lite förvånad faktiskt

.. Först och främst vill jag säga GRATTIS till Katarina som klarade sitt älskade efterlängtade körkort ;) <3 himla skoj ju! Jätte glad för din skull.


Jag är lite förvånad över hur snäll och glad Gabriel varit idag trots att han har varit på dagis och inte sovit ngt alls! De sa att han säger oftast till vad han vill göra, och idag ville han icke sova. Kanske var för han inte hade ngn napp med, då brukar han inte vilja sova. :) lille plutten, han somnade faktiskt inte heller så tidigt jag trodde han skulle göra, han slockande nu för kanske 30 min sen. Var inte alls så pigg på att jag skulle läsa ngt, han bläddrade genom lite böcker själv, sen la han ner huvudet på kudden och somnade sött.

Han har varit jätte mysig idag :) suttit på pottan och sjungit bä bä vita lamm, skrattat hysteriskt när jag snubblade över en sladd på golvet.. hrmm.. ;b han har ätit massa mat, blev hemmagjord pizza idag, det tyckte han om. Mums mums till efterrätt som han satt och åt på pottan dessutom, haha! Kollat mkt på barnprogram idag, han verkade inte alls sugen på att vara ute idag, ville knappt göra annat än att sitta i vagnen. Ja, så är det ibland!



En tröööööött mamma..

Även varit till BVC med Celwin idag. Såg bra ut i vanlig ordning, men han hade bara gått upp 300 g sen sist, inte så konstigt, lilla diarren ungen fick ett tag när vi började med välling. Men det är bra nu. Han är 71 cm lång, han är en stor pojke! Hihi.


Mhmm, btw, varnar er för nya Apornas planet film. Fy vilken dålig film, iaf enligt mitt tycke. Lite glad att jag inte betalade den. Eller popcornen som jag lämnade kvar mer än halva! Höhö tack Bever ;)

Tjee


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0