hurpfffff

Känner mig lite lagom bitter. Tror jag.. Har så jäklans ont i magen, febrig och förmodligen den enda som sitter hemma ikväll. Valborg. HÖPP!!?? Inte helt okej det här :b

Tror jag ska slänga mig i bingen TIDIGT.. så denna förbannade omtjatade valborgsmässoftonen tar slut nån gång. Hurpppfffff... Celwin slocknade här en stund sen. Som tur är, shit jag går sönder. Han skulle i vanlig ordning bada, skitsnabb in i badrummet så fort man tar av han ngt, poff är han vid badrumsdörren. Sen när han väl sitter i badet, börjar han panikgråta och skulle INTE sitta kvar.. fick bara duscha av han snabbt och sen upp igen.. och jäättegrinig. Hela tiden. Jippi. Glad, febrig mamma man var ikväll.. usch :/ känner mig bra sämst

valborg

Mådag och det är valborg.
Inatt hade jag inte trevliga drömmar inte! Men när jag vaknade till och du la armen runt mig försvann det rätt fort, det är då man blir överlycklig över att ha vaknat till.. Herregud!!

Pojkarna ska ut idag..ikväll.. :) så det blir jag och Celwin hemma idag. Hoppas Jenny vill ut och handla sen när hon vaknar till liv efter sitt nattpass. Tror hon behöver hålla mig sällis idag, kommer få rätt trist annars tippar jag på?!

Imorgon är det tisdag då hämtar jag min större lilleman :D happy.



SOMMARPOJKARNA - LILLA HJÄRTAT
haha, galet gammal, men men :D

Godmorgon torsdag

Usch vilken förbannad migrän jag fick inatt. Kände av det lite innan läggdags igårkväll, snabb ner i sängen, men bajs av det! Men men, lite bättre nu. Tvättdag idag med och Celwin fick åka till dagis idag. :)

Nej, vadå lik Gaga? NEJ! :p inte en chans, inte nånstans, haha pfft
Ska gå direkt och raka bort luggen bara för det.... ok, det vågar jag väl inte då ^^

Var iväg och solade med Jenny igår efter hon slutat :) första gången borta i hällarbrottet, helt ok där fast det är 100 ggr fräschare här uppe hos solkungen. Tror jag måste lugna mig en stund frammåt med solandet.. *host*
Senare på kvällen kom hon ner till oss och snackade massa skit som vanligt :) lycka till idag!!



Undra om man ska dra på sig lite vettiga kläder och dra på sig ansiktet..

nostalgi musik

Lite gammalt sådär, men eftersom det är såpass gammalt har man inte hört det på ett tag då äre bra igen ;D

Whitney Huston - My love is your love
Ace of base - The sign
Robyn - Show me love



YEEEAH! ;b det e ju bra att jag har så mkt viktigt för mig nu.. Vi kom hem en stund sen efter en tripp till BVC, Celwin gick genom besiktningen ;) han fick mkt beröm oxå. Två sprutor oxå men det gick bra ändå, sen gick vi hem till Gabriel och Jonas och tog lite fika.. vissa av oss.. ^^ och innan jag skulle trampa mig hemmåt gick vi till ica.. så har varit ute på vift hela fm, kom hem nu en stund sen. Celwin sover nu igen och jag väntar på Jenny, vi ska iväg sen. Lite dötid nu.. härligt.


Celwin

79 cm
10,6 kg
47 cm huvudomkrets
:)



Slänger mig nog i soffan en stund nu!

.




plutt!

1 års kontroll idag

.. Så det är ju även dags för sprutor för lille Celwin, ja vi får se hur det går. :)

Igår blev det en trevlig kväll med en Jenny här. Hon hjälpte mig även med håret och luggen, tacktack :)
snackade massa skit å kollade lite halvt på bb. Skulle bli en rulle först men gick inge bra, Jenny va för pratglad..


Puss

tisdag åter tisdag

Igår skulle jag och Jonas se Super Troopers. En viss speciell humor, jag fattade mig inte på den riktigt, men tydligen ska den vara bra säger dom? Haha :D ah, såg ändå inte klart hela.. typ..

Lämnat av min lille stora son på dagis idag och så är det åter tisdag då han ska hem till sin pappa, och göra pappa på bättre humör hoppas vi! :) lilla solstrålen får vem som helst att le.

Jenny och jag ska ta en promenix bort och hämta Celwin sen förbi netto, en härlig promenad i solen, varmt idag va?! :D yeey. Planerar även att dra iväg och sola i hällarbrottet men det blir inte förrän imorgon. :) ska tydligen vara bättre där än på solkungen, och billigare.. happy me, höhö

Jag Älskar Dej min helt underbara gubbe! <3


inte nöjd

.. Mobilizera på mberg galleria, ja, finner inga ord. Ringde dom igen idag efter ett par obesvarade mejl (som flitigt blev besvarade i början?!) och visar sig på ngt konstigt vänster nu att han inte ens hittar min telefon?! Borta, bara sådär, borta! HÄRLIGT! Idioter!!!

Från det ena till det andra. Medans mkt ljusnar för en mörknar allt för en annan. Några andra. Gör så ont i hjärtat att se människor man bryr sig om må sådär, man känner sig bara bra jävla hjälplös då själv istället. Men jag finns här.. det vet Ni :)


Urinvägsinfektion och massa ont i ryggen idag. Men men! Vafan! ^^.. haft utvecklingssamtal på Gabriels dagis oxå, gick så bra så. Han är glad och snäll, killen! Går frammåt med allt, man blir glad när man hör bara bra saker om ens son. Det värmer.
Solat har jag gjort med, ja det hann jag med såklart.. :)

Nu kom mina pojkar hem från lekparken.. sandigt.. väldigt sandigt.. jippi!


Puss



:)

åter ny vecka!

Underbara människor! Tack :) värmer fint i hjärtat när man får höra sånt.. :)


Måndag idag, sov riktigt riiiktigt dåligt inatt, så jag somnade lagom som bäst till 5 imorse, då Celwin vaknade, så snällt att jag fick sova vidare för jag vaknade bara en stund sen.. MEN imorgon är det tisdag :D det gör Celwin glad oxå :D storebrorsan kommer hem!

Nu ska jag dricka kaffe och fortsätta kolla Shameless :D måste över till Ida i em och hämta hårfärgen, höhö. kan bli spännande om jag egentligen vågar ha i den.. jag drömde nog ngt om den här en sväng imorse eller ngt, att det blev illrött ist för rosa.. haha! Ja, mkt det där med hårfärg nuförtiden..


Puss

helgen

... blev mkt bra, mkt lyckad!
Det är vi nöjda över. Sexparty och lite trevligt med våra kära neighbours efteråt i fredags, sen ut i bushen ute i lekhyttan med hela gänget och fiestade. Vi hade massa kul. Och bastade gjorde vi oxå, riktigt härligt. :) det måste göras om känner jag, hihi. Synd att det inte blev några foton dock!

Snart tisdag snart snart.. vill ha tisdag nu.

lika bra att ignonera vissa människor

Haha. Jag dör. :).. det är riktigt kul att endel tror sig veta och då tråkigt nog tror på så mkt skitrykten och förmodligen är så dum nog och sprider sånt här vidare. Jag skiter i det nu, jag vet och många andra vet hur det ligger till så tro vadfan du vill. Du och dina "vänner". Fördriv gärna mer av din tid på sånt här märks att du har mkt eget att lägga ner tid på!


Snart iväg och jobba ännu en natt, har sovit mkt mer idag så förhoppningsvis är jag ngt piggare inatt ^^ fast det har gått jättebra ändå!


Puss

moget riktigt moget

.. du som lämnade en så fin kommentar på inlägget "ahaa" här lite längre ner. Om du har ngt sånt idiotiskt att skriva, så lämna ialla fall ditt namn eller är du rädd att jag ska fråga dig vadfan du menar med det du skriver ansikte mot ansikte? Det är riktigt MOGET och skriva så på en blogg utan att lämna ditt namn. Riktigt moget där!
Det är ju riktigt bra oxå att du verkar veta så mkt när jag fick veta något helt annat. Idioti säger jag. LÄMNA ditt namn nästa gång du bestämmer dig för att vara sådär idiotiskt IDOTISK!

Kanske bara ren avundsjuka. Vad vet jag. Men lite smått irriterad på sådanna männsikor kan man inte låta bli att vara.

våra härliga ungar

Jobbar hela dagen, cyklar bort och solar mig litegranna efteråt, cyklar hem.. Känns skumt, Celwin beter sig som en lite extra hellraiser, jippi. Jag inser snabbt varför och det är ju såklart för att Gabriel är hos sin pappa. Det är tomt i mammahjärtat och det är idiotiskt lugnt trots att Celwin är helt megatrotsig och gapig. Toppen. Men som Gabriel tjatar om att han ska till sin pappa där på slutet av veckan så känns det hur bra som helst att han vet vart han ska vara och vilken dag han ska byta (: lillkillen är inte så himla liten och fanimig inte dum nånstans heller. Smartare 3 åring får man ju leta efter. Snällare unge får man leta efter. Han är vår allas lilla underbaring!

Celwin bits.. btw.. inte nådigt heller. Och han älskar bollar. Speciellt när man kastar sånna här badbollar på honom, gapskrattet! ;D han är oxå vår lilla underbaring. Snart dags för 1 års kontroll, om den där kallelsen bara kan komma nån gång?

Nattjobb imorgon och torsdag. :)

dissa mobilizera

Jag hoppas verkligen min iphone kommer till veckan. Blir skapligt jäkla sur annars, då jävlamig ska jag ha en NY! Dåligaste servicen jag varit med om! HOPPLÖSA!
13 feb
lämnade jag in den. Skitbra hörni..

Kl är 14.10 och jag har inte tagit en enda cigarett idag, klappar mig stolt på axeln :D hihi. Jag är ett mensbarn mensbarn för er intresserade så humöret är inte alls vidare roligt idag, men jag tror inte det beror på att jag varit rökfri idag, jag känner inge sug efter det alls för då hade jag redan rökt, har ju cigg hemma. Har nog bara en riktigt dålig dag. Men ska iväg och jobba ikväll så då får man annat att tänka på.

Längtar till heeeelgeeeeeeen :D ska bli så skönt att komma iväg. Grilla och ha det gott. Hoppas jag vi ska ha det ialla fall. :)

fortfarande påsk:)

Fortfarande påskhelg så det ska målas lite påskägg här strax, allt blev förhalat lite denna påskdag eftersom jag sov lite längre än jag trodde jag skulle göra. Har inte sovit ngt bra eller mkt alls för den delen inatt och plus massa hemska drömmar de stunder jag sov. HÄRLIGT! ^^

Gabriel tittar på Alvin på tv och Jonas lägger Celwin. Jag känner mig så otroligt lat idag, knappt ngn ork alls i kroppen. Men sen ska vi tydligen ut i solvädret! :) kanske man blir piggare av.. Ungarna lär ju iaf uppskatta det!

Glad Påsk

påskmat hos Krister och Lolita

Idag har vi varit på god påskmiddag hos svärföräldrarna. Barnen har fått sina påskägg och magarna fyllda med massa mat :) Lukas har gått runt mellan varenda en och gett en dos bebis till oss alla idag, hihi, mysunge! Så himla söt! Vuxit som en tooook har han gjort oxå, så rund och gooooo <3


barnens påskägg och en knubbsöt liten Lukas på mammas axel :)




Båda barnen fick påskgodis av Lolita :) godis finns så det räcker till nästa påsk tror jag...
Gabriel fick iaf lite annat i sitt påskägg från mig :b


Carros mamma var med idag oxå. :)

Det har varit megatrevligt och god mat plus efterrätt. Det har flödat med godis men har knappt rört något godis själv faktiskt. Har även haft 4 st söta påskakärringar här idag som fått en näve godis var! Tur att det fanns endel här hemma, haha, hade inte direkt räknat med påskakärringsbesök, hade egentligen inte en enda tanke på det även om vi bor i ett hus fyllt av ungar! ;) smart.


Chill i soffan nu med Alvin and the chipmunks, Celwin sover, inte konstigt alls efter denna dag, Gabriel kommer nog bränna av rätt snart här med tror jag :) blir snarklådan för mig med om inte alls många timmar, helt slut.


Puss och glad påsk!

långfredagen

Denna dag har jag varit till Ida, en sväng till Makke, sen hem och lägga i hårfärg, beställde pizza, tjockade i oss det till både Big bang theory och Greys :) mkt fint det, hihi. Har även hunnit klämma in lite solning där mellan, hihi. Så jäkla fint!! Ja!! :)

Avslutar med mys med min man och big brother, snart krypa ner under täcket och inta sovläge. Imorn är det påskafton!

TJE!

ahaaa

God Ju.. Glad påsk.. menar jag? SUCK på det här jäkla vädret!!! Snö. Jag menar.. SNÖ?! Orka

Skit samma. Jag ska upp och sola sen och träffa Ida :) hoppas jag?! Om hon orkar sig hem innan hon ska iväg igen.. upptagna kvinna!! ;)

Det var en mkt trevlig kväll på jobbet igår med Tessa :) gick hur bra som helst, hon är ju lite ny på att jobba dag/kväll eftersom hon bara jobbat nätter, men det går ju megabra :D tiden bara flög iväg. Och jag sov som en stock inatt och tog tydligen sovmorgon, helt död. :) haha, ja men pigg e jag ju idag iaf. Skulle behöva diska och städa lite men ja skiter i det. :D det e faktiskt storhelg.. ^^

Var även förbi Kullis innan jag skulle hämta Gabriel på dagis, hämtade mitt sommarschema, blir att jobba natt, skönt skönt! hihi. Såg bra ut faktiskt så jag kommer ju inte missa hela sommaren inte! Ska bli fint att jobba natt en hel sommar, det var längesen! Har vant mig vid att jobba dag/kväll, lite omväxling förnöjer.

Det känns lite bättre idag. Men blir helt överlumpad av känslor och tankar vissa stunder, en sån enorm ångest som flyter över mig, som ångestvågor.. Usch, jag hatar det här. Men det känns som sagt lite bättre ändå..

GLAD PÅSK!

påskigt


Påskigt :)


Gabriel springer runt i vanlig ordning och tar massa kort! :) mammas lille fotograf.


Det har eller det är väldigt tufft just nu. Mycket som händer, mycket som snurrar runt i huvudet. Jag hoppas allt löser sig snart för det kommer att sänka mig totalt annars, jag kommer att bli galen om inte annat.


Men i helgen är det påsk. Påskmiddag hos Jonas mamma och pappa, tänkte att Gabriel ska få måla ägg och grejja :) leta påskägg osv.. hihi.

Nästa helg blir oxå förhoppningsvis helnice. Vi får hoppas det! :)

Igårkväll blev det att jobba kvällstur med söta Pernilla och ikväll kvällstur med Tessa!

Puss

ensamma denna söndagkväll

Usch, min stackars mage! Denna helg har det bllivit lite mkt av det goda.. Mkt gott, mkt sött, mkt mkt... :D så magen e inte riktigt med just nu men det löser sig ^^

Denna söndagskväll blev jag och Jonas föromväxlingsskull ensamma, har haft en Bever här hela helgen lixom :D

Snart är bigbrother slut här, då kryper jag ner till sängs!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0