då vare dags

Då åker vi snaaaaaart dååå! :)
Hejja Cinderella here we come.. akta akta ;)
 
PEACE&LOVE!

då var det gjort :)

Piecring under naveln (den över var inte längre så fin efter två kids...)
och min älskade dermal blev det fixat denna kv'äll. Tack Kenny!
 
Jonas sitter här och tycker att jag ska skriva mer intressantare saker. Han menar alltså att jag ska skriva mer saker om honom. Idag ska jag dela med mig av att han varit iväg och klippt sig och köpt nya skor och ny jacka. Så då vet ni det.. :) puss älskling du du är så söt
 
Nu är de dags att slänga Gabriel i säng. Han har fått varit med både till gymmet och upp till Kenny ikväll. Bland det bästa jag vet är att ha med lilla trollet sådär när det är bara han och jag, vi har alltid så roligt min unge och jag fast han vägrar lyssna typ jämt.. han är söt ändå! ;)
 
 

Grattis till min rumpnisse

Skönt att få håret till snyggat. Hon är riktigt duktig. Skäms att jag knappt vet vad hon heter.. Men jag vet att hon är typ 1-2 år yngre än mig :P Det är Issas Frissa uppe vid Grillen på byn. En av dom bästa i hallsberg..
 
 
Då var det lixom bara ett dygn kvar till vår resa till havs! Det var sååå längesen nu så jag jag hoppas att jag inte gått och blivit sjösjuk eller ngt på vägen? Köpt Postafen ifall att.. haha

Det ska bli himla gött och dra iväg. Vårt lilla söta gäng som förmdligen inte kmr vara så söt när kvällen intar sin rätta plats imorgon. :)
 
Mamma och Gabriel gick iväg en promenix bort till Dollarstore idag igen, vi var där igår med Emmy och Elias. Jag fyndade faktiskt litegrann. Bl a en ny dörrmatta, ljus och sånt. Man är ju knappast mindre tacksam för den butiken när det är dags att köpa födelsedagspresent, julklapp osv i sista sekunden. Perfa där! ;) och på tal om födelsedagspresnter, var Ronja här igår och vi firade hennes 25 års dag på ett litet mindre kalasigt sätt men tårta blev det såklart. Blåsa ljus och sång på Gabriels begäran faktiskt. Min Ronja blivit stor tjej, hihihi ;) Tårtan blev a succes!
 
 
JAG dekorerade faktiskt med grädde, vindruvorna, hallon, chokladbokstäverna'.. och ja ni ser ju. Duktig jag är va.. haha, min man är oxå duktig faktiskt som gjorde resten ;) och glutenfri tårtbotten är mkt mkt mkt godare än vanlig. (Egen hemmabakad alltså) Mycket saftigare på ngt sätt. Jag kan lätt rekomendera det. Lite lite lite nyttigare oxå.. höhö.
Grattis till min lilla rumpanissa!! :D
 
 
Frukost
Blåbär, hallon, mango, en klick a-fil..

(Plus en annanaspaj jag lovade Emil redan igår kväll att jag skulle göra göra, fick slå mig själv på fingrarna så det inte fick bli min frukost....)
 
 
 
 
 
Bus å snurr i lekparken en stund efter tacos.mys!
 
 
 

och äran fick..

.. käre farfar (såklart vem annars?) att ta sig an grabbsen inne på City Gross när vi skulle handla. Perfekt. Gick hur bra som helst. Vi flydde skriket när det skreks vilket det gjorde titt som tätt på andra sidan butiken. Men dom har ju bra med resurser för kidsen i den affären så det är ju bra det ändå.. hjälper väl en stund, haha
Vi tog oss såklart förbi MAX på vägen hem. Jag brukar ta Delifreh kyckling målet, men idag insåg jag fan hur äckligt det brödet är.. på tal om inget. Så ni vet.. räta ut det problemet med att dela en lyxshake med Gabriel.. eller ja, jag fick väl vara glad om jag fick lite av den ens.. blåbär, mums!
 
 
 
Imorgon ska Gabriel få vara hemma med sin sjuka mamma som har jätteont i benet, tur att han är stor och nästintill helt självständig. Han får följa med till gymmet oxå om jag kan ta mig iväg, där trivs han vid xboxet såklart. Till skillnad från det andra lilla trollet jag har...
 
 
 
 
 
 

trolla med storhandling och småbarn

Ett snabbt gympass fick det bli i fm. Mjuka upp kroppen lite. Herregud vad förbannat ont det ska göra :/ ont när jag är still, ont när jag rör mig, fast det blir bättre efter en stund när jag är igång faktiskt och DET är ju bra om nått. Det är jag tacksam för, hade varit riktigt riktigt illa om det hade varit tvärtom.
 
Nu sitter jag i väntans stund på min lilleman som ska komma hit för nu äre minsann mamma vecka igen :)
Sen iväg och hämta andre lilleskrutt som är på dagis och sen handla dags. Denna gång sätter jag en av dom i vagnen på en gång med telefon i näven så det är lugnt när vi ska strosa runt i affären. Sist lovade jag mig själv att det som skedde i affären då ska aldrig nånsin mer få hända igen, men kan ju knappast undkomma att ta med ungarna till affären hur jäkla jobbigt det än ÄR. Det är bara att acceptera och försöka komma på en lösning vilket är lätt i detta fall fast jag sist hade tappat huvudet vid ingången och kom på det nästan när vi var klara.. bättre sent än aldrig. Ja det är fanimig en hel vetenskap att storhandla med två småbarn. 8 av 10 fall. Ljug inte morsor, för säger ni annat, ljuger ni.. det vet vi allihop... ;) om man inte är magiker när man kan få två småbarn under 5 år att vara tysta och lugna när man är och storhandlar, vet jag inte vad man är... gäller att kunna trolla lite.
 

Har haft väldigt omtumlande och "trevligt" senaste två kvällarna.. inte igårkväll.. dock.. då somnade jag innan kl 19. Då var jag helt slut med migrän, men kvällen innan och innan det. men nu fåre vara bra. Nu räcker det.
 
Peace
 
 

Söndag

Jag är bra stolt över mig själv faktiskt att jag klarade av att träna. Benet domnar jag nästan bort istället för att göra ont efter ett tag så det går ju hur bra som helst ^^ nämen seriöst, det går bra om man är igång egentligen.. men i vissa ställningar tror jag fan att jag ska gå av helt och hållet. Tur att man inte gör det faktiskt.. eller?
 
Fick oväntat besök av mamma oxå så nu sitter hon och Celwin och läser i soffan. Ska fixa fram lite fika.
Och i eftermiddag, lite senare idag ska vi till Jonas föräldrar och busa med valparna!
 
Nu är det inte många dagar kvar till våran lilla tripp. Vilket gäng vi blir.. ja herregud :D

pajdrottningen

Celwin och jag mumsade i oss frukost till sängs imorse.
Ja, det går att äta flytande frukost i sängen utan att det blir
sjö av mjölk och yoggi i hela sängen. Bara halva.
 
 
Vi ska ut å fördriva lite tid och kanske köpa marsansås till äppelpajen. Som jag gjorde idag igen så inte äpplena skulle ligga å bli dåliga. Ja dom var ju redan lite halvtaskiga å va sådär precis över gränsen att man inte kan äta dom. Jo man kan äta dom men inte gott :P då gör man äppelpaj! Har ju fått så mkt beröm att jag är duktig på pajer. Tuuur att det är rena rama raketforskningen att göra en paj... hihi fast ibland kan det inte vara det minsta svårt att misslyckas heller.
Det är samma sak med kladdkaka. Många säger att det är det enklaste som finns att baka. Det eller typ sockerkaka och muffins. Alltså. Har ni inte nångång ätit en väldigt torr socker eller kladdkaka? Eller en riktigt saftig och god kanske med bär i? Sådär gott så det knullar i mun? Ja, då är det nån som är duktig på att baka och har då bakat en riktigt god kaka. Om det är så nånting som är jättlätt att baka eller inte. Man kan fan misslyckas med allt. TILLOCHMED chokladbollar. Det går. Jag lovar. Det går oxå att vara lite mer duktig på det och få till det liiite godare än andra.
Bakning är faktiskt fysik och kemi. Hjärnforskning och utveckling. ;) om man inte har så jättemkt att jämföra med då... hihi.
 
Igår var det huset fullt här i vanlig ordning en sväng. Sen blev det tomt. Sen kom det en Bever och vi poppade popcorn och tittade på Pain and Gain . Rekomenderas starkt. Till en viss typ av grupp av människor som förmodligen tycker den är bättre och roligare än andra tycker. :)
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ja fyfan....

Har en Bever här som fick sig ett glas vin.. eller två.. glad och nöjd är han i alla fall.. velar fram och tillbaka om han ska hem och fixa med tvätten och köpa godis. Vilka problem grabben har, nästan avundsjuk..
 
Jag kommer bli tokig. Jag känner det redan nu. Sjukskriven en månad. FÅR inte jobba alls. ALLS. Fattar ni.. helt crazy shit, jag vet inte vad jag ska fylla min tid med faktiskt. Hoppas kroppen tillåter att jag kan träna lite i alla fall. Nervsmärta i hela benet som gör att jag vissa stunder inte ens har nån känsel kvar i benet. Myror som knaprar sig runt. Fan vad man ska kunna gnälla, men jag är så bitter nu. Inatt drömde jag att jag var ute och sprang.. haha, hur ofta tror ni det händer.. egentligen.. aldrig..
 
 

.

 

fredag

"- Glöm aldrig att vem det än är som skapar kan du välja att avsluta"
 
 
 
Man kan ju lugnt säga att man känner sig handikappad idag. Som alla andra dagar. Ja, senaste två iaf.. hucklar och haltar mig fram här hemma för att jag tycker att kryckorna är på tok för bökiga att ha med att göra i lgnhtn. Så smart är jag sen gnäller jag. Ont och jävligt gör det oxå, vill så gärna gapa och skrika på den som har mage att göra såhär mot mig *host* nåns fel måste det väl vara?!?! Såhär ont kan man ju inte bara få ha.. sorry alla ni inlagda cancerpatienter osv.. inte meningen att trampa ngn på tårna med mitt diskbråck men för egen del alltså......
 
Så lilleman här ska strax iväg till dagis ett par timmar för det får han tydligen.. när man är sjukskriven..det hade jag ingen större koll på förrän Jonas nämde det igår så jag ringde och frågade rektorn och jovars, det får man. Till och med välja lite själv hur man vill ha dom där.
 
Nu måste jag jaga bort Celwin från kryckorna innan han slår ihjäl sig med dom.. dom verkar vara en riktig höjdpunkt.. jag ville ha dom i rosa fast det va visst för mkt begärt ;O
.. Och där kom farfar och hämtade lillskiten. Nu ska jag göra väldigt viktiga saker.. vila
 
 
Peace

kvällis

celwin och jag nu vid maten. :) känner mig bra hurtig ändå idag..
 
Hannas andra lilla kull denna gång på 6 småttingar :) fast nu inte såå små längre hihi
 
 
Kasta lilleman i duschen å sen slänga han i nästa avfart sängen.. ja just. Han har sovit typ 15 min under dagen men verkar inte så trött ändå.. som en annan...
 
Jag älskar dig Jonas. Du och jag until the end.
Vad vore en Agga utan sin Jonas?
 
 
 
Man kan fan bli "slita av sig hårtussar"-galen på folk som inte vet vad dom pratar om. Helt fruktansvärt ju.

smärta

Nu kan ni tro att det är synd om mig. Eller något sånt.
 
Den här dagen har jag gjort allt annat än att försökt vila rygg och ben. Som jag inte kan stödja på marken för fem öre btw. Vårdcentralen, fixa pass, upp till chefen med sjukintyg då jag är helt och hållet sjukskriven en månad fram.
Och nu ska vi äta mat! Pizza!
 
 
 

.

Mitt huvud bankar, vet inte om jag orkar eller inte orkar göra ngt mer vettigt än det här.. inväntar en Bever just nu som ska komma och fika blåbärspaj.. :) sen kommer förhoppningsvis Jonas tidigare idag, om det ens är möjligt trots hans planer på att gå hem till hans päron och göra glutenfri flitelad syykling..
 
Hur orkar du Celwin? somnar gärna sent.. vaknar mitt i natten för att gå upp till oss, är då vaken säkert 15 min.. och vaknar pigg som en nötkärna kl 6 på morgon?!!!! Nej sa mamma till det, nej....
 
 
 
 

Dagens störande moment

Lämna Celwin på dagis, träna med Emmy, hem snabbt, sola, dusch, lunch (laxsmörgås, gudars vad gott), hämta Celwin på dagis, handla, hem, få en släng av huvudvärk, slänga ihop en blåbärspaj, hitta Celwin deckad i vår säng framför Karlsson på taket, fundera på hur resterande dag/kväll kmr att sluta med tanke på den sovande ungen i vår säng... Som för övrigt till min förvåning men ändå en smula glädje inte sovit middag på dagis, så han kanske kunde somna lite snabbare på kvällen utan att springa upp 150 ggr och ta ungefär 1-2 timmar på sig att somna...


DAGENS STÖRANDE MOMENT,
Du. Du är ju en självlysande nolla. Du, det börjar bli pinsamt, ska man börja tycka synd om dig lr ska man bara skita i dig? Tiden här i det närmaste kmr att avgöra. Ganska så synd faktiskt. Är så äcklad av dig just nu så jag nästan blir mörkrädd. Så lägg ner din "jag-är-den-tuffasteochballaste-jävla-person-du-kan-känna" stilen lilla fjolla. DU ÄR INTE HÄFTIG. Ingen tycker det. Tvärtom. Ialla fall vid det här laget, nu är jag trött på dig!

Bara en liten notis menar jag......


Peace

ganska glatt

 
 
 
Rätt mörbultad i kroppen, speciellt ryggen efter dagens gympass. Härligt :)
Medans Gabriel fick följa med och nöjd som han är över att spela tv-spel så låg han till slut på golvet och spelade.. alla möjliga ställningar, så hemmastadd gjorde han sig! XBOX is the shiet tydligen. Han är ju tamefan bättre än en annan. Ok, jag är sämst så vem som helst är nog bättre på att spela tv-spel egentligen än mig, men ungen är snart 5 år och han kan det där.. vilket spel som helst, sån nörd.. undra vart dom generna kmr ifrån..*host* höhö
 
 
Gabriel är riktigt duktig på att cykla. Så härligt är det!
Och min fina mamma som tog sig ett glas vitt medans slingorna var i igårkväll.
Vi hade en riktigt trevlig kväll hon och jag.
 
Busigt. Min tok
 
 
Maten väntar. En köttfärslimpa som min man har gjort. Husmanskost! Älskart!
Och en kryssning bokad. Vi blir ett glatt gäng, laddar! :) Det var braaaa längesen nu med riktigt kalas. Det är ju lite födelsedagar där som vi slår ihop och firar. Är det tänkt. Jag hoppas att Ronja kan ta och följa med oxå. Kan nån tänka sig ta hennes jobbhelg den helgen? Nån? Please.. ;)
 
Peace & Love & Light in your heart. Open and take in, understand the calmness
 
 
 
 
 
 
 

Min lördagkväll

Även lördagen i sin helhet har varit fylld av ljuset. Gymmet och solning med Emmy i fm. Hem till trollen. Ut igen på cykelutflykt med Jonas och Gabriel och tittade lite på duktiga dansare på torget. Massa bra, inte lättaste att dra sig loss när man börjat titta på dom, tyckte Gabriel oxå.

Kvällen blev fylld med film, mys, gott (en morot för min del.....) och så la jag i slingor i mammas hår med ett glas vitt..eller två. Längesen nu. Dimman som uppstår... Mums

forma oss lite-dags

God morgon lördag
 
 
 
Man vaknar till.. slår upp ögonen.. hör ungarna vakna och helvilda här ute i vardagsrummet tillsammans med mormor och så inser man att mormor når sin bristningsgräns, till och med HON, efter en viss tid med dom små trollen. Ja. Verkligen helt.. helt.. underbart att veta att det inte bara är en själv.... som gör det.. dagligen.. annars ;) dom små underbara små liven
 
Låter det hemskt? Jag får anta att det är ngt vardagligt för alla mammor med småbarn hemma.. dom barnen som är liiiite mer i taket och liiiiite mindre på golvet... ljudligt och rörligt... ja det är helt underbart med barn. Jämt. Varje dag. Lördag och det betyder ju lördagsgodis. Härligt med socker eller vad säger ni..
 
Nu drar jag och Emmy iväg och formar till oss lite på Forma. :) förhoppningsvis behöver jag inte lägga av efter 5 min utan att magen faktiskt mår bättre idag.. knappt så man vågar äta fast hungern borrar genom.
 
Igårkväll kollade mamma och jag på en svennebanan rulle "Bäst före". Gott råd är att avråda. Skarpt. Suck. Sverige ni är bra sämst på filmmaking! Slår aldrig fel. 1 av 10 filmer man kan titta på. Bortsett från Beck filmerna.. och Späck... "tala i synk förihelvete!!" så förvirrande
 
Ut och andas in lite sensommar luf i lungorna och svettas lite. Gott!
 
 
 
 
 
 
 

taggad

Det vankas klassfest/klassträff från gymnasiet. Vårt gäng var ju rätt awesome. Jag skulle inte vilja missa det att ses allihop igen. Tror det blir rätt skoj!
Så kom igen nu ni som inte svarar.. Oscar pillebönan.. du speciellt :*
 
 
 

17/8

Fredag med lite märkligt väder.. ni vet, augustivädret som kommer och gör sig påmint om att nä nu jävlar får det vara bra era svennebananer med denna värme ni ändå har gnällt över.. -tack och hej! ungefär.
 
Snacka om att magen fick sig ett tokspel igårkväll. Total kalabalik kan jag rent av sig. Längesen nu jag mådde så galet illa i min stackars mage. Vad fan hade jag gjort mot dig igår, min stackars stackars mage? Rätt lustigt när man kommer på sig själv när man sitter på toaletten att man pratar med sig själv och ömkar mkt sorg åt den mörbultade buken. ^^ ja det är rätt fantastiskt vad man kan göra mot sin egen kropp, och vem drabbar det lixom? jo en själv.. smart.. fast nu vet jag ju inte vad det var som orsakade det hela men verkar inte vara nån magsjuka eller sånt tjaffs.
 
Kryper i kroppen, vet inte om jag vågar äta eller inte. Känner för första gången lite hungerkänsla sen igår em.. hmm. Tur att jag har mamma här som tar sig an kidsen trots att jag blev hemma idag. Dagis är stängt och sånt men jag får vila mig ändå. Skönt. Tack.
 
Hittade en väldigt genuin och markfast, ordentlig blogg utan ngt jävla modetjafs och hur perfekt allt ska vara jämt. Hon gjorde ett rätt så spännande test.. Är du redo att bli förälder? haha, inte efter det här...
 
 
 

tänk på att det går över

Love, light, energy
 
 
Jag har verkligen två helt tokiga små natttroll här hemma. Inatt var det hopplöst. Upp och leka kl 03? Hm, ja det skulle det visst göras.. herregud. Så inte mkt sömn efter kl 03 inte, lite ytlig sömn typ, det var rent av hopplöst. Vart får dom sånna dumheter ifrån egentligen?
Och så har jag även kommit fram till att Celwin inte gillar gymmet. Eller iaf att mamma använder gymmets maskiner. Nej nej, och nej herregud nej. Två ggr har jag försökt, haft med han själv, vilket kunde ha varit för att han inte hade någon annan med sig, men det var inte alls vad problemet var, insåg jag när Gabriel och Elias var med mig och Emmy andra gången vi skulle testa.. i fortsättningen får Celwin snällt stanna hemma ;P
 
Nu har dom små trollen för övrigt slocknat som två ljus.. innan kl slog 19 till och med. En annan ska väl slå igång nån film.. Jonas har ju slängt in handduken han med, hmmmm.. spännande onsdagkväll det här..
Här händer det ju inte mkt mer spännande grejer än det här.. Hösten smyger sig på oss lite sakta. Känner man av mest på mornarna, tidiga mornar.. och på kvällarna när mörkret lägger sig snabbare på oss.. mysigt eller deppigt? Jag vet faktiskt inte. Lite både och.. känns som att våran fina sommar bara blinkade till och nu är det dags för kyla igen.. hur länge denna gång då undrar man.. och tänker nästa sommar då vara värd att vänta på lika länge... vårt klimat ändras ju himlans nu att man inte vet ett dugg..
 
Fast jag är ändå rätt så säker på att den här hösten klår förra hösten och även vintern med för den delen men hästlängder än förra året. Allt annat klår förra året. Förra året var hemskt, aldrig varit med om värre. Och då pratar jag inte om vädret, fast det inte direkt hjälpte. En strimla med solsken nångång kunde ju liva upp en livstid just då kändes det som.. så ofta såg man den..
 
 
 
Idag är på ett ljusare ställe. Kroppsligt, rent fysiskt, tankemässigt, andligt, helt fantastiskt. Med mina brister, ned och uppgångar, kan jag fortfarande stå stadigt med två ben, klarhet i ljusets gångar men en livsinsikt jag aldrig haft förr.
Men kan inte vara glad varje dag och uppvisa en fasad som kanske inte jämt stämmer. Man behöver inte lura hjärnan eller omgåvningen att det inte lyser om en var och varannan dag. Ibland känns det bara dåligt, sämre än andra dagar. Det går över, det är det viktigaste. Det går över.
 
Peace
LnL
 
 

efter nattpasset

Sitter och gäspar här.. galet trött.. försöka sova en liten stund och sen se om man orkar sig iväg till gymmet med Emmy. Hmmmmmmmm
 
 
 

borstar bort dammet och försöker sova

 
Pojkarna! Mina pojkar! Bland den vackraste bilden jag tagit på mina söner.
Det är rätt mäktigt om man tänker efter.. mina söner... så jävla stolt är man.. över sig själv att man kunnat skapa dom och nu hur dom växer och man får se och vara med när dom utvecklas i livet. Otroligt.
 
 
Tiden går så fort. Jag vill att den ska kunna stanna upp ibland men den lixom glider ur min hand hela tiden och jag snubblar efter...Och jag ser den liksom dras bort från mig sakta men säkert. Jag går och småspringer efter den men man hinner aldrig ifatt helt. Den kan inte stanna till. Universum tycker visst att man inte ska koncentrera sig på att jaga "tiden" utan göra nytta för den behövande under tiden.
Fattar ni? Flummigt.. Jag är trött. Så trött.
 
Peace angels

en sån söndag som en söndag ska vara

Pttja, söndan har gått som en söndag borde gå.. gubben har stans baksmälla men har lyckats dölja den rätt bra ändå, lika bra för jag skulle bara vara irriterad på om han låg och åmade sig i soffan och tyckte synd om sig själv, ha! never, skyll dig själv tänker jag. Hade bra mkt tvätt oxå. En tur in till marieberg i hopp om att komma därifrån med nån slags present till min mor som fyller jämt på tisdag, men icke! Första gången nånsin det händer.. kommer därifrån NÄSTAN tomhänt.. en påse från apoteket bara ;P men vi har en plan som får funka faktiskt, så gott det går.
 
 
 
Celwin har fått plaska i sin lilla pool idag med. Ungen är nog den värsta badkrukan jag mött! Och han är 2,5 bast, hallå? Han är bra skum vår lilleman där.. till skillnad från Gabriel  som är rena rama fisken i vattnet. Det tar en stund innan Celwin lixom går i poolen. Sätter sig på kanten och sparkar och plaskar med benen. Doppar sig inte, "kaallt!" hehe. Lille krukan. Men han har ju roligt ändå som tur är. Mamma kastade ju vatten på honom och det fick hon ju äta upp såklart när man låg och solade på filten... ja just det! ;) det var ju skoj tyckte både Celwin och pappa...
 
 
 
En köttgryta och potatis blev det idag, gudars vad husligt.. och jag som var helt hundra på att jag var ledig ett par dagar nu, närru, det var jag inte förrän from torsdag och typ en vecka fram. Men nu i 3 dagar har jag dag-pass, skönt tycker jag :) Endel som kommer tillbaka från semestern nu och det tycker jag är jättekul :)
 
Hämta resten av tvätten och kanske dra på enn film sen.. frågan är Grown Ups 2 eller The Place Beyond the Pines
 
 
 
 

Tappad på ord inatt

Det är så fruktansvärt OCHARMIGT med fylla. Fyfan vad jag hatart. Usch! Undra varför man inte gillar och dricka längre, hm. Bara ta ett praktexemplar från denna lördagkväll/natt. Herreminskapare. Fick mig dock ett gott skratt när en jätte full och verkligen GLAD Bever kom upp för att hämta sin väska. Videon hittar ni på fejjan såklart ;-)

Men har en annan glad herre här i hemmet som verkligen inte vill sova, nej inte Jonas, han kör bara några turer på toan, men en viss lilleman som tycker han ska vara uppe och leka nu.
Vet inte vad det är, men denna natt får vi ingen ro alls.

Skönt med lite åskväder ikväll ändå, rensade och tunnade ur luften lite efter denna otroligt varma dag :-)

Peace

:-)

Spännande!:-)

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0