lördag


Vilken seg lördag. Har verkligen inte känts som lördag, mer söndag.. Igår var jag upp till Ida, det slutade med att vi hamnade hos Axel. Men jag fick skjuts hem efter ngn timma, hade ingen större lust med ännu en fylla efter förra helgens bravader! ;)
Idag träffade jag Ida igen, Axel kom med pizza, men jag kunde (precis som resten av dagen mer eller mindre) inte äta knappt, tänderna ilar! USCH! Skitjobbigt. Så jag har fått äta soppa.. Det gick ner lite kvällsmat nu men fan, ilar fortfarande! Har ialla fall solat idag. Dagens höjdpunkt.. Eller nä, det var det väl kanske inte ;) kl är 22 nu, vi får se vad som återstår av denna lördagskväll.. :)


egogirl



egoboost! ibland behövs ju det med, hihi.



Och så grattis till Gabriels pappa Jonas! Hoppas du får en fin födelsedag!

tack marie




Nu är det sista kvar av underhåret som ska bli ljusare! Marie gjorde det bra!
Lite i taget..vet ni ;) mer som lite röda slingor i håret nu haha

Onsdagskvällen här underbar.  Vår Emil är här i vanlig ordning och lyssnar på musik, tart lite chill, imorgon väntar jobb :)

ikea en snabb runda, ut och in!


Jonas valde rullgardiner till ena fönstret i stora rummet. Behöver flytta
persinernna i andra fönstret till köksfönstret, för där finns inga alls.

Skitsnygga var dom ju ändå!


Lite färgglad väggdekoration i köket, är ju så ljust där, försöker sakta men
säkert göra det lite snyggt med lite färg här och där!
Vinglasen fick jag av mamma :)
TACK, jag älskar dom, hihi.44

Jag tog mig lite väl mkt sovmorgon imorse, så död. Som en sten! Vaknade väl runt 12 ller ngt. Jag har blivit så förbannat morgontrött IGEN. Men gud, vilken tur att jag har min Jonas. Han tar Celwin på mornarna. Har ju inte sovit en blund de senaste 2 nätterna, så kanske behövdes, trots att jag var super idiotiskt trött hela dagen. Inge pepp alls där att följa med till IKEA. Men var mer eller mindre tvungen för att piggna till Insåg när vi var tillbaka hem att kl redan var 17.27. Helevte vad tiden sprang ifrån mig idag. :b undra varför.

Och tack Marie för hjälpen med håret igår. Jag vet att Ida skulle ha gjort det, men blir så ivirig och otålig så orkade inte vänta! ;) men kommer behöva göra än ytterligare blinderings, mer eller mindre i hela hjässan.. :) nu har jag ju så mkt blonda slingor, så det ska nog gå fint, även om jag bör görat hos min frisör, men det kostar! ^^

EN FIN TISDAG


Ja.. det blev även en fett nice tisdagskväll
.. OCH denna vårdag vi haft idag! Den ar varit riktigt härligt.. :)

Celwin slockna direkt efter att jag dragit på han pyjamas och la ner honomo i hans lilla säng, så slockande han efter 2 min kanske.. han halvsov ju redan på skötbordet.. Badet innan gjorde susen! Men kan ju även har mkt med att göra att han bara sov på fm på dagis, sen mest varit grining och knappt ätit ngt idag. Konstigt, han som alltid äter så bra! Ja ja, alla har väl vissa dagar då man inte är så värsta hungrig (:
Han har ju fått för sig så mkt nytt nu, lär sig nya saker hela tiden, utvecklas mkt för var dag som passerar! Våran lillkille börjar bli en stor lillkille! ;)

BigBrother nu, sen blire sängen! Har ju även hunnit med att dra upp till Marie som hjälpte mig med håret! Sorry Ida. såg att du ringde men min mob e helt fucked. Celwin har varit flitig med att suga på den och kastat den i golvet så vissa knappar funkar inte.. YAY! skitungen! Så därför jag inte svarade :/ men eftersom jag vet att du slaviskt förljer min blogg, hihi, så ordnade Marie mitt hår redan idag. Men jag måste få träffa dig snart! Behöver some talk time ;b <3

Bild på håret kmr nog imorrn.. :)

PUSS! och snart godnatt..

helgen

Mycket denna helg blev det :) bl a fiesta fiiieestaa i lördags, hade riktigt kul!
Blev en sån där rolig pinsam fylla, jag varnade alla, haha! Men det var skoj, inge farligt bakis i söndags heller. Det var chill. Bever har ju varit här mer eller mindre hela helgen oxå.. Gabriel var till mormor, ja jo.. det var en härj-helg.. lördags ialla fall ;)
TACK alla som var med och förgyllde kvällen!
Jonas och Angelica som värdar och väldigt generösa med spriten.. shottar.. ja.. fint :) tack! hihi. Jag somnade ju till där vid 12 tiden på natten eller vad klockan nu ens var, jag minns inte, vaknar halv 5 på morgon och panikar iväg mig hemmåt, hahahahaha, så jävla bra! Men vilken tur att varken Jonas eller Bever här hemma hade räknat med ngt annat ;) lol

Idag är det tisdag, har lämnat av Gabriel på dagis, död som en sten känner jag mig, andra natten nu som jag inte sover knappt ett DUGG på natten. Så drygt så drygt, tur att man kan vakna till under dagen.. litegranna.. men det är ett helvete när man måste upp. Ja ja, efter avlämning stack jag bort till solkungen och solade :) underbart som alltid. Sen hem, dusch, diska och betala räkningar, jippi. Nu är Jonas iväg och hämtar Celwin på dagis och jag kikar på GCB :) riktigt bra den serien, höhö

Vi får väl se vad som står på listan idag, inge viktigt ialla fall, skulle behöva till ica och returnera ett paket och handla lite.. hoppas min Iphone kommer i veckan!!!

PUSS!

Vårt hem <3

Tänkte lägga upp lite bilder jag tagit här hemma. Bland annat nya gardinerna som kom idag :D mihi, jättenöjda är vi med dom!








första jordgubbarna iår då;) Och Gabriels nya bilmatta :b


Lite av lillemans rum.. som så småningom blir båda ungarnas krypin ^^



:)..

Är skapligt nöjd med vårt fina hem! duger rätt bra det här.. ;)

Fortsätter denna underbara fredag..

PUSS

fel strlk, skitkul



Jippi. Vet inte om jag hade noll koll när ja beställde dessa finisar eller
om det vart ngt fel på beställningen för jag fick nr 36 istället för 38.
Så är det ngn som vill köpa dom här i strlk 36 så säg till ;)

* * *

Så nu om alla var för sig bara kunde bry sig som sina egna problem så vore det mkt bättre. Hejja! Suck!


Jobba imorgon och på kvällen förmodligen färga håret på Ida :) Gabriel ska till mormor och morfar över helgen, tror ni han e lite glad eller? :D tjatet om mormor, omg! Ja, han är en liten underbaring han, mihi.

Puss

jobb

Nu har jag fått lite jobb inbokat! Men är så vriden gällande sommaren. Lite skraj. Vi får se. Kanske till och med blir Kumla.. Ja, som sagt vi får se! ska ialla fall bli skönt att jobba igen imorgon och fredag! Det enda negativa om man kan säga så, är väl att det blir så långa dagar för Gabriel på dagis. Men hans hosta är nästan hela borta så det är ingen fara. Han har så mkt lek och bus att ta igen ;)

Funderar på att sova snart.. Jag vet inte.. Än.. Ungarna sover, jag ligger i soffan och glor på bb. Farligt med bb-kanalen må jag lova.. ^^ men rätt okej tidsfördriv, men hjärntvättad blir man ju. Förra säsongen började jag drömma att jag var istängd därinne jag med, gaaaaaaaaaaah! :b skyll mig själv!

måndag åter måndag

Skickade iväg killarna till svärföräldrarna några timmar så jag kunde få trixa och städa lite här hemma själv. Blir lättast så! Går snabbare då med. ;)

Kanske blir att dra iväg att handla lite senare.. Eller så tar vi det imorrn. Vill gärna ha det klart innan min stora pojke kommer hem imorn igen :) men han tycker det e kul att handla så kanske blir så att vi åker iväg när han kommit. Ja det gäller att planera planera!

Har även ringt upp till backen idag :) vi får se vi får se. Tack för tipset Marie btw :)

En alvedon till kanske.. mitt huvud sprängs...

more blond

Emil kom nu såhär på kvällsstvisten så drog på en skräckis :) Woman in black. Lite lätt ruskig, hihi.

Har varit till Ida min Ida idag oxå, tack raring för hjälpen med håret. Görat en gång till i slutet av månaden. Blonda slingor i hela hjässan, hihi, längesen jag var blond! Nu såhär till sommaren. Fint fint :)
Lycka till ikväll gumsan, honppas ni får det trevligt. Jag är ju superglad för din skull!!


Bilder..





Jag vet jag är å jävla snygg. ;) häh! Men det är tack vare Ida! Jag ska hjälpa dig med håret så du blir lika snygg som jag ;))) vi är som bäst ihop när vi är båda blonda *aSg* ;)

Nej men allvarligt, tack alla för alla komplimanger :)

Nu återgår jag till filmen :)

puss



Lätt godaste energidrycken jag har druckit



Härligaste kvällen. :)
JAG ÄLSKAR MIN JONAS

Och ny kökskran har vi oxå :) love it. Nu är det badrummet kvar, jag vill även måla om därinne men vi får väl se. Ska kika efter nytt toalock med, finns tydligen riktigt fräscha på Jula :D

Natt!

osams med vågen

Börjar denna dag med att smått försova oss lite ;) men det var inte så farligt. Celwin fick på sig kläder och frulle rätt fort, sen drog dom iväg till dagis. Jag blev kvar hemma för vi har roligt med tvätt. Woho!.. Nu är jag även lite osams med vågen. Morr!! Nu har jag gått upp 3kg, vart fan kom dom ifrån?? BORT SKA DOM NU IALLAFALL! höhö. Men har faktiskt fuskat bra mkt senaste dagarna. Så egentligen, nä inte så konstigt ;b tar imot lite att erkänna det.. nejdå, skojar bara. Men frukost tror jag att magen vill ha snart.

Halluu, solen, vart är du idag?

kul kul

Idag har Lucas presenter kommit, den sista hämtar jag ut imorgon :)
Så får hoppas vi alla blir friska och krya så man kan knata bort och mysa lite med den fina killen :D


Den här kvällen blev f u c k e d. Jonas har gått och lagt sig, kan inte klandra hohom. Men hade vare bättre om han hade varit uppe med mig.. Aja. Bortsett från det.. Rätt ok :) saknar min Gabriel, hade behövt ha honom här hemma nu. Trodde aldrig att det bara skulle kännas vörre och värre för varje gång han ska iväg till sin pappa igen. I dont like. Blir så tomt. Imorgon planerar jag att ligga kvar i sängen heeeela förmiddagen. Men förmodar att det inte blir så :b

bb nu! Tjo!

dessa småttingar

Helt plötsligt blev Celwin jättestor. När vi var upp och hälsade på Lucas, en vecka gammal liten plutt, alltså det är hopplöst, jag blir så blödig på en gång. Jag tycker det är så jävla fint å mysigt så det är helt galet. Nu pratar jag inte bara om Lucas, men speciellt Lucas. Han är verkligen så fin! :) och jag är superglad för hans föräldrars skull oxå. Att dom blivit föräldrar till en så fin pojke.

Celwin blev helt plötsligt jättestor. Jag vet inte riktigt varför man blir så blödig, för jag vet att jag var aldrig sån innan jag fött barn. Är det för att man saknar att dom var sådär små? Eller är det ngn slags modersinstinkt som kickar loss när man får en så liten bebis i famnen igen när ens egna passerat året? Är det för att man saknar att dom var så små, eller för att man vet att den här tiden med en sån plutt inte kommer vara länge? Man måste ta vara på varje sekund när dom lever sina första veckor, månader.
Ta sån förbannad vara på det. Kommer aldrig nånsin tillbaka. Dom är underbara dom små liven.

Och nej. Jag vill inte ha något syskon till mina små pojkar. Än. Om några år! Nu får det vara bra för vår del ialla fall. Men det vore fint med en flicka oxå. Fast som jag skrev, inte än. :)

morgon med gcb

Good Christian Bitches



Börjar chekka in vad det e nu tänkte jag.. Verkar nice :D höhö ännu en serie.. tur att det bara finns 2 avsnitt, slipper jag ploga genom en hel säsong i vanlig ordning :b




Morgonmys och Gabriel fick ta ännu mer kort.. ^^
Han mår bättre idag och senare åker han hem till sin pappa.

Hoppas det blir att jobba i veckan eller helgen.. eller både och.. börjar bli rastlös.

Puss

måndag

Det har vare en väldigt bra måndag trots att stora lilleman är sjuk. Febern har inte släppt, den hängde kvar under hela dagen, men han har varit väldigt pigg och duktig ändå. Mammas lilla hjärta, får sällan vara frisk längre stunder.
Dagis.. smittohärd.. Men det är som det är med det. Hoppas han blir friskaste levande varelsen på jorden när han blir äldre istället :b


Har städat hela fm. Då jag parkerade Gabriel framför youtube. Där satt han glatt ;) jag fick allt gjort medans Jonas lämnade Celwin på dagis och handlade. Har hunnit med att sola och känna på det vackra vårvädret oxå. <3 underbart.

Ny parfym oxå.. hihi

Lite bilder från dagen. Gabriel som har fotograferat det mesta, hihi



Jonas fick en jumpsuit av mig idag :D



Massagekudde bakom ryggen ;D


Nya tofflor.. Netto 42kr!


Jävla sötunge där!! :D Gabriel lyckas oftare än mig att fånga sånna bilder







Mammas sjukling



Big Brother om en stund! :)

måndag

Febrig och hostig Gabriel hemma idag. Suck. Jag blir tokig, att han inte kan få vara frisk längre stunder. Febern bara huxflux ploppa fram. Han hostade ju mer och mer under dagen, och under kvällstid blir det värst. Hoppas han blir bättre snart. Lilla pojken.

Hoppas dom ringer ang min kära iphone idag oxå. JAG BEHÖVER DEN! Städa av lite ska man försöka med när Celwin ialla fall är på dagis. Ska försöka ta mig tid till att dra upp och sola lite sen med.

Trevligt igår :D
Det var en riktigt fin söndag!

Lucas


Lucas med farmor


Jag helt kär :D


Sötaste!! Gud vad fin han är.

Hade det jättemysigt hos Tobbe och Carro igår:) Lucas är en liten ängel :)

Idag är mormor här, vi har vare på promenad ute i solen, handlat lite oxå. Nu fixas det lunch, sen kanske vi åker på fler äventyr.

Tjo

lördag

Inte fan mår jag bra idag. Nä. Helvete

MEN..men.. :D vi ska iväg och klämma bebis Lucas snart, hihi.
Jag fick sovmorgon, behövligt. Men Jonas hade kanske behövt den mer, Celwin bråkade mycket inatt :/ 

Börjar sakna min lilla Ida lite väl nu igen, så tror jag ska springa iväg till henne i eftermiddag. :)



Och tack älskling för att du fixade min nya header, supernöjd :)

Tjo


godmorgon fredag



Annorlunda.. men bra :D

Idag ska Celwin till dagis en heldag ensam utan mamma och pappa. Håller tummarna och hoppas han trivs och skiter blankt i att vi inte e där. Han är ju en duktig pojke.

Puss

vår torsdag idag

Oj, godkväll var det här då..
Ni kan ju tro att dagen har gått undan. Mycket hela dagen! Och därbland hann vi även med ett inhopp hos Carro och Tobbe och underbara söta lille Lucas! GUD så fin han är. Helt kär på nytt blev jag. I honom :) så himla mysigt! Men vi ska dit i helgen igen en lite längre stund. Då ska jag ta kort på Celwins en vecka gamla kusselin. Gabriel som älskar bebisar ska bli spännande och se reaktion. Celwin tror jag väl inte förstår så mkt vad det är än ;)

Inskolningen har fortsatt bra. Imorgon droppar vi bara av honom där, förhoppningsvis går det bra. Gabriel har inget dagis imorgon så det blir en dag fram till kl 15, utan Celwin. Kommer vara lite konstigt, men men, det är ju så lixom.

Emil har varit här på middag när vi väl hade kommit hem, satt igång tvätten och lagat maten. Husmanskost är det finaste. Fan vad gött det är. :)

.. Inte minst så fick jag ju en bh av min kärlek :) en Calvin Klein! Skitsnygg. Tack hjärtat. Hur mkt jag nu än gillar den, tror jag inte det toppar hur mkt Jonas gillar den. Vi har haft en fin kväll tillsammans. <3



Gabriel och Emil bygger tågbana :)









Lite egoboost yeah

Nu ska jag titta lite på Final special grejjs av Teen mom 2 :D höhö, bra jäkla kreativt såhär kl 00.38. Great

dagis = rena rama sömnpillret om kvällen

Tredje inskolningsdagen har gått bara bra :) jag fick även sticka ifrån vid 13 och jobba ett par timma. Hämta Gabriel från dagis sen, hem och då inse hur trött Gabriel egetligen var. Klistrad i soffan och helt orkeslös. Inge konstigt kanske när han som idag, vägrar sova middag, och på dagis är det ju full fart så är inte förvånad att kvällen blev en soffkväll för honom. Men han somnade fint efter 19 där nånstans. Precis som Celwin. Trötta blir dom ju efter dagis alltså.. ;) rena rama sömpillret på kvällen.

Imorgon hoppas vi även på att få träffa lilla Lukas, Celwins första nyfödda kusin :D:D

Jag ska oxå slänga mig i bingen nu här strax, först en cigg!
Puss!

andra inskolningsdagen

.. har gått jättebra idag med! :) men jag e fortfarande lite nervös inför det här när vi ska lämna honom där på fredagmorgon.. Vi ska vara med en heldag imorrn igen, och torsdag halvdag är det tänkt.. OM Celwin tillåter det. Han somnade efter lunch idag, då gick Jonas och jag till hans päron, dom bor ju inte så långt ifrån det dagiset, sen nån timma senare hade Celwin vaknat när vi var utanför och var väldigt ledsen över att vi inte var där då. ^^ så.. vi får väl se hur det går.. Förmodligen gråt och tårar några minuter, sen blir det nog jättebra... Hoppas vi ;)

Hämtade Gabriel idag. Så nu är det som det ska igen en vecka fram :D full fart! Jobba några timmar imorrn eftermiddag ska jag oxå.

Jupp, så är det ialla fall. En cigg nu.
Puss

blond


Spenderade min eftermiddag hos Ida :)

Färgade håret.. twice, blev bra till slut. La massa slingor, blonda :)

Blev lite småhäftigt resultat, nästan lite rosa eftersom jag hade rött, eller ja, brunrött under.

Gjorde samma sak på Ida oxå. Nöjda blev vi ju :)

 

Söndagen blev en fin söndag återigen. :) Promenad ute i solen bort till hässleberg och hem hann vi med oxå.

Just nu känner jag mig lite halvt vilsen måste jag säga. Jag blir lite trött på när det blir såhär, det är som en ond cirkel som alltid rullar ifatt oss. Kul. Skitkul.

 

 

ikväll äre jag och buddha som myser

Gabriels första gruppfoto med hans lilla avd på Björkis :)

Köpte äntligen en ram till kortet, så nu står den fint bland dom andra korten på hans lilla hylla på hans rum.

 

Vi kom hem lagom trötta från Bever idag. Suck. Vi är aldrig utvilade när vi kmr hem därifrån, även om det e själva tanken att vi ska vila, sova ut och allt sånt när man nästan aldrig är barnledig. ^^ Men blir alltid sent och när jag vaknar upp på morgon får jag jämt så bråttom upp. Kunde inte ligga kvar imorse när jag slog upp ögonen vid kl 10. Suck! Var ju tvungen att sätta på kaffe sen kom jag inte till ro.. Men vi beställde hem mat för vi blev lite hungriga, haha, latast. Har nytorget nedanför Bever men beställde hemkörning från Nalles. Men det är bra för man kan ju skapa sin egen pizza :D jag tog bara dock en slize sen var jag proppmätt.. nödvändigt där!

 

Nu är jag iaf den enda vakna i hemmet. Har gått runt och plockat lite, tänt lite ljus, kollat några avsnitt av Modern family, its awesome, glad serie :D men nu gav jag upp det och satte igång bb-kanalen mest för att ha ngt som går på i bakrunden. Blir ju så tyst annars.. ^^

 

 

Ikväll äre jag och laughning buddha som myser :D

 

Vi får se vad söndagen bjuder på. Jag hoppas på en solig söndag. Jag hoppas även på att träffa Ida :) jag var ju över till Axel där Ida var imorse :) han bor ju dörr vid dörr med Bever så det var inte så långt för att gå över och säga hej :D

Jag vill gärna iväg och sola, men tror jag måste vänta nån dag eller två för när jag var och sola nu sist så blev det lite för RÖTT (blir aldrig röd när jag solar solarium så därför jag blev lite nojjig och tycker jag borde vänta ;p) vid troskanten, inte så skönt när man duschar :b

2.3.12

Man kan ju bli lagom lack på endel saker som kan strula lite extra ibland. Sådär lagom ni vet. Suck!!

Men nu sover ialla fall Celwin hans eftermiddagsnap, sen kommer mormor och vi ska iväg :) drog i mig en hel portion med nudelsoppa förut, brukar aldrig få i mig det för det blir så mäktigt till slut, men jag var tydligen hungrigare än jag trodde. Gött :D var väl kanske mer tänkt att vi skulle handla lite grillad kyckling och vitlöksbröd.. Tror inte på den längre alltså.. proppmätt... ^^


Puss!

..update



Äntligen träffat min Ida idag. Saknat dig hjärtat, kändes skönt att vi kunde
ses såhär efter ett tag och ändå kunna prata med varandra som om det vore igår.
Det uppskattar jag.


Har även solat, så jäkla underbaaaaart är det, och färgat håret. :) Kollar på Naken (film alltså ;p) tills BB börjar :D blir en mysig kväll här hemma med min kärlek. Imorgon blir vi barnlediga till kvällen, då ska vi hem till Bever och busa ^^ det händer ju så sällan att vi blir helt barnfria så det där med att slippa allt ansvar för en kväll, natt och lite av lördagen, kommer vara väldigt uppskattat. Sovmorgon! :D


Har varit en så härlig dag. Vi var ju till Bever oxå och spenderade några timmar. När vi kom hem gjorde mitt lyxkaffe. VÅR!

 

och så GRATTIS till Tobbe och Carro som blivit föräldrar idag till en liten pojk. Celwin har fått en liten kusin, hihi. Gud vad rooligt. Äntligen kikade han fram till världen.

Älskar dig Jonas!

 

 

1 mars



Igårkväll blev helmysig, helt perfekt. Typ ;) hade lite besök av Emil och Emma.
Men jag var i säng vid 22. Skönt! Jonas sov inge bra inatt tydligen,
så han gick å la sig när jag klev upp imorse.
Han sover än. Celwin och jag har haft lite mysmorgon här. Jag har druckit
lite extra lyxigt kaffe med spruuutgrädde, så jäkla fint äre såhär ibland, höhö.
Nu sover båda mina grabbar. Jag tittar lite på One tree hill och tar det chill..
Behöver det här, behöver att ta ikapp lite lugn och avslappning.


Puss!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0