byllys edition väntar..

Hemkommen efter 6e arbetsdagen då.. en Billys Edition väntar här på mig, höhö. Jonas var redan på g in och slänga sig i snarklådan när jag kom hem. Suck tråkmåns!

Men jag ska snart dra på tvn en sväng och kika på Amerikas funniest stand up eller vad sjutton det nu heter, bra äre. Har alsoo tagit hem en ny skylt till jobbet. Så kan jag ha en på regnis och andra på kullis. Mkt bra tänkt av mig. Orka släpa fram och tillbaka. Jag tycker inte om när endel tror jag varit praktikant eller någe, sånt är jag trött på sen utbildn. tiden ^^

imorgon 7-16
fre - samma

lör - 7-13
Då äre även uutgånnng på kvällen med mina tjejooorrr :D längesen nuuu! Therese från work ska även med, ska bli så skoj så.


Blev även inbokad jobb helgen jag fyller, mmnajz! :) yeah i dont care.

tjee

och så blev det lite mer jobb

:) det där med att planera är ju lika bra att lägga åt sidan helt när man går som tim.vik. ^^ är ju omöjligt, men ska inte klaga, har valt det själv! Endel dagar har man färdigt bokat dagar, kvällar eller nätter man ska jobba, sen kan det många ggr komma små turer mellan det oxå, men då har man ju lite mer koll. Fre-Sön jobbade jag. Ledig idag, men blev inringd till inatt så det var bara att lägga sig och sussa ^^ inga fel lixom, huhu. Och en kvällstur imorrn oxå! Det är skönt att ha det, jag trivs så bra, både på kullis och regnis :D mysiga kollegor och trivsam arbetsplats.
Man är riktigt trött och sliten ibland, jag får ångest över att endel dagar hinner jag knappt med att spendera mkt tid med mina ungar, knappt så jag hinner ta efter andan eller att försöka ta det lugnt i 10 min. Sova gör jag för jag måste under dagar jag ska jobba natten. Men det är en hektisk livstid vi lever i. Spelar lixom ingen roll vad man har att göra.. eller att inte göra. Gäller att hitta sin egen balans och struktur som brukar det ordna upp sig.

Lite kvällskaffe såhär nu innan jag ska cykla iväg. Tittar på Celwin när han ålar, kryper, ställer sig på alla fyra och vickar på rumpan åt alla håll här på golvet. Myspojke!
Gabriel fick åka till mormor idag middagstid eftersom jag skulle sova. Precis när jag skulle lägga han att sova middag, så ringde Laila in mig. Bra tajming ;) så det blev ju att ringa efter räddande mormor som tog hem han. Tur att vi har henne! <3 vill ogärna lasta Jonas med ännu mer.. Han är så duktig som det är.

jaha jaha

Äntligen har jag slagit mig ner på arslet efter en heldag på fötterna. Jobbat mig genom hela helgen. Fredag till idag. Hurtig hurtig. Gillar helger, det är på ngt vis lugnare! :)
Sitter här och avnjuter en lugn stund med en Caribbean Kick som jag fick av Ronja igår på våran lilla tjejkväll borta hos henne! Hon gillade dom inte? Konstig hon är, dom är supergoa! Mums. Lite annorlunda.

Våran lilla egna jönssonliga var åter samlad med en ny medlem ;) Lukas var med, kröp över hela golvet, hittade Zekes (hunden) lilla bull bit på golvet som han mumsa i sig *höhö* verkade dock inte så gott som han hade väntat sig. Undra varför, hunddreggel.. Massor.. ^^ Vi kom hem rätt tidigt ändå, gick genom kumla på kvällen när vi skulle till bilen och det var ju drag där på torget. Usch orka, det verkade suga pung, ljudet var ju inte det bästa. Stackars kumla bo! Meen vi hade det trevligt, såg en skräckis i vanlig ordning, den var preeetty scary vissa stunden. Fertile Ground hette den.

Snart ska jag slänga in Gabriel i duschen, vi har målat vattenfärg sen han kom hem från mormor, nu sitter han på pottan och kollar på Nicke Nyfiken.. Igen. Han är ju återigen hostig, men det är ju inge ovanligt, han är ju det titt som tätt. Suck! Fast han är duktig. Tar sig genom det väldigt bra. Celwin somnade ngn timma sen, det är skönt att han är lättnattad! Sover mkt bätter nu och så lyckas han även somna på rygg nuförtiden med. Han är ju magsovare annars :D precis som jag.

Tjee.



Även om...

... Something Borrowed är mer lr mindre en riktig tjejrulle, så tycker jag ändå den kan ses av er grabbar oxå. Är endel komedi i den med! Jag tyckte den var helt ok faktiskt :)



Jag bosatte mig i soffan med popcornskålen som min enda vän denna torsdagskväll, eftersom Jonas totaldissa (ok, han hade migrän men ändå?!!! ;b) och deckade redan vid 19 tiden, så trotsa jag tröttheten när jag nattat Gabriel och drog på filmen. :)

Vi har en heldel filmerr att kika genom, bl a nya Pirates filmen och massa fler. Vill se Super 8 oxå. Vi kmr aldrig till skott nuförtiden, blir så trötta och sega om kvällarna.


Försöka sova.. snart..

bara jag har den oturen!

Min lilleman fick vara hemma från dagis idag, han är lite hostig och jag är ändå hemma så han kunde få vila ut lite. Sova längre under dagen och så. Han är med mig till tvättstugan oxå varje gång :) han tycker det är superkul!

Var även till barnmorskan idag, och visst fan hade spiralen nästan åkt ur :/ Suck! Bara jag har den oturen för det är ju inte så vanligt att det händer. Den smärtan att sätta in en spiraljävel som sen ska sitta i 5 år, åker ur efter 2 månader, suuupeeeer. Aldrig att jag sätter in en ny, så det får bli pp igen.

lite förvånad faktiskt

.. Först och främst vill jag säga GRATTIS till Katarina som klarade sitt älskade efterlängtade körkort ;) <3 himla skoj ju! Jätte glad för din skull.


Jag är lite förvånad över hur snäll och glad Gabriel varit idag trots att han har varit på dagis och inte sovit ngt alls! De sa att han säger oftast till vad han vill göra, och idag ville han icke sova. Kanske var för han inte hade ngn napp med, då brukar han inte vilja sova. :) lille plutten, han somnade faktiskt inte heller så tidigt jag trodde han skulle göra, han slockande nu för kanske 30 min sen. Var inte alls så pigg på att jag skulle läsa ngt, han bläddrade genom lite böcker själv, sen la han ner huvudet på kudden och somnade sött.

Han har varit jätte mysig idag :) suttit på pottan och sjungit bä bä vita lamm, skrattat hysteriskt när jag snubblade över en sladd på golvet.. hrmm.. ;b han har ätit massa mat, blev hemmagjord pizza idag, det tyckte han om. Mums mums till efterrätt som han satt och åt på pottan dessutom, haha! Kollat mkt på barnprogram idag, han verkade inte alls sugen på att vara ute idag, ville knappt göra annat än att sitta i vagnen. Ja, så är det ibland!



En tröööööött mamma..

Även varit till BVC med Celwin idag. Såg bra ut i vanlig ordning, men han hade bara gått upp 300 g sen sist, inte så konstigt, lilla diarren ungen fick ett tag när vi började med välling. Men det är bra nu. Han är 71 cm lång, han är en stor pojke! Hihi.


Mhmm, btw, varnar er för nya Apornas planet film. Fy vilken dålig film, iaf enligt mitt tycke. Lite glad att jag inte betalade den. Eller popcornen som jag lämnade kvar mer än halva! Höhö tack Bever ;)

Tjee

sådärjaa

Hemkommen strax efter 07 på morgonen, mitt fjäääärde nattpass, det känns ju må jag säga. men det gick faktiskt skitbra inatt! Vi tittade på Åsa Nisse (med Kjell Bergqvist i huvudrollen plus en massa andra svenska komiker!) mellan varven ;) skitbra, haha! Typ liknande version av Nyinflyttade i Beverly Hills som är typish mer än 15-20 år gammal? Ja, den va skoj iaf, hehe. Och sen har vi ju konstaterat att energidrycken dricker man endast för smakens skull, dom verkar icke ha effekt alls.. Det vet Viktor.. 3 st på bordet.. men som sagt, inte alls så effektiva.. *asg*

Jag har snart läst ut min underbara bok! Vad ska jag ta mig till när den är slut? ^^ hmm.. Men fiifan vad fast jag är i den.. Nu läser jag inte lika mkt i taget för jag inte vill att den ska ta slut så fort, haha.

Godnatt eller något!

Väntan på att kl ska slå 20.30

... tidsfördriv, funkar alltid.

Nämn något som gjorde dig glad igår: När kl slog 7 på morgon och jag fick gå hem från jobbet!!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Spelade bingolotto ;O
Det sista du sa högt: "Hade Bever ngt mer intressant att säga?" ;P
Det senaste någon sa till dig: Nä..
Vad har du druckit idag: Vatten, kaffe, energidryck
Vad var det senaste du åt: Banan..
Vad var det senaste du köpte: Polly!
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit typ..
Vad är det för väder hos dig nu: Typ mulet.. kvällen är på g..
Godaste glassmaken: Citron Sorbet, eller ben&jerrys alla smaker! ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Visst.. men ja har aldrig vare med om det..
Sover du tungt: Det kan man väl säga..
Drömmer du mardrömmar: Inte så ofta
Trivs du med ditt jobb: Som allt annat upp och ner, jag är glad att jag HAR ett jobb..
Favoritklädsel: Yogapants, mysisar, leggings, långa linnen.. :)
Favoritlåt just nu: Lupe Fiasco - The show goes on
Vad ser du om du tittar till höger: Vägg..
Vad gör dig glad just nu: När jag tänker på att om en månad är jag i Polen <3 (mkt annat oxå såklart.. men det där väger upp mkt), min underbara man som jag är såååå stolt över!
Vad ska du göra härnäst: Cykla bort till jobbet och göra mitt fjärde nattpass...
Höger eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: Seg, lite rastlös..
Favoritgodis: Mörk choklad
Kläder just nu: vita yogapants, vit bomullstopp typ..
Höstplaner: Jobba, gå ner ytterligare 3 kg som är mitt mål, mysa till höstvädret
Hur många kuddar sover du med: min "tempur" kudde! sen vill jag helst ha 2 till bredvid, under benen..
Spelar du något instrument:

Morgon eller nattmänniska: Natt
Vad är viktigast för dig: Min familj, mina närmaste, att må bra!
Är du kittlig: Mjo ibland så ;)

Snarkar du: Ibland en heeel del.. tydligen.. :P

Stjärntecken: Jungfru
Äckligaste insekten: Insekt? silverfiskar..

Längtar du mest efter just nu: Polen, och att det ska bli tisdag för då kmr Gabriel!

4e natten

Min fjärde natt kör jag idag, fjärde och sista på några dagar nu hoppas jag, fyfan helt slut. Inte van att sova om dagarna, jobba på nätterna, inte ens efter fyra nätter har jag stallt om mig. Så jag undrar hur det kmr gå, formodligen bra men segt de sista 3 timmarna i vanlig ordning :b det är bra att man har kollegor som håller en igång med mkt prat och skratt mellan varven!

Imorse åkte jag på migrän så det sjöng om det, inte helt oväntat, trots att jag sovit bra och tillräckligt (?).

Imorgon blir det bio med pojkarna!
Blir nya Apornas Planet rullen. Woho :)



Tjopp!

fredag

Sovit 12 timmar inatt, så alltså kom jag upp vid 11 idag, en låång sovmorgon. Skönt. Men ska ju jobba inatt, inte sovit mer under dagen bara hållt igång hela tiden, så jag undrar hur det kmr gå. Förhoppningsvis är natten inte sååå lugn som de 2 senaste nätterna jag jobbat natt ;b

Igårnatt jobbade jag natt på regnis, där jobbar man egentligen själv. Nattvakt är man då mer, det är lite skilland från på kullis om man säger så ^^ men jag fick gå med Helena då ialla fall, så vi fick tiden att gå! Mkt härlig brud faktiskt :)

* * *

Gabriel hade tid hos läkaren idag, det gick bra och glad är jag för det, jag fick min oro att lägga sig och bekräftat att allt är bara bra med lillkillen! :) Nu behöver jag inte tänka mer på det. Vi får se när han blir 6-7 år.


puss.

boom baaam boooooom #!!!!*"@##!!!

....... ........... ..... ..... ............. .....

Jaja.



**

Heela helgen inbokad nattpass :) skönt, gillar att jobba natt!


Imorgon har även Gabriel tid hos läkaren, men det går nog bra :)


Nu vill inte Celwin sova mer tydligen ^^ blir att dra igång lite musik i lyan och plocka lite, tvätt har vi idag oxå.
Jag som jobbade inatt på regnis har inte sovit ett skit knappt, vid 11 gav jag upp och klev ur sängen.. Mötte dagen skapligt hårt må jag lova. Meeeeeeeeeeeeen men.

My family always comes first, dont ever forget that. Synd att endel råkar göra det ibland bara :/

sådär mitt i natten?






Helt plötsligt kl snart halv 6 på morgon, har vare vaken sen 3.20, då Celwin blev irriterad nåra ggr
för han rullar över hela tiden :b han somnade om men bara en liten stund när jag vänt han rätt igen.
Men sen vid 4 fick han välling ändå, inte så ofta han äter på natten längre.. Oftast blire typ vid
den här tiden eftersom han får sista kvällsmålet innan läggdags vid 18-19 på kvällen.


Han somnade om iaf för en bra stund sen, jag som fastnat här. Ska tillbaka t sängen snart.
Jag ska ju sova typ hela dagen idag. Eller njae, inte riktigt hela :) nattpasset väntar ju.



efter en långis ute med mina bästa idag. (:

pics 6 months (igen)





.. och äntligen vaknade Gabriel efter 3,5 timmars middagsnap, sitter i mitt knä och kikar på vad jag gör :)
Nu ska vi ut och äventyra!

6 månader, ett helt halvår


6 månader gammal idag lillpojken. :) Tiden går fort.
Ett helt halvår! ^^

Jag fortsätter jobba, blir inringd rätt ofta så det är bara att gilla läget och jobba på :b men har blivit rätt mkt sista tiden, känns inte som att jag gör mkt annat eller får tid knappt till mina egna barn, så endel dagar är mestadels ångestfyllda och det är lite trist att man inte får ngn feedback fört, men det blir bättre när det gått en längre tid och Celwin hunnit blivit 30 bast kanske. Höpp!

Gabriel har vare superfebrig och helt avdeckad stackarn. Men nu mår han bättre, pigg och glad i vanlig ordning. Nu sover han middag efter lunchen. Ebba var ju här förut och hälsade på honom. :) Imorgon äre pappa vecka igen för Gabriel. Så då blir det tomt här..

Jag börjar känna av en huvudvärk, vet inte om det vankas migrän. Då blir jag lite sne faktiskt, orkar inte med det idag. Gabriel och jag ska ju gå ut sen!?

P.S...
Vad är oddsen egentligen? :D
Gabriel hade samma body på sig när han blev 6 månader som Celwin har på sig idag.. :) höhö

8 augusti, jobb jobb


Den här väntade på mig på söndagsmorgonen när jag kom hem från nattpasset.. ;)
Undra vad det kunde ha varit? Haha


Höhö ^^ min älskling vann den åt mig ;) <3 han tyckte visst att jag skulle
lägga på mig endel..?!
Men har gett bort endel.. :b det var tydligen väldigt uppskattat, haha


Jonas köpte nytt skal till min telefon ;b haha skitsöt. Tack <3


Jobbar som en tok nu känns det som. Hinna njuta av ledigheten? Öhm.
Idag, imorgon då det är delad tur, på onsdag oxå delad tur, torsdag hela dagen och lördag natt.
På fredag kör vi till Eskilstuna djurpark och på kvällen tänkte jag filmkväll med mina tjejor. Iaf ena av dom ;)

PUSS

hos mor och far blev det endel gött :)

Så länge saker görs av kärlek, är det okej!



Jonas slängde ihop smörgåstårtan direkt när vi anlände dit igår fm. :)
GÖTTANS! Sen gjorde jag lite god dessert. Vindruvisar och massa gott vin
och cider som vi hade i.




Mamma fick nog den roligaste födelsedagspresenten, vara barnvakt tills
imorgon. ;b haha! Sov några tim under dagen och nu är jag hemma,
Celwin kvar hos mormor eftersom jag ska jobba natt. Suck, ser inte fram imot
det alls faktiskt. Saknar min plutt. Saknar min store plutt oxå ^^



Var och hämtade paket idag, woho. :) lite smått och gott.
Skyltarna om monstrerna och spökena var jag ju bara tvungen att ha
efter att min kära kollega taggade mig i en sån bild på fb. Höhö
Och klockan är till Gabriel. Tyckte den var lite söt.


Har även snott en bok av mamma "Genom dina ögon" med Stephanie Meyer som skrivit Twilight böckerna. Jag som är så torsk på dom filmerna var bara tvungen att sno till mig den boken. Den verkar riktigt bra så. Längesen jag läste mig ngn bra bok! Finner mig aldrig ngn tid till det lixom. Kommer aldrig till ro, finns ALLTID ngt att göra.



Läste även att det ska bli en film? Hihi hoppas!


Nu ska jag göra ngt vettigt. Hungrig börjar jag bli med.


dessa nätter då

Har skapligt ont i ryggen idag :/
Celwin är ju hopplös vissa nätter, vänder sig om och vaknar till för han har svårt att sova djupt på rygg, och är ju väldigt ovan med det oxå. Så har gått upp och vänt på han 2 ggr inatt.. Och vid kl 03 var han ju pigg?! Suck. Meen vid 04 igen somnade han om, lagom sådär vara vaken en timma mitt i natten. Tur att han inte har sånna nätter ofta ;o

Jag inväntar på att mor min ska vakna så hon kan ta honom så jag kan gå upp och sova igen. Sooova bort heela dagen! Nattpasset väntar på mig. Inte alls pepp på det som det känns just nu.

Höhö, Jonas och hans bröder åker till Liseberg idag. Hoppas dom har lite mer tur med vädret ;b asg*

Lycka var ordet

Om en månad åker mamma och jag till Polen. Ialla fall med 99% säkerhet att vi gört, mihihihi, LYCKA!
Fyfan vad jag vill dit, längtar enormt. Har en underbar man som går med på att vara hemma med Celwin en vecka, så vi väljer såklart en vecka att åka när Gabriel är hos sin pappa :) åå vad jag längtar. <3


Saknar mina finaste därborta!



Sommaren 2009 med min fina Kasia. Den bästa sommaren genom tiderna!

Nu är vi uppe hos mor och far.
Mysigt ska vi ha det ikväll, lite trist att Jonas måste åka hem ikväll eftersom han ska iväg till Göteborg kl 7 på morgon ;b
Men han slängde ihop en smörgåstårta förut, jag har gjort vit chokladmousse med toblerone och hallon. Vi har köpt lite Black Tower och några flädercider. Vi ska ha det riktigt gött ikväll :)) mamma fyller år imorgon så vi firar henne idag. Jag ska nämligen sova bort hela dagen imorgon, jobbar natt, woho.. ^^

Säger även grattis till mina älskade kusin idag :) fyller 23 bast. Vi börjar bli gamla, höhö.

godmorgon solstråle <3

Godmorgon solstråle..



<3

Celwin sover nu mer eller mindre 9-10 timmar i streck när han fått sista målet innan läggdags då han får nattvälling :) Han sov ju riktigt bra förut med, men nu ännu bättre. Han somnar många kvällar innan kl 19 då vaknar han ju allt mellan 4-6 på morgon.


Imorgon fyller mamma år, men idag åker vi upp till Mörtis och firar henne litegranna. Får lite ångest av att tacka nej till jobb dom ringde om igår att jag skulle jobba idag, men det blev alldeles för rörigt.

Imorgon åker min man till Liseberg med sina bröder, roligt för honom då.. *morr* ^^ själv ska man jobba natt imorrn.
Jo, men vadå? Min tur nästa gång! höhö.

Hoppas på bra väder men enligt vädret på tvnyheterna verkar det inte särskilt lovande denna fredag, suck..

när en vänskap sviker lägger jag tålamådet på hyllan

Det är en sån där dag som jag bara vill sjunka genom jorden. jag bedövar det genom att städa och tvätta. En tur till sjukgymnasten väntar men helt ärligt vill jag inte ens gå ut genom dörren idag. En sån enorm ångest i hela kroppen. Tårarna är inte långt borta. Jag hatar dessa dagar.

Vi lever i en värld där när man väl mår dåligt strävar man efter att vara den som har det värst, varför ska man egentligen tävla om att ha störst problem när problem väl uppstår? Egentligen? Helt jävla sinnessjukt och patetiskt. Tävla om vem som sitter mest i skiten och får minst hjälp? Då är frågan om vad som egentligen hjälper? Att höra sanningen eller att bara fortsätta ömka och säga ord som värmer men som bränner sönder i slutändan? Ja, jag vet inte. It sucks to be you right now doesn't? Fan att det skär i hela mig att förlora en vän man håller varmt om hjärtat men vad gör man när man tröttnar på allt jävla skit. Man duger ju tydligen bara vid fåtal tillfällen. Fuck it säger jag. Om man är bra vänner, ska det tamefan till MYCKET (enligt mit tycke ialla fall) innan man bryter kontakten med ngn. Jävla tonårsfasoner, nä fuck that! Det klarar jag mig utan. Men du ska veta att jag inte slutar bry mig för det, men vadfan tjänar det till att man ens försöker? Inte ens en blind och döv person skulle missa att jag försökt men du gör tydligen det. Återuppta ditt jävla sinne och inse ngn gång. Jag vill inte förlora dig och har kämpat länge med att försöka vara din vän och ställa upp på varje steg. Men jag har en familj som kräver mkt oxå och det är bara så det är. Duger man inte där så duger man på ett annat ställe.

Jag blir tokig. Tokigare. När en vänskap sviker lägger jag tålamodet på hyllan.
'cause honestly u turned out to be the best thing i never had

det var som fan...

jag står och röker på morgonkvisten efter att Celwin somnat en stund efter morgonvällingen.. Så kommer Jonas bakom mig och visar ringarna som tydligen kom igår ;) jag blev bara lite chockad. <3
Motiveringen till att han ville ta det såhär på morgonen från ingenstans var "passar bra att visa dig ringarna såhär på morgon när du är som på värst humör och aldrig vill kramas då" ;b söt!



Jag älskar dig Jonas Johansson. Nu har vi 2 titanringar med våra namn ingraverade som bevis på det oxå.. ;D
Jag lovar att den här dagen kommer att bli heeelt okey :) vi får se vad vi hittar på. Men kl 15.30 hoppar jag iväg och jobbar ett par timmar borta på regnbågen idag. Lite trist att det blev just idag, meeeeeeen men så är det. Vi får ta och skaffa oss lite barnvakt snart och mysa ner oss lite med varandra min man och jag.


Nu hopp in i duschen!

ute i skogarna





Mina 3 favrotikillar och jag var ute i skogarna uppe i Mörtis idag ;)
Inte direkt ngn långpromenix men en liten bit, Gabriel bara ville
gå tillbaka konstigt nog, sist vi var där gick vi runt alltihop. :)
Det var dåligt med blåbär trots att skogen är fyyyylld med blåbärsbuskar.
Det fanns massa hallon, rätt bra med lingon oxå och vädret var kanon.

Vi har varit uppe hos mina päron i 2 dagar. Men jag har jobbat kväll båda dagarna och idag har jag sovit mer än halva dagen eftersom jag ska jobba inatt. Så det känns ju ngt sugigt att jag har missat mkt, detta väder är det perfekta för att ligga och glassa vid sjön! Men en liten båttur blev det ju idag :)

Kom hem för några tim sen, har packat upp och tagit mig en dusch. Försöker ta det lilla lugna nu innan nattugglan Sandra hämtar upp mig ;)

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0