Tji fick jag för den lilla begäran









Jahapp. Tji fick jag. Snö. Vinter. Är här nu i vilket fall. Ändå. Till slut. Fast lyckan å hoppet om en snöfri vinter som återstod :p MEN nej. Tji. Fick. Jag. 
Barnen är ju glada små troll i alla fall. Vi får ngt positivt ut av det.. Minsann!

Hurtiga Jenny och jag idag ialla fall en snabbis på gymmet. Japp. 

Sova!
Peace 

Kallt om rumpan





... Och en jävligt kall start på veckan!! Där fick jag för att jag nyligen bloggade om hur nöjd jag var för att vi klarat oss med en så mild vinter i år... Måtte denna kyla å snö inte bli långvarig 

Skruvar och sånt såhär vid midnatt :p




Jag vart fan nöjd med mitt hår. Och idag efter ett par år sen som jag skruvade det så gjorde jag det och det är ju fan skit snyggt. Snyggare även när man gör det ordentligt än det jag ruffsade till men fint är det ju med skruvade lockar i långt hår. Så ni vet. Nyttig info såhär vid midnatt men tänkte bara informera er ;-)

En pruttfull Jenny rasslade in här en stund sen oxå ;-) haha du är så söt! 

Nu ska jag lägga mig. Bredvid han som inte vågar sova själv längre nuförtiden höhö


Fredag



Fredag. Jag mår fortfarande riktigt dåligt i halsen. Helt galet genomsvullen i varenda körtel. 
Men ska upp och joina Jenny och Sara en stund sen ialla fall :-) försöka få mig en så trevlig fredagkväll som det går. Typ. 

Torsdag


Ser du? Ser du det där lilla odåga till troll - igen? Där bakom hörnet - igen? Ja, då är jaget minsann på semester igen. Dom trivs inte så bra ihop. Vet inte hur  länge odågan, trollet, hade tänkt stanna. Situationen är känslig. Och det sorgliga är att det enda som kan styra bort odågan är jaget. Jaget är rädd och panikslagen att behöva styra över och ta kontrollen. Fast jaget VET exakt hur det behöver gå till. Men som sagt. Jaget är på semester.

Du min vackra skapelse vad mamma älskar dig. 

Och nu denna kväll sitter jag och trycker uppe hos Jenny, grejar med naglarna och lite fransk manikyr. Oh la la 
Imorse kom hon ner till mig. Kl typ 09. Hon somna. Till 12. Mkt givande. Nu. Sitter jag och trycker i köket och hon ligger inne och pratar i telefonen. Sociala kompisen ;-) tur att hon är så himla söt då så jag inte orkar bli sur?! Haha




Peace 

Läslus..


Bara ungefär 200 sidor kvar av denna fantastiska bok! Galet bra.


Nu ska jag sova. 
Med troligtvis körtelfeber. Misstänkt halsfluss först. Nej, körtelfeber äre antagligen. Tack för det. Ont gör det. Men trött är jag och sova ska jag,

Peace

Sommargudinna vart är du? Finns du?

Jag är så jäkla glad att vi haft en sån klen och snölös vinter. Ja jo, för den med bil kan ju gnälla hur mkt den vill att "det är faktiskt jobbigt att komma ut på morgon och behöva starta värmen i den för den är svinkall och skrapa rutor i 5 min för, ja det är inte så värst kul det heller " gnäll gnäll, för att sen sätta röva i den varma bilen och ta sig till dagis, jobb och allt sånt tidiga, kalla, mörka ibland stormiga mornar, ja gnäll ni till oss som inte har bil utan kan inte direkt ta cykeln i storm eller oskottade vägar, trottoarer utan måste gå med en vagn som knappt kmr fram och kanske fler barn på sidan om som knappt kan gå i sina Michelin utstryrslar. Ok. Jag säger inte att alla dagar/mornar är så, men förra vintern, jo, till 95% var det så. Så jag är jävligt lättad över denna milda vinter. Mina barn verkar inte ha lidit över att det inte har varit snö ute. Vafan, snart sommar och bad ute i sjön istället!  

Nä här gnälls det inte. Det är ju alltid gnäll, hur vädret än ÄR här i svenne-banan landet. JÄMT. Varje år. Vad för väder det än är. Spelar ingen roll. För mkt snö, ja för mkt snö, ingen snö, ja vart fan är snön?! Har ni inte fattat att i vårar lilla landet-lagom finns inget som är lagom. Kommer det så äre fan så mkt att det ändå gnälls annars inget alls. Men jag, förmodligen en av få, är NÖJD. Jag skiter i om det är 8 januari men känns som 8 mars, är det inte gött då? Nä jag vill springa ifatt värmen och ljuset. Jag finner ingen frid i detta mörka och gråa. Även om snö kmr och ljusar upp så försvinner sen och så blir det slask, äckligt, gnälligt och så fryser det på oxå. Japp, då kan man knappt gå pga isbanor. Knappt köra bil heller. Nä vet ni vad. Om jag fått välja hade vi haft sommarsäsong året runt. Ville jag då uppleva vintern hade jag åkt till den. Ytterst liten chans. Hellre satt mig i ett frysrum. 

Allt som känns lågt, blir 25 ggr värre i hela själen. Alla jobbiga stunder och upplevelser, blir bara 25 ggr jobbigare. Min kropp har avskytt kylan och vintern och der mörka, mer och mer senare tid. Fyfan vet ni. Inte mysigt alls. Och julen som hör till. Vi kan inte njuta alls verkar det som. Bara julstress. Överallt, folk har blivit tokiga! Saker saker saker, köpas köpas, handla, vara den som har haft den mest underbara julen av oss alla. Och så nyår. Ja fyfan. Vi öppnade inte ens champagne flaskan. Vi skålade och sen var det bra. Måste det vara sån jävla hysteri om allt sånt här? Alltså när man var barn och tonåring fattade man ju inte. Men nu när man det allt ur sitt tidigare perspektiv, sina barns ögon och sitt egna nuvarande, det är tre skilda saker. Helt och hållet. Jag anser att det bara är ännu en anledning att festa och supa sig fulla. Det är ju bara nyår en gång om året. Hallå. Juldagen måste man ju ut, alla ska ju ut då, va händer på fredag i mitten av februari? Det är ju faktiskt bara fredag i mitten av februari en gång om året! 
Ja om man vill så finns det alla dagar i veckan en anledning till fest. Att supa. 

Fira varje dag i ditt liv istället. Utan alkohol. Den trivs bättre utan. Faktiskt. Det står på internet. Då äre nog sant. 

Hade det varit sommardagar och sommarnätter året runt, hade jag varit fulländad ner i lilltån. 

Ja. Det är tur att jag har min familj som blir lidande för mitt bitska humör. Då och då. Iaf gubben som ska ha medalj för sitt tålamod. Mörker å jag tål inte varandra. 



Peace

Paus

Jag tar liten paus från läsandet och bloggar lite onödigt istället.. 

Jag rekomenderar denna starkt. Jag har läst hittills under bara idag 245 sidor. Det är 600 sidor i den ;-) fastnat helt. Men jag maler genom böcker när jag väl börjar. Jag har mina läs perioder. Sen kan det gå länge då jag inte har ngn ro i kroppen att läsa så mkt. 

Nu har jag slutit in mig såhär igen. Det drabbar oftast dom som står mig allra närmast, dom som jag allra minst vill utesluta. Egentligen. Men olyckligtvis blir det så. Och då är en bok, en bra bok, bra att ha. Då flyger man iväg lite ifrån bubblan som inte alls är så jäkla häftig att vara inlåst i. 

Såhär roligt hade dom i fm ;p 
Dom har funnit varandra som få lyckas. Med varandra är dom hela. 

Peace

På återseende jul strålande jul

Hur i helvete uppdaterar man datum och tid på en iPhone 5c?! Den har ju fått fjutt telefonfan. Efter tolv-slaget på nyår hände ngt med den och nu spelar det ingen roll vad jag gör så hamnar tiden efter hela jäkla tiden. Så jäkla trött på all denna tekniken så jag vill spy, ändå måste man ha den och är så jävla beroende av den. Idioti!

Idag flyttade sista av julen ifrån vårt hem tills det är dags igen. Granen kastades ut och Celwin blev klippt så nu är han fin i håret såhär början av nya året. Och i veckan börjar dagis igen. Halleluja. 

Måste föesöka hitta mitt jävla nässpray nu. Att det ska försvinna jämt. 

Peace

5 år och planerar bröllop

Hår-projektet nästan klart. Får se imorgon om jag lägger i andra den ljusare färgen. Jag vet ju hur jag brukar vara när det kmr till mig och mitt hår. Missbrukar hårfärg kan man kanske säga. Tills jag blir nöjd och det brukar jag inte bli i första taget. Men nu har Jenny satt i löshåret på mig och det har jag ljusat upp i tre omgångar och nu lagt i en röd-ljusbrun färg i mitt eget för att få en och samma i hela skiten och det blev ju bra. Duktig jag är :-D ja, det är ju iaf tur att jag tycker det är roligt att greja med sånt annars hade jag gett mig in i ett helvete :o

Har mamma här ikväll, hon kom till ungarna för jag skulle jobba och det betyder sovmorgon för både mig och Jonas, woop!! ska ta och plocka bort resten av julen som finns kvar, granen ska väl bort snarast den med. Gött. Bort! Nu är det faktiskt ljusa tider vi går mot. Och påsk. Och midsommar. Hihi fan vad fint. Skogarna ropar!

Jag har en 5 årig här som redan går i gifta tankar med Agnes från hans dagis. Hon ska även bli mamma till deras barn. Som dom ska säga åt att gå in på rummet om dom är stygga! Ja och hör sen. För då är det dom som bestämmer, faktiskt! 
Har mig en riktig liten charmör. Synd att det inte funkade med Lily som han var kär i förut, han böt ju dagis och Lily blev kvar men det gjorde ju inget sa han, han fick ju träffa söta Agnes då istället. ;-)

Har svårt att lixom filtrera i hjärtat när jag hör honom säga sånt här. Det är så jävla gulligt och roligt när han berättar sånt här. Jag blir så ställd. Jag önskar att han kommer att fortsätta berätta saker för mig. När han blir äldre. Sånna här saker. 


Gabriel - mamma vem är du kär i? 
Jag- i dig och celwin!
Gabriel - jaha..... Jag trodde du var kär i Jonas

Haha sötskit!

Peace 

2014 dag 1

Första dagen på det nya året. Då var det dags igen att fylla ut ännu ett år. Fan, när det förra äntligen tagit slut. 
:-)

Slutspurten på 2013 i vissa delar av livet blev väldigt uppklarade och nu har jag faktiskt, som jag trodde ibland kunde vara helt omöjligt, tappat den sista gnutta av respekt som fanns helt och hållet. Nä fyfan säger jag. Hyfs. Logik. Its a two way street, vill man ha respekt ser man till att förtjäna den. Det är inget man får bara för att man tycker att man ska ha den. Jag tänker då fan inte tussa runt på såriga tår längre. Jag har försökt och vara väldigt tålmodig men nog är nog. 

Tack för igår det som nu var. Jag har ouppklarade meningar om nyårsafton vi firade. Ofrivillig sömnlöshet och rena rama förgiftningen. Idag är jag bra svullen om magen och går och småfiser lagom mumsigt. Blev att sjukskriva sig och bara hoppas att man är fit for fight på fredag och kvällspass.


God fortsättning. Peace


agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0