans där jag vet att jag kan fortsätta också. Hur svårt ska det vara att förstå? Man tycker inte det ska behöva vara det, man tycker inte att folk borde ha så jävla massa imot allt ständigt eller komma med kommentarer och hållas på, men men. Det finns folk till allt och så kommer det att vara typ forever. Tyvärr..

Vänner, familj är dte viktiga just nu, sen att söka arbete och eget place kommer väl efter, allting börjar falla på plats nu.. sakta men säkert byggs något upp som jag inte trodde skulle gå på länge, men med tanke på hur allt fixade sig till slut så gåre frammåt.. Hur mkt skit allt än är finns det alltid en liten ljusglimt. Du, gubben, du är min :)

can't fight it anymore

Vet ärligt talat inte vad vi/jag håller på med, men det visar väl sig.. Hoppas jag?

Vad ska man göra när man har kommit fram till stoppskylten och till slut bara pressats mot den så mkt som det bara går, och nu har jag äntligen lyckats ta bort den, och nu står jag där med skylten i handen och vet inte om jag ska ställa tillbaka den och vända eller bara kasta bort den och skita i konsikvenserna för jag passerade den? Så fucked up allt är.. Som vanligt..

Förlåt, Matilda för jag inte hörde av mig igår men det blev massa annat som hände och jag mådde inte så bra..


Britney - Peace of me
älskar den låten! finns det ngn mer klockrenare text eller? man vet ju ialla fall vad det är hon försöker säga och framföra till media.



kissya!

no place left to hide

usch vad jobbigt! hatar drömmarna om nätterna, jag fattar inte vart dom kom ifrån helt plötsligt? vågar ju knappt sova ju..

Men har faktiskt somnat riktigt tidigt dom två senaste nätterna och vaknat tidigt så mitt dygn är väl som det ska igen efter typ 4 månader? haha ^^ det tycker jag e as bra..


--
Jag vet varken ut eller in längre, CP BLIR JAG PÅ ALLT! shit, hur svårt ska det vara att förstå endel grejer? Som är så uppenbara? Fast just nu känns det som vilket som.. jag orkar inte lägga ner energi på allt runt mig och speciellt inte dig :/ visst tycker jag du förtjänar viss uppmärksamhet och jag vet att jag inte borde men jag vill att du ska ha det bra! Men det är inte upp till mig längre..


Livet börjar se ljusare ut iaf.. skönt det:) Ringde kullängen idaaag och snackade med Eva:) riktigt trevlig faktiskt, så skulle dom höra av sig, jag känner mig ngt stolt över att säga t henne att jag jobbat där förr iaf ;) haha! Blir nog bra och hoppas på det bästa alltså, vore guld med lite jobb! Och om jag får det i sommar så får jag jobba med Thildaaan=) guldet ju! Men jag kommer antagligen få springa runt och gömma mig för hon ska leka chef åt mig xD säkert bra.. mohaha, nerrå blir bra, lite skoj vi lär ha!:D

GE MIG EN LÄGENHET! bröl..

peace of me

still want it?
i'm walking on broken glass.


fan fan fan fan, alltså FAN! vad i helvete tänkte jag på? hur jävla dum får man bli, och nu är det så jävla svårt och bara släppa alla tankar, känns så jävla fel och onödigt, mår illa av tanken och ångesten kryper bara tätare och tätare inpå. Varför? Lika dum och godtrogen varje jävla gång, jag orkar inte mer. Ett sånt val är ett val du får stå med och leva med det. När man snackar och umgås med sina vänner borde inte det i göra ont i hela kropp och själ, man ska inte behöva känna hur allt kommer krypande och en röst långt inne skriker av smärta, att tårarna är så tätt inpå bara av en liten tanke eller påminelse från förr. Sånt är så jävla otroligt jobbigt och jag vet fan inte om det är värt det. Men vafan? Hur ska man göra? Så jävla fucked up, så snurrigt allting.. Orden snubblar på varandra i huvudet, hur får man ut sånna här känslor rätt? Jag orkar inte med fler missförstånd, varför inte välja en punkt man ska stå vid med en person i livet och sen hålla sig till det? Verkar vara det svåraste som finns tydligen.

Jag klagar inte, men det är så allt känns.. När jag tänker på vissa saker så vill jag bara riva av mig håret och skrika högt, fyihelvete vad jag vill stycka en viss person, det är helt sjukt.. Man gör fan inte så. IT WILL JUST GET RIGHT BACK AT YOU. crap oxå!


pain is warning that's something's wrong,
I pray to god it won't be long

freedom comes when you learn to let go,
creations comes when you learn to say no


Finns inget kvar, samtidigt som att det känns att allt finns kvar.
Sist jag kollade såg jag ingenting, inte ens en liten glöd kvar av elden som var,
men sen kommer känslan att det kanske ligger där under ytan,
väntar på att någon ska röra om i grytan..
Kanske är det meningen, kanske är det bara ett hopplöst fall vi inte kan släppa.

pray to god it won't be long

För jag vet att du hör när mitt hjärta gråter och jag vet att du besvarar genom många olika sätt och det har hjälpt. Väldigt mycket.. till slut..




Sen lite sånt här onödigt roligt tidsfördriv med tanke på att jag sitter och väntar på att Vänner ska börja :)

- STEG 1:
Namn: Agnieszka
Födelsedatum: terrordagen fast 20 år sen ;)
Födelseplats: Zakopane
Bor: hetaste stället i hela Sverige!
Ögonfärg: grönaa
Hårfärg: brunt:)
Längd: 163cm
Skostorlek: 38 -39
Civilstatus: singel :)
Höger eller vänsterhänt: höger, men skulle vilja vara vänster ;p
Stjärntecken: Jungfru
Kär: ... beror på hur man ser det:)

STEG 2
Skor som du bar idag: först svarta med liten klack, sen fick jag tillbaka mina andra vita, nästan likadanna så det blev dom ;p
Dina svagheter: han den där :p
Rädsla: ormar, gaaah, urk!
Målsättning: skaffa jobb, skaffa eget place så snart som möjligt! sen bli rik och köpa Vin Diesel såklart.

STEG 3
Första tanke när du vaknar: nej, nu drömde jag skumt IGEN..
När somnar du: när jag har något fint och tänka på:)

STEG 4
Pepsi eller Coca cola?: tycker båda smakar typ samma så
McDonalds eller Burger King: Max, annars kan det kvitta
Adidas eller Nike: nikee
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea
Choklad eller vanilj: choklad!

STEG 5
Svär du?: när jag får anledning
Sjunger du?: nej förfan! ..men det händer tyvärr efter lite för mkt alkoholkonsumtion
Duschar du varje dag: försöker
Gillar du skolan?: nej, och gjorde det inte heller när jag gick där heller
Tror du på dig själv?: självfallet, annars spelar det ingen roll ju
Kommer du överens med dina föräldrar?: för det mesta!:) alla har vi våra små konflikter ;p

STEG 6:
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol?: Hahahahah:) kanske man skulle kunna påstå ja..
Shoppat?: Hmm.. nej faktiskt inte, men innan nyår vart det att shoppa massa:)
Ätit en hel ask müsli?: nej, men en halv typ?
Ätit sushi?: nej
Stått på scen?: nej
Bakat?: nej
Stulit något?: stulit? haha, nej så skulle jag inte kunna uttrycka det

STEG 7:
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: har hänt ja..
Blivit kallad hora?: mm
Blivit nerslagen?: nej.. eller jo.. typ ;D

STEG 8:
I framtiden..
Namn på barn?: Theo, Kevin, Joline :)
Hur vill du dö?: jag vill inte dö?
Vad vill du bli när du blir gammal?: planerar inte så långt

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: 2
Antal CD-skivor du äger: massor
Antal piercings: 2
Antal tatueringar: inga men ska styra upp det ;p
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: några
Sista tidningen du var med i?: NA
Antal saker jag ångrar: det orkar jag inte ens gå in på


image110


imorgon ses viii=)

Back on track?

Your heart is not open so I must go, the spell has been broken, I loved you so. Freedom comes when you learn to let go, creation comes when you learn to say no. You were my lesson, I had to learn, I was your fortress you had to burn. Pain is a warning that something's wrong, I pray to god that it won't be long. Do you wanna go higher? There's nothing left to try, there's no place left to hide, there's no greater power than the power of goodbye, there's nothing left to lose. There's no more heart to bruise, there's no greater power than the power of goodbye.

Ja, så var det med det. Lika sant som det är skrivet.
Älskar den låten på många sätt, dels för att jag verkligen kan relatera mig med den, och för att Madonna faktiskt är en jäkel på att skriva texter ;)


Jaa. Idag.. vaknade skapligt tidigt haha! vid 11 skulle jag tro? shiiitt, inte ofta det händer, men men. Saker börjar lixom gå lite bättre nu, sams med päronen, har suttit och sökt massa jobb, igår och idag, får se om det dyker ypp något.. Sen kom världens bästa Thilda och föreslog att jag kunde söka till kullängen igen så kunde vi bli kollegors! ;) haha as bra ju ^^ Så jag fixade det med, som sagt.. vi får se, orkar inte ha för stora förväntningar om allt längre, allt grusas ju nuförtiden framför näsan på mig.


Sen fick jag hit grannen som fick hjälpa mig med datorn - IGEN, jag blir ju inte klok på den.. Jäklas med mig hela tiden, men nu hoppas jag den ska hålla sig lugn några veckor, blir ju pinsamt till slut ^^ men men, tack för hjälpen iaf.

Imorrn ska man iväg med mamma och tjäna lite extra cash, wohooo! hähä.. rätt bra faktiskt, får se vad jag får göra denna gång då.. senare träffa Karin:) fixa lite och kanske dra en fika?

Glad glad gladare börjar man bli, men sen vill jag bara att mardrömmarna om nätterna ska sluta komma till mig hela tiden, det är ju fett jobbigt i längden ;S känns inte som att jag drömmer längre, utan som om jag tänker det istället, aah, det är surt det där.. när jag vaknar till frågar jag mig själv om det var en dröm eller om det var något jag bara låg och tänkte och förestallde mig. FÖRSVINN lixom.. faan.


... Klaga inte för jag bevisade motsatsen, ibland kan inte livet gå precis som man vill men för mig verkar den punkten alltid gå som jag vill. Mohahaha (6)

ett frö blivit sått?

Det är då helt otroligt att jag aldrig kan få somna på en vettig tid! Herregud? Och nu inatt/imorse när jag väl lyckas somna så piper mobilen på högsta volym och i smset ståre nog det skummaste jag nånsin läst, hahaha! Vissa andra kunde inte heller tydligen sova mkt mer än jag.. Men kanske inte så konstigt, alla tankar som surrar, helt otroligt att det kan bli så mkt alltså? ahfan, på riktigt ;s..

fyfan för gamla bilder alltså :O can you believe it? att dom mest oväntade känslorna kan dyka upp helt oväntat av en enda bild.. en bild säger mer än tusen ord, visst, men att det kan röra om så mkt? shittans.

söka jobb idag då xP får se hur det går, måste ha ett i vilket fall.. börjar bli lite smått panik med det just nu, vill verkligen skaffa mig egen lya så snart som möjligt! vore guld.

sen plocka genom en massa grejer i garderoben, måste rensas, resten av dagen kommer jag väl spendera på att sitta här eller vid tvn? BETTY är ju tillbaka ikväll :)

... ge mig ett liv?



' the truth in your eyes means  you never leave me,
the touch of your hand says you catch me where ever I fall ..

but you say it best when you say nothing at all :)





- Du har ingen aning om att jag tänker på dig just nu. Och att jag bryr mig.. att jag vill att du ska ha det bästa som finns och allt dom du verkligen förtjänar...

madness, just madness

dom här senaste dagarna vet jag inte ens hur jag ska kunna beskriva. Tack för det roliga i helgen iaf, och tack Markus för din gästfrihet ;) Alltså vet faktiskt inte hur jag skulle klara mig annars, betydde massor att du lät mig vara hos dig i några dagar.. Jag diskade ju åt dig till slut ^^ mohaha! dendu! det var inte lite jävla disk heller, SKRUBBET!

Ärlighet eller inte ingen ärlighet? Just nu vet jag varken ut eller in, hur jag vill, borde eller ska göra med allt. Med mitt liv? Herregud, i denna sits som jag sitter fast i nu trodde jag aldrig att jag skulle behöva hamna i. Jag är ialla fall tacksam över att jag har föräldrar som alltid finns kvar efter stormen. För i grund och botten, erkänner jag att utan dom finns jag inte.

Jag ångrar ingenting. Jag vann tillbaka en vän plus som att jag bevisade motsatsen.. ;) ngt nöjd över det är jag och det står jag för. Jag borde inte vara den som vet hur människan fungerar med tanke på att jag inte har varit runt honom dom senaste månaderna, men ni tycktes tro och veta en massa jävla bullshit som jag sen motbevisade, HAHA! är jag den enda som vet hur saker och ting blir i slutändan? hallå! vakna.. det funkar lixom inte så ibland. The paradise doesn't last forever sometimes. Bara att inse.. Förlåt, men vad ska jag säga mer? Jag trivs singel och så ska det förbli.


Sen till ngt heelt annat.. JÄVLA SKIT FUCKING CP DATOOOOOOOOOOR!! fall sönder på en gång istället förihelvete! du driver mig till vansinne.. ge mig en ny.. NU! fan!!

kvarglömda tider

Sister Hazel - Life got in the way <3

' how dear you not remember, how deared you walk away?

image107


Ja, endel saker alltså, dom fastnar kvar i hjärnar och vissa perioder i ens liv blir ju då totalt fucked up. Tyvärr.. jag väljer inte det här, men drömmarna som varje natt återvänder till mig kan jag inte påverka.. sen när jag vaknar känner jag mig som ett frågetecken. Varför lixom? Varför hela jävla tiden? Jag orkar inte, jag vill inte mer :( Varför ska det vara så jävla svårt för? Att bara glömma... herregud lixom, kemiska jävla reaktioner som inte vill sluta gnista för mig! jag blir GALEN!

Men jag vet ialla fall att jag kunde ha haft det mkt värre, att livet just nu is the best it can get..

Nytt år, ny månad, ny vecka. Så är det bara, inget direkt att hurra för, blubublu, allt det här med att det är nytt år, nya möjligheter, hallå! det är ny jävla dag varje dag och varje ny dag har man nya möjligheter, ett nytt jävla år spelar väl ingen roll, betyder bara ett år äldre :O visserligen för dagarna en närmre döden osv osv. Men ändå :) man kanske skulle börja fira varje ny månad nu oxå. Mohahaha, säkert snyggt.

Neej, idag blire lungt lungt, jobb imorrn ; / skitkul.. jao, pengar iaf.
Nu tänkte jag dra igång en film i vilket fall och bara låtsas som att världen utanför mitt fönster inte existerar för typ 2 timmar ^^ as bra.

KISSYA

2007

Januari - Idrottsgalan som vi jobbade på och Steffo i tankarna :P det var en speciell tid, en början på året tillsammans med flera personer som betydde massa för mig. Personer som kommit in i mitt liv igen och andra som försvann. En början på ngt jag aldrig kunde förutspå kunde sluta som dom gjorde efter ett antal månader.
Var i sthlm på begravning oxå, faster som hade gått bort nåra dagar innan jul tyvärr :( rest in peace, sweety.

Februari - Valentines Day då. Som jag firade rätt mysigt kan jag minnas ^^ Skolan började iofs gå utåt för mig just i februari oxå :/ men det fanns anledningar till det. Lärde känna en person oxå som kom att betyda massa för mig. Det eviga festande började här oxå, verkar inte ta slut än idag ;D vem klagar? höh.

Mars - Pappa fyllde, jag flyttade praktiskt taget hemifrån xD vilket jag inte ens orkar kommentera.. Jonas fyllde 21? eller vare 22? hm. Ja vem orkar bry sig.. så det blev att köpa presenter till två personer den månader :P Kastrullpartyt hos Niklas kommer man ju såklart ihåg oxå! haha! Och sen var man på Black Jack nere i småland nånstans och dansade haha. Det var kanonens! =)

April - Händer väl inte så mkt, vart rätt mkt i skolan iofs, få klart massa och nationella proven. Vilket i sig gick rätt bra..:) I början av april minns jag partyt hos Jonas pappa xD mamma kom och senare en jätte full Niklas som inte minndes så mkt av den kvällen! hahaha ;D och sen den omtalade lilla biltrippen jag och Karin gjorde ;) RALLY AGGA & KARTLÄSARKARIN :D
Brorsan och Agata var på besök i en vecka hos oss över påsk oxå. Dom åkte hem till Polen igen..

Maj - Inne på kanske 4 veckan på praktiken i Askersund.. Vilket gick rätt segt, men fixade sig till slut. Jag och Thilda drog på zätas och partajade endel =) så kul vi hade!
Morsdag var oxå, som firades hos syrran med tacos och mys :)

Juni - STUDENTEN :D glömmer man väl aldrig. :) studentmiddagen och kvällen vid ngn sjö med klassen som jag inte minns vad den heter, haha! det var trevligt :) sommaren började och man levde som en kung. typ.. ^^ Bodde fortfarande i hallsberg och det var party varje dag :) Finnen sommarjobbade än på Ahlsell men kom upp varje onsdag med en systempåse ;D hahaha. Midsommar firades oxå i Säbylund med Jonas, Finnen och Stefan =) hahaha, en upplevelse. Men aldrig mer, hahahaha

Juli - Man började smått söka jobb, men verkade inte gå så bra, så man festade vidare istället. Vissa saker som började gå utför här nånstans.. blev för mkt helt enkelt. Träffade och lärde känna endel nya som visade sej sätta spår och känslor som inte vill försvinna...

Augusti - Saker blev starkare och andra orkade man bara inte med. Det rullade på som vanligt.. Mormor åkte hem efter 4 månaders visit hos oss :) Glömmer inte heller alla ggr vi var hos Finnens pappi, spelade kort, bastade, drack bärs och grillade :)
I slutet där flyttade jag ialla fall hem igen... Helgen efter det minns jag att jag, åse och thilda befann oss på Zätas och festa :D kommer oxå ihåg när vi klev av bussen på natten i hberg och skulle hem till thilda, MASSA KALLT!! kändes verkligen att sommaren höll på att försvinna :(

September- Firade min 19 års dag :) vart lite fest. Den 3 september åkte jag och Pernilla till CYPERN =) underbart! Saknar det massor, men men, får ta och åka dit fler ggr såklart :) Men att komma hem var inte alls roligt, många saker jag ångrar att jag inte gjorde annorlunda. Ett enda val som påverkade mer än jag trodde. Inget att göra åt idag.. Sen var man på arbetsintervju i Nyköping, gick ju bra! men tråkigt nog tackade jag nej till jobbet sen, det vart lite körigt och jag skulle aldrig ha hunnit fixa lya där innan jag började jobba :(

Oktober - Endel som man känner fyllde år denna månad :) Finnen och jag blev biokompisar :D haha, bio väldigt ofta där eta iaf :) Jag skaffade mig två nya vänner, eller inte nya, men kom dom närmare än jag nånsin trodde. Fredrik och Alexandra :) hihu! Slemmot och jag lixom. hahahaha, vi satt här i knarkarsoffan och skrattade åt allt och alla. Typ ;) Mkt hände i oktober, massa blandade känslor åt allt. Många besvikelser men samtidigt massa glädje, tacka kan jag göra till Bever och Alex iaf :):)

November - Inget speciellt händer. Vi sitter kvar i soffan och klubb 38 bildas :D:D hahahah! Fest fest fest!

December - Samma visa här ;)..Jul och nyår i Skåne. Ja tack! Och sen en kompis som visade sej vara en backstabbing tramp! tack för den du. Men men what comes around goes around. Mohahahaha!


Täckt av det vita

Har nog aldrig varit såhär nöjd över att snön har kommit. Men det är då lite oroväckande att snön nästan för varje år kommer senare och senare, okej, förra året kom den i februari? eller? Men ändå, känns som att om 10 år kommer vintern vara i juli - augusti. Smått kusligt alltså, snacka om stora klimatförändringar under de senaste åren.

Nu är det iaf äntligen varmt härinne! höll på och dö igår kväll, har aldrig frysit lika mkt som jag gjorde igår inomhus! :O
Men natten blev lite varmare, med tanke på att jag hade världens bigga tröja, mysbraller och raggsockor på mig ;D haha that's the shit!

.. Jupp snön fortsätter falla ner till marken utanför fönstret :)


Har du inte förstått ngt än eller? Är du förvånad över läget kanske? Haha stackars lilla flickan. but hey! deal with it, vissa borde kanske tänka efter lite mer, ställa lite mer frågor och få mer fakta istället för att direkt tro ngt sånt om en och göra onödiga samtal som river upp så mkt helt i onödan. hallå! news flash, det var ett skämt!!
Men tack för den.
Du är ändå inte mkt mer än bara ett dammkorn i denna värld, och för mig är du en påse med hundbajs.


Imorgon! :):):):)





Nyårsfirande i Skåne

Det var helt okej! Släkt och sånt kan vara bra ibland, synd bara att det var såhär det skulle bli. Missade festen med vännerna som var planerad och massa, men men. Nyår är fan lite smått överskattat faktiskt. Känns som vilken dag som helst, men men. Blir väl att festa lite på fredag, supa till lite, haha, ta igen! xD

Skratt, tv, bok, sällskapsspel, alkohol, mat, shopping bl a innehöll dessa fem dagar nere i Helsinborg och Furulund :) it was greeejjt. Massa pengar gick åt :s hahaa. det tyckte jag faktiskt att jag förtjänade! ^^

Men nu sitter jag här i min älskade munktröja som jag aldrig överger :P haha, så skön den är! börjar kanske bli lite smått äckligt eftersom jag haft på mig den i 3 dagar i streck nu, imorrn blire väl att tvätta iaf :) Åse skulle komma oxå, kolla film, mysa :D längesen det..

Ont ont ont! som fan! ONT! i ryggen! i svanskotan! överallt! :( och inte nog med det så är det massa kallt överallt! efter 4 timmar har inte värmen i huset ökat mer än 3 grader kanske, hur ska jag sova? med alla kläder på? imorrn kmr jag vakna som i en vattenpöl förihelvete!
yeah, whatever säger vi, löser sig :P


musikmusikmusikmusikmusik!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0