Eternal - Angel of mine


Jaha, då var det klart då. Mamma och pappa säljer huset. Jag är glad att två andra lyckades lösa saker och ting och fortsätter på samma bana fortfarande, för det känns inte så jävla hurray att huset ska säljas och det är förjävligt att ens tänka tanken hur mycket jobb dom måste ha nu för att packa allt. Om det blir nytt hus eller lägenhet vet dom inte än heller. Tror inte dom vet något, varken ut eller in, om något alls.
Att få telefonsamtal när andra personen praktiskt taget tömmer hela sitt hjärta för en och mår skabb och man står där som ett tomt frågetecken för att man inte ens vet hur man ska försöka hjälpa till eller vad man ska säga för att inte allt ska låta fel och att man ska försöka låta som att man bryr sig fast det inte ska vara för påträngande eller att det ska verka som att man inte bryr sig alls, att man hittar ngt mittimellan och försöker finnas där, det är så jävla svårt. Vad är för mycket och vad är inte okej? Ja, jag vet inte. Det är svårt.


Kalle Baah - Billie Rude Boy

:D man blir lite gladare :D


Ja ja. Skriva av sig lite. Det är ialla fall mycket runtomkring just nu. Tydligen. Usch för det! hoppas man kan få se ljuset snart ^^ Ska snart iväg och hämta min lilleman, sen promenera upp mot hässleberg till Jonas päron. Är ialla fall vackert väder ute!


Rihannas nya låt äger, älskar videon, så härlig.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0