28 februari sömnlös med ågren

Gud vad mycket som kan surra runt i huvudet på en om kvällen när man ligger i sängen och ska försöka sova, det är ju alltid DÅ som man ska behöva tänka på allt, allt, allt som man inte hinner med att tänka över dagen eller då man ändå har annat för sig än att tänka på dom sakerna. Oron. Stressen. Ångest.. ångesten som smyger fram med sitt basebollsträ och slår mig gul och blå..
Och detta resulterar för mig en väldigt dålig sömn och sen insomning överhuvudtaget, jag sover som en klubbad säl när jag väl somnat men om jag vaknar till, är jag vaken ett tag till. Drömmar, så många märkliga, jobbiga drömmar, tunga drömmar, lite tyngre än jag kan bära och tänka på känns det som. Blir verkligare för varje natt. Känns inte som att jag riktigt har rum för sånt i mitt huvud just nu..
 
 
Jag ska försöka få i mig kaffet här, dra på mig mina sunkiga träningskläder och springa iväg. Ska träffa Ronja, min fina Ronja idag också.
 
 

27 februari, när det har slagit i rock bottom

Vilken förbannad sagolik situation man ska ha hittat sig befinna sig i. Vart gör jag av ångesten för den här röran? För såvitt jag vet så, nej, av att jag låter ångest, stress och oroliga tankar ta över mig och sluka mig hel, så får det ändå inte att klirra till på kontot, men det är fanimig det enda jag har. Den här skiten slukar mig totalt hel och spottar ut mig söndertuggad och dregglig. Bara liggande där och alla förväntar sig att man ska hålla huvudet högt och göra jävla andingsövningar när man känner paniken smyger närmare.. ja jo. Det ni. Försök med det.
 
Haft så märkliga drömmar i vanlig ordning. Vaknade runt halv fyra inatt med en sån förbannad huvudvärk och influensakänsla i hela kroppen, enda ut i tåspetserna, men när jag vaknade nu en stund sen, helt själv i mitt hem, det är jag inte alls van vid, så kände jag mig inte sjuk längre. Besviken över att inte vara sjuk så jag inte får ligga hemma och tycka synd om mig själv hela dagen. Visst kan jag göra det ändå förmodligen, men känns som att jag redan har slagit i rock bottom lixom. Jag måste iväg och träna litegranna.. sluka solens glimmer så mkt som man kan innan den gömmer sig igen. Betala räkningar dagen är det ju oxå, min favorit!!
 
Grönt te och äggsmörgås nu!

pappavecka för Gabriel

Jag känner alltid ett hårt tryck i hjärtat och får alltid en klump i magen och i halsen när Gabriel säger hejdå till Celwin innan han ska till sin pappa. Lite annorlunda är det när Gabriel blir hämtad på dagis exempelvis och Celwin kommer hem och Gabriel inte är här, trist för honom men jag vet inte hur mkt exakt han blir påverkad förutom att han frågar efter honom och säger ofta "Gonaaaatt Gabriel" när det är läggdags och pekar mot hans säng.. Men idag kom Jonas och hämtade honom här och jag valde ju själv att ha kidsen hemma från dagis så jag får ju skylla mig lite själv när jag vet hur jobbigt det blir. Celwin verkar inte märkbart ledsen, han får ju alla leksaker ifred. Han får ju ALL uppmärksamhet själv. Men han är ensam oxå, förutom dagis timmarna. Visst, asbra det, men fyfan vad jag får dödsångest över när Gabriel springer fram till Celwin och ger han en puss på kinden och säger "hejdå lillevän", det är fan det jävligaste för en mamma. Just den biten. Dom är båda väldigt små och jag vet ärligt talat inte om det påverkar nån av dom märkvärdigt mycket, Gabriel har haft det såhär hela sitt liv nästan och för honom är det inget konstigt. Jag har ju vant mig jag med fast det är inte förrän på senare tid då jag insåg verligen hur nära dom två pojkarna är varandra som jag tycker det är äckligt jobbigt när dom säger hejdå. Jag är äckligt dramatisk, jag vet, men vart gör man av alla dessa känslor? Är det mamma-hormoner av ngt slag som blir periodvis värre endel ggr och andra ggr lite mildare? Suck. Jobbigt är det i alla fall.
 
Äh. Nu ska jag tydligen ta och stryka en stor jäkla gardin Emil kom med och bad mig göra det så han kan ha det som bakrund för tatuerings-bilderna han tar. Så snäll är jag..
 
Och jävligt trött är jag på att tvättmedel och sköljmedel försvinner från vår tvättstuga här nere, det är fanimig helt otroligt! Varje gång! I söndags försvann ett halvt paket tvättmedel för mig. Vafan!!

stapla stapla

Sakta men säkert har jag nu börjat stapla leksaker i sovrummet som dom inte längre (ialla fall ett tag) får leka med. Bråka om. Tjuta om. Kasta runt med. Skada sig av. Ja ni fattar, till slut tar det stopp i mina stackars öron och mitt stackars huvud. Just nu står bilbordet och dom två små stolarna och både cykeln och bilen. Ni vet sånna där som man har inomhus som dom åker runt på, i plast. Synd att jag inte har lås på dörren, för mitt sovrum är under ständig attack från dom, dom vet att det är totalt off limits att hoppa runt i sängen och allra minst dra upp saker och då oftast bilen och cykeln upp i sängen, men på ngt vis är det ju det allra roligaste man kan göra.
 
missförstå mig inte, jag är evigt tacksam för att mina ungar är friska och att dom faktiskt är såpass trygga i sig själva och med varandra, jag har riktigt fina kids, dom är ju ju ändå en stor del av livscirkeln som får livet att snurra på lixom och idag fick dom vara hemma från dagis båda två och leka skiten av sig med varandra och driva mamma till halvt galenskap för det är tisdag och pappa vecka för Gabriel börjar idag. Suga ur all kärlek man bara kan för i veckan har jag bara en av två hemma. Det känns..
 
Nu ska jag snart ta och dra på ett avsnitt av Mia och Klara  (http://www.youtube.com/watch?v=w5yTT6GpFQ4 och försöka komma på vad vi ska hitta på idag här på förmiddagen.. verkar jättekallt ute :/ tips?
 
 
Btw.. igårkväll läste jag ut Mias bok Dyngkåt och hur helg som helst, hon är ju rena geniet den kvinnan!! Så jag började på att lyssna på Avig Maria som jag laddat hem som ljudbok i telefonen. Underbart. Hon sprider så jävla mkt stark energi och inspriation till LIVET!! Efter ett par dagars läsning ur hennes bok som var en smal pocket format så är det som att ngt i huvudet har vänt och att hon via den hjälper en och en annan morsa i Sverige med att kunna hantera livet och tankar kring familjelivet och familjesynen. Hon är ett geni.
 

nu så

 
gött gött!
 
..det ringer i öronen på mig, skrik, flams, gap, skratt, gråt i en enda härva hela tiden av deras vakna tid tillsammans när vi är inomhus, här eller vart vi än är. ptja, ute eller inne, vart vi än är. Inte många lugna, tysta stunder.Men å andra sidan vafan hade jag väntat mig?

tiden?!

Varför tror jag alltid att jag har all tid i världen på mornarna när man tittar på kl och det är ändå TVÅ timmar kvar tills man ska ha lämnat ungarna på dagis. Då man inte har i åtanke är att det minst tar 15 min att få på båda kläder och då även oftast byta en multimegabajsblöja på Celwin som aldrig vill ligga still. Och en Gabriel som har allra mest energi på morgon och är inte still en enda sekund. Ojdå jag glömde strumporna, ber Gabriel hämta, fast han vet vart dom är, blir det bara flamsflams och inga strumpor efter 5 min får jag gå och hämta dom själv. Och så frukosten, oftast INNAN påklädningen, tar oxå 15-20 min. Herregud hur svårt kan det vara att få i sig en smörgås och lite yoghurt? Väldigt svårt. och flamsigt. Jämt flamsigt.
 
Och så ungeför 30 min innan allt detta då jag sätter på kaffe, dricker kaffet, bäddar sängen (varför vet jag inte, tvångstanke. Nån dör om jag inte bäddar den där jävla sängen på morgonen,) tittar på Vakna med NRJ och glömmer bort tiden. OJFAN barnen ska ha frukost och kläder! Ja.. ni ser ju. Och nu sitter ju jag här och har glömt bort att jag ska fixa till ruffset så man vågar visa sig ute. Som tur är är dom klara här att bara ta på sig ytterkläderna men det i sin tid tar ju fan minst 10 min. Flams flams, ja nu tar vi AV oss allt.. ja nu bajsar vi en gång till!
 
Idag orkar jag inte sminka mig alls, lite sån där magisk BB cream som egentligen bara funkar som en vanlig rinning foundation, bra agga, bra sätt att spendera pengar på, och lite ögonbrynspenna, det får räcka idag. Man kan inte alltid vara pumps-fin, ibland är det faktiskt okej att vara bara morgontröttmorsa-fin ;)
 
Oj tiden!!!

dyngkåt och hur helig som helst

Nu äntligen har jag fått sätta mig ner, helt underbart, känns som att jag är på benen hela tiden, hela tiden finns det ngt att göra, men tur är väl det annars skulle jag ju bara sitta på mitt feta arsle och ploga genom några fler serier eller läsa lite mer böcker som den bokmal jag blivit. Mia Skäringer -Dyngkåt och hur helig som helst är den jag hålls på nu och det är ju en rätt smal pocketbok som jag klår ihjäl efter knappt två dagar, kunde ha varit knappt en dag om jag inte haft barnen hemma ;) Hon är bra bäst den kvinnan, hur bekväm med ändå obekväm kvinna! Helt fantastisk. Rolig, lite gullig galen, glappkäftig och vacker som hon är, är hon min nyaste förebild. Och jag har aldrig haft en riktigt förebild, inte som jag vetat vad det egentligen innebär helt och hållet i alla fall. Tycker inte Baby spice i Spice girls riktigt räknas för man tyckte hon var så sockersöt i sina toffsar... Eller?
 
 
 
 
Jag tvättar på, maskin efter maskin, som om magisk tvätt bara ploppar upp fast man tvättar verkar det aldrig försvinna.. Jag brukar alltid vara så glad över dom ggrna jag har lite tvätt och då tänkt att JA idag blir jag klar snabbt. PFFT! Tydligen hittar jag smutstvätt i hela lägenheten under dagen så det blir 7 maskiner istället för den där enda maskinen jag var så glad över. Jävla skit. Bara le och gilla läget.. rent blir det ju ändå..
Disk, leksaker, torka bort smutsfläckar på golvet hela dagarna.. Nä jag saknar inte att jobba eller så. Inte att jobba på samma ställe som jag var, men att JOBBA, ARBETA, komma iväg hemifrån, göra något vettigt!!
 
 
 

Askersund

Idag var vi till Askersund med Ronja och kidsen och hälsade på mormor i hennes nya hem. Det var en lite märklig känsla.. ingen hund, inga katter.. Och barnen frågade efter morfar och huset i Mörtsjön, skar en bit i hjärtat på mig eftersom dom inte förstår. Men vi var ute en sväng innan lunch och det var ju uppskattat, vädret var ju fantastiskt idag!
 
 
 
Och nu på kvällskvisten var Bever med Leo här på playdate innan det var bad och sängdags. Dagen har rullat på bra faktiskt :) väret piffade ju iaf upp humöret lite mer en vanligt, det var lite som en dålig sommardag :p

otålig efter gott

 
Gabriel och jag bakade chokladbollar. Eller jag gjorde väl det mestadels då Gabriel stod och diktera vad jag skulle göra dom två första min, sen tittade han en stund, sen sa han - Nu orkart jag inte vänta mer!! Sen gick han iväg.. jahapp, så fick jag väl bara göra klart dom ^^ och nu är det strax fredagsmys och jag har lovat dom popcorn, så nu är det ett jäkla tjat här om popcorn popcorn popcorn.. Nu kommer morfar ialla fall :) och imorgon kommer Ronja och vi åker till Askersund :) och såklart handlar vi lördagsgodis på vägen och bjuder mormor *blink*

fortsättning på fredag förmiddagen...

Håller bara på att testa en grej med det här att tagga ord på bloggen utan att gå den svåra vägen. Trodde visst det var lite svårare än jag trodde. Nu har jag i alla fall piggnat till och sitter och funderar på att om man ska åka till askersund med ungarna och hälsa på mamma? Vi skippar chokladbollarna och tar det imorgon istället då vi ändå ska köpa lördagsgodis . Mamma håller ju faktiskt på en någolunda diet... Men jäkla fan, den där sockrade munken som låg i bland allt bröd imorse.. kl 6.30.. trött som fan.. sockertorsk som man egentligen ÄR... så gluffsgluffs gick den ner :/ haha. Ja ja.. är väl inte hela världen men då får man utesluta endel grejer under dagen istället. Jag kan inte heller dra iväg och springa idag eller träna något och då blir jag rastlös. Men det fåe gå ändå.. Nu ska jag dra på senaste avsnittet av Kourtney and Kim takes miamioch sen invänta orken till att komma fram vad vi ska hitta på idag.. vädret är ju i sin tur och ordning lika grått som vanligt.
 
 

Bland de vackraste kvinnorna är dessa två, saknas bara en Khloe Odom
 
 Och btw.. jag är inte särskilt stort fan av snus överhuvudtaget, men igår kom Jonas hem med endel nya smaker som jag aldrig sett förut. Riktigt fint faktiskt :)
 
 
 
 
Peace & Love
<3
Jonas

zombie family

Att ungar vaknar kl 06 när dom kom i säng efter kl 20 är inte helt okej. Rena rama skräckfilmen här nu, jag ser nog värre ut än den värsta köttätarzombin med svarta ringar runt ögonen och stripigt hår ^^ sexy mama!
 
Planen är att vi ska baka lite chokladbollar nu på fm. Om jag vaknar.

vi saknar sommaren

 
Vi får snällt stå ut ett tag till i det gråa, men när våren väl kommer tror jag aldrig att jag kommer att uppskatta den mer :) är så trött på det här vädret, det hjälper inte till ett dugg!!!

bästa tisdagen på länge

 
 
Dagen har gått i ett. Hade möte med min sjukgymnast på fm och därefter har det timmarna bara sprungit fram tills nu. Ronja hämtade upp mig vid VC och vi åkte och handla, efter det var det hem en sväng sen skyndade vi oss för att hämta pojkarna på dagis och Gabriel hos farmor och så var det baddags på Alléhallen! 3 timmar blev vi där. Har haft jätte roligt idag och vad tror ni då grabbarna hade? Lyckat för Celwin som aldrig varit till badhuset och badat förr. Så det gör vi om igen och igen i framtiden :) Gabriel var en liten vilding, skaffade sig även nya polare ^^ vad oväntat....
 
God middag och god dessert med glutenfri blåbärscheesecake, kladdkaka och hallon när vi kom hem, utsvultna och slitna, eller ja.. jag och Ronja var väl i alla fall det medans Celwin och Gabriel hade hittat en hemlig låda med energi eller ngt :S
 
En pappa var även här med sin dator nu ikväll som Jonas i vanlig ordning fick hjälpa han med medans jag la ungarna efter att det kvällsfikat IGEN. :) dom slockna bra fort, speciellt Gabriel som knappt hann lägga ner sitt lilla huvud på kudden.
 
..Det var min tisdag!

 
 

måndag ska man starta veckan med ja

Så blev det måndag igen som man ska starta en ny vecka med igen, ja...
Det fanns ju endel grejer jag skulle ta itu men det får bli ikväll, just nu har motivationen sänkts en grad eller två.
 
Vilken fart det var i mig nu på fm då. Efter att jag fått skjuts hem till ca kl 11, var jag i full gång rätt snart med att dammsuga och skura golven. Fresh :D men sliten blev jag och ryggen är ledsen så jag ska strax iväg och sjukgymnastikera på sjukgymmet och efter det hämtar jag upp lilleman på dagis. 
 
Idag slänger jag ihop en gryta med chilikorncarne eller hur det nu stavas. Men nu ska jag bosätta mig i bokens värld en liten stund innan jag ska springa iväg. 
 
Peace

Celwin 2 år

 
Det blev en väldigt bra dag för kalas för våran lille Celwin som fyllde 2 år den 15 februari. Vi var hemma hos hans farmor och farfar och dit kom Carro och Tobbe med Celwins kusselin Lucas och mormor och morfar och såklart kom Gabriel oxå!! :-)
 
 

<

Har för övrigt haft en väldigt fin dag idag. Alla hjärtansdag kan göra sina små märkliga lyckliga stunder då man inser hur lyckligt lottad man är och har vad man har, vem man har. <3
Från början till slut, har jag haft ett glatt humör, knappt ont alls idag, träffat som sagt Jeanettan vilket var välbehövligt, spenderat liten stund på em hos svärföräldrarna, fick finchoklad och en söt ros av Jonas som kom dit lite senare än mig och Celwin :) och såklart gosat med valparna och nu haft ett mysigt avslut på dagen med mitt hjärta!! Välbehövlig dag med välbehvliga välmående känslor och kärlek.
 
 
Och imorgon blir Celwin 2 år men firar plutten på lördag. Dessa två år har gått fruktansvärt fort, helt galet, att det har gåttt två år. Jag var hörgravid med honom när Gabriel fyllde två år.. och det hade känts som en evighet tills han kom till den dagen.. men nu har det bara svischat förbi oss.. Det har varit en helt underbar tid dock, då Gabriel har utvecklats som allra mest tillsammans med sin lillebror som han avgudar och finner stor trygghet hos och tvärtom. Det är mina små guldklimpar trots att dom driver mamma till vansinne 9 av 10 ggr ;) det är väldigt svårt att låta bli att le åt mina små terrorister många ggr! :)
 
Kärlek och frid åt er alla. Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag.
 
peaCe
 
 

valentine

Träffat Jeanettan idag :) det var längesen, skäms på oss!!
 
Alla hjärtans dag och jag sänder ut massa kärlek till er som vill ha den :D
 
ciao
 

Belle

Läste ut Lesley Pearse 
"Belle"
550 sidor.. 5 dagar.. kanske 6 dagar, minns inte riktigt.. man kan ju säga att jag fastnade för den rätt hårt. Jag har mina läsperioder och när jag väl börjat på en bok vill jag, precis som när jag ser på en bra film, titta klart på den, eller som en bra serie man verkligen fastnar för, se klart hela säsongen på en gång helst ;) tro mig, jag är kung på att ploga mig genom säsongvis av serier! Det har varit Shameless, Big bang theroy, Greys, Kardashians och dess spinnoffs, Teen mom, Walking dead, American Horror story, How I met your mother, 2/5 Men, Desperate housewives.. jaa you name it! En liten blandning men tur att man är öppen för all underhållning som erbjuds...
 
... Men tillbaka till boken.. Den är läsvärd! Lesley har skrivit endel böcker som handlar om flickor och dessas livshistorier och Belles var hennes liv fram till hon var 18 eller 19 år fyllda och hade hunnit bli bortförd från sitt hemland England till både Frankrike och Amerika och blivit såld till bordeller, och alla dess upplevelser och traumatiska ärr som skapades under hennes resor.. Fångades rätt skarpt av historien och jag kan äva säga att jag blev faktiskt ganska besviken men rörd på hur den slutade, inte riktigt vad jag hade tänkt eller velat! ^^
 
Lästips till er bokälskare..
 
 
Och nu på kvällskvisten, men Filip och Fredrik i den där hissen i bakrunden, sitter jag här och har hälsan på min sida lite mer än den var under dagen.. orörlig, handikappad, migrändrabbad så minsta ljud skar i hela skallen, minsta rörelse fick huvudet att kännas som att det lossnat och blivit spelat basket med.. och diskbråck.. ja det är ngt rikitgt vidrigt.. om jag gissar rätt så har jag förmodligen åkt på det IGEN.. min rygg och jag är inte alls överens :( vi får se imorgon hurr det går.. jag hoppas att jag kanske kan åka iväg med Gabriel och hans pappa och bada lite i Alléhallen :) vi får se.. kanske inte alls ngn speciellt bra idé om jag skulle halka till, men simma några längder skulle inte skada!!!

dreeeeeam dream dream dream

Har så intensiva och tydliga drömmar om nätterna, när jag vaknar till på natten eller på morgon är det som att det precis har hänt på riktigt och att jag ska lägga mig och sova. Och oftast är jag väldigt vidskeplig gällande sånna saker och många ggr tror jag på att drömmar för med sig något att de kan komma som en varning eller tecken på något gott eller rent av kan vara en träffplats för en bortgången familjemedlem eller någon annan som har något att meddela för en, (men jag ska inte heller säga att jag alltid tror det om varenda dröm man har om natten, vår hjärna har ju ett mkt märkligt sätt att bearbeta vårt undermedvetna, våra tankar för att vi ska överleva, så nej, inte varje gång, jag tror det är ngt man själv kan känna) så jag drömforskar mer eller mindre varje morgon.. inte alltid så goda nyheter?! ^^ är väl snart en drömexpert skulle jag tro ;b
 
Mitt huvud mår dock inte alls bra idag. Dunkar åt alla håll å kanter.. bedövas ju inte mer av att två stycken galningar springer runt och runt och gapar och står i. Jag kan lixom inte heller riktigt gömma undan saker som gör det ännu värre när dom är allra mest på topp, för Celwin VET att jag gömmer det och han skriker tills han får det.. snacka om att underksta sig själv och bara för husfridens skull plocka fram det..:D trött mamma tröööött mamma..
 
Idag är det åter tisdag, Gabriel ska till sin pappa.. jag får andas lite.. trist bara att det blir ngt för tyst då istället och Celwin blir så lätt uttråkad utan honom, sååååå vad ska man säga.. blir aldrig riktigt bra.
Såklart, hans storebror försvinner varannan vecka, än förstår ju han inte det där.
 
 
Oj, mkt text för en svälld hjärna denna morgon.. ska sova så stenhårt sen!!!!!!
 
 

kvällskvistarna

Kvällarna är bland det bästa jag vet nuförtiden!
 
Pojkarna är mitt uppe i en ålder där de inte går att få tyst på eller att få still på heller för den delen :P det är omöjligt, totalt omöjligt. Knappt tyst en enda sekund vid maten heller, det är kaos enda fram till läggdags. Och jag överdriver inte! Så man blir sliten och uppskattar den här stunden på kvällen något enormt. Men jag ska vara riktigt glad över att dom inte bråkar hela tiden och att te x nattning och sömn störs utan att rutinerna sitter och när det är sovdags så är det SOVDAGS och dom somnar och sover hela nätterna... mer eller mindre ;) kunde ha varit mer sliten, kunde ha varit värre, kunde kanske inte ha varit mer kaotiskt under dagarna här hemma men ändå ;)
 
.. Men jag är en stolt mamma till dom, mina små galna guldklimpar!
 
 
Boken jag läser är snart framme på sista sidan, då har jag alltså läst lite mer än 500 sidor på nästan en veckas tid. Den var visst bra ;) och jag ska glatt få låna Mia Skäringers bok hon skrivit av Ronjas mamma :D den vill jag verkligen läsa.
 
 
Kastar in handduken nu och kryper ner bredvid min man. Drömma mig bort och längta efter sommaren, värmen och sommarkvällarna som följs av härliga sommarnätter. Ingen snö, ingen kyla, inte en massa kläder som ska på och av.. Snart är det i alla fall vår :) mars.. hörde jag!

dåligt med besked

 
 
Ska alldeles snart här börja klä på mina små djäulska troll som lever loppan och får mammsen att go mad såhär tidigt på morgon :p men tänkte bara passa på att skriva att helgen har varit trevlig då vi haft Ronja här och ätit tacos i mängder :D hon fick även vara pojkarnas roomie över natten, det tyckte dom var skitkul, men ingen sovmorgon där inte ^^
 
Projekt dela rum har gått bra så vi fortsätter på det och ser det som ett lyckat projekt ;D
Gabriels potträning har nääästan nått sitt slut, bara nattblöjan som är kvar.. så bråttom med det är det faktiskt inte..
 
Åter måndag.. hoppas på besked denna vecka istället då det var knäpptyst förra veckan. Suck.
 
 
Kläderna på nu! Massa snö och kallt så det bli snögubbeklädsel och pylsa sig fram med den jättesmidiga dubbelvagnen i snön.. eller om man ska ta pulkan.. hmm.
 
p e a c e
 

.

Ludde, Alva och Molly. Molly har redan fått ny matte, Ludde ska vara kvar tills slutet av februari och Alva ska vara kvar hos Jonas päron, så en valp kmr ju alltid att finnas.. synd bara att hon inte förbli valp ;) sjukt vad tiden går fort :(
 
 

Mötet gick bra, sen gick jag förbi Miriam på kaffe, första gången jag var uppe i deras lgnht dom flyttade till i mars förra året, haha, skäms! Megamysig lya och härliga stora balkonger!
 
 

Tisdag och lasagne

Idag är det tisdag och mina terrorister till raringar är back home, så projekt Celwin och Gabriel dela rum även nattetid fortgår igen, och en lasagne ska jag röra ihop här strax. Har mormor på besök och en krasslig Jonas som ligger och halvsover.. Och Celwin som springer in med gummistövlarna på fötterna och stör honom titt som tätt... ^^ pappa kan väl inte sova nu...
 
Håller tummarna för att det ska gå bra imorgon. Håller tummarna rent av att denna vecka medför bra nyheter som det BÖR göra, men allt drar i vanlig ordning ut på tiden när det kommer till det statliga ärenden, man kan bli tokig.
 
PeaCe
 
 

Fortsättning projekt

Då har Celwin fått eget rum hemma hos pappa också :) sängen har flyttats ut till vardagsrummet, blev faktiskt väldigt bra, och alla celwins leksaker åkte in i sovrummet och det blev så bra såå :)

Jonas åkte iväg till sina päron med tvätt från igårkväll då Celwim kräktes på det mesta han kom i kontakt med, och jag har grejat runt i lgnhtn, höhö, usch vad bra det blev ;b

Nu är febern på den lille gossen på lägre nivå än när han kom upp från middagsluren, då jäklaranamma va han inte kry. Vet inte vad som spökar, läskiga dagis bakterier, inte magsjuka i alla fall som tur är verkar det som ändå, men det står ändå inte riktigt till som det ska, min mage börjar ju bråka oxå så är lite nojjig för att gå och bli riktigt dålig jag med..

Prutt and peace på er som känner för det (;

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0