galna tantfester kanske man ska hålla sig borta från

Nä.. fjärde gången jag raderar en text jag tänkt skriva.. Jag struntar i det. Du är inte värd det. Jag kräks på dig. Du är så jävla äcklig.
 
Söndag idag med solsken igen, härligt. Vi får se hur pigg Jonas är, han verkade inte så farligt bakfull efter att ha staplat in vid 03 inatt. Han var faktiskt riktigt tyst till och med.. förutom att något dunsade bra hårt ner i golvet och jag höll på att tappa hjärtat ner till tårna, men annars så ;)
 
Hoppas innerligt för barnens skull just gällande måltidssituationen att strejken inte blir av utan att de kan komma överens. Kl 14 idag ska det bli ngt beslut. Jag har nämligen sms som skickas till mig från Kommunal ang allt detta och senaste nyheterna. Då ändrar jag mittt schema till kväll istället. Jag tänker då inte skicka med kall lunchlåda till dom, det kommer inte mätta och det kommer verkligen inte uppskattas eller hålla i längden. Ritkigt dåliga resurser eller reservplaner för detta och det är en fullkomligt oduglig och ohållbar lösning för våra barn på förskolor och skolor som drabbas. Jag förstår mkt väl syftet, jag jobbar oxå inom kommun för i helvete, men det som gör mig upprörs och stressad är ju barnen som drabbas. Jag hoppas tillräckligt många anmälningar kommit in om detta så det kommer en lösning ifall strejken blir av.
Imorgon är det måndag, då går jag min A-tur och och sen ska jag och Ronja till Synnöve i v-torp på sittning. Sittning kan ni ju undra vad det är för slags sittning :) Ska bli himla spännande, jag ser verligen framimot det!

Tror det kommer bli riktigt nyttigt för mig.
 
 Läs...
 
Rätt till ordentlig mat!

bittersweet

Den här lördagen har verkligen svishat förbi i solskenet.
Har bl a tvättat, varit ute och matat ankorna med en glad Celwin, ätit grillat med Jonas och Emil som för övrigt har dragit iväg till Örebro på Campus som är hela helgen. Lite bitterhetssmak i munnen av att jag dissa det, ångrar det bittert bittert bittert, men vet en till som satt i samma båt som jag, så Bever och jag kollade på A Haunted House (tredje gången för en annan) medans Leo och Celwin hade playdate. Jag var inte alls pepp eller sugen på Campus som har varit aktuellt lääänge och planen var att jag skulle dit, inviga stampsommar.. men jag får ta igen i skogarna.. förhoppningsvis.. med tanke på att både jag och Jonas jobbar hela sommaren och plus två kids så kan ju bli svårt. Inte som att stampen anpassar sig efter oss ;) handlar om prioriteringar.. jag prioriterar faktiskt skogen än stan.. även om det hade varit guld att dra iväg, men istället blev det hemmakväll och Celwin fick vara uppe lite extra länge idag också och nu sitter jag och tittar på Greys. Och har ett sting med magont i vanlig ordning.
 
Den här raringen hade jag glömt bort. Hade ju passat
ikväll om jag följt med på Campus. Bittersweet..
 
 

26 april

 
Fredagsmiddan för mig och Celwin. Pappa blev i vanlig ordning lite sen hem så vi åt det för oss själva och spelade songpop på mobilen, det är hejjarroligt tycker Celwin.
 
 
Celwin åt en Marabou-glass efter dagis igår i solskenet. Mindre solsken idag dock, inte förrän NU.. kvällen. Ja, det slår väl aldrig fel.
 

24 april

Iväg mot jobbet snart, med en kladdkaka jag gjort som jag ska bjussa på idag.. tydligen.. hoppas den klarar av cykelturen dit bara?
 
Har haft Miriam och lille Wille här oxå på snackis och kaffe. Jag vaknade ju runt 10.30 idag så har väl inte riktigt hunnit med mkt mer. Mamma blev kvar över natten från igår så hon och Celwin var ute när jag kom upp, haha lyx där för en stund! ;)
 
 
Planerar att dra en rysare ikväll. Om Jonas inte springer in och lägger sig. Kan ju alltid försöka hålla han vaken? Skräck är kanske inte hans allra starka sida när det kommer till filmval, men vid det här laget borde han ju vara bra härdad tycker jag? ^^

smygreklam

För ett tag sen läste jag en av Stephanie Meyers böcket "Genom dina ögon" som den hette på svenska men nu i efterhand kom jag ju på va den hette på engelska, alltså originaltiteln och det är en film som har visats på tv-reklam att den har biopremiär här i det närmaste eller om den redan haft det till och med. The Host
heter den. Baserat på boken. Jag blev helt paff när jag upptäckte det eftersom när jag läst ut den boken tänkte jag att det borde göras en film på den här precis som det gjordes filmer på Twilight böckerna, samma författare/skapare till dessa alltså.Men The Host är aningen bättre. Något mer realistiskt som faktiskt inte är helt omöjligt att det skulle kunna hända oss någon dag, för den som tror på det? ;) helt allvarligt var det i alla fall en bra film. Både Jonas och Emil tyckte det med så, då kan jag inte ha helt fel :) MEN.. boken var bättre.. lite längre, lite detaljrikare.. lite mer spännande, lite mer känslosam, lite bättre..
 
 
 
Gjordes Chokladmousse med vit choklad här igår när vi klev innanför dörren mer eller mindre vid kl 17.30, då jälvlaranamma satte morsan fart med att vispa ihop det då en fröken Jörgensen på jobbet läskats med det som dom gjorde på jobbet i helgen, ja fyfan vad gott! Men mäktigt. Jonas kunde ju knappt äta det utan att bajsa ner sig och fylla sovrummet med dödliga avgaser under natten, Emil som är totalt galen i allt sött och GOTT, han svepte 3 skedar och sen tyckte han att det räckte.. men lille Gabriel, ja han satte visst i sig hela alltihop.. utan magont eller något sådant, duktig kille ;) man ska visst äta det lite sakta.. men mycket bär i. Vi hade hallon och blårbär. Tinade.
 
Idag har jag en hjälpreda här hemma som redan har hjälpt mamma att hänga tvätt, skitbra!!
Snart ska vi iväg och hämta upp Gabriel till tandis och tillbaka. Va tur att jag tackade nej till jobb idag, har visst fullt upp. Besök av mamma sen oxå... och tvätta lite till.. va visst en hel del lakan som skulle tvättas som jag samlat i en annan tvättkorg.
 
Peace

tiderna då man badade i dammen

Det är ju ialla fall sol den här söndagen, det uppskattas ju lite extra. Vi var iväg här på fm fram till ankorna vid Ica och gav dom lite att tugga i sig, alltid uppskattat, förmodligen från deras sida men inte minst från ungarnas, det är ju så otroligt spännande att mata ankorna och nästan springa ner i dammen. Göra som mamma. Bada i dammen och ha med sig ett svärm med bananflugor enda hem till Pålsboda och ett par riktigt blöta och stinkande mysbrallor. Åka buss på det oxå, ja det kan man ju tycka! En tyckte att det var riktigt spännande i alla fall *host*
:-) vi köpte oss lite glass och drog till lekparken i varje fall, Celwin tyckte att han istället skulle kasta ut halva glassen (han fick sån där Solero kulor) i sanden, så den tog slut lite fortare och han blev på riktigt dåligt humör, ännu värre när han skulle upp ur gungan och vi skulle cykla hemmåt. Det var verkligen ingen hejjare. Riktigt bestämd och envis liten 2 åring det där..
 
Gabriel ska på kalas hos sin faster om en timma ungefär så vi får se vad denna söndag bjuder på resten av dagen.
 
 
 
 

torsdagskväll ensam vaken

En torsdagskväll, hemkommen från jobbet med vit choklad som jag köpte på vägen hem, och såklart My Family som går på tvn, rätt great sådär tycker jag allt. Alla pojkar i huset sover så mamma är vaken ensam nu. Ta sig några smygbloss i fönstret och sen oxå krypa ner i sängen då ett jobbpass väntar mig imorgon.
 
Goda bullar idag, ja visst :D
Och även min middag jag hade med mig, hittade den i en av alla frysdiskarna inne på Ica, aldrig sett förr men det var faktiskt ngt helt okej.. stark om inte annat.. är man lite känslig som jag, så funkar en halv burk med creme fraiche att häva ner och blanda runt.. förmodligen kan man säkert ha i lite vad man vill men den är faktiskt god som den är... typ.. om man gillar starkt
 
 
 
PEACE babes

18 april

Det är rätt mkt därute i vårt kosmos som är i ordning än det var ett tag sen. Inte alls så längesen, det har lagt sig rätt bra, rätt så fint också tycker jag. Praktik och JOBB på samma underbara ställe, det kunde inte bli bättre. Att vi är återförenade som en familj, allt i ett lixom. Det är svårt att förklara hur tacksam man är mot sig själv och universums vägar och regler att det blev såhär igen. Och det ser ljusare ut för endel andra grejer också, inte lika tungt som det hr varit. Jag tackar för det. För 5 månader sen stod jag mitt ute i mitt egna mörkaste helvete och visste varken ut eller in hur jag skulle ta mig därifrån, det var en jäkla mörk tid och en riktigt helvetes svart tid. Så att jag idag kan jämför då och nu, det är nästan fantastiskt hur livet vänder. Är det för sina egna val och slumpen? Eller är det det vi kallar ödet? Står det skrivet nånstans vart vi ska vara och vart vi hamnar? Det spelar ingen roll egentligen. Jag är glad för hur det än är, något har tagit mig hit. Du och jag, jag och ni.
 
Ikväll väntar ett kvällspass på mig. Imorgon väntar en lite mer jobb. Ja, det är rätt chill det som pågår nu. Regnet kom och sköljde bort snön och påskyndar grönskan, gör mig inte alls så mkt att det regnar, för kallt eller stormigt är det inte. Och nu tittutar solen fram, hoppas den är framme en stund till så jag slipper bli blöt ialla fall när jag ska dra iväg. Bullar hade visst nån bakat åt mig idag, haha, kvällen blir nog bra.. tre vikarier.. ^^
 
 
Peace varje dag hela dan

15 april

Dåligt med bloggande sista tiden märker jag. Vad skönt va :)
 
Ligger i med arbetspraktik och timvik nu också på samma ställe, känns jätte roligt och jag stormtrivs. Det är en riktig vinstlott jag dragit. Länge ville jag in i Social psyk. eller LSS och det blev LSS och det visade sig vara 1000ggr bättre verksamhet och arbetssätt än jag nånsin trott. Its a keeper I tell ya that!
 
Det blev grillat och gott i helgen hemma hos Jonas mamma och pappa. Inte alls så pjåkigt och ännu bättre att vi trotsade vädret för grillat skulle vi ju bara ha. Flintastek firade in våren med. Jo, det börjar faktiskt bli vår för nu regnas snön bort, minusgraderna börjar avlägsna sig mer och mer och det är LJUST länge, känns gött det.
 
 
Blev även ett jobbpass på 9,5 timmar igår och ikväll blir det ett pass igen. Jag är så jäkla nöjd!
 
 

Linus Svenning

 
Linus Svenning
 
 
Vilken jävla migrän jag åkte på igår när Celwin och jag kommit hem på em. Helt galet, fick snällt ta å lägga mig kan jag ju säga. Fyfan. :( det pajjade verkligen hela kvällen, totalt.
 
Nu måste jag pysa. Men kolla in Linus! Fyfan vad grym killen är.
 
Peace

3 april

Jag vet inte om den slaviska drottningen ska ta det som en komplimang eller inte? flumdrum!
 
Nostalgi den här förmiddagen då jag hittade den äldsta Spotify-listan som jag hade från början när jag skaffade skiten sommaren 2009 om inte tidigare, herreegud vilken nostalgimusik. Bilder från den sommaren med min kusin och Ronja sveper förbi i ett i mitt huvud, det rycker till i armar och ben till allt dansande och i mungiporna av all galenskap i hade för oss. Att vi överlevde? Tjjjaaa, har ju varit med om värre sommrar.. eller nej, det har jag inte alls, haha. Vilken underbar sommar vi hade. Synd att man inte under den tiden hunnit bli skogsfrälst, hade säkert kunnat bli ännu värre annars ;)
 
 
 
Sen blev det du och jag och jag fick en helt fulländad sommar, höst och vinter.
 
 
 
Peace

Jämna plågor

My Family
 
Ett tips för er som gillar typisk brittisk humor i komediseriens värld :) jag har tankat hem alla säsonger och plogar rätt så bra genom dom, speciellt nu över påskhelgens gång, jo tack, jag är rätt duktig på att ploga mig genom säsongvis av serier.. Speciellt om det är ngt bra oxå ;)
 
Tisdag idag och för mig är det som måndag, så tur att Jonas skrev i sms förut att det var tisdag, hade väl glömt att hämta upp mitt andra barn på dagis oxå?! Känner mig lite vilsen efter påsken? Haha, nä okej inte så farligt, det har varit lugnt förutom fredagskvällen då vi va iväg och bowla och hade oss, men annars har Jonas flyttat hit sina saker, möbler och lite smått så nu är det som en en förnyad lgnht här hos oss med uppdaterade soffor, soffbord, tvbänk, tv i sovrummet, säng och endel grejer i pojkarnas rum. Känns bra, känns fulländat och som VÅRT på riktigt.
 
Hoppas ryggen håller sig i skick nu när jag ska iväg och jobba kväll, den har ju inte riktigt varit som den ska de senaste två dagarna, helvete vilket knak det åkte på och jag blev orörlig och handikappad. Det där med diskbråck, ja det gäller att inte ha planerat ngt speciellt då bråcket tänkte sig att ge dig ett rejält besök du sent ska glömma.
 
Peace

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0