Kräkas

och du är ett svin i min värld '
--

Händer inte så mkt just nu, fredagkväll och jag sitter hemma, första gången på evigheter! känns ju säkert bra, men ändå, borde kanske pröva på det här oftare och inte vakna bakis en lördag ;) men sen finns det ju anledningar till varför jag sitter hemma, skulle jag inte behöva vakna kl 7 imorrn bitti för att åka till Skåne så hade jag antagligen vare redigt dragen just nu! ^^ men så var icke fallet, kanske ska ta mig en öl eller ngt, men tjänar säkert mkt till.

Idag var jag med Markus och Skumpan (för övrigt till er som inte visste så är det sötaste paret som inleder år 2008 tillsammans. iiiih) på marieberg och handla lite :D haft riktigt trevligt även om det var 40 massa jävla folk överallt! hittade en topp till nyår ^^ happy happy, lite smycken och en keeeps :D ungefär en sån som jag hade förut. Denna gång ska jag hålla den långt ifrån eld! :O.. hm, aah.
Sen åkte vi hem till Skumpan iaf, satt där en stund, diggade hennes lya ;D bättre än den i Kumla iaf, köket och badrummet var fett massa fräschare! och sen slipper du sovalko eller ha det i samma rum som allt annat, sjyrre det ju :) sen vart det att färga håret o chekka Scrubs, yeah!

Och eftersom jag skrev om Scrubs nu så har ja insett att jag har missat ett avsnitt som går nu, blir att glo nästa om en kvart xD om det ens går idag, det är fredag? aah? näe, måste kolla det.. haha, viktiga grejer!


Kolla vad jag hitta för kul bilder hos skumpan ;) dumt o RENA bland gamla godingar... pinsamma godingar... ;)



Vissa stunder inser man verkligen att man saknar endel saker som var förr.
Att man önskar att tider inte ska förändras så drastiskt som dom gör. Ständig förändring,
det jag lever för, men snälla, låt mig ialla fall få njuta av endel underbara grejer lite längre än man får ibland.


Sho. Gott nytt år på er!

vissa har längre tungor än dom borde

DU HAR FÖRSTÖRT ALLT! är så trött på dig nu! VARFÖR?! varför skulle du lägga dig i? försökte du hjälpa mig? aah TACK?! du har bara ruinerat mitt liv, det ligger i spillror.
Jag sitter här nu och skakar mig genom kvällen, jag kan inte ens tänka tanken att vara trevlig mot någon nu heller. Ångestattacker och ordet varför i hjärnan hela tiden. Kul att man fick mkt sömn oså inatt. dränkt i tårar ist, yeah that's the shit! Om du nu brydde dig så kunde du ha pratat med mig först, du gjorde det där väldigt dåligt, det finns 100 andra sätt du skulle kunna ha hanterat det där. men men vad gör man inte med lite alkohol i kroppen? av alla människor så gör du det. Var vi inte vänner? hatar du mig eller? ville du se mig falla? för jag såg då hela mitt liv bara rasa ner. Hade lust att bara gå och hoppa frmaför tåget inatt. Eller bara dra.. vad äre för människor som finns?! Har du ett så händelselöst liv att du måste se det gå nerför för andra? VAD HAR JAG GJORT DIG EGENTLIGEN? jag bad inte om ngn hjälp, jag ville inte ha ngn. Det hade du/ni märkt isf! TRO MIG. Jag hade koll på läget, jag visste vad jag gjorde. Allt var under kontroll, men alltid finns det ngn som ska sig tro att dom är bättre, lägger sig i och det slutar med att det blir värre än d nånsin vare!

Jag skulle kunna sitta här och skriva mer och mer, alla tankar och ord som bara vill ut. Men jag tror dom flesta har fattat min poäng.



orkar inte mer



förlåt. Men du är fan för bra för mig. Du vet nog vem du är. På tal om ingenting.. men just nu vill jag bara släppa taget om allt. Jag ser ingen mening i ngt alls längre, men jag måste säga att tankarna om dej piggar upp mig lite iaf!
<3



Men du åker hem snart. Och jag orkar inte vänta, när jag kanske till och med gör det i onödan. Jag orkar inte vara kär eller sakna ngn, det är grymt jobbigt. Jag vet inte hur mitt liv kmr se ut om nåra månader eller år... jag vet bara att jag just nu inte orkar med ett skit.

dan före.. eller?

Jag orkar inte ens fira jul längre, men vart är julkänslan ens? Borde man inte tycka om julen lika mkt som man är liten som när man är vuxen? Eller äldre? Eller..? Jag fattar det inte. Visserligen har jag köpt julklappar, eller jag.. 2 st iaf, men det är bättre än ingenting!:O och pyntat är det, men snön? hallå? varför ska vi behöva ha en till jul utan snö?Om jag hade varit nåra år yngre hade jag gråtit på julafton om snön inte hade legat täckt över marken utanför... Men nu vet jag inte inte om det beror på ingen snö att julkänslan inte finns eller om jag bara inte ens orkar bry mig? Till och med förra året var jag mer uppåt..


Esch!

Åsikter, tankar, bekännelser

Vad ska jag säga lixom? Jag tar det som det kommer, dag för dag, jag orkar inte planera längre, sånt blir bara skit.
Jag känner på mig att detta kommer bli en rätt lång blogg idag, med tanke på hur mkt piller jag har knaprat idag och hur mkt tankar som bara flyger runt i skallen på mig nu. Sen äre ju det där lilla extra att man känner sig så otroligt jävla SMART efter sånt här. Japp, nu vet ni det, de som inte visste fick veta nu, glada eller? jovisst för fan! här sitter hon, i alla högsta grad, Agnieszka, som dragits in i ett litet missbruk. Jag gör det bästa av det hela.. jag drar fram det positiva i allt nu, jag kan inte göra annat. eller nja, jag fick för mig att spy upp precis allt jag ätit idag förut med tanke på illamåendet just nu, men det vart inte så mkt, det jag har ätit idag är en kopp med soppa och en muffins ;) så stor matork har jag nuförtiden.

Personer.. Vänner.. ja, ni är väl bundna till varann där, men endel personer försöker lägga sig i och lägga näsan i blöt, försöka tala om vad man ska göra och hur man ska leva, DROP DEAD säger jag bara. sen när fick man inte fatta sina egna beslut om sitt egna liv? hugga? woot lixom. Blir smått besviken måste jag säga, visst, sen finns det Vänner som vill eller försöka hjälpa till, med både det ena och det andra, men det vissa borde förstå är att har man inte suttit i den här sitsen själv ngn gång så kan man inte hjälpa en som gör det nu. man kan försöka förstå och finnas till hands, det brukar hjälpa en jävla massa till skillnad från dom som tror att hjälp är att bestämma och tala om. Att lyssna och bara vara finns inte med i bilden. Tydligen =/
Det är svårt, det är alltid svårt när dte gäller sånt här.

Det är tufft, precis allt just nu, men därför måste jag göra ngt åt det, på ett eller annat sätt, men hur jag väljer att göra det är upp till mig, dom som inte tkr det passar ska kanske inte joina min klubb, men varför vara emo pga det? om ni inte berörs av det själva så ska ni ju bara vara glada och låta mig göra som jag vill samtidigt som ni lever ert liv? eller?

Att prata med vissa hjälper ju inte heller, endel är ju bara för taskigt patetiska. Jag vill inte ha dig tillbaka, Jonas. Sluta tro det.. nemen oj, skrev jag namnet? hähä. yes indeed I did. Varför går du runt och tror det? Vad för liv lever jag tror du? Bara för att jag blir påtänd och beng då och då betyder inte att min hjärna blir så totalt fucked up att jag skulle kunna komma på tanken att vilja ha dig tillbaka :S VART får du allt ifrån? Jag förstår att du kanske blir lite sne i bollen av alla blommor som invaderat ditt hem :) men du kanske gillar dt? Vad vet jag.. Allt detta snack om att jag mutar dig för att få tig att komma tillbaka?Sånt jävla bullshit :) hey, guess what, jag har allt som jag behöver i mitt liv. Då kanske endel undrar varför jag måste sitta och skriva om det? Varför ja inte bara låter det vara? Men nu är det som så att jag blir så förbannat trött på det här! Alla jävla antydningar, jag undrar vem det är egentligen som vill ha tillbaka vem?! blogg.se heter det här, det är en blogg.. .se för att det är en webbsida så alla kan läsa, men om det inte passar så borde ni sluta läsa redan nu! För endel kommer bli besvikna...

Känslor har alla, och egentligen FÖR alla :) men inte alltid bra känslor.. upprörda, kärleks, oberörda, obesvarade, besvarade.. osv. Jag blir knasigt ARG på dig. Du fuckar upp min hjärna..

Nya personer i mitt liv. Jag är GLAD, låt mig vara det! Varför finns det alltid personer som vill förstöra det? Det är riktigt synd faktiskt.

Åse - Tack för att du står kvar, efter alla år, efter ALLT.
Karin - Hur långt vi än tror att vi glidit ifrån varandra, kommer du alltid vara nära hjärtat.
Fredrik - Du har fått mig att se saker ut olika perspektiv, jag må vara dålig för dig enligt vissa områden, men du är bra för mig rakt genom! En vän som du borde alla ha, man vet vart man har dig och att du ställer upp.
Daniel - Dude, you're a fucking haschplant!! Men du är min haschplanta ;) du betyder massor! Och jag är så jävla tacksam för tiden med dig. Älskar dig, vännen.

Jakob Karasiak , Som ni alla kanske redan fattat och vet, och ni som inte visste eller kanske inte fått ngt svar tidigare, så får ni det nu. I think I'm falling inlove with you. Jag kan inte hjälpa det, och jag vet inte om jag vill det heller. Du är så bra och du gör mig glad, du är det sista jag tänker på innan jag somnar om kvällarna och det första jag tänker på när jag vaknar. Det bankar, skuttar och det pirrar :)


Nu har jag fått det ur mig! Visserligen kanske inte han vet precis allt det ^^ men endel :) jag orkar inte allt bara skutta iväg och för fort.. Allt ska ha sin tid. Men jag vet vad jag vet och jag känner det jag känner.. nnåstans måste jag göra av det.. Klaga inte :)

Hej!

död åt folket

jag blir så jävla arg! du kommer och snokar vart du kan komma åt men du lämnar inte ett enda ord ifrån dig, du tror du kör ett diskret sätt och har världens smidigaste plan, sen kommer du och snackar massa till mig och tror inte jag vetvart du får allt ifrån? det är ju värst vad folk HELT plötsligt läser min blogg varje jävla dag och upp till 50 pers varje gång oxå? hm. du är allt rätt så jävla pantad alltså!

Internet suger fett fan ibland, helvete! det är så fegt! jag har faktiskt försökt att ringa dig och jag skulle inte ha nåra problem med att stå och säga det här rakt i ansiktet till dig, men du gömmer dig din fega röv.


Orkar inte, allt är bara skit.
Det enda som gjorde mig glad en liten stund idag var ett litet telefonsamtal, men nu vet jag inte ens hur det blir med det, DUMT och ringa upp som man säger att man ska. shit alltså.. helvete, ge mig ett jobb, vad som helst, nu!!

Det suger att inte göra ett skit dag ut och dag in, falla in i otroligt dumma vanor som bara förstör. Det suger att sitta och inte ha ngt att göra, att vända på dygnet, få hela kroppen att må dåligt. Jag vill inte ha det såhär längre, men jag har försökt, försökt med allt! Hur svårt ska det behöva vara? vill bara härifrån..

att somna tryggt

they say time heal

Don Campbell - Rise



Usch, nu vill jag bara ge dig en kram :( hur ska jag nånsin kunna nå fram till dig när det går den här vägen ?
Hur svårt och hur blind måste man vara för att kunna se det som är framför en? Jag bryr mig, du betyder mycket för mig, jag hoppas du kan inse det en dag. Jag vet inte vad du tänker om mig oså, du vet, sådär ärligt, sådär på riktigt... jag vet inte om jag vill veta det heller.. jag är glad bara om du finns i närheten. Jag vill aldrig göra dig med flit arg eller något sånt, jag vill bara veta att du planerar att finnas kvar i mitt liv. Ibland behöver man inte säga mkt för att låta en person veta att den är värd mer än diamanter och guld.

image103


Yrsel, kallsvettningar, hjärnan som går upp i varv så man inte hinner med, så börjar många av mina nätter. När jag lägger mig, försöker slappna av... sen börjar man tänka lite smått på vad som är i ens liv, och vad som händer, det blir för mkt, allt går för fort och börjar snurra, frågor man ställer sej själv, varför det är så? Hur ska jag göra dagen som kommer eller nästa vecka? Vart kommer allt hamna? Vad kommer det bli av mig? Ibland bara små små grejjs alltså, som kan göra mig sömnlös en hel natt.

Hemligheter som undanhålls i flera år som sen kommer fram, som förvirrar hjärnan hela tiden. Man lyssnar, man accepterar för inget annat val har jag egentligen. Man går runt med det, man vet om allt.. sen då och då ploppar det upp, oftast i fel tillfällen. Men vad ska jag göra? Jag kan nog inte börja gapa och skrika, orka väcka ngn slags uppmärksamhet alls. Kanske därför jag sitter och skriver allt här nu, smart. hm.. men ngnstans måste jag skriva av mig, och eftersom det finns folk som uppenbarligen läser min blogg flitigt så kan ni ju läsa och klura. Vissa vet mer än andra.

Jag vill kunna veta med säkerhet att nu går jag och lägger mig tryggt.
Förhoppningsvis så gör jag det lite oftare när jag vet vad det är jag VILL i alla fall :)..

Vill att det ska bli fredag. :)

vi ligger med varann

vi ligger med varann
vi ligger ovanpå
vi ligger lite lågt och lite högt om vi kan ^^



Bever är dum i huvudet, dte har jag kommit fram tills, okej om folk tycker han är lite knas i bollen annars, men ni ska bara veta vad för planer människan verkar ha just nu xD jag förstår mig bara inte på dne grabben ibland, ngt fel äre ju! ooooooush! fast jag måste erkänna att det ligger lite i vad du säger, det gäller att vara noga med planeringen, men skulle det slå slint nånstans och gå ett halvsteg fel, så skulle det inte ens finnas ngt att göra åt saken. sånt där är fan inget att skämta om egentligen, ditt slemmiga jävla cp!! hahahaha!

uscha! Jag somnade fan vid halv 5 ;O can you fucking blame me?!  det slog till, and I was up in the sky again xD träffade två fyllon oxå :) Dajje och ngn mer som bara snackade i mobilen, haha. Neeeej men vadå? helgen var ju faktiskt inte slut :P hoppas dom hittade sin bensin till slut. haha.
Det var sjukt läskigt, kändes som att ngn satt och drog i mig hela tiden, jag kände mig överdrivet SMART oxå! hahaha det var värsta kicken säger jag bara.. hm, Bever du missa ngt! så mkt måste jag säga.. en tripp som tog mig långt härifrån ..


Måste säga att det ändå blev en totalt jävla myskväll igår :) borde ha fler ggr! värme och doftljus, film/tv, bara ligga allmänt utslagen i soffan.. fotbad blev det oxå :) majgad vad mina fötter behövde det, hade i massa roligt ^^ haha.




Idag blire att baka lussebullar och senare göra tacoooos (: yesyes.
blir nog asbra, ska försöka hinna städa lite oxå, shit, behövs ju nästan.


image102

Men jag tror inte att jag skulle lyckas, eller NÅN skulle lyckas att göra lika jädra goda bullar och lussebullar som Bevers farmor gjorde och som vi tjocka i oss på kanske bara några minuter! hahahaha, även om vi hade våra små anledningar till varför det tog slut så snabbt så kände jag oxå hur förbaskat gott det var och smaken är det sist ja känner i saker just då ^^ dom var krämiga, krämiga och jäävligt saftiga. hahahahahaha



så förbannat bränd.... orkar inte... =) ooooooooush! folks,! igår klädde jag granen med mamsi :O är det inte för tidigt? men det vart den finaste granen på denna jord.. mohahaha.. ja ujja...

bränd...

nu ska jag gå. lägga mig i soffan igen och försöka koppla bort precis allt, förutom tankarna på dig :) vi ses ju snart...

02,17

Alla har vi våra sätt ;) mohahaha!
Landa? nej för fan vi ska upp upp uuuupp igen xD sjukt kul och så sjukt MÄNSKLIGT! vem fan joinar lixom inte?

Trött på vissa så det skriker om det, vissa vet andra inte. Orka den skiten, jag säger hey hey det går bra nu =)



jag är totalt jävla fast i dig :) hur ska man se ngt sånt? jag börjar undra.. woho!


SNART FREDAG! SEN JULAFTON & NYÅÅÅÅÅÅÅÅÅR, yes give me some of that shit!

Måste styra styra,
det lär inte bli lätt!
Ekonomin kan ju svika när som helst :(
men FAN om inte, hahaha! det går ju inte!!


Men alla dessa röster! Ta bort :O

wips!

Dj Auzern - Sommardröm
Dj Auzern - Ligger med varann
Raverdiago - Puppananny
Mr Puta - Puff puff



hahahaha, orka reagera ;D tack för en rockig fredagskväll/natt :) hähä^^ värsta bra ju, men små minnesluckor, men det gör inget, har ont i kindbenen idag av alla smajl som blev igår :p vem orkar vara bitter? iiiishanejnej.

THIS ROCKS!! oh dear, should I really?
hahahahaha

Fan vad fula ni är! hahaha och btw, varför ska vi sluta om ni just har börjat att göra det roligt för oss vid varje syntillfälle av er ! ? GÄÄÄÄH! majgaad, skaffa ett liv, eller kanske en spegel så ni kan kolla i den och snacka och bestämma. orka det där


puffapuffapuffapufa
KISSYA ;)

skithelvetesskiiiit

SÄKERT BRA!! Missade Karlstad idag! fanfanfan!
Kommer ta evighet tills jag få ny tid nu, dom är ju säkert generösa när det gäller sånt! Får små dampanfall på dom där ^-/

Sitter här med Bever vid köksbordet och babblar massa skit, måste hitta ett fruntimmer åt honom som kan dras med ner till skiten, hahaha xD han skulle inte klara av ngt annat, för han inte kan göra annat om dagarna att leka drake ;D asg* Vi har värsta diskussionen om vilka som skulle kunna vara tänkbara ^^ *host* inga namn nämda.





men gaaaaaaaaaah, smått ångest!! vad fan gör jag nu?
orka, ska fortsätta städa lite här, sen måste jag fan hem, så jävla trasig idag!

vad hände igår? ;S



aaah just ja :) LUCIA idag ffs, ;p haft mkt koll på det idag, eller inte!? haha lite fullt upp, massa städ och massa snor xD hahahaha.!

Hoppas alla haft en bra Lucia, min blev faktiskt ganska bra :) förutom en jävla massa snor.. som sagt.. ^^

skjuuuuut miiig

image101

Nyss vaknat.. hela munnen var föörtooorkaaad, shiit,
kan knappt andas alltså, så jävla igen täppt, värsta som finns alltså!
Fan fan faaan hatart! tabort skiten nuuuuu..

Sitter och funderar på när man ska ta och dra sej hemmåt kanske,
e rätt tidigt och det blev rätt sent igår, jag är cp trött men lätt och sova med snormurar i näsan? MAJGAAD! bröööl..

Kanske ringa Finnen senare och kolla med skjuts, iaf upp t stationen, kmr ju säkerligen avlida rätt hårt om jag GÅR så långt nu ^^ jäpp!


aaah tja!

it's gonna be a hot summer

älskaaa den låteeeeen!! =)

let's get physichal (:
_______________________


Snart ska jag iväg till bever dårååå ^^ haha får se hur den här kvällen/natten slutar xD kmr bli intressant kan jag ju säga, LUSSEVAKA is the shit, iaf om man har massa good shit ;)

Ska hjälpa han och städa endel oxå, lär ju behövas faktiskt!




Tänker på dig,
men jag tror inte jag orkar det där igen, orkar inte släppa ngn känsla fri just nu, det får vara som det är helt enkelt, inget mer med det. Visserligen känns det skapligt tungt och jobbigt, men jag måste fan fortsätta på den här vägen jag börjat på. Hur mkt jag än skulle vilja att du skulle min är det försent.

Men det betyder inte att jag inte värdesätter varje liten stund med dig. Och det betyder inte att jag inte alls undrar varje dag hur det kunde ha blivit.

Jag hoppas du hittar lyckan en dag. Du sa att jag inte borde säga det för jag inte menar det, men du, news flash, jag gjorde det. Jag vill att du hittar den.



Börjar bli sjuk igen :( faaaan!
BLÄ!! blä på allt..


Bittersweet symphony


ddddddddiiiiiii,

i've got this feeling,
and i just can't let it go,



Vaknar av att jag är totalt jävla genomtäppt i näsan! Men herregud lixom, hur ofta ska jag behöva varasjuk? ständigt känns det som! sen somnade jag iaf om och vaknade en halv timma sen, kvart över 1 ;O haha! gaaah, måste komma på ngt sätt att vända tillbaka dygnet, det här håller ju inte.




FROM WHAT I KNOW
WE CAN ROCK THIS NATION



.... strictly physical !!
världens skummaste drömmar oxå, som vanligt.


men varför kan jag inte bara släppa det ? =/

don't know where and don't know why,

image98

Vet du hur det känns nu eller?
Totalt jävla meninsglöst, precis allt!
Två röster som slits i mitt huvud precis hela tiden,
vilken väg, när? var? hur? VARFÖR?
men VARFÖR ska alla bry sig helt plötsligt,
eller ja, försöka bry sig, om man vill det och ens försöka hjälpa till med ngt,
så gör man det på ett sätt att den utsatte märker det,
inte tar i andra återgärder och allt går åt fel håll.
Vissa kan tydligen inte visa hur man bryr sig om ngn,
eller ja just, jag vet inte ens om du brydde dig, dina små förklaringar var
inte direkt ngt jag ville fortsätta lyssna på. Det vart för invecklat,
det slog slag och blev error för mig, du behöver inte förklara,
jag ser och hör på dig vad det är du vill och inte,
jag kan inte vara en annan person, väljer du bort mig och straffar mig för det så äre ditt problem.
Du var en av få som jag faktiskt trodde kunde ge mig lite styrka till
att ta den bättre vägen, men du gav mig handen och du behöver inte
ens yttra dig om det högt för jag kan se det, på hela dig och dina ögon.



Sen borde jag verkligen inte läsa gamla mejl! Inte få sånna där tankar eller minnen som dyker upp, VARFÖR hela jävla tiden! Snacka om att jag skulle kunna skriva en bok på 2000 sidor om bara ångest över grejer, misstag och små små felsteg som avgör en massa några månader senare. VARFÖR?
tänk om tidsmaskiner skulle finnas, fan, jag skulle kunna bosätta mig i en sån. Känns som att jag verkligen inte ens kan göra ngt rätt nuförtiden, allt går ju bara rätt åt helvete!

Jag saknar dig! och jag tänker ofta tillbaka, och jag undrar hela tiden hur det kunde ha varit.


it must have been love,
from the moment we touched
to the time we ran out




en funderare borde man ta lite oftare!
sitter här mitt i natten, skulle ha lagt mig flera timmar sen,
men så mkt nu att jag tror inte ens mina ögon skulle kunna stängas av alla tankar.
... men ge mig ett täcke som kan gömma mig från världen en liten stund, bara låta mig försvinna eta, jag orkar inte :(
Det är synd, om jag hade vare lite mer säker så hade det kunnat vara bra.


.. but I'll adore you to the end of time

that's what i'm talking about

image97
and I'll adore you to the end of time,


Vilken daag det har blivit idag, tiden går så jävla sakta men ändå så rusar den iväg? Jag har iaf fått en ny datastool xD hähä, lite glad för det är jag ^^ såklart.
Kollat på XXX oxå, snacka om att bli totalt psykad av den rullen just nu! haha omfg!

Det blev lite för mkt, det är overload och totally error. Finns säkert mkt att ens bry sig om just nu.


så länge det är ös och luktar kiss så är jag där! xD



SAKNAR DIG!

säkert tråkigt

Neeeeeej kan jag inte påstå att jag tycker :)

Gårdagen blev precis som vi ville att det skulle bli, iaf till slut, vissa dissar ju! ^^ och andra bangar aldrig, hähä :D


Sitter hos Bever och väntar att den ska bli 12,15 så vi kan köra igång igen xD


HÄHÄHÄHHÄÄÄ



DUDE..
wait.. what ?....;S


orka skriva mer nu ska jag flyga med min drake..

Le, det förvirrar folk

Smart, skulle ju jobba idag och få lite extra stålers, men neä, först vaknar jag upp kl 6, YEES tänker jag för jag får sova en extra timma, sen vaknar jag n'sta gång halv 9 ;O omfg! har jag försovit mig nu eller?! Eller skulle jag börja senare? Varför har inte mamma väckt mig? Springer ut i hallen, mamma är i badrummet, så säger hon att det inte blev ngt för hon arbetsledaren var sjuk, magsjuka eller ngt jävla skit så jag behövde inte vara där idag, säkert smart! jag VILLE ju! gaaaaaaaaah! orka det här, orka hålla på såhär, ge mig ngt att göra, nu!! vad som helst!



all i want is what you are,
even if you're next to me,
you're to faraway..



Min dator verkar inte gilla blogspot.com heller, blir smått förbannad blir jag! Går inte att skriva, alla bokstäver jag skriver förvandlas till konstiga jävla tecken efter 3 sekunder. iiish! slå på dig ska jag göra, datahelvete.

Nu ska jag dricka upp mitt te, sen packa ner lite grejjs, sen iväg mot bussen.
haaallsberg, yeeah ;s -asg- men lite party blire allt ;)

LILLASYSTER - KRÄKAS
me likealot!

jahapp, hundvakt imorrn oxå då. haha, yeah kåthunden, bever & jag. asbra! hahahaha!

keep on.

image92

Tänker på dig.




     

Onsdag;
iiiih, guuuh, dte skulle bli filmkväll! det slutade INTE som jag hade tänkt eller trott att det skulle sluta! hamnade inte precis där jag trodde jag skulle hamna imorrn, men MAJGAD vilket äventyr. och vilket äventyr det blev sen när jag kom till min sista station där xD asg. Meeeeeen jag klagar då feanimig inte (: fast jag måste säga att illamåendet imorse inte direkt var ngn höjdare ;O oooh yeah right, jag lovar att skicka sms oftare än bara just DÅ. ^^

åsepåsen med körkortet kom och hämtade mig sen, varit hemma hos mig hela dagen, glott på film som vanligt och bara umgåtts, vad vore jag utan dig alltså mitt lilla mongo ;p hihu, så söt i dina nya glajjer ;)

moffamoffamoffamoffaaaaa. KISSYA!

unstopable danger


Igår såg jag typ värsta fräna från en av Lillasysters videobloggar på deras hemsida xD när dom varpå Satin sist och spelade, jag och JJ kom med! hahahaha! Vi var lätt hetast, ngt borta , men vafan :D

jag är kändis fyfan!

image90

haha den ni. men jag vill verkligen uppleva den där fredagen igen! fiiiiiiiiiiiiiiiiiiifan vilket ös det var (: givemegiveme!



Jag måste köpa nya skor, helst sånna där. så om ngn typ skulle få för sig att köpa ett par skor åt mig sådär lite sponant för jag är lite extra fattish för tillfället så dra till med ngt sånt där! Vore ju inte fel, jag skulle bli fett glaaadish ;) promise you that!

image91



idag idag idaaaaag, vaknade vid 7, åkte iväg och jobbade lite med mammi :) skapligt tröttans är man nu iaf! Fast nu bär det in till stan, fixa lite, sen till hallsberg, filmkväll blire, mjomenvisst sörru! skulle visst hjälpa till lite hos tanten Adéle i hennes lya medans hon e på sjukan ;O hennes lägenhet har tydligen blive totalt omrenoverad eller ngt sånt skit, vi ska dit och städa lite, yeees, får ju pengar fört så , mohaha! men 200 bye bye till Bever boy ^^

Kanske en sväng vid cafét oxå? hahaa, SILENCE! måste ju hälsa på och se hur det e med den gamle geten -asg-


- Men fan vad du skräms! Kände inte igen dig, har aldrig sett dig med kläderna på!
hahaha så sjukt dålig så den nästan blir kul ^^


' we keep on rockin'
we can get down like there's no one around
so keep watchin, just keep watchin

they want more
well i give them more '


nu ska jag fortsätta leka här xP på ngt underligt sätt alltså så har jag typ blive av med min fobi för nålar, mohahahaha!

the way you are, it's perfect

the way you play rock my world (:



hahahaha, kan ju inte bli bättre ^^

image89


Varför vara som alla andra ständigt? Är det endast då man ska bli accepterad?

Alla ens drag man gör här i livet är inte smarta, men det är oftast ens eget val, man gör som man själv vill, ovetande eller vetande om konsekvenser, så väljer man själv. Ett riskfritt liv är inget liv, då har man inte levt.


IKVÄLL;
- Friends
- Betty
- Desperates
- Christine

SHADE




when I first saw you,
I already knew
there was something inside of you
something I thought I'd never find,

I never knew I could feel each moment,
as if it were new
every breath I take,
or vowel that I make,
I wanna share it with you

I look at you, looking at me
now I know why they say the best things are free :)




Jag finns här för dig!

gilla läget,

Det bara rullar på lixom, inget mer eller mindre med det :) Ännu en rätt så lyckad helg faktiskt, gaanska så oplanerad, men det är ju då det blir som mest ös xD man få ta det som det kommer och gilla läget. (:
(tack, tack tack tack för att du var där! jag trodde inte jag skulle reagera som jag gjorde men hela jag blev lixom sådär jätte annorlunda då ;p skiter i vad det betyder eller så, för dom stunderna mådde jag bara så mkt bättre)

Världens garv igår eller inatt kanske man ska säga, haha! kalaskoll hade vi! ^^ kanske inte..

Men ikväll äre iaf Andra Avenyn hos Katty som gäller ;p kan nog vara rätt skönt att bara koppla av faktiskt.. Nästa helg är man bjuden på fest igen i Vretstorp ;O haha! får se hur mkt ork man har, alltså vissa grejer tär ju sönder än mer och mer. asg*

Jag har kommit fram till att låten Let the rain fall down med Hilary Duff är jävligt avslappnande! bara så ni vet, inget mer med det jag ville ha sagt, bara att det lixom ÄR så :D nej gud vad kanonväck jag fortfarande är i bollen, känner mig som Micke såg ut inatt! hahahaha!

image84


ÅHH, båda händerna, det är ju stilpoäng för i helvete! /Bever
:-D

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0