Kräkas

och du är ett svin i min värld '
--

Händer inte så mkt just nu, fredagkväll och jag sitter hemma, första gången på evigheter! känns ju säkert bra, men ändå, borde kanske pröva på det här oftare och inte vakna bakis en lördag ;) men sen finns det ju anledningar till varför jag sitter hemma, skulle jag inte behöva vakna kl 7 imorrn bitti för att åka till Skåne så hade jag antagligen vare redigt dragen just nu! ^^ men så var icke fallet, kanske ska ta mig en öl eller ngt, men tjänar säkert mkt till.

Idag var jag med Markus och Skumpan (för övrigt till er som inte visste så är det sötaste paret som inleder år 2008 tillsammans. iiiih) på marieberg och handla lite :D haft riktigt trevligt även om det var 40 massa jävla folk överallt! hittade en topp till nyår ^^ happy happy, lite smycken och en keeeps :D ungefär en sån som jag hade förut. Denna gång ska jag hålla den långt ifrån eld! :O.. hm, aah.
Sen åkte vi hem till Skumpan iaf, satt där en stund, diggade hennes lya ;D bättre än den i Kumla iaf, köket och badrummet var fett massa fräschare! och sen slipper du sovalko eller ha det i samma rum som allt annat, sjyrre det ju :) sen vart det att färga håret o chekka Scrubs, yeah!

Och eftersom jag skrev om Scrubs nu så har ja insett att jag har missat ett avsnitt som går nu, blir att glo nästa om en kvart xD om det ens går idag, det är fredag? aah? näe, måste kolla det.. haha, viktiga grejer!


Kolla vad jag hitta för kul bilder hos skumpan ;) dumt o RENA bland gamla godingar... pinsamma godingar... ;)



Vissa stunder inser man verkligen att man saknar endel saker som var förr.
Att man önskar att tider inte ska förändras så drastiskt som dom gör. Ständig förändring,
det jag lever för, men snälla, låt mig ialla fall få njuta av endel underbara grejer lite längre än man får ibland.


Sho. Gott nytt år på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0