Systemkamera is the shit ^^





Haha. Systemkamera is the shit, blir ju riktigt bra och skarpa bilder :)
Här äter lillemannen mellis, gladdis :D


Orkar inte lägga ut mer bilder.
Fick ialla fall bilderna från julafton då vi var hos Jonas föräldrar, ligger på facebook, för er som kan och vill kolla ^^ Kväll nu, sköönt, sussa snart. Är grymt trött, pallade inte sätta mig med boken och läsa nu, även om jag borde, får bli imorrn, vet att jag hinner, men får fan panikångest på skiten xD

2/5 MEN nu tydligen... Hmmm..

Ingen motivation

Mellan 2 inatt fram tills runt 5-6 imors sov jag som ett jädra arsel, Gabriel var gnällig, så jag flytta honom till vår säng, men eftersom han är så snorig nu igen så har han inte så lätt att sova hela tiden :/ stackarn. Så imorse ville jag bara sjunka genom golvet och sova i 100 år eller något, skapligt trött. Men lillemannen blöjja var fylld med bubba (som Camilla så fint uttryckte det igår :D) och det var frukostdags. Trött var man, men men.
Tror jag nästan har blivit av med min roliga urinvägsinfektion oxå, efter bara 4 piller, så jävla skönt. Usch för sånt där.

Igårkväll hamnade vi iaf hos Camilla, Jonas syster om ni undrar. Trevligt :) huset fyllt med ungar oxå, godis och chips. Gabriel fick saft och bulle :D det gillade vi ^^ hähä.

Och när den unge mannen som sussar för fullt just nu, vaknar så ska vi bort till Jonas päron. Kreativ helg, va? :D haha.

Jag har ont i ryggen. Fortfarande. Imorn blir det att ringa sjukgymnast, ja just det. Prov ska jag göra oxå, härligt. Så ikväll ska jag läsa vidare. Fyfan, motivationen är verkligen på semster för det :/ konstigt, inga pengar, hyran inte betald. GAH, jävla csn, gå och dö!!

Lördag

Bara några få dagar sen var det ett jädra härligt väder, usch vad fint och skönt det var ute! Och nu.. nä.. usch, slask äckligt :( men det gör inget. För jag har det bra hemma med mina pojkar och världens nyttigaste kaffe jag fixade idag *host*

 

Mammas busis! Tar alltid det han inte får ta ^^

 

Idag då? Vill fan inte ut ngt, men kanske ska iväg till Jonas syster senare. Är sugen på energidrycken från netto ;p vore asgott, nam.

 

Börjar undra oxå. Vem ska höra av sig nu? Inte hört nått sen senaste samtalet med dig. Tråkigt, men jag orkar inte. Skulle bli en utekväll ikväll, lillemannen skulle till sin mormor, men det blir inte så. Du är bara för mycket ibland och jag tänker inte vara den storsinta varje gång och ta kontakt. Din tur, du som gjort bort dig nu.

 

 

Vad ska man behöva göra för att få en pizza?

JAG VET JAG VET... men jag fick ingen pizza.. röv...


Igår var verkligen inte någon bra dag. Som om någon slags blixt slog ner på mig just igår, av alla dagar som varit nu, så just igår. Men inte så jävla konstigt, ett telefonsamtal senare och allt känns totalt värdelöst, hopplöst, fyfan. Tack för den. Jag tänker inte be om ursäkt denna gång, inte jag som beter mig psykotiskt och får nervsammanbrott, lastar över alla problem och all stress på.

Så jävla sjukt irriterad på Csn oxå, dom kan ju gå och dö! räkningar överallt, påminnelser och skit, jag ORKAR inte med den skiten. SKJUT CSN! Vad prioriterar dom om inte något sånt här? Dom ser ju hur lång tid det har gått och senaste igår sa hon jag snackade med att "nemen oj, du har visst fått vänta länge" :@ döda!


Men träffade Bever igår och så blev det endel att handla oxå efter att vi hämtat lillemannen på dagis, så hela dagen var väl inte totalt förstörd. Så var Gabriel jätte duktig som sov i sin egen säng inatt :D ett tag sen nu.

Nä, nu blir jag stressad här, någon har bråttom. JAG SKA FÅ PIZZA :D haha, TJOCK!

Eternal - Angel of mine


Jaha, då var det klart då. Mamma och pappa säljer huset. Jag är glad att två andra lyckades lösa saker och ting och fortsätter på samma bana fortfarande, för det känns inte så jävla hurray att huset ska säljas och det är förjävligt att ens tänka tanken hur mycket jobb dom måste ha nu för att packa allt. Om det blir nytt hus eller lägenhet vet dom inte än heller. Tror inte dom vet något, varken ut eller in, om något alls.
Att få telefonsamtal när andra personen praktiskt taget tömmer hela sitt hjärta för en och mår skabb och man står där som ett tomt frågetecken för att man inte ens vet hur man ska försöka hjälpa till eller vad man ska säga för att inte allt ska låta fel och att man ska försöka låta som att man bryr sig fast det inte ska vara för påträngande eller att det ska verka som att man inte bryr sig alls, att man hittar ngt mittimellan och försöker finnas där, det är så jävla svårt. Vad är för mycket och vad är inte okej? Ja, jag vet inte. Det är svårt.


Kalle Baah - Billie Rude Boy

:D man blir lite gladare :D


Ja ja. Skriva av sig lite. Det är ialla fall mycket runtomkring just nu. Tydligen. Usch för det! hoppas man kan få se ljuset snart ^^ Ska snart iväg och hämta min lilleman, sen promenera upp mot hässleberg till Jonas päron. Är ialla fall vackert väder ute!


Rihannas nya låt äger, älskar videon, så härlig.



25 år kvar, bara mindre än hälften har gått förbi dig

Idag är det Fjedjik Skutts dag. Om ni vet vem det är. Bever, Oraklet, gamling, geten, ja, kärt barn har många namn. Så pälskling och jag ska iväg och äta tårta snart :D

Men inget direkt party, vi måste ju spara och planera inför den riktiga festen om ytterligare 25 år. DÅ kan du kanske få en present ;)


Usch vad jag älskar dig, Jonas, haha, fitta vad underbar du är! :D u know... ^^

Sverige drunknar i snön



snö, massa snöö..



Visst, mysigt, men trött på det nu! Kallt kallt kallt.


Mycket som händer nu, med mycket. Usch, det är verkligen skit jobbigt och jag hoppas allt kan lösa sig snart. Man får hoppas på det bästa.


Jag älskar dig, Jonas! Så jävla glad att jag har dig.

9-2 till Polen

Men kvällen är ju inte slut än... ;D

Jag älskar min pojkvän, som för övrigt kallas Sverige.
Vi har varit väldigt rastlösa idag.


Kläm på den ni!



FILMKVÄLL SNART :)

Vitt

Allt man ser när man kollar ut.. vitt.. vitt... mer vitt... tycker det räcker med snö nu! Mysigt och allt sånt ett tag men fan, 3:e månaden av bara snö snö snö och snö, nej, jag börjar tröttna på det nu.

Måste ut i det här vädret snart med, iväg till praktiken, hurray :) Jonas har somnat. Haha, så utmattande är vissa saker, hähä.

Tack för igår :D hela dagen vart på topp! Lala! :D



Hos Ida på dagen, mkt trevligt, lite besök av Jimmy och senare kom Axel. Idas egna lilla fjolla! :D


Vampyr film maraton snart också! L O V E yeeeeeeeeeeees.

It's friday

Haha, det här är ju hemskt. Trodde aldrig det skulle vara såhär jobbigt att inte vara iväg till praktiken ^^ Imorgon är sista dagen, sen får vi se. Usch vad jag älskar det där stället! Imorrn jobbar Anneli, så det blir fart xD yey.

Sitter hos Ida med en kopp kaffe och diggar musiken medans hon är inne i duschen :)
FREDAG är det oxå, lala!


Jonas, jag älskar Dig!

klar för idag

Rätt nöjd, tack Ida för hjälpen :)

Ja, jag har faktiskt blommor i fönstrerna oxå, men dom hamnade bakom gardinerna :p

 

Klar med tvätten, puh. Älskling har diskat *duktig*, var ju en rejäl hög därinne i köket ;p

Lagt över film, 3 st Dracula filmer, looove. Måste fixa lite käk, så jävla aphungrig. Varit duktig och bäddat rent i sängen med, myspys, det ni.

Blev inget bilddomkumenterat inlägg idag. Haha, lite väl intensivt sådär, uuuuuuuuuuusch!

 

Hamburgare.. mmmm...

dag i bilder

Okej. Igår så fick Ida någon spunk idé om att dokumentera hela dagen med bilder, visst, linslus som man är säger man ju inte nej ;D HA HA.... jaja, så då blev det så, blev en hel del bilder som ni kanske förstår för Ida skulle ju såklart ha med sånna saker som att slänga soporna eller ta kort på cigaretten, så jag photoscapa nästan alla, så för er intresserade eller för er snokisar kan ni ju gotta er med det. För det var verkligen en givande dag. Iaf av socker, herregud vad socker, mamma mia, helvete vad sött xD ja ja, den blev ju god ändå, en stund.











Om ni undrar vem Ida hånglar upp på en av korten är det hennes egna lilla fjolla, Axel ;) honom fick vi oxå med till slut. Usch så bra det blev. Riktigt bra rulle kolla vi på oxå, A Beatiful Mind, kanon.

Idag kommer hon hit och ska hjälpa mig med gardiner, min lilla hjälpvänliga flicka ^^ tvättar gör jag oxå. Hunnit vara iväg på metodövning i skolan, men jag är trött, vill att någon klubbar ner mig så jag får sova några dagar. *Gäsp*

Min älskling ska till VC idag.. hoppas det går bra, jag älskar dig!

det är en hit att vara översminkad i myskläder





Säger Ida med plattången i full fart framför spegeln :D
Sitter här hos mitt purr purr, det enda som kommer ur hennes mun är "lite het, lite het, lite het" tvn står på alltså... xD alltid lika spännande!

Vi ska väl ut på äventyr snart, kanske hem till mig, vi får se vad vi hittar på.
Alltid lika spännande som sagt ^^
Hem till min sjukling ska jag iaf! :) <3



Titta vad SÖT!!:D
Fixa tillbaka det håret, pluttan. Jag sa till dig!!


Jonas

Du är fantastisk,
du är perfekt,
du är alldeles underbar
och du är bara min.


Jag älskar dig och respekterar dig, jag kommer göra det tills den dagen jag slutar andas och mitt hjärta slutar slå.


* *

Han är sjuk. Den som skrattar bäst skrattar sist, eller hur är det där? Gissa vem som får ta hand om honom nu? Han säger "ha ha" VAFAN! :D mindre roligt.

* * *

Speed Round

1. Item you can't live without?
Phone

2. Least favorite food?
Eat everything?! ;D

3. Guilty pleasure?
Gossip magazines, chocolate

4. Favorite movie?
Fight club

5. Kissing on the first date?
Sure

6. Favorite book?
?

7. Beach or poolside?
Beach!

8. Favorite way to stay in shape? swimming, tennis :D

9. Early bird or night owl?
Night owl

10. Favorite vacation spot?
Poland!

11. Worst habit?

Smoking

12. Favorite candy?
Chocolate
!


Lalalaaaa.. ;D spännande.

feed on nässprej!

Blää, inte längesen jag var förkyld och då höll det sig ändå runt 2-3 veckor, nu har det gått en vecka. Inte alls i närheten av att det skulle bli bättre heller eller så, nää.. Snacka om att näsan blir fett utsatt av all nässprej, lycka till att bara kunna använda det i 7 dagar, funkar lixom inte, kan inte andas om nätterna annars. Så jävla drygt läge man hamnar i ^^ det där med saltlösning funkar inte så bra heller så..

Träffat Ida idag oxå :D
Och snart kommer min lille plutt hem, han har varit hos sin mormor inatt :)

Och min älskling kom med cigg till mig förut, *happy* ;P lalala, laaaaaaat och fattish! Hähä!


Något bra på tv ikväll eller? 2/5 men ffs! :d

snorigt, hostigt, nysigt

Kan det gå över eller? Jag kan inte andas! Missbruk av nässprej, hurray! Hela näsan kommer förtorka för mig ^^ usch. Ingen skola för mig idag inte, BLÄ! Åt helvete med det här, snustorr i hela käften med efter natten, hatar det här, värre än bakfylla, den värre tänkbara bakfyllan! USCH.

Igår bakade jag ialla fall en till sockerkaka. På hela diskbänken. Bokstavligt.. Fyfan vad jag är bra xD jaja, ska inte gå in mer på det men det vart ju faktiskt riktigt gott till slut ;D


One tree hill nu. Äntligen nya avsnitt. Störande människa på The Voice just nu, det pallar jag fan inte med.
Kaffe ska jag styra med, gottiii


PUSS

jag är fett nöjd

14 februari

Alla hjärtans dag igen då.
Spännande, hurray :p hoppas ni får en fin dag!
Det ska ialla fall jag ha, för jag har världens finaste pojkvän :)

Pålsboda över natten

Jahopp, då hamnade vi här denna lördagskväll, hos föräldrarna i Pboda ;p yey. Soft, fått käk och så, Gabbe har mkt mkt större att springa runt på, så har han sin boll bil :D som han helst dyker ner i med huvudet först, hurray ^^

Fan vad bra jag är, bakade sockerkaka oxå, fyfan vad bra den blev. Men eftersom Jonas fick vända på den och ha ut den ur formen så fastnade den inte av ngn konstig anledning och blev faktiskt rätt skapligt snygg med :p varje gång jag gör det ser den inte så jädra vacker ut. Hmm.

Har ialla fall haft en riktigt skön lördag :)



Igår var dock lite småjobbigt, sista dagen på praktiken (två dagar till nästa helg, jobba in timmar), kändes skit skumt att säga hejdå till alla, kommer bara träffa Annelie inte resten av personalen då, men kmr fortfarande inte vara där på hela veckan nu och det är skit konstigt. HOPPAS VERKLIGEN på sommarvikariatet där.
Så hela dagen igår gick mest åt att Annelie och jag pratade... pratade lite till... och pratade ytterligare lite till ^^ hon är verkligen helt fantastisk, att man kan känna igen sig så mkt i en annan människa (inte i allt kanske, men som person och hur man fungerar), hon är ändå 17 bast äldre än mig, men helt galen :D henne gillar vi! :)

BECK ikll då! <3 längesen nu.


Jonas, du... jag älskar nog dig! ;)


Eh....

Har verkligen inte ngt vettigt alls att skriva här längre. Händer inte så mycket, rullar på, är rätt jävla nöjd med allt lixom :p förutom det att det här är sista praktikveckan och jag vill verkligen inte sluta där, hoppas på sommarvikariatet, JAA! :p just det.
Har haft förbanmat roligt där, trivs ju sjukt bra så det är tråkigt att praktiken va endast 4 veckor, vill mer :/ men det är som det är.

Idag hämtade jag min plutt hos hans pappa, kom hem, möööööös massa massa, usch vad jag har saknat honom, lite småsjuk är han oxå så inget dagis för den unge mannen denna vecka heller tyvärr. Mamma får komma och sitta lite barnvakt nu tills veckans slut när jag är iväg på praktik. Så det löser sig :)

Nu sitter jag och väntar på min stora plutt som är iväg och klipper sig. Sen ska jag krama sönder honom. Eller något. ^^

Kallt om fötterna är det oxå. Kanske en cigg på det. Ja, ni ser ju, så jävla spännande är mitt liv xD men jag har mina trogna bloggläsare *host* Ida *host* ;D

Ska försöka ta lite kort och så under veckan. På vad vet jag inte, men kort är väl alltid roligt. Eh...



Ja.. just det.. tänkte bara påminna er om det är någon som skulle glömma bort det eller så, jag ÄLSKAR den här människan. så ni vet ;D

 

 

u rock my world

Gud vilken spännande kväll det blev igår, med min älskling only ;D hihi. JAG ÄLSKAR DIG, fattar du det eller? :D
u rock my fucking world!


Men nu har han gått iväg till arbetet denna lördag förmiddag, jag sitter här och nördar, börjar inte förrän 14,30, sköönt! Fick just veta massa glada nyheter, GRATTIS GRATTIS TILL ER! :) jag är fett jävla avis! omg.


Kanske kaffe, kanske ngt att äta? Kalas ikväll eller? Hähä!

VÅREN KOMMER INOM 5 MÅNADER!!!!!!...............

Diskat, duschat och nu sitter jag här och hungrar halvt ihjäl. Väntar på Bever (trevliga nyheter väntar dig, ORAKLET!!! hahahahaha) oxå som ska komma på kaffe innan jag måste dra iväg till praktiken. :)
Usch, för att det bara är en vecka kvar där, trivs sjukt bra, kommer sakna alla där massor när praktiken är slut. Men har sökt om sommarvikariat och förhoppningsvis får jag det oxå. Men i slutändan är det bara en som bestämmer det, vad alla där än säger, fast goda ord till chefen är ju aldrig fel lixom ;D


Kallt kallt kallt.. snö snö snö..

Helt allvarligt. Vilken meterolog känner sig sådär extra smart när den går ut i tidningarna om att "VÅREN KOMMER INOM DOM NÄRMSTA 5 MÅNADERNA" nemen, jaha.. GUD så roligt, för den borde ju inte göra det eller så ändå eller? WOHO, vilka jävla otroligt underbara nyheter att våren förväntas komma inom 5 månader, för om 6 månader ska det ju för i jävulen vara sommar här! Men vad bra, då vet vi idiotförklarade Sverige-bo att våren kommer. Inom 5 månader. Så ni vet. Bara räkna vad det är för månad då.
ÅH, blir så förbannad. BORT MED KYLAN OCH SNÖN, trött som ett helvete på skiten nu. Räcker tycker jag.

Nä, inte bitter. Hungrig. Så ätas ska det nu! Nam.


4 månader idag, älskling. Yey ;P <3

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0