outfit=personlighet?

image133

det där kan man ju spekulera,
endel har ju iaf mer stil än andra, och andra är stiligare genom att mer visa upp personligheten, lära sig att glänsa genom den och inte gömma sig bakom stora glajjer, boots, enorma väskor, tajta stuprörjeans och skinnjackor som räcker till halva magen? Eller?

Men jag ska inte klaga, efter att ha suttit här och kollat genom massa länkar och hemsidor med kläder blir man ju sugen på att beställa och shoppa massa massa maaassaaaaaa. Man klagar ju inte när man väl har det, eller när man kommer hem med nya skor eller jeans. Är ju bara så, men man undrar ibland varför det blivit så otroligt viktigt nuförtiden.

Om man inte handlar något nytt, allt mellan smycken till moderna underkläder eller smink så får man ångest och man känner hur mycket man bara vill springa genom affärerna, så är det för mig ibland iaf.
Och vad gör man inte? Man springer där och kastar iväg pengar överallt, kanske ens på saker man knappt behöver eller kommer använda. Och åter där kommer ångesten.

Jag menar, bara ett par örhängen eller en liten jädra ring kan förändra en vardag för en stund xD då är det lite illa.


Så sjukt allt är i denna nyskapade fejkvärld vi lever i.
Vill man ens veta hur det kommer se ut om 10 år, med tanke på hur mycket som förändrats under dom gångna 10 åren?



PEACE. tja

hej tisdag

nej herregud, NEJTACK säger jag bara iså fall. usch dra och kör upp ngt ist, det där var verkligen inget för mig, jävla cpjobb. bra att det var kul människor där iaf, annars hade jag slutat efter en dag :O

msn funkar inte, jag är proppmääätt, fan kvällen suger xD hoppas den blir bättre med Vänner och Gooossip Girl =) love love!

Men tack för idag iaf, alex och Richaaard :) efter att klivit av bussen i hallsberg trallade jag bort i regnet till Alex, sen gick vi till nytorget och blev bjudna på käk =) yaho, gotti.


Kanske dra iväg till hallsberg och spendera nåra dagar där nu när mamma ska till Polen x) orka vara hemma skälv med pappa, är ju fan som att vara ensam ändå ^^ man vet aldrig vart han är på språng, haha!

PENGAR? wtf?! suck säger jag bara


.. Jomen titta nu hoppade msn igååång =) måste be anton ladda hem lite album åt mig, yeeeeeeeess.

TJA!

hej måndag

förlåt förlåt förlåt FÖRLÅÅÅÅÅÅÅT =/



mamma åker till polen på onsdag och jag har typ "sagt upp mig" på jobbet eller vad man ska kalla det, orkar verkligen inte med det där, krånglar ju hela tiden med allt. Väntar ju svar från massa andra som jag hoppas på mer.


Tack för i helgen!=)
bilder finns på bilddagboken.se
dom som vet vad jag heter där kan ju kolla,
ni andra som inte vet borde kanske låta bli för om ni inte vet vad jag heter där så borde ni inte veta det heller ;)


pusstja

tired of burning down








Jag är TRÖTT på dig, trött på ALLT! det är inte värt att ha det som jag hade det idag. NEJ NEJ NEJ.
Det bara så synd allt, känns så onödigt att det blivit såhär, men vad kan man göra? Shit happends,
kanske ordnar sig, kanske inte, kanske inte på ett tag, kanske lika bra? säger bara skit samma nu.


HELGEN KOMMER BLI KANON :)
karlskoga imorgon och fira Bever på lördag :)

Tack för igår oxå ^^ behövdes <3 Och tack Åse för att du kom idag, behövdes! suck säger jag bara. Sen tack till Karin som förgyllde min dag med en present ;) hahaha! fabouliscious <3

hej tisdag

och hej gossip girl, helt totalt såld i den serien är jag, klockrent bra. Totala bitchar överallt där, till och med snubbarna xD


Borde jag vara glad eller? Att det är såhär nu? fyfan för allt, blir snurrig och det verkar nog påverka svanskotan xD suckpådet! jag blir allvarligt talat psykiskt instabil på riktigt pga den. Kanske sälja den på ebay eller blocket, om jag hittar ngn villig idiot som skär bort den, lär gå fortare än ngn läkare hjälper mig och slutar råda mig till piller och tar massa blod från mig ständigt jag kommer dit.


Glad? Alltså, bara massa minnen som ploppar upp, sånt orkar jag inte med nu.

Jobbat idag, weho, skit lixom :D så jädra TRÖTT jämt. Vill bara gråta massa högt när mobilen piper på mornarna.


Men. Ja. Pusspåer :*

saknaaaaaa

it's a aggie thing

this is why i'm hot,
that's why you're not.

heeeeeeeeypådeeeeey! min helg har vare sådär cpbra :) lite fest med små rackartyg på fredan påväg hem till Jonas ^^ fylletracka folk är kul, speciellt sådär jätte äckel kära människor som dregglar all over varandra. Men dom skrattade och höll mig sällis eta så TACK! :p varför jag inte gick upp och la mig på en gång med tanke på hur mkt alkohol jag fått i mig den kvällen förstår jag bara inte? sen skulle jag promt springa runt polishuset och leta efter Janne -asg- jag är så jävla bra! Men inte lika bra var jag när min mobil bara dog =( helt plötsligt, går inte att få liv i den allsm fattar inte hur jag lyckas? rip to you, bitchmobil. tur att man har den andra kvar iaf. yeeeeeeees.
Sen vaknar jag, Jonas kommer hem med ngn stockholmare som väntade på sin skjuts, jag sätter mig upp som ett frågetecken och ser egentligen inte så mkt förutom hur DRÄGG den människan var och hur hela lägenheten snurrade. sure, that's greeejt. xD LAGOM finbakis var vi på lördan. Men det blev bra efter lite aspirin, krubb och sex. haahaha! jaman.

Resten av helgen var okeyans, alltså, film oså bara. Orkar inte festa och dricka som förr längre, går bara inte! VARJE HELG, 2-3 dagar i streck, ibland hela veckorna, alltså vafan? Nu har man fått jobb oxå. YESS.

Imorse var det sjukt för mig alltså, spyattaaaack ;s fattar nada? Men blev bra sen igen iaf efter att man fått sova lite till och käkat frukost.

sova massa inatt tänkte jag! hahaha, iaf mer än igår natt. Jäpp,


bjuder på det här,



woho. hähä så bäst, så onödigt bäst xD

tackochtja

vårväder i februari?

verkar nästan som det, men jag klagar inte! yesyesyesssss =)

that's pure bunnylove

dAmP* seriöst!! vad äre för folk som är så fega och rädda att visa att dom läser bloggen?


image127

det är ju kul, lixom.. Men som jag har sagt förr, dumt och lämna kommentarer då och då? Vågar kanske inte, kanske samma människa som sitter och öppnar min blogg gång på gång? woho! hahahaha

Pappa väckte mig idag, hade fått ngt brev från vårdcentralen, IGEN :| tror ni det visar nått? av blodprovet? NÄ! alltså, ärligt talat önskar jag att det hade gjort det, vafan är det för fel nu lixom? Nått är det ju. Suuuuck

Hallsberg snart, eller om några timmar, haha. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, sen duscha och packa ner lite grejjer. Kanske ringa Karin och kolla om jag kan komma och leka lite med henne oxå :D puss på det :*


på apelsin.nu hittar ni världens sötaste kaniner! gaaaaaaaahahahahahahaaaa =)

hej onsdag






Idag har jag jobbat och lekt med Åse :) mkt trevligt! Måste komma hem till dig snart, var längesen, dip och morötter! haha ^^ miihihihi. japp japp. Valeeentin imorgon då? hah, mest överskattade som finns måste jag säga. Men ibland funkar det, om man har någon att fira med ;) woooh! fira och fira. Hahaha, hur ska man uttrycka det annars?

Jag såg en gubbe med långt skägg, rusta kasse och kjol idag ^^ den ni! hahah. Man får ju sina goda skratt om dagarna alltså.

Ny kamera har man med, duger helt okejans alltså :) en sån där grej man sätter kameran på och så skriver man ut bilderna på en gång, as bra blir det! Tack pappaa :)




Så fin (a)



alltså, jag är ju helt fast i dom låtarna och videosarna. maaauuuw,

röka nu, sen sängen så torsdagem kommer snabbare!

pusstjoheeejsan

hej tisdag



igår, idag,
så underbart braa :)

snart torsdag sen helg. like it alot.

Jobb? Joooo, men vi får väl se hur allt går, det verkar gå segt för dom iaf. Kanske rullar igång ordentligt allt snart. HOPPAAS.

image126


image125


bara chill ikväll. upp 5 imorrn :|

TJOPUSS!

random, yes I am.

image122

image123

image124

Jag sitter allvaligt talat och dregglar. GE MIG ALLT DET DÄR! vill ha vill ha vill ha. fan, längesen man sprang runt i butiker och shoppade massa nytt, dags snart. NU helst. GRMÖÖÖL!

nagellackstrouble?

image120
Men shit, jag blir så jävla leess, sitter här, vet inte om jag ska lägga mig, kolla film eller sitta här ett tag till och fundera över dom mest oviktiga sakerna för tillfället? x) nagellack t ex ? Rött? svart? vilket äre som är the shit lixom? satan, saknar mina akrylnaglar, fan fixa det snart igen. Så får det blir, men innan det får jag sitta och smeta på rött på dom små jävlarna :) Imorrn blire nog att springa iväg och köpa svart nagellack efter jobbet, JAAAAO, känns nice och säga så äntligen! :)

hoppas på att provanställningen går bra, så man får ha något att sysselsätta sig med om dagarnaaa. Dags att måla på högerhand, good luck with that, pfft..

Kolla film sen. ALEXANDER <3 dontyoujustloveit? mihi. Sen äre nog natti, upp 6 imorrn. usch på det.





till;
thilda, min backstabbande tramp.
trots ditt kläggöga med hemmagjort överstort plåster så lyckas du hålla humöret uppe ;) tror jag?
Du finner då alltid ngt att skratta åt, glad att du och Miriam blev vänner till slut igen. pusspåden!

och..
till jonas :)
bara för att du är du och får mig att förstå merän jag trodde jag kunde förstå.
Kanske allt är mkt upp och ner och övermkt på vissa fronter,
så finns du är och jag vet att du klarar dig bra, det gör du jämt.
Men inte jag, därför är jag så glad att en stark person lyfter upp mina brister ibland.

like a hole in the head

you thought I never get up there,
because of you, boy?
such a fool, boy.


I bet you never thought I'd get out of bed,
because of you boy,
such a fool boy, such a fool


--

det som har hänt, det har hänt, varför gräva ner sig i det? man kan ändå inte göra ngt åt det. Bättre att se bristerna som ngt positivt, för man vet att man kan lära sig till ngt bättre av det.

Helgen var bra =) som vanligt, tack tack. Tradigt att det bara jämt ska bli som det blir bara =/ skönt att man lyckas lösa det till slut, men det tär på en välldans massa just under tiden =( skit samma, bättre nu :D

film snart, käk, och sen One tree hiiill, me like.


you're in my face,
sorry what's your name?

imorgon

Ut och gå nu en sväng, min svanskota DÖR! kan ju knappt sitta, dampet.

- imorgon = pengar ;D
- imorgon = färga håret!
- imorgon = fredag
- imorgon = yeeeeeeeeeeeeeah :)


nej nu orkar jag inte med detta mer, känns som att jag har 1000 saker att göra ikväll.
pusstja!

dejavu?

det var ju, hm? en rolig överaskning xD SÄÄLLAAN! blir tokig, men man är ju eftertraktad
asg


men imorgon är det fredag,
då ska jag leka med Jonas :)

Tack för att du var med idag ialla fall, haha, HATA LÄKARE NU ALLTSÅ! fyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. blä. Kul för vissa andra som kmr leva på det där i nåra månader frammåt xD
Sen vart det att städa lite och vara tvättslav :P


Hmm.. kan ju inte säga att jag lyckades med korvstroganoffen jag gjorde nyss ^^ hahaha lite mkt svartpeppar kanske?

happy!



sådär multi underbar.


tack för en trevlig eftermiddag, Markus:) träligt att det är så tråkigt väder bara, finns inte så mkt att göra ^^
SNUUUUUUUURRET :D



saaaaaaaaknar. usch, saknar massor. vill bara vrida tillbaka klockan och tiden ibland.
varför liksom? urk.

best damn thing

onsdag, torsdag imorgon, då ska jag till vårdcentralen, sen hjälpa en viss retardopojke att tvätta som inte verkar kunna det själv xD ;D

sen är det HELG! :)



Såg Ghost igår, eller ja, lite av den, pallade inte mer, så jävla trött, även om jag missbrukat redbull hela dagen, men lixom tänk inte på det.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, senare blire att gå ut en sväng och efter det staaaan med pappi :) tror jag? hrm. Vart inget med det att hälsa på Anton idag, men får bli en annan dag, typ i helgen ;p inflyttningsröööjj ;)


pusstjao:)

rosen

image119

Helt såld är jag =)


Imorgon ska man till Anton och chekka hans nya place=) kan tro att han inte direkt fått ngn ordning på stället än haha, kaaaos, yeapp, totally tydligen :P köpa hårfärg kanske och fixa mitt hår med? hmm, får se om Karin är ledig och kan hjälpa mig med den saken, haha :D


gwen steffani - cool
:)


dagens ros måste jag ge till en viss person, men tänker inte skriva ngt namn, många förstår säkert vem det är, anledningen till det är att jag verkligen uppskattar allt du gör för mig och att du finns där jämt <3 kan bli tjatigt med allt som händer runt mig nuförtiden, men det är bra att jag vet att jag iaf har ngn som orkar stå ut med mig och mitt grubblande ^^ älska!


Ludacris - Blueberry yum yum
;D

loveit!

http://www.youtube.com/watch?v=kUpsX7ihHdY


http://www.youtube.com/watch?v=FIUv3dOBbCk&feature=related



http://www.youtube.com/watch?v=p8jp-vn-HiM

hej tisdag

image117

Simple plan - When i'm gone
Simple plan - Running out of time

<3


majgaad vad segt det går idag :/ har iaf städat lite och vare till affärn och köpt mig cigg och redbull xD lite beslutsångst där om jag ska eller inte ska köpa cigg, fan så jäkla DYYRT! men måste skära ner lite, haha, en cigg på morgon, sen tugga tuggummi fram tills kvällen och då ta kvällsciggen, kanske kan ha ett helt paket i en vecka eller två ^^ säkert smart.

tråk tråk tråk.. kan det inte bli torsdag och heelg? miihihii.

Har du pojkvän/flickvän? hmm.. vet inte? haha
Är du kär? nja.. vet inte! hah
Hur tidigt stiger du upp? olika, beroende på hur sent det blir kvällen innan=)
Vem/vilka vet mest om dig? mamma, åse, jonas, fredrik typ.. tror jag?
Gillar du att slåss? bara på ps3 :D
Vad ska du göra ikväll? kolla Gossip giiirl :)
När var du senast full? vart lite i fredags :)
Har du utländska föräldrar? mamma bara
Var har du ont? lite huvudvärk och svanskotan.. som vanligt
Är du bra på att måla? beror på vad jag ska måla :D
Vem kramade du senast? jonas:)
Vad längtar du till? soooommaren
Vad heter dina husdjur? torsten, tipex, findus ;p
Har du körkort? hah nej, kunde ha haft, men vart uppskjutet 6 månader av fitt länsstyrelsen


MIAMI INK <3

image118

Borde gå varje dag istället för på bara söndagar som man verkligen inte ser framimot, haha ^^

hej måndag

då var det måndag igen och dom har inte ringt från craft pall =/ men det är väl antagligen för datorerna inte kommit än, snacka om sega idioter! majgad, dumt och bara skaffa nya leverantörer och be dom som dom har nu sticka ngt riktigt vasst upp nånstans? wooush!

Tvättar idaaaag, mmm, efter 2 helger och ingen ork att tvätta så blire typ svårt att hitta bra kläder att dra på sig ;p

Tack för i helgen pojkar och flickor! It was just wonderful, fredagen var trevlig och chansen att lördagen skulle bli likadann var minimal så Jonas ocgh jag stannade hemma hos han och tog det lungt, igår vart vi bjudna på middag hos hans pappa och idag åkte jag hem, säkert kul, hatar säkert aldrig måndagar? Men jag fick veta att jag var heeelt friskans, Susanne ringde idag efter att vi hade vare där och skällt på dom för dom hade vare så sega med att ringa och säga provsvaren ;O sällan det! Måste alltid påminna.. Men skönt var det och få veta det ändå!

Kanske ut och gå en sväng snart..

Ge mig peeengaaaaar, vill handla lite nytt, känns som en evighet sen :( Måste till frissan oxå, gaaaash. Ska spara håret den här gången, men skulle behöva färga ändå. Ahmaaan, det löser sig.

Vårdcentralen på torsdag då ;S usch! Men svanskotan blir nog glad över att inte behöva lida mer, precis som jag, kanske kan börja gå ordentligt och sätta mig på stolar/soffor utan att hoppa upp lika fort igen av smärta xD

image116


pusss på den!

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0