ahaaa

God Ju.. Glad påsk.. menar jag? SUCK på det här jäkla vädret!!! Snö. Jag menar.. SNÖ?! Orka

Skit samma. Jag ska upp och sola sen och träffa Ida :) hoppas jag?! Om hon orkar sig hem innan hon ska iväg igen.. upptagna kvinna!! ;)

Det var en mkt trevlig kväll på jobbet igår med Tessa :) gick hur bra som helst, hon är ju lite ny på att jobba dag/kväll eftersom hon bara jobbat nätter, men det går ju megabra :D tiden bara flög iväg. Och jag sov som en stock inatt och tog tydligen sovmorgon, helt död. :) haha, ja men pigg e jag ju idag iaf. Skulle behöva diska och städa lite men ja skiter i det. :D det e faktiskt storhelg.. ^^

Var även förbi Kullis innan jag skulle hämta Gabriel på dagis, hämtade mitt sommarschema, blir att jobba natt, skönt skönt! hihi. Såg bra ut faktiskt så jag kommer ju inte missa hela sommaren inte! Ska bli fint att jobba natt en hel sommar, det var längesen! Har vant mig vid att jobba dag/kväll, lite omväxling förnöjer.

Det känns lite bättre idag. Men blir helt överlumpad av känslor och tankar vissa stunder, en sån enorm ångest som flyter över mig, som ångestvågor.. Usch, jag hatar det här. Men det känns som sagt lite bättre ändå..

GLAD PÅSK!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0