Onsdag

Projekt byta rum med ungarna var en väldigt bra tanke när den fort var i tanken. Mindre smidig och bra väl in action. Genomförandet är pågående. Börjar väl sakta arta sig men jag står och tar en cigg istället (hela tiden i princip) och har hämtat barnen, handlat... Och lite sånt... Jag har tur med mannen jag fångat till mig här i livet  som har gjort så jävla mkt och grejat non stop. Haha ändå ser det inte ut son det hähääää. Men konstigt. Grejer högt och lågt. Kan verka som en flytt. Fast lite så, mellan två rum. Haha två ungar hemma nu som är som två änglar och är inte ett dugg i vägen. Mest en Bever och Emil som springer runt här. 

Hoppas på vädret blir lite häftigare imorn. Träna ska jag göra iaf. Blev inget med det idag. Blev dollarstore med Jenny och Ronja istället ;-)

Nu ska jag tag i skiten här.. 
Blond är jag igen guld:-) 


Projekt i kåken

Åter dags för det rutinerliga utv samtalet. Allt var kalasbra. Förutom att jag blir känslosam för minsta lilla sista tiden. Jonas tycker jag borde investera i ett gravtest. Hell no :-p

Blev gymmet med Emmy efteråt. Gabriel fick ta ledig från dagis efter samtalet imorse och följa med oss tjejer och köra stenhårt pass. På Xboxet. Eller ps3 eller ngt vad det nu är. Nöjda och glada möter vi morfar efteråt, köper fika, åker hem, dricker kaffe och belönar oss med en knullgod kanelbulle för det härliga gympasset. *host* 

Sen en tur mot bvc. Vaccinering. Gick fint fint ju. Våran pojke har växt 9 fucking cm på knappt 1 år. Frammåt gåre, som blixten i rumpan är han snart en finnig 15 årig och vill ha en moppejävel. Om vi ni skaffar en svär-burk, lär han lätt kunna spara ihop till en tills dess! Hähä

Byte av sov och barnrum projekt på gång oxå. :-D plus att en ny tv har anlänt hem till oss denna tisdag oxå. Mums 
På tal om projekt. Ljusa upp håret igen. Jag har kommit fram till att jag vill ha det ljust. Jag trivs så. 

Nu går jag och mumsar på min man. 

Erkänt en pinsam sak idag för en vän jag håller kär. Och hoppas hon kan förlåta mina dumheter. Om jag ens överhuvudtaget kan det själv. Dumheter.

Peace

Blä blä bla blo

Saknar dom gamla tiderna. Mycket. När man stod på sina egna ben av egen kraft av egen styrka. Nu måste man förlita sig på allt så allt går som det är tänkt. Jag fick höra många ggr att jag borde skriva mer. Typ en bok eller liknande. Jag är visst bra på ord. Användning av ord. Ja, visst. På ett tangentbord eller min smartphone. Jag är ganska annars väldigt konflikträdd, jag diggar inte bitchigheten som dyker fram vid behov. Den gör inte det happ som happ. Så att bara för att jag ibland är snabb och glapp i käften betyder det inte att jag är ordkunnih till att skriva en bok. När jag bloggar gör jag oftast det spontant trots att dagen varit en urtrist hemma dag fast solen skinit men ungarna varit fullt busy med annat, så kan ju annars under den tristessen tänkt lite på det och lite på annat. Sen blir det snöbollseffekt till kvällens slut. Barnen sover gott. Min gubbe står i köket i valet och kvalet om det finns böttre saker att göra med sin lugna kväll, förmodligen inte. Tjurig blev jag pga en annan besserwisser i sitt minst vackra esse pekar finger och suckar. Nä fan tack å hej en liten stund. Då står jag fan hellre ute och tar en cigg och bloggar så fingrarna knappt känns längre. Kylan och min värk är så fett osams. Vill bara sova och sova. Gräva ner mig till solen och sommaren lyfter fram kropp och själ.

Idag har jag syndat. Min älskade mormor vänder sig i graven. Kan känna hennes örfilar, jävlar. Jääävlaranamma. Förlåt.

Imorgon tar jag med min Gabriel till gymmet. Xbox för honom och ben och rumpa stumpa workout för en annan. 

I wish for redemption. Once and for all.
Fattar du inte? Hur mkt jag saknat dig?


Natti natti


Think twice.

Den här fm började mer ilsket än vanligt. Och så förbannat känslosam jag är nu sista tiden kunde jag inte ens skälla ut honom utan att börja hurkla och till slut be om ursäkt och förklara varför endel saker inte är okej att säga. 

Jag är så jävla trött. Trött trött trött. Kan sova bort halva dagarna på em, vara vaken nåra tim på kvällen och sen pang ner i kudden. Så trött! Undrar om det möjligtvis kan vara värken som gör kroppen helt färdig och utmattad. Imorgon ska jag krypa tillbaka till gymmet igen. Om jah inte hinner med det innan kl 17 idag. Skulle behöva det så jag inte sover bort allt igen. Kanske skulle kunna ta med Gabriel då. 




Peace

Solen och molnen






Great day. Äventyr ;p ute, promenad, handling och jag totalt tvärdeckar i soffan när vi hem. Gött. 
Film nu med pojkarna. 

Peace

Lax i en lax ask

Kaffe och lax knäckemacka till frulle idag. Sovit dåligt. Igen. Drömt mardrömmar. Inte ngt roligt alls minst sagt! 

Men. Om man jämför med tidigare, så mår man ändå mkt bättre. Jag tror det kan ha ngt med träningen att göra. Geni som man är så har jag räknat ut det ;) vore ännu bättre om man kunde få vakna på morgon utan att jämföra sig med Greta, 87. Stel som pinnen. Tar 10 år innan man kan göra ngt vettigt. Sätta sig på toan, ja bara det kan ta sin stund.  Ska det verkligen behöva vara så? Hur ska det då se ut när man väl blir 87? Robotarna som styr allt å man behöver inte röra en fena själv. Hoppas det iaf, ser knappast ljust ut för min rygg  menar jag.. 💃 👌
Nästan så man gnisslar när man rör sig. Heja heja 




Måndag

Tänk om man kunde ha förutspått det. Tänk om vi kunde gå på Jonas magkänsla om dåligt omen lite seriösare , hade det gjort nån skillnad? Eller hade det hänt ändå fast här hemma i tv-soffan istället för på Konsum? Så jäkla omtumlande upplevelse. Läskigt. Dåligt samvete att ingen av oss kunde följa med in. Jag vet känslan att behöva vara själv efter ngt sånt. Inte alls rockigt. Man blir så jävla tom och utelämnad utanför verkligheten. Svårt att förklara. Läskigt som närstående att inte veta vafan man ska göra. Tur att det gick bra ialla fall. Och hoppas en annan slipper vara med om sånt igen. Kelwin verkade ta det bäst av oss alla, haha :-p


Från C till K

Det har blåst som fan idag. Värsta stormen. Men tur att solen ändå joinat oss. Imorgon äre snack om snö. Ja ja gör mig inget. Vi har varit ute tillräckligt för i helgen faktiskt :-p och den snön kmr inte bli långvarig. Våren är ju praktiskt taget här. Om det ens blir nån snö kmr den smälta å försvinna på tre röda. 

Emil är här ikväll igen. Våran lilla inneboende. ;-)  blir väl film i vanlig ordning. Soffpotäterna. 

Och numera har vi bytt Celwins namnstavning till Kelwin. Registrerat och klart. Blir nog lättast så. Det var visst inte så uppenbart som vi tyckte det var att uttalet var Kelwin fast vi stavade med C. Utan många sa Celwin med uttalet C. Haha. Nästan så man började fundera på om han skulle få heta så istället.  


Elias och Kelwin. 

Kvällning

En kvällspromenad var fan inte så värst uppskattat inte! Jag och Kelwin skulle ta sällis upp till station med mamma och Gabriel som skulle åka med mormor hem till Asund. Först var det lite lätt regn. När vi var på väg till Miriam en sväng efter var det ju total storm och regn. Fyfan. Och inget regnställ till vagnen. Kelwin tyckte inte det var det minsta trevligt att vara ute ikväll. Så vi snabbade oss att handla lite på könsum och sen hemmåt! Kelwin slocknade fort efter glassen jag lovat honom :-) 

Nu sitter jag, Jonas och Emil och tittar på Danny the dog med Jet Li? Tror jag? Inte min typ av min men jag lär slockna snart här i soffan. Iaf efter denna dag som gått i ett. Träningen nu 5e dagen på raken efter nästan 2 månader paus av alla dessa anledningar som varit. Livet fullständigt upp och ner. Inget i ordning. Med min träning känns det som att jag skulle kunna upprätthålla ordningen i kosmos a la mitt liv. I ständig nollning och rullning. Vi krigar tillsammans, älskling. Det går fram. Våra fina ungar gör det hela vackrare och utan dom hade jag gett upp längesen. Det är familjen jag greppar taget om så hårt när jag känner att jag börjar falla. Och dom tar tag i mig. Lika hårt om inte hårdare. Drar upp mig. Och allt jag känner är skuld, samvete, ångest. Ånger. Ågren på besök. Tankarna lixom börjar ta över och då ska jag vara glad att jag har goda sociala resurser runt mig som gör att jag slipper vara ensam med alla tankar om jag inte vill. Tack för det till er som vet vilka ni är. 

Glad för dig Emil. Strongt! Kämpar på gör du och det är underbart att se. Håller tummarna and cross my fingers. Jonas och jag finns här alla dagar 24/7. Det är skönt att ha dig här så man samtidigt håller koll på dig 😁

Hihi

Nähepp kanske kolla vidare på filmen. Innan jag lägger mig bekvämt tar jag nog en cigg.., och kanske disken. 

Peace

:)

Panetoz - Efter solsken
Och en oldie..
No Doubt - Underneath it all

Tränat hela veckan. Vila i helgen. Sjuk igen. Faaaaan. Men måste försöka upprätthålla det här nu ;p

20.28



Kvällspasset klart och jag väntar på Jenny som hämtar upp så drar vi och solar i 20 min innan det är hem och bums i SÄNG. Mina fötter gör ont alltså. Speciellt lilltån som svällt upp till tå a la prinskorv. Hur länge läker en spricka i lilltån???! 

Vår strålande vår







Vår, strålande våååår :)

Gymmat igår och idag. Börjar komma igång igen sakta men säkert. Känns skönt förutom att hela kroppen ömmar. Man blir visst rätt skör när man fyllt 25? Jag i alla fall. Hähä
Skulle vilja lägga mig ner och sova en stund eller två. Men ska strax göra mig klar å åka till jobbet. Hur ska det gå? Mörbultad och värk i alla rörliga delar i kroppen och så crazy crazy trött i huvudet och ögonen, fy. Meeeeeeen tur har vi med vädret iaf?! Hihi vår strålande vår. 




Sudda sudda sudda bort din sura min


Mina små trollungar tyckte det var dags att gå upp redan vid 4 imorse but HELL NO! Jäklar va det ska va svårt att SOVA om mornarna. 

Idag tar jag mig i alla fall i kragen och drar iväg med Emmy till gymmet nu strax. Åtgärd mot ryggvärk är fixad äntligen. Nu kan jag röra mig mer som en människa och inte en handikappad reptil. 

Besviken, lätt bortglömd. Lite den känslan. En jävligt fin hårlinje där vart gränsen går tycker jag. Om man påstår sig bry sig hit och dit. Kan vara svårt att greppa att det är så om man inte får nästan tjata till sig nån kontakt, utan bara gör det för att man får känslan att vara lite undan gömd i ett hörn. Man duger inte längre, passar inte helt in i det nya perfekta tillvaron i dens liv som nu är så mkt bättre. Finns olika sätt att visa omtanke och sympati än att bara tänka det för sig själv och tro att man ska VETA det. Vart är vi påväg? Jag passar inte som sagt in i den bilden längre. Jag har blivit något utsuddad. Så känner jag mig. Hur ska jag kunna veta att någon bryr sig om jag själv inte skulle ta kontakt skulle jag ju inte höra ett pip.  Den där fina, perfekta bilden, den passar nog mindre på mig än jag passar in på den. Står hellre själv och förvirrar mig in i det sista än att fiska efter vänskap som suddar bort mig. Wtf. 

Nä nu drar vi till gymmet. 

Peace.. 

Diagnos till ära






Jag är inte så aktiv i bloggandet längre. Inte så konstigt med mitt jäkla borderline-humör. Börjar ju fan undra om man inte har den diagnosen? Hm nä jag vet ju vart problemet ligger tyvärr så dessvärre kan man ju inte det. Men hade önskat att man kunde det. Haha då skulle man kunna skydda sig lite under lr bakom diagnosen å använda den lite som bröd åt ankorna hit å dit. Ja ni vet. Då är det ju lite mer.. Acceptabelt? Eller är det inte ofta så nuförtiden? Folk får snabbt en diagnos. Sen trots det felaktiga beteendet så äre mer acceptabelt för att hen HAR ju FAKTISKT dittan, dattan, adhd, bajskorv i stjärten lr vadfan det nu är. Vad finns det inte? Allt finns:) 

I alla fall... Så.. Har Kelwin (vi har bytt ut C till K i hans namn så det inte kmr behöva vara så förbannat svårt som det uppenbarligen var för många att uttala?!) fyllt 3 år. Blev lite tårta å presenter såklart för min lilla kille. Passade på att baka en tårta åt Bever oxå i samma veva som han oxå fick blåsa ljus på. ;)

Jag är inte kry. Inte ett dugg. Hjärnan, kroppen, psyket, hjärtat, själen, alla dessa är inte sams. Dom har för tillfället blivit osams. Inget är där det ska vara som det ska vara. Jag hoppas att dessa kan hitta tillbaka till sina rätta platser i landet Agnieszka så det blir bra igen. Eller bättre. I alla fall? Lite bättre vore lite bättre. Bättre än inte alls.
Ikväll har jag blivit på lite gladare humör, var upp till Jenny å Ronja var oxå där så man får en lite mer gla-boost-klapp i ryggen när man får en dos av dom två <3 

Sommaren är ju snart här. Tack moder Jord för det. Man kan faktiskt känna lukten av våren som är påväg. Men jag skulle inte bli jätte ledsen om det blev som i fjol att våren varade typ en dag och sen blev sommar på en gång. :) inte ett dugg..


Peace

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0