smygreklam

För ett tag sen läste jag en av Stephanie Meyers böcket "Genom dina ögon" som den hette på svenska men nu i efterhand kom jag ju på va den hette på engelska, alltså originaltiteln och det är en film som har visats på tv-reklam att den har biopremiär här i det närmaste eller om den redan haft det till och med. The Host
heter den. Baserat på boken. Jag blev helt paff när jag upptäckte det eftersom när jag läst ut den boken tänkte jag att det borde göras en film på den här precis som det gjordes filmer på Twilight böckerna, samma författare/skapare till dessa alltså.Men The Host är aningen bättre. Något mer realistiskt som faktiskt inte är helt omöjligt att det skulle kunna hända oss någon dag, för den som tror på det? ;) helt allvarligt var det i alla fall en bra film. Både Jonas och Emil tyckte det med så, då kan jag inte ha helt fel :) MEN.. boken var bättre.. lite längre, lite detaljrikare.. lite mer spännande, lite mer känslosam, lite bättre..
 
 
 
Gjordes Chokladmousse med vit choklad här igår när vi klev innanför dörren mer eller mindre vid kl 17.30, då jälvlaranamma satte morsan fart med att vispa ihop det då en fröken Jörgensen på jobbet läskats med det som dom gjorde på jobbet i helgen, ja fyfan vad gott! Men mäktigt. Jonas kunde ju knappt äta det utan att bajsa ner sig och fylla sovrummet med dödliga avgaser under natten, Emil som är totalt galen i allt sött och GOTT, han svepte 3 skedar och sen tyckte han att det räckte.. men lille Gabriel, ja han satte visst i sig hela alltihop.. utan magont eller något sådant, duktig kille ;) man ska visst äta det lite sakta.. men mycket bär i. Vi hade hallon och blårbär. Tinade.
 
Idag har jag en hjälpreda här hemma som redan har hjälpt mamma att hänga tvätt, skitbra!!
Snart ska vi iväg och hämta upp Gabriel till tandis och tillbaka. Va tur att jag tackade nej till jobb idag, har visst fullt upp. Besök av mamma sen oxå... och tvätta lite till.. va visst en hel del lakan som skulle tvättas som jag samlat i en annan tvättkorg.
 
Peace


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0