tiden?!

Varför tror jag alltid att jag har all tid i världen på mornarna när man tittar på kl och det är ändå TVÅ timmar kvar tills man ska ha lämnat ungarna på dagis. Då man inte har i åtanke är att det minst tar 15 min att få på båda kläder och då även oftast byta en multimegabajsblöja på Celwin som aldrig vill ligga still. Och en Gabriel som har allra mest energi på morgon och är inte still en enda sekund. Ojdå jag glömde strumporna, ber Gabriel hämta, fast han vet vart dom är, blir det bara flamsflams och inga strumpor efter 5 min får jag gå och hämta dom själv. Och så frukosten, oftast INNAN påklädningen, tar oxå 15-20 min. Herregud hur svårt kan det vara att få i sig en smörgås och lite yoghurt? Väldigt svårt. och flamsigt. Jämt flamsigt.
 
Och så ungeför 30 min innan allt detta då jag sätter på kaffe, dricker kaffet, bäddar sängen (varför vet jag inte, tvångstanke. Nån dör om jag inte bäddar den där jävla sängen på morgonen,) tittar på Vakna med NRJ och glömmer bort tiden. OJFAN barnen ska ha frukost och kläder! Ja.. ni ser ju. Och nu sitter ju jag här och har glömt bort att jag ska fixa till ruffset så man vågar visa sig ute. Som tur är är dom klara här att bara ta på sig ytterkläderna men det i sin tid tar ju fan minst 10 min. Flams flams, ja nu tar vi AV oss allt.. ja nu bajsar vi en gång till!
 
Idag orkar jag inte sminka mig alls, lite sån där magisk BB cream som egentligen bara funkar som en vanlig rinning foundation, bra agga, bra sätt att spendera pengar på, och lite ögonbrynspenna, det får räcka idag. Man kan inte alltid vara pumps-fin, ibland är det faktiskt okej att vara bara morgontröttmorsa-fin ;)
 
Oj tiden!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0