16 dagar kvar

(bild: Faster Jenny:) )

 

Om 16 dagar (enligt BF) blir du storebror, världens bästa storebror. Min duktiga lilla pojke!

 

 

Det är så segt. Vill bara att det ska sätta fart nu och att han kommer ut. Varför är han inte lika ivrig som Gabriel att komma ut 2 veckor tidigare? Nu har jag iaf gått 2 dagar längre än vad jag gjorde med Gabriel :P känns som en evighet. Haha ^^

pustar ut litegranna

:P
Igår pratade man med Shogge då. Jo, det känns lite bättre faktiskt. Det kan jag ju inte förneka. Svenskan var ju på topp.. "Oui, oui..." hahaha. Men nu vet man ju iaf hur man kan få tag i människan och inte gå runt och tro att han är död eller ngt sånt ^^ i förrgår kväll hade någon ringt från Frankrike 4 ggr när jag låg och sov. Blev lite nojjig, haha! Men det visade sig vara en lite full Shogge bara... hahahaha



Idag har Gabriels farmor hunnit vara här i nån timma oxå. Hon kom för att titta på hans öga, hela ögonlocket såg ju ut som att det höll på att falla dän imorse. Han har ju haft ögonfluss och fått ögondroppar, och det har blivit bra i ögonen men imorse såg ena ögonlocket inte så kry ut. ;P även om han inte störde sig på det eller överhuvudtaget verkade vara besvärad av det, men lika bra att farmor fick titta på det. Men det är ingen fara iaf :)

Får se om Bever kommer med sin lilla family hit idag :DD mysa med Leo.


Och jag är så glad. Gabriel har börjat äta gröt till frukost igen! :D hehe. Ska börja som så att han får det om helgerna och annat på veckorna så det inte blir för tjatigt. Skitbra att han äter gröt igen.

Nu är Jonas igång och bakar bröd igen :P duktig han är! <3

25 januari

Idag har det varit full fart. Iväg och klippt mig, kom hem, plockade lite, diskade, sen åkte Jonas iväg med sin pappa och hämtade deras köksbord vi fick av dom :) ska göra ordning lite på det senare i vår/sommar. Det är större och tjockare, ett rejält bord med andra ord. Vi ville ha nytt, så det är skitbra! Sen bar det iväg till willys. Handla handla.. herregud vad dyrt det är att leva. ^^ Sen hem igen, Gabriels mormor hämtade lilleman hos hans pappa idag så dom var redan här när vi kom hem. Blev middag/kvällsmat och sen dusch och tandborstning för lilleman. Nu sover han gott. Han är ju lite småkrasslig i ögonen, andra gången han åker på ögonfluss :( men han klagar inte för det. Går mkt bättre den här gången att droppa i ögondroppar, sist förstod jag mig inte alls på det, men sen gjorde jag på lite fel sätt oxå, haha.

Imorgon blire en sväng ut och mata ankorna, det tycker Gabriel om :D
Vet inte riktigt vad man ska hitta på mer... Jag orkar ju knappt någonting.

Jonas har oxå gått och lagt sig. Han är inte heller så kry. Fattas väl bara att jag oxå blir sjuk och sen att förlossningen kommer igång, yeah.

Nyklippt wäääyoo

Nyklippt :))

Hon gjorde även en liten inbakad fläta som jag försökt mig på några gånger,

går inte så bra med det, hehe. Men jag är supernöjd. Skönt att få gå till frissan ;)

 

Magen oxå såklart ;P v 38.

24 januari, soffad

Jag är himla smart ibland. Vart är min hjärna nånstans? Räknar fel på budgeten med 2000 kr?! Mh, skitbra! Ångest. :P fan inte lätt alla gånger!
Jag skyller på graviditeten, jag fungerar inte riktigt som jag ska. Det är TUNGT nu. ALLT är så jobbigt. Undrar hur rolig Gabriel kommer tycka jag är i veckan, ligga på soffan som en halvdöd kossa och bara gnälla. :D Tur att jag har Jonas. Han kan sysselsätta honom rätt bra, leka i hans rum. Eller ja, leka och leka. Räcker med att Jonas sitter på sängen därinne och något med datorn, så leker Gabriel hur länge som helst. Men helst vill han inte vara därinne själv jämt, fast han har börjat vara själv mer och mer i sitt rum och leka. :)
Idag fixade jag ordning lite därinne. Hängde upp lite saker, sorterade lite leksaker och tog bort hans lektält, han hade bara massa skit därinne och lekte aldrig i det. :P får ta fram det vid något senare tillfälle istället.

Så himla snygg är jag! Helt soffad.



Får bli endel promenader som man kanske kan hjälpa att förlossningen sätter fart snart eller ngt. Lekparken kan vara lite svår att leka i nu, ialla fall dom här i närheten. Kanske får be lillemannens mormor komma och leka och busa med honom nån dag så han får det oxå, jag kommer som sagt inte vara till så mkt nytta på den biten. :P

Imorgon ska jag klippa mig ialla fall. Ska bli skönt! :)

hrmppfff

Kul början på den här lördagen då. Verkligen...




Lördag 22 Januari.. inne i vecka 38... Segt.. Inget vettigt på tv. Har bara mitt kaffe att glädjas åt just nu såhär kl 11.08 på förmiddagen.. Funderar på vad man ska äta idag. Jonas gjorde tacopaj igår, blir nog det då. Försöker tanka lite film, går irriterande segt bara för att det är en sån UNDERBAR dag idag........ uä!



something good coming
it has to be

ibland är en dröm det bästa man har

Man känner sig riktigt mörbultad dessa dagar ;P men det går ändå. Idag blev det en promenix upp till försäkringskassan och ica. Sen hem igen, det var jobbigt :D men skönt att komma uuuuuuuut. Sol och grejer ute, inte alls så himla kallt nu heller. Så man försöker passa på, även om kroppen lixom nästan skriker ifrån när man ärm på G utåt. Skitbra ^^

Småätit tamefan hela dagen, mätt hela tiden men hela tiden gått och stoppat ngt i munnen. xD
Rätt bra ändå, man slipper halsbrännan. Förhoppningsvis.


Har så konstiga drömmar. Till och från. Vet inte varför jag ska drömma om samma saker varannan natt vissa perioder. Under dagens lopp kan det bli mer och mer jobbigt för man inte kan släppa det. Jag vet, rätt idiotiskt och något korny, men efter en tid har jag märkt att man blir väldigt påverkad.
Men ibland är en dröm det bästa man kan ha.



Lil Wayne - Right above it
Lil Wayne - Knockout

Tom Petty - Something good coming <3

20 jan

Inte går det fort inte. Vi skulle vara på mötet kl 15, vi gick hemifrån runt 14. För att vi även skulle stanna till på apoteket. Vi satt inte och väntade speciellt länge heller ^^
Efteråt gick vi till ica en sväng. Tog säkerligen runt 30 min att gå hem. Brukar ta 10 min.. Går inte fort och bråttom får man inte ha om jag är med.. :D det är tungt och gör ont. Ilar och hugger, så otrevligt, verkligen. Förvärkarna blir ju bara starkare, så jag hoppas han vill komma ut snart.
Hos BM idag gick allt bra, som vanligt. Bebis har fixerat sig nu oxå. Vill att han får för sig att det är för trångt därinne och vill komma ut till oss. :P

Jonas lagar lite käk. Jag har världens underbaraste pojkvän, tar verkligen hand om mig! :)) men hade han inte fixat mat om dagarna, hade vi nog inte ätit alls, haha! Jag klarar ju inte av att ställa mig och laga mat, det är väl om ngt ska fixas till lite snabbt bara. Att diska är ju en vetenskap, vet inte hur man klarar av det egentligen, men jag lyckas få disken gjord även om det är riktigt bökigt att få till ett bra sätt att stå utan att få ont överallt.


Försöka kolla på The Green Hornet ikväll. Om det orkas :P

:D

Jag kan inte sluta tänka på vissa människor när jag hör I just had sex med Akon, hahahahaha! Speciellt vissa delar av texten.

She kept lookin' at her watch (Doesn't matter, had sex!)
But I cried the whole time (Doesn't matter, had sex!)
I think she might've been a racist (Doesn't matter, had sex!)l
She put a bag on my head (Still counts!)



:PP

.

Igår då,
blev med Emelie och lillemannen Lukas till lindex och ica en sväng, sen följde dom med upp hit, sötnosarna :D Lukas bojkottar kameran och ser mer förbannad ut när den åker fram, ;D sötbebisen, hihi. Så himla gå e han. Emelie var så snäll och bjöd på godis, hade ju små crawings.

Sen hänkade jag på Jonas som skulle in till ögonläkaren på USÖ. Ja.. det va typ det som hände på hela dagen, haha. Händer mkt om dagarna, hurraaay!

Idag ska jag med till Kumla när Jonas och Niklas ska klippa sig. Och på tal om klippning ska det bokas en klipptid åt mig med nu snart, fyfan vad skönt det ska bli att få sätta sig i en frisörstol igen, haha, det var ju 1 år och 4 månader sen jag var hos frisörn och klippte mig. Jag har ju sparat ut håret så jag ska få tillbaka min riktiga hårfärg, som för övrigt blivit finare än den var innan jag började färga håret, vilket var typ.. när jag var 12-13 eller något, och sen jag blev gravid har håret blivit ännu bättre, så nu är jag nöjd över mitt hår som har vare såååå slitet och halvt förstört eftersom jag hela tiden skulle göra ngt med det, men nu jävlar vill jag göra ngt med det.. klippa upp det igen.. inte mkt eftersom jag gillar längden, men lite så :D

Ja. Då vet ni det.




Hahaha, sötunge!





smidigt med stor mage ibland ;p

.

The Lonely Island, Akon - I just had sex


:D


Det är ju bara synd att den ska vara så bra ;P


Ingen ork :(

.

17 jan

1 månad kvar.. segt.. USCH! Vill att tiden ska gå ngt snabbare, just nu ialla fall, fyfasiken vad drygt det är att vara gravid.

Idag hann vi med en sväng till apoteket och sen hem till Nettan och lilla Isabella, Miriam och Ebba var oxå med, på förmiddagen. :)) alltid trevligt. Men sen har vi bara haft hemmadag efter att Gabriel sovit middag. Segt, ville egentligen ta mig ut, men det är inte det roligaste väglaget, Gabriel siktar på isfläckarna, awesome. Och jag måste gå med vagnen, halkar mina fötter åt olika håll går jag sönder, inte skönt :P gå på sånna vägar när man är gravid i v 37, är INGEN höjdare. Sen att man har en karl som går bakom och nästan blir arg på en för man halkar, ja det är ju roligt! :p

Glo på tv en stund nu, sen blire sova! Gabriel deckade snabbt. Det var skumt idag när han nästan ätit upp sin mellis, hallonkräm med mjölk, han spydde, :S jätte skumt. Inte ofta han gör det, tror inte jag sett han göra det sen han var en liten bebis. Kom ut endel hallonkräm igen. Han blev nog lite generad över allt kladd på magen och händer, men kastade in honom i duschen, då vart han glad igen :P

Imorgon ska han till sin pappa igen då. Och jag ska göra.. ingenting! Soffläge. Det enda jag orkar. Skitroligt...

Finbesök, bilder

 

Idag:

Bever, Maria å deras lille Leo kom idag :)) så det va med andra ord finbesök här idag :D

Jonas gjorde tacopaj, gött var det! Sen lite fika.

När dom åkt hem tog vi oss en liten promenix till ica, vilket inte var en helt så genomtänkt idé. Marken är enbart IS. Härligt! Gabriel har det bra, han satte sig i vagnen, han. Två andra fick gå som på nålar och jag hade förvärkar hela vägen dit å hem. :P ashärligt!

 

 

Halsbränna!!

Så skönt med halsbränna, verkligen. Frätande syra i hela magstrupen, vattnas så härligt i munnen. Ja, verkligen!! Man blir till och med tårögd då och då för det gör så jädrans ont och bränner sönder strupen. Höhö.

Gabriels mormor var här idag, slutade med att hon tog med sig lilleman hem efter att han sovit middag. 3 timmar sov han, trött lilleman. :) så han skulle vara där till söndag tror jag. Känns rätt taskigt mot honom att ha honom här hemma när jag inte kan sysselsätta honom, ta en promenad eller något sånt funkar ju, men svårt att leka i lekparken med massa snö :O och hemma blir han så rastlös om han inte får leka av sig eller vara ute mkt och vara ute mkt klarar jag inte heller. :/ drygt som satan är det! Hemma ligger jag mest i soffan och försöker inte röra mig för mkt, sitter jag på golvet en längre stund får jag alldeles för ont i ryggen, lägger jag mig på golvet kommer Gabriel och ska ligga på mig :P och han väger ju lite och förstår inte att han inte får vara för tung på min mage :P

Men jag vet att hans mormor kan leka med honom och han får mkt roligare där än här just nu ^^ hund och katter som han kan jaga runt oxå, hähä.

3 veckor kvar ungefär, så snart är det inte lika tungt, gud vad jag längtar efter att lilleman nr 2 kommer ut! :)))








Mitt söta lilla troll! :)))
Underbara lilla killen.

baaaaaaahuuuggaa!

Gud vilken seg dag. Hade lika gärna kunnat parkera här på soffan från att stiga upp ur sängen till att gå och lägga sig. Orkade inte ens få i mig mat som JAG till och med traskade mig upp för att göra. :P känns ju bra. Jonas har varit så himla snäll idag. Lämnade Gabriel på dagis idag, kom hem, gick till konsum, kom hem, började baka bagels, följde med mig för att hämta Gabriel på dagis (hade ingen större lust att gå själv ifall man skulle ramla ihop nånstans på vägen?!), vi kom hem, sen fortsatte han baka bagelsen, som för övrigt blev ruskigt goda. Han är duktig han, my man! :P och sen tog han även en hööög med disk. Så han är så snäll så.
Gabriel har oxå vare lugn och snäll idag. Känns skönt, har legat i soffan rätt mkt och vilat. Han roade sig mycket själv, sprang runt utan blöja hela dagen, så pottan har vare framme och använts flitigt av lilleman :D så duktig så.

Allt är segt. Kroppen orkar inte, det är bara.. blääääää, suck, pust, stön. Hela tiden, bara riktigt jobbigt helt enkelt. Ont titt som tätt. Hugger i ljumskar och korsrygg. Det är TUNGT nu, jag vill inte vara gravid mer. Jag vill sova ordetnligt, på mage! :P

Tjatigt att hela tiden klaga på allt :D men det är som det är. Snart är bebben ute och då mår man kanske lite bättre, är ialla fall inte lika tungt då. :)


Sängen ropar! Snark...

just a dream

Det är skumt hur en dröm man haft under natten kan sitta i dagen efter och påverka ens hela dag.
Känns konstigt faktiskt...



Ätit frulle nu, så mätt är jag. Bra att man kan röra sig så fårt och så nuförtiden :P haha. Ja, man är ungefär lika smidig som ett kylskåp. Ta sig upp ur soffan... ner i soffan.. upp ur soffan.. ner i soffan... bara sånt är lite jobbigt.
Och Jonas ville inte vara lika samarbetsvillig inatt på att vara min gravidkudde som igårnatt! :P taskigt tycker jag. Sover så mkt bättre om han är gravidkudden! :D


.

Har så ont i ryggen :(((
Vill bara ligga ner och grina, fan! BLÄ!
Lilleman är hämtad från dagis, Jonas var så snäll och gick iväg och hämtade honom. Jag kan fasiken inte gå alltså, väglaget kan ju dö! Så nu sitter han här på pottan och glor på barnprogram medans jag inte vet vart jag ska ta vägen, har så jävla ont!
Ska få i han lite mellis om en stund, sen ska vi nog till Bever i alla fall. Om vi får skjuts. Går, det gör jag inte :P


Tjopp!

12 januari, cp väder

Igår förmiddag satt Jonas och jag barnvakt första gången åt lille Elias :D

tiden har gått fort, 2 månader är han snart! Mysigt var det iaf, han var så glad och medgörlig, inga problem alls. Passade på att byta kläder på honom oxå, var ju eta sen man böt kläder på en så liten, Gabriel är ju lite större ;P

 

Igår då..

Var och hämtade min lilleman på dagis, sen bar det av hem till Jonas päron där vi blev kvar nåra timmar. Gabriel fick fiskbullar och potatis. Usch :O jag hatar fisbullar men han åt det så glatt, sen är det ju nyttigt för honom. Glad att han tycker om fisk, all sorts fisk han fått hittills har han gärna ätit, det gör mig riktigt glad faktiskt.

Sen tog vi en promenix hem till Bever som blivit pappa :D kaffe och så där, Gabriel sprang runt som vanligt där, full fart, ingen lugn stund alls där. Massa leksaker och en liten back med hjul som han härjade runt med och jagade hunden med. xD Efter en stund kom Maria med lilla LEO :D inga foton foton tyvärr :( gud vad fin han är lille pojken. Gabriel blev som vanligt farschinerad över lille bebisen. :) men klockan hann bli rätt mycket innan vi kom hem så han var trött lilla sötungen min. Blev en snabbis in på ica oxå, där tycktes det om att ligga på golvet överallt minsann. Mmm. Men när vi kom hem blev det snabbt lite kvällsmat och en dusch för lilleman, sen var det sängen som gällde. Somnade snabbt och gott!

 

Idag har vi vare och lämnat Gabriel på dagis. Kul väder, kul väglag. Verkligen. FYFAN! Får ju säkert mindre ont av att gå på sånna här vägar. Jag dör. Ont ont ont! Förvärkar och foglossning is the shit!

Blir att förmodligen dra sig hem till Bever sen igen när vi hämtat Gabriel och gosa med Leo idag. Ska ta kort på honom då! :)

 

Det var det..

inne i vecka 36

Helhelg i Mörtsjön

Jonas och jag kom till mamma och pappa i fredagseftermiddag, åker hem imorrn efter att handlat på Willys. Så det blev en helhelg här i Mörtis. Man blir ju lite smått uttråkad vissa stunder och rastlös, känns lite som en panikkänsla att inte kunna ta vägen nånstans :P men det är mysigt och har jätte trevligt här. Tacos, film, godis, prat, skratt och lite småfulla gubbar igårkväll :D pappa tyckte att Jonas skulle joina honom och dricka grogg. Blev ju några stycken tills Jonas satt och fnittra och kollade lite halvt i kors i soffan och pappa inte kunde sluta prata. Hahahaha, alltid lika charmigt.


Idag var vi upp till Rönneshyttan och handlate lite smått, blir entrecote och Jonas potatismos (duschémos elller hur det nu stavas??) i ugn. Gött! :)

Inte blivit mkt Wii spelande heller, konstigt nog, spelade lite idag, har fan mest vare soffläge alltså, lite drygt, men SKÖNT att slippa tänka, haha! Mitt tålamod ligger på noll nuförtiden, så att spela Wii är ingen höjdpunkt i nuläget. Tungt i magen, inte så länge kvar nu ialla fall. 4 veckor. Förhoppningsvis. Han har hicka väldigt ofta därinne märker jag, haha. Jonas såg det igår hur magen ryckte när han hickade, hehe.

Ikväll blire film, baconchips och glass. Fläskgreta ja heja!! Snacka om att gravidkilona kommer få kämpa sig bort sen. :O

Kaffe nu.
Puss

back to the ordinary

Tog nyss en hööööög med disk. Drygt! :P min rygg mår inte bra av det och jag tror lillen i magen blir förbannad när jag glömmer bort och lutar mig nån sekund för mkt med magen mot diskbänkskanten. SPARK! Kick boom bam överallt. Jätteskönt ;P

Idag åkte julen ut ur huset här :D skönt! Orkade inte se på granen eller pyntet mer, så det blev nerpackat och nerbärt i källaren. Back to the ordinary. Med lite små förändringar bara ^^

Mat? Kanske kaffe.. lite kaffesugen är jag nog..

tisdag

Fyfan, ska det vara så svårt att få sova ordentligt någon natt nuförtiden eller? Ont ont ont. Alltid ont :P FÖRBANNAT IRRITERANDE IALLA FALL.
Men är skapligt pigg ändå, vädret gör det lite jobbigt att vara pigg och glad bara. Ska förmodligen till Nettan idag, inte sett hur dom fått det i nya lägenheten än. Blir att lämna av Gabriel hos hans pappa på vägen skulle jag tro. Om inte Gabriel vill träffa söta lilla Isabella först ;) Gabriels pappa och dom bor grannar nu så dom lär nog kanske se varandra rätt ofta, hehe.

Städa lite idag kanske? Ah, lite iaf. Plocka ihop alla kartonger som står utanför vår dörr i porten, haha. Tur att vi bor längst upp och att det (förmodligen) inte stör någon. Stått där sen Gabriels kalas lite mer än en månad sen. (Y) aldrig lata med det eller så. :D julsakerna åker ner på torsdag, wuuupp så var ju lixom julen slut för denna gång oxå. Drygt.. plocka upp saker, plocka ner saker.. Granen är värst!

Sen hoppas jag att jag får sova bättre inatt. Vila under dagen och inte röra mig mkt ute i kylan så brukar det gå lite bättre.


GRATTIS till Bever och Maria och er nykomna lilla pojk! :))

ny vagn :)

Har varit en mysig dag idag. :)
Kallt men den har rullat på som vanligt. I förmiddags kom Miriam och Ebba hit på lite kaffe, Jonas bakade bröd, hähä, naaam nam! När han var klar så gick vi utåt och mötte Nettan och Isabella i kylan. Blev fika å lunch för Gabriel på godsmak och sen slockande han i vagnen och fick sova sin middagsnap ute i friska luften idag. Nerbäddad som han är blev jag lite avis faktiskt, ibland vill man ha det så bra som en liten har det :p

Sen hemmåt och senare kom mamma med syskonvagnen som redan kommit.
Den är perfekt :D jag är supernöjd.
Gabriel oxå, han var så engagerad när Jonas satte upp den och vi satte ner honom i vagnen sen för att se om han trivdes och det gjorde han :D ville inte gå ur den. Körde runt nåra varv i lägenheten, haha. Säger BEBIS hela tiden :D att bebisen ska ligga bredvid honom. Att han ska vakta bebisen sen när den kommer. :D haha. Nä, det kanske han inte säger, men jag sa det och det tyckte han ju om :D
Ska ta ngn bild här snart och visa upp den ;p eftersom vi köpte den på nätet så kan man ta på avbetalning, vilket är riktigt bra ^^ ska ta och sälja den andra vagnen när bebben kommer så man tjänar lite på det iaf. Herregud, Emmaljungan kostade runt 6000, galet dyrt med vagn egentligen. Och idag märkte jag att när Gabriel skulle sova i vagnen, att han fasiken är för stor för den vagnen, om 2-3 månader kommer han inte kunna sova i den. Usch vad han ska växa fort!!


Nu ligger Maria på bb med värkar, wiiiiiiiie ännu en bebis på g ut ;D happy me.
Gratulerar Fredrik, snart äru pappi!!!  ;)

heldag i mörtsjön

Hela dagen i Mörtsjön hos mina föräldrar. Medans jag passade på att ligga i soffan och göra så lite som möjligt och låta mamma få äran att busa och leka med Gabriel så passerade tiden förbi rätt snabbt. Blev mat, jag till och med erbjöd mig att diska? :P snällt tycker jag faktiskt. Och massa tv. Gabriel somnade rätt stenhårt i bilen på vägen hem, vid halv 8 när vi kom hem fick jag bara bära ut han från bilen och in till hans säng, dra av overallen, byta blöja lite smidigt, men han sov. Inte lättväckt han inte. :) men han blev bra trött från ingenstans. Intensiv lek och bus dag med mormor och morfar. ^^

Har tage mig en duch och funderar på att slänga mig i sängen.



* * *

Har jobbiga drömmar om nätterna, kan inte sluta tänka om dagarna då. Det är svårt och blir jobbigt till slut, lixom tar över vissa stunder. Jag får helt enkelt hoppas att du har det bra och att man får träffa dig igen även om 5 år känns riktigt riktigt riktigt långt bort. OM du ens kommer hem då.


Jag har tur som har det så bra, jag ialla fall. Snart en liten bebbe som håller oss vakna om nätterna ;)
Min fina Jonas som tar så bra hand om mig <3 och min älskade son som jag skulle kunna gå genom eld och vatten för. Har mycket fint att fokusera på även om det kan bli lite jobbigt att tankarna flyger iväg och jag blir orolig för en massa saker istället.



Puss.

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0