kolla



http://www.laurenconrad.com/


image141höhö :)



kelian :)



Helt underbar låt.


Tack för i helgen :)
Skapligt lungt, typ :D Hamnade hos Natha & Glenn eta i lördags efter att vi varit hos Karin och Biffen. Varför? Hur? :D hahaha! sån koll som jag hade då borde jag väl nästan veta det? asg* eller kollen kanske försvann där med kundvagnen som vi hade kul med, haha!


Hallsberg imorrn då, en sväng till analarbetsförmedlingen, suck. Men ska fixa lite där sen blire att dra t Jonas en snabbis sen t Skumpan sen jooobba :S usch.

långfredagens...

ämne; Lauren Conrad från Laguna Beach till The Hills och nu som designer och förebild för många unga tjejer i USA och vad jag vet rätt stor här i Sverige med.

image138

image139

image140

Jag skulle kunna lägga upp bild efter bild på Lauren Conrad och hennes polare i the Hills, helt sjukt bra är det och helt sjukt underbart SÖT är hon <3 kläderna, håret, naglar, ja det mesta, she knows, people!
Vissa lyckas verkligen. Usa:s nya modeikon och alldeles egna sweetheart.

* * * *


JOBB JOBB JOBB =) glaad =)
Får se hur det går, alltid en början och stället verkar asgrymt med massa kul folk.
YEJJ =)

Igår; Skulle inte bli fest eller ngt, jag skulle HEM :O blev inte så, skulle bli hämtad lite senare iaf, men sen slutade det med att jag fick sova hos Karin och Biffen men ändå blev det inte så, sov hos Jonas tillslut ändå. Men vadå personlighetsklyvningar den killen får på fyllan? Helt sjukt jobbigt! Enda anledningen till att jag ens frågade Karin om jag fick sova hos dom var att jag trodde att Anna och Stefan skulle sova hos Jonas, ofta jag då vill tränga mig på och sova där jag med promt, med tanke på att tanken var att jag skulle hem :S vem är det då som blir arg för jag skulle sova hos Karin? Suck säger jag bara, orkar inte med sånt skit längre, känns som att jag är 15 igen vid vissa situationer.

Men det löste sig, tackafaan för det. Vart en rätt kul kväll, åka kundvagn hem till Karin o Biffen uppifrån hallsberg xD hahaha! KALLT var det iaf, men skoj som fan :P

Migränen som ploppa upp på kvällens slut var dock mindre kul. Fyfan! hej spyan innan man skulle sova, fyfaaan!

Orka, ikväll blire lungt, kanske ngn film, sen sova. Hallsberg imorrn igen, glad påsk på det ;P kanske käka påskmat sen antagligen lite festii :)

PUSSTJA!

sveriges nya sweetheart



lovely, vill äta upp honom! ^^


bullshit allt det man läser att han är överskattad och inte rolig, sen Robert Gustavsson finns det inga bra komiker i Sverige, kanske hans son osv osv, men hallå, gener? vet ni vad det betyder eller är? Klaga löst, folk är ju skapligt avundsjuka. Björn är BRA! gör ett bättre jobb som får Sverige att skratta igen.

Hade folket trott att Robert gustavsson skulle underhålla folket fram till 190 års ålder eller?

Sluta klaga.

vit morgon

Rätt fint ute, även om jag bara vill att snön ska försvinna, herreguuud!

Tror jag har bytt kläder 10 ggr idag, visste inte alls vad jag skulle ha på mig, men nu tror jag att jag är klar, hoppas det går skapligt idag ialla fall, ett jobb vore fint, vilket jobb som helst liksom.
Skumpan ska hämta mig vid centralstation inne i stan så jag slipper virra runt som en yr höna, bättre att komma rätt redan från första gången :P

Ikväll blir det väl bara mys och film skulle jag tro =)

Dags att dra sig snart då, high five för mig!

natten

bla bla bla bla, snacka om pressen man känner ha på sig, alla krav överallt. gash!

Blev en trevlig kväll ändå =) Tack Kattii, var ju där och mös med henne ;D även om vi aldrig kunde bestämma oss för vilken film vi skulle fortsätta se på så xP Ciao Bella fick det bli till slut, men inte ens den såg vi klart, snacka om tråkig film! urrk. Måste vi ändå göra om, min lilla bloggnörd! ^^

Imorgon till stan sen till Jonas :D



'say it isn't so'




cpblogg säger jag bara, nu vart jag bitter på det här.
Men tackafaan för vädret idag, vart ju gladare än vanligt när jag vaknade :)


GOSSIP GIRL <3
nu har jag fixat så jag kan ladda hem igen, så ja fick hem några avsnitt som jag missat, feett bra :D lite glad där alltså.

OC <3
så bra som jag är så fick jag ju låna Hubbes hårddisk där han har alla säsonger, lovely!


Ikväll ska jag till Katta :D <3 myspys, var ett tag sen nu :(

vädermiss 2, argh

Jag blir allvarligt talat ledsen på det här jävla velandet med vädret, upp och ner, kallt och varmt, vafan lixom? visst, sommaren kanske inte ska komma riktigt än, men våren? Iaf en liten början som man trodde stod på ingång, så vaknar man idag och det första Jonas säger är "om du ser ut sådär bara för att jag väckte dig så kolla inte ut genom fönstret" :P fattade man ju på en gång att det var snö, inte nog med det, snöjävlastorm :O KALLT!
Sen skulle vi gå till Jimmy, fysatan! Är ju egentligen inte så jävla långt, men när snön blåser rakt i ansiktet och skorna tydligen fått för sig att läcka in vatten, så känns det som 10 mil. Och sen tillbaka oxå. Jaaaaaaaaaaa fyfan, tur att det kom idag bara, helgen var ju skaplig iaf.. typ?

Fredags - Lungt =) skönt. Fast inte så skönt med tanke på huvudvärken som dunkade sönder mitt huvud ;S tror det var en jobbig sort av migrän, högsta grad eller någe, spydde ju 4 gånger eller nått, säkert ett underbart sätt att spendera sin fredagskväll, men tack och lov för jag hade ngn som lagade mat åt mig och grejjer =) haha

Lördags - Hem till Karin och Christer :D så mysigt så, vart att blanda massa drinkar och kolla melodifestivalen, vart dock inte så mkt att se på den xD men små stunder när Sibel INTE sjöng. usch, uuuusch. Vann rätt låt? Hrm.

Söndag - Film film film och åter film, höll fan på att ta livet av mig. :P rätt skönt och bara ligga i sängen och glo på film, men hallå, jag minns snart inte vilken film som är vilken ^^


Idag kom jag hem, kanske en halv timma sen, och jag har kommit fram till att jag ska börja låsa mitt rum när jag är borta, fyfan vad surt! Privatliv? Nej men guud finns sånt? Borde kanske läxa upp morsan att jag faktiskt oxå har ett. Kanske inte var planerat att göra som hon gjorde, visst, jag fattar oron osv osv, bla bla, men herregud! Får ju smått tics på den människan ibland, tänjer på mina gränser hela tiden! GAAAAAD.

Ont i ryggen nu igen, så fort jag sätter mig ner här alltså, helt otroligt.
Men idag ska jag kolla på Step Up 2 :D tack Jimmy för den =) Och några till som vi brände ut idag :)


Snart Påsk. Ja, fyfan.
Helgen? Hallå? snacka om ångestattacker vid sånna här s.k. högtider då alla promt ska supa. Alltså orka.

Stan på onsdag då, får man se hur det gååår. Sucket, jävla Kullängen som inte hör av sig ändå..

träffsäker morgon, suck

Hopp hopp, tänkte skriva några rader innan jag gick ut och tog mig en rök, tänkte dammsuga lite oxå, köket ser ju som vanligt nergrisat ut på hela golvet ;S kanske beror på att vi har vitt golv och har 3 djur som bara älskar att klampa in med massa grus och skit utifrån :P

Vaknade med världens ont i huvudet och ryggen :S fattar ingenting, säkert kul att vakna så, fick börja dagen med 2 st 500mg alvedon, annars hjälper det inte och ingen ipren hade vi heller, suck. Pappa åkte iväg och hämtade mamma imorse i Skavsta så jag blir väl illa tvungen att gå ut en sväng med hunden oxå, blääähä, säkert kul i det här jädra vädret och en seg och blind hund. YEAH 8-|

Världens skummaste drömmar, ofc. Råttor, döda råttor som man lyckades få liv i? :S råttor som hostade blod :S jaa fy massor. Men en sak var bra, jag var i Polen! Haha!


FREDAG IDAG IALLA FALL :)
that's hot

Vad gör ni idag ? Party?
Inte för min del, kanske den 29 mars i Karlskoga ;)

gråa moln

Dag ut och dag in känns det som. fyyyyyyyyyy! VÅR VÅR VÅR

Vart väl en bra dag ändå med kul folk :P fick lite gjort iaf. Conventum, köpt en eyeliner :P haha! Fullspäckat som fan xD huhu
Skulle väl träffa Olle ikväll oxå var det tänkt, men han är ju så otroligt seg så jag tror nästan han typ har somnat eller något nånstans så det blir nog inget av det, kanske borde ringa muppen? hmm.

Har ju inte så mkt annat för mig, även om jag sitter här och är dyyngtrött, men känns mer som att jag är sådär trött att jag inte kommer kunna somna nu ändå :S sådär jobbigt övertrött som faktiskt bara gör en piggare när man lägger sig i sängen.

Heeelg nu iaf :) Ska väl till Jonas imorrn, får se hur det går med vår plan att faktiskt inte partaja ngt denna helg ;O har ju faktiskt inte råd nånstans med det den här helgen :/ mamma kmr hem imorrn med, wiie :) skönt att hon var borta i 14 dar :P men hon behövs fan hemma med <3



oh, Björn Gustavsson är min nya kärlek <3 :D
haha, han är ju bara för jävla underbar! älska. Redan första gången man såg grabben på tv visste man ju att man skulle få se mkt mkt mer av han och mer lääär det ju bli :)

ut och ta en rök och hoppas Olle svarar i mobilen kanske?

kissya!

**
Okej, Olle är en prutt! bu på han :P
Ringde, inget svar, han har säkert somnat, svikersen däär ^^

Men jag kom iaf fram till en bra sak, jag måste färga håret i helgen tror jag :D
jag är creatiiive, asg*

Men snart blire sängen ändå för min del, vänta tills låtarna är klara med som Anna skickar, sen zzzzzzz.

vädermiss!

Det har vare en toppendag, även om vädret svek folket idag totalt :(  hatar när det är såhär grått, blir ju less på det, usch, ge mig vår och SOMMAR <3

Gick upp till lägenheten när jag kom till hallsberg som tråkigt nog var tom :P men Karin kom, vart kaffe och tv en sväng, sen ner till lindex, där vi träffade på Katta :) och gjorde lite inköp :D en mössa, jättesöt :D haha, jag lovar. Och nagellack, sen ner till konsum där jag trodde mig skulle hitta en billigare mascara men nej, då tog jag fel som jag fick ge 125 kr för, så nu börjar jag bli lite småfattig igen. Säkert bra :P men men, mamma kommer ju hem på fredag :)

Sen vart det att fika lite och nu är man hemma igeen. Usch, börjar få skallebank ;s hata! Helt seg. Imorrn äre iaf conventum som gäller då, får se hur det går, kanske blir ngt bra av det eller så blire det icke. Ta hål i näsan iaf, igen.. Kanske lyckas hålla kvar pärlan den här gången :D haha


Ut och gå med Katta sen? Haha säkert troligt i detta väder, nej, usch tror inte det :S får nooog bli en annan dag :D <3

Tack för en bra dag :D:D

ny onsdag

Jahapp, vad trevligt, lite över 70 läsare igår :P tänker inte ens säga det jag alltid säger, men dumt lixom. DUMT.

Mohaha =) säkert nyttig idag, blir panpizza till frukost, bara äckelbröd framme som ändå verkar vara stenhårt och det andra brödet ÄR stenhårt, japp, det var ju kanon sa jag. Har hunnit med lite idag iaf, så det var bra att jag blev väckt av telefonen igen :D kul att du ringde, Claes ^^ var eta sen, men nästa gång borde du välja att ringa en liten annan tidpunkt för tyvärr så har faktiskt alla inte jobb att gå upp till :P

Tror jag fick sova runt halv 2 inatt, DÅ vart tvätten klar, helt sjukt! En maskin igång nu igen som pappa starta typ kanske runt en timma sen, hoppas fan den blir klar innan jag ska dra iväg.

- Hallsberg
- Träffa Kariin <3
- Kolla lindex om det finns ngt kul
- Hem och laga mat

typ min dag, sen får man se om det ploppar upp något.
Måste kolla nu om det finns LA ink avsnitt att ladda hem, orkar verkligen inte vänta tills söndag igen. Just loveit!

tack<3

För hjälpen med bloggen, gumman :) Vart ju suveräänt!
Ses imorgon? ut och gå, babbla lite som förr ;D haha, var ju eta sen nu igen :(


Nu är jag riktigt jävla trött, men tvätten är ju så cp som det kan bli :O började klockan 6 idag, det här e tredje tvättmaskinen jag har kört igång och det är fortfarande inte klart, ngt fel måste det vara, tar otroligt jädra lång tid :S fyyyyyyyyyyy, vill sova.

Ont överallt, hela kroppen, börjar må illa nu oxå, yes underbart. Fan, vill bara lägga mig under täcket och försvinna några timmar. Har faktiskt rökt fruktansvärt lite idag :P jag e duktig jag. ^^


CRAZYTOWN - BUTTERFLY
gammal men tuung


Stan på torsdag iaf, ngt jobbgrejjs på Conventum, måste dit, försöka få dit Markus oxå, annars gå med Åse och hennes ökända polare som jag har fått höra så mkt om xD hahahah. Blir nog bra. Måste iaf då passa på att kolla efter nagellacket jag vill ha. Ja så vare ja.

Kanske sova en sväng?
PUSS!



damnit

image135

som sagt, som jag sagt förr, DUMT ATT KOMMENTERA KANSKE?
seriöst, varför vågar ingen (nästan ingen) lämna efter sig ngt litet spår
så man kanske får ngt hum vilka det är som är så into att läsa bloggen xD
blä på er alltså!



Guud vad jag är hålligång idag då :O sjukt detta alltså. Men jag är duktig :D nu har jag startat en tvättmaskin med.
Undra vad man ska göra ikväll? Vad gör ni idag? Om ni vågar svara.. PRUUTT på er alltså, haha lite bitter är jag nu :P

- VÄNNER
- GOSSIP GIRL
- STARTER WIFE (måste man ju se vad det är ;D)

det är väl vad som händer ikväll. Kanske :)

vädret gör en skum



så jävla bäst <3


Idag blir det att fixa lite peengar =) haha, lite bra, städa åt plastfarmor (eller vad man kan kalla henne :P) så det blir as bra, sen handla med pappa, sen hemmåt, laga mat och bara inte göra ett skit.

Nice, jag gillar det så, ja.

Har städat mitt ruuuum idag, fan vad bäst! Mohaha, ja, dammråttorna verkade hitta ett sätt att föröka sig på väldigt kort tid den senaste tiden :D Speciellt under sängen.
CPVÄDER! sol sol sol sol. Ge mig sol


Katttiii, fixa min blogg då =)

Blev inte att träffa Thilda idag =( *ledsen i ögat*
:P var ju längesen, verkar aldrig hända att vi ses när vi bestämmer det xP
Vi måste styra upp det, saknar ju min backstabbande slampa! :D



image134

Igår när vi satt och snackade på msn så fick hon för sig att shoppa på nätet :P så hittade hon bl a de här sköningarna ;D fan så grymma tänkte jag och beställde sånna med, men eftersom svart tydligen var slut och i vitt fanns inte min storlek så blev det ljusrosa xD haha! var det inte sånna du oxå beställde, thildus? :D hahahaha, fan vad bra. softpotatis.

Nej, dags att åka=) seeyakissya!

underbara

"you're the closest to heaven i'll ever be,
and i just don't wanna go home tonight"



".. and you bleed, just to know you're alive"


<3

vart är min vår

vädret är ju helt sär, blir förvirrad och hela kroppen segar sönder av detta.

Igår när jag satt uppe hos Jonas var det bra, sen när jag skulle iväg till bussen och träffa Åse så kom världens huvudvärk, trodde jag skulle döö alltså. SHIT, svanskotan verkar inte heller reagera så bra på allt xD känner nuförtiden hur det mest trycker i hela svanskotan och ryggmärgen typ ;s usch, helt skumt, förstår inte varför det inte går över? Läkarna kan jag inte heller gå till, dom verkar inte kunna hjälpa mig på ngt sätt ändå. Får väl vänta eta till, kanske blir värre om jag har tur xD så kan jag åka in och skrika att jag verkligen dör om jag inte får hjälp :p

Helgen var bra, okej.. mest. Lugnt vart det iaf, träffat Åse och så, städat, druckit öl och kollat film ^^ Kom hem idag iaf, städat äännu mer xP fyfan vad det såg ut, fan farsan skulle ju växa fast här om han bodde själv :D
Mamma kommer hem på freeedag, då får jag ciiigg =) gladglad, haha.

Nu har jag planerat att lägga mig i soffan kanske 2 timmar, men nu ska jag snart faktiskt dra igång en film och bara jäsa i soffan, kanske baka ngt? Känner fan för det alltså :D hahaha! Lite illa att vi knappt har ngt, men ngt kan man nog alltid fixa xD

Ojoj, såg LA ink igår med KAT VON D <3 verkar ju vara en bra början på det iaf =) feeeeeeett nice.


Träffa Thilda imooooorrrn? :D wiiiho=)

definera en bra onsdag?

Jag vaknade, något senare än Jonas med tanke på hur förbannat trött jag var imorse, kunde lixom inte ens slå upp ögonen även om jag så ville det xP Kände bara ngn som försökte rycka av mig täcket och kittlade mig under fötterna, fast han gav upp till slut. ^^

Sen vart det att gå ut och gå lite, eller lite och lite, vart ju en bit ci gick :) riktigt sköönt! Synd att dom inte fixar lampor där ute egentligen, vore nice att gå där om kvällarna med. Sen drog Jonas till sin mammi och jag upp till lägenheten, plockade undan lite sen åkte jag hemmååt. Sutte här och väntat på att Olle ska bli klar i typ 2 timmar xD börjar hoppas att han drunknar i badkaret! gash! morr


Tack för allt iaf :) skönt att jag har dig!

Saknar, guuud vad jag saknar massvis med grejjer, tur att man iaf har minnen kvar.


Dagens; snurret hahahaha, ja, fyfan. Inget och skämta om! :D

VÅR!
VÅR!
VÅÅÅÅÅR! :) så härligt att jag nästan vill tjuta av glädje, tidig sommar ? Kanske? HOPPAS!

skönast just nu



:D


--

TACK FÖR ALLT:) helt asbra, ja helt enkelt så braaaaa.


party ikväll? xD eller bara tv och sova? alltså, jag är smått tragisk just nu, men vafan :D e man ensam hemma så e man. speciellt när man hittar massa alkohol oxå xP


TJA!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0