fredag, snö och en hemkomst! =)

Inte sovit så mkt inatt heller pga ryggen och min vad, men nu mår båda mkt bättre konstigt nog, ryggen som knasar lite bara men det kan vara för jag sitter skumt, haha ;p men det gör mig inget att jag inte kunde sova, för ikväll kommer han hem och jag kan egentligen inte va annat än glad =] hihi. Lite idiotiskt där bara att på måndag åker han igen, roligt.. nej, eller inte. Får hoppas den veckan gå fortare än denna vecka har gjort. SEEEEEGT!


Vaknade, kollade ut genom fönstret, SNÖ! =) hoppas bara det kan komma mer snart, känns som ett riktigt slaskväder förtillfället =/ men kul att snön kom ngt tidigare iår än förra året, då den kom i februari? haha, go sverige!

Ätit frukost nu oxå, sitter här med mitt te. Kan inte dricka mkt annat när jag e förkyld, eller är på gränsen till förkylning, känner oxå hur huvudet gör ont, jätte tungt i hela kroppen. Men men, idag är jag glad för allt =D hihii.


Love you!
Puuuuuussssssssssss


.


But instead, I kept my tears inside
'cause I knew if I started I'd keep crying
For the rest of my life with you
I finally built up the strength to walk away
Don't regret it but I still live with the side effects...

<3










hihi så söt låt =PP
okej, jag brukar verkligen inte lyssna på Mariah Carey, har
aldrig riktigt förstått mig på hennes musik. Men även hon kan ha sina ljusa stunder =D tydligen.





Katta lekte fotograf =P
gravid kvinna in action, haha

du måste skoja...

Okej, äntligen en hel nattssömn med rimlig vakningstid ;p men då blir istället hela dagen förstörd bara för HUR jag vaknade. Skulle sträcka på benen, då krampar ena vaden sönder, och ni vet när man spänner vaderna, hur hårda dom kan bli? Ja, sån var min vad typ i 10 minuter och jag trodde jag skulle dö, på riktigt. Helt ärligt, det var nog den värsta smärtan på lääänge =P så jävla obehagligt. Sen när den mjuknade lite låg jag kvar och vågade knappt röra mig, när jag stallde mig upp gick det inte så bra att gå på just det benet, nej. Men när jag har gått lite så blire bra, men då får jag inte vara still med benet för länge för då blire samma sak igen.
hah! Kul dag jag kommer få, har haft såhär nån gång förr och då har det hållt i sig i flera dagar till och med. Otroligt roligt.. eller inte.

Nu har jag fått i mig lite frukost iaf, har till och med tagit mig ett snabbt bad =D tänkte kanske att det skulle göra mitt ben lite gladare men hjälpte inte så mkt, men ryggen blev glad -asg-

Lite småskit att fixa idag bara, måste diska lixom. BLÄ! Annars ska jag bara ligga i soffan och självdö mig tills imorgon. FREDAG! =D

mysonsdag








Dagen har gått undan rätt bra ändå
, trots att jag vaknade för tidigt och inte kunde somna om, Och även om min plan att sova efter mötet uppe på Soc inte gick i stöpet =P
Men mkt annat trevligt dök ju upp, jag fick massa gjort uppe i Jonas lägenhet, hehe. Städat och plockat lite, sen kom Katta och Ronja =] treeevligt var det! Sen iväg till Lallas mamma där det var ett gäng med folk och bebisar =D mysmys. Lilla Benjamin som tyckte det var jätte roligt med lipningar, haha, så söt!

Och nu ikväll har Katta varit hos mig, kollat lite film o ätit pancakes =D mummsi.

Känner mig rätt trött faktiskt, vågar inte dricka upp resten av energidrycken ^^ måste få sova alltså.

Och äntligen fått värmedynan idaaag, älskaaaa!
och resten av paketen, bl a mina massageoljor och sen Åses present =D





Puss.
saknar dig fortfarande!
..& efter helgen är det ytterligare fem dagar. Me don't like...

ge mig sömn

Men orka. Klockan är 06,37 och jag sitter klarvaken?! Vaknade typ vid halv 5 och kunde verkligen inte somna om, kanske hade lite med att göra att jag är genomtäppt i näsan och snustorr i hela käften, jippi! Vet inte om jag är eller håller på och bli förkyld, har vare såhär i nån vecka nu, som om det sitter och klämmer nånstans men vägrar bryta ut =P Inte nog med det blev jag kissnödig stup i ett så man var tvungen att springa på toa hela tiden.

.. Och drömmarna.. ja, jag borde få nån slags medicin för det där med att drömma om nätterna. Vissa som säger att dom får sånna drömmar av mediciner dom äter innan dom lägger sig på kvällarna, jag får sånna drömmar av ingenting. Undra hur det skulle då se ut om jag oxå tog mediciner? Hahahaha. Sanslöst alltså.. ja fyfan...

Nu ska jag ta mitt te och lägga mig i soffan, om nåra timmar måste jag iväg till Soc, sen ska jag fan upp till Jonas och SOVAA! eller försöka iaf, chansar på att jag kommer va trött senare idag..


puss
saknar dig! 2 dagar kvar ;p

psycadelic, but never mind

Snacka om att ha svårt att somna vissa kvällar! Inte roligt alls alltså, var uppe och sprang massa ggr för jag inte kunde sova, fixade varm oboy en gång och trodde det skulle hjälpa som det brukar men neej då.

Och sen när man väl somnar, ja, säkert roliga drömmar. Som vanligt. Hur kul är det att drömma att man är i ett stort hus och ska typ hälsa på nån, så kollar man i spegeln och bakom står en kvinna med långt svart hår, och jag i drömmen verkade vara GLAD över att se henne? Alltså hon var ett spöke, och tillsammans med henne spelade jag massa spratt på dom som bodde i huset. Jaa.. helt normalt =P Massa sånt där skumt. Sen saker som hade med skog, matlagning, gigantiska kräftor, födelsedag (min tror jag!), pool (som jag hade fått typ?), massa massa barn och ungdomar som tävlade i att åka rutchkanor. Hahaa! Ja, alltså det var mkt mer. Just ja, jag vet att jag skulle ta kort på nått, men fick aldrig igång kameran och jag blev riktigt förbannad, tror det var studenten av ngt slag, vet att jag såg Pelle och Stefan från min gamla klass iaf. Och Skumpan såg jag.. och Oscar.. haha. Jag skulle lätt kunna göra en film om alla drömmar jag har. Psycadelic javisst =D Folk som tar LSD skulle kunna sitta och titta på den och bli ännu mer bortrövade i psyket ;)
Hurraaaaaaaaaaaaay.



Men nog om det.
Sitter här med mitt te, ska ner och tvätta snart, inte nåådigt alltså. BLÄ. Fick brev från försäkringskassan med, guud vad som ska krångla. Måste dit på måndag med både föräldrapenningen och om bostadsbidraget. Jobbigt, med tanke på hur lat jag är att fixa sånna saker ^^

Filmkväll ikväll? Kanske? Vore ju niiice.

Puss

yadi yada yadi...

tråk tråk tråk..
Så därför uppdaterar jag lite här.

Jag är ju knäpp, sitter här lite halvdepp och ändå lyssnar jag på musik som gör mig mer depp, idiot jag är ^^ men det är rätt mysigt att lyssna på sån musik med, så man får tänka lite. Inte ofta det händer lixom? ;D

Celine Dion - It's all comming back to me now
Celine Dion - Because you loved me


Jag e lite nörd nuförtiden, men jag kan oxå börja gråta för precis ingenting, DET är fan hårt ibland! =P


<3

..En dag.. bara några timmar, men ändå saknar jag dig massa nu. Men det är lugnt, bara 4 dagar kvar?
Haha, fan...




Men jag var lite kreativ idag iaf, skrev dom där jobbansökningarna och cyklade upp på hberg och lämnade in dom. YES! haha, sen snodde jag Jonas pant och tjänade 24,50. hahahaha! Diskat har jag med, plockat lite här och där. Kanske ska stöka ner lite igen så jag kan förse mig med ngt fram tills jag ska sova.? haha hurray for my life ;D


Kanske skriver mer ikväll? haha, ja har inget annat för mig så.



saknar dig,
sov gott ikväll.

Puss


usch...

Vad jobbigt det blev :P
Trodde jag inte, men tydligen så...
Jonas drog vid halv 8 imorse och kommer hem typ halv 8 på fredagskväll eller nått? Så nu i veckan har jag snott hans cykel så jag slipper gå en massa som är jobbigt nog dessa dagar lixom ^^ han lär ju inte behöva den borta i Borås eller Kalmar eller vart fan han nu skulle åka =D Hoppas utbildningen går bra iaf så han kommer igång med att jobba, det behövs.. hmm =D

Jag kom hem... insåg att jag verkligen behövde diska.. kändes rätt bra att inte vara hemma utan vara hos Jonas vars lägenhet var städad och fin medans en egen luktade päckel när man kom in. Japp, diska måste jag strax! haha! Men först satte jag mig här för att fixa lite jobbansökningar som jag måste lämna in på Soc typ idag, men känner på mig att det blir imorrn.. LAT!
Mamma kommer imorrn med, tvätta lite, bestämma hur man ska göra med soffan... ska ju antagligen få en ny hörnsoffa, wiiie, thihi.

Kommer verkligen inte ha ett skit att göra idag eller typ resten av veckan.. jo, jag måste till arbetsförmedlingen den sista. Får ej glömmas =p kan bli jobbigt då! haha. Orkar ju inte göra nått heller.. Min rygge verkligen stendöd, har tur om jag får sova mig genom en hel natt utan att vakna 100 ggr.

Helgen vart myyyys iaf. Filmkväll här, Anna och Stefan kom, synd att dvdn skulle hacka så mkt =/ men det gick ju! hihi.

Nej jag orkar inte skriva mer.. kanske händer ngt kul sen så man får uppdatera med lite mer spännande fakta eller ngt? haha.

32+5 idag. Yajj..
Typ.. en månad kvar..  lite mer =P

halsbränna

dööööööööööööör typ.
blä, hatart verkligen! Är så hungrig men kan knappt äta för halsbrännan =/ smakar ju blä då och ont gör det. Eller ja, det bränner.
Ska fixa potatisbullar idag iaf, ska bara ha det! 100 år sen jag åt det nu så ;p



Träffade på Nathalie utanför ica, hon hade fått sin lilla dotter nu, så söööööt, så liteeen ^^ 20 timmar, inte illa.. haha


btw, såg att Emmys mamma kommenterat ett blogginlägg, tack så mycket =)


Tröttis är jag verkligen, kanske lägga mig ner en stund.

puss

tisdag

Proppmätt är jag nu!
Mamma har varit här, tvättat oså. Har vare iväg och handlat lite och fixat mat, verkligen fullproppad nu =P
Städat har man hunnit med oxå, iaf lite, badrummet luktar massa fräscht nu =D måste sätta på nya sänglakan bara.

Mamma och Jonas har åkt iväg för att hämta min present på posten, haha
vet inte ens om jag vill veta vad det är för ngt, haha, var visst ngt djur som kom i ägg? aah, fråga mig inte! Återstår att se..

Hundvakt imorgon iaf, lämna pengar till Lalla sen och till mamma, blää.. blir ju knappt ngt kvar sen ju =/ så jävla jobbigt det här att ibland ha det så tunt ekonomiskt. Måste verkligen ordna upp sig snart...


nemen puss på er.

ägg?

Här sitter jag med min chokladglass med marränger och chokladsås och gottar mig. Verkligen super nyttigt.. haha =D men det får man ibland. Smart var jag förut då, skulle göra äggröra, men hjärnan stängdes typ av och jag satte igång och kokade två ägg istället? haha, snyggo
Sen stod jag där och tittade på äggen och tyckte att det blev väl ändå inte som jag ville?


Sista gången på föräldragrupperna idag, skönt! ^^ prat prat prat...


Lägga mig i soffan nu kanske.

Puss!

söndag



<3




Älska!!
hihii




Tack för i helgen, vart riktigt händelserikt ändå.
Fick ju träffa Karin, 100 år sist =/


Händelserik vecka framför mig oxå, haha
eller ja, beror på hur man ser det, minsta lilla som fyller mina dagar nuförtiden är ju stort! =D haha

marieberg, ny tv, happy =D

vad skulle jag göra utan dig, mamma? haha =D taaaaaaaack! tacktacktack!
Vilken dag det blev då, är jätte nöjd. Ny tv, byxor, parfym, käk. Ja, det tog runt 5 timmar för oss inne i stan och marieberg, mina fötter är heelt döda. Men det känns bra ändå. TACK :))


puss på allt!


Kettii, måste ses snart, miss you!

godmorgon sverige

Sitter här med Mr Puta - Green stuff, Manson & Lillasyster
och försöker komma igång för dagen. haha, e heelt seg ju.. speciellt efter nattens drömmar.



Jag måste sluta drömma om nätterna, helt sanslöst! blir nästan rädd, som om jag tar massa droger innan jag somnar och sen får sånna cp-drömmar. HELT sanslöst =p men det verkar ju nästan som det.
Inatt var det.. ja.. kan inte ens förklara lite för jag får inte fram rätt ord, men det involverade krig (vi var i hallsberg och härjade runt vid harven, stora vägen och nytorget?!), fylla, "fängelse", rymning, sex, livvakter (jag hade livvakter, 3 st från min gamla klass xD). Ja.. och lite till. hahaha! så jävla sjukt.

Vaknat till att tvn står på 2 ggr inatt/imorse, men endå stängde jag inte av den? haha. Så bra jag är! Men sen kom jag upp efter 11 ngt och ska snart tvätta. Yippi.. Jonas kmr med sin tvätt med snart ;p men jag slipper hållas själv, läskigt där nere ju!




Läääääääääängtar <33
vecka 31+2 (v 32)

städtisdag



Grattis lilla Åse =D
vart så trevligt igår så =) god tårta! sen vart man proppmätt av bakad potatis och grejjer ^^
thihi.

Sen fick man ju träffa Anders oxå, haha, sist jag träffade honom var 2 år sen när han fyllde 20.
Och det vart ju en kväll man sent kmr glömma så det var ju bra! haha. Men konstigt ändå,
Åse, som har varit en av mina närmsta i typ 13 år, har en pojkvän som jag träffat 2 ggr. Haha!
Men man har hört lite mer om han än man träffat han, så man vet ju iaf vem han är, haha




Idag har jag städat massa, eller ja började dagen lite segt, Jonas drog vid halv 12, satte mig och glodde på desperates och the hills =D sen började jag plocka lite, slutade med att jag skurade golven och dammsug och grejer! massa duktig ;p haha, vart helt slut efter eta, så bever kom på besök en snabbis på kafffee. =) har världens damp bryggare! omg! läcker överallt, blir tokig. Bra att kaffesmaken funkar skapligt sen, men ändå.

Så det vart en dusch typ nyss, och snart iväg till Lalla =)) som för övrigt tvingat med mig och se Barbados den 8 nov på Stinsen här i hberg. HAHA, jag är så korkad som går med på allt! haha, men dom hade tydligen bokat bord och mat ingås oså, såååååå vafan =) kan bli trevligt. Hmm..

Imorgon
föräldragrupp igen då. Känns lite småå onödigt, men det är ju allt kostandsfritt och bara tre gånger så man kan lika gärna gå på det. Missar inget annat och har inget annat som e mkt viktigare för mig ändå. Inte Jonas heller för den delen =D
Måste fixa med tvätten imorrn eller på torsdag oxå känner jag. Borde tvätta lite oftare tror jag. Så jävla jobbigt med dom där trapporna bara! haha, det enda som hindrar mig egentligen, då kanske ni förstår hur jobbigt det är att gå upp och ner för dom varje timma =P kommer fan kunna sätta igång värkarna 9 veckor för tidigt! hahahaha ^^ vore snyggt..


Neeej, ta och föna håret lite, sysselsätta mig tills Lalla kmr hem, eller ja, till Robin =p

PUSS!

den du...

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att
aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir
svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan
kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.

Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka
tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att
förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig
blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av
för evigt förlorad lycka. Hitta en pojke som säger att du är vacker och
inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som
stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i
pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var
iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom
som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och
om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: " Det är hon..."

lördagmorgon

Sällan jag och mina störda sovplatser. Haha! Men jag somnade till slut, sen vaknade jag vid halv 9 imorse och förflyttade mig igen.. så bra..


Funderar på att gå till netto, köpa mig lite frukt och sånt.. Men vill inte gå själv så jag väntar på att Lalla ska höra av sig sen så hon kan följa med =P ^^

Idag blire nog att glo på Babylon a.d =D=DD
vin dieeeesel <3

Haha, vi såg ngn skum skräck-komedi igår, The Cottage, haha, så jävla bra!
Måste ses så klart om man har sådär lite skum humor och kan förstå sig på brittisk komedi. Asg


godmorgon, goddag, hejdå bloggen

underbar

Celine Dion - Because you loved me



grå fredag

som vanligt är det fredag igen och jag tycker det känns som någon helt annan dag, nån dag som inte finns med i almanackan eller nått? haha. Så seeeegt alltså, börjar bli så ruskigt sugen på att dra ut och festa och vara lite social, men finns inte ens ork till det om jag så kunde dra ut och festa. Men så blir det ju =P 10 veckor kvar. 9 nästan!


Nu tänkte jag dra iväg och leka lite med Lalla =D lite fyllesjuk är hon idag, muhahaha


Håller tummarna!
hooooppaaaaaas. Rätt illa annars..


pussssssssssssssss

hejhejhej..




Lyckades fixa camen lite sådär igår, så jag lekte lite med den =P
yeajj.. orkar inte skriva så mkt just nu ändå. Kollat på 90210, funkar faktiskt!

Och så var man hos barnmorskan idag, allt såg bra ut, som vanligt ^^ hihi.
Var bara tvungen att köpa järntabletter på apoteket, blää, dyyrt det var! men men. lika bra antar jag?


 =D


Och imorrn äre hallsbergsmarken igen då.
Ta en runda eller två där och se om man hittar ngt.
Hittar troligtvis mer roligt folk än saker där =PP

tictac...

Så äntligen har jag fått i mig lite käk, satt där imorse och var svinhungrig, vågade inte direkt ta ngt från kylen hemma hos dom =P man vet aldrig ^^ så rika som dom är kan dom ha satt upp kameror och sen tro att jag går o snor massa mat från dom =D haha! Men det var kul att träffa lilla Ebba, som tydligen är sjuk, så jag slapp gå ut med henne eller busa massa som alltid, hon sov mest. (Det är en hund, jag var hundvakt =P) sen åkte mamma och jag iväg och handlade lite, så senare ska jag fanimig göra marrängswish eller hur det nu stavas! Mmmmmmmmmmm =DDD Tror jag sa ngt om det i förrgår när jag var med Lallish och igår sa hon att hon skulle göra det och just då hade jag inga grejer hemma, men faan vad sugen jag blev på det, så idag jävlar =D muhahaha.
Aaah, jag har ett jätte spännande liv som sitter och bloggar om att jag ska göra marrängswish.


Kattyyyy <3, när kommer du hem? Ring mig när du har kommit hem, antar att du läser min blogg ;)

Kolla lägenget senare dååå! yeaajj! Hoppas hoppas hoppas hoppas den är fin! Snälla låt den vara fin =P..

Okej, just nu blire antagligen att kanske sova en stund, ta mig ett bad eller kolla på Morgan Pålssons världsreporter. Han är ju rätt bra faktiskt, har ni sett Tiffany Persson eller? hahahaha, gud jag dör..


Tiden går väldigt sakta nuförtiden tykcer jag.. tic.. tac... tic..tac... baaaaaaah

avsnitt 8, yes!

äääntligeeeen =DD










Guuud så trött jag är..
Har till och med städat och fixat om härinne lite =D bäst! Snart slänga sig i soffan och glo på tv, sen förhoppningsvis somna, upp tidigt imorgon och vara hundvakt. Kan ju skratta mig glad att man får lite betalt för det iaf =D



puss

tisdag

Jag måste verkligen ringa dit.. men varken orkar eller vill egentligen =/
Igår innan jag somnade låg jag och planerade hur jag skulle lägga upp dagen idag, fixa om lite, städa undan oså kanske? Men just nu vill jag bara sova bort hela dagen.. Jonas sover än, vet faktiskt inte när han blev såhär morgontrött, det senaste året vet jag att han vare pigg och alärt redan vid 9-10 på morgon =P


Neh, frukost har man redan ätit så vi får se vad man hittar på härnäst..

puuussss

kommentera vad ni tycker om namnen =D

Okej, då sitter jag här igen då. Har typ inget att göra, men ska träffa Lalla snart, köpa mig lite godis på netto, UUUJJA ;D sen kolla in hennes grabbs nya lya=)

Dagen har gått rätt fort, vaknade, ja senare än jag skulle ha vaknat, men men! kan bli så =PP
kollade tv, käkade frukost, sen drog vi upp till Jonas så han kunde plugga lite teori på trafikskolan och sen var vi då på föräldragruppen, var mest informtation om det mesta, typ.. som man redan visste egentligen. Haha, men vi kom nästan fram till att det antagligen blir att åka till Karlskoga när det är dags. Ja så var det med det. Kul att man kände en som var med oxå, Nathalie som typ är höggravid och kan vilken minut som helst få åka in. Hehe, rätt skoj. Var lite synd om henne faktiskt ^^ =D

Men nu har vi kommit fram till namn ialla fall. Kan väl ändras, är ju 10 veckor kvar, men jag tror det blir såhär.
Pojke - Gabriel Lukas
Flicka - Hannah Nova (Kan bli Emma Nova?)



Så var det med den saken, nu ska jag ta och plocka all pant här sen ner och möta Lalllaaaa =))

Hoppas min rygg inte dör helt, känns fan som det =/ tuuungt är det. Haha!

ny vecka

Godmorgon eller goddag =P
Vaknade halv 12, skulle ha vaknat lite tidigare var det tänkt, hmm..
Snart ska jag iväg med Jonas till trafikskolan för ngn kan inte gå iväg själv för han tror inte han skulle kunna komma igång ordentligt då, haha! Men han ska ändå bara sitta vid en dator och klicka i ett av tre alternativ så det kan jag väl stå ut med nån timma. Sen iväg till vårdcentralen ialla fall.. yajj...

Fixa till håret lite kanske?
Seeeyaa, kissyaaa!

4 oktober

Tungt i magen som fan nu =/

--

Marieberg och Örebro idag =) trevligt trevligt, hittade dock inget, kanske lika bra med tanke på att jag inte hade råd direkt heller ^^

Laga mat nu, sen bara glassa framför nån film..


På måndag, då jävlar ska dom få veta. Fattar inte hur dom kan se sig själv vara ngn slags hjälp åt människor. Jävla fittor, ja så är det med den saken. För det som tynger mest just nu är att man kanske måste flytta hem igen, ialla fall ett tag, och det är så tråkigt att tänka på det ens! Kommer bli mer isolerad än jag behöver bli med tanke på allt och alla pengar man lagt ut på alla grejer =/ men vi får se.. Måste tänka positivt annars skulle man gå under ännu mer.
Sen på eftermiddan är det föräldragrupper ialla fall ;p. Ja, får väl se hur det går, om det är nått att ha? =D kanske bäst att gå på det ändå. 10 veckor kvar nu..

V29+4 =)

men men.
puss på er
- om ni kommer på nått man kan göra på tråkiga dagar som dessa (tanke på vädret) så säg gärna till :p känns inte ens lockande att gå ut och gå en sväng..

husmor eller riktig kvinna?

Så gör riktiga kvinnor .. inget tjafs med någonting


Husmorstips 1:

Tryck en liten skumgodis i botten på glasstruten, så rinner inte glassen ut.
Riktiga kvinnors tips
 :

Sug ut glassen genom botten på struten, förmodligen ligger du
 
ändå på soffan och äter den.


Husmorstips 2:
 
För att hindra potatisen från att gro, lägg ett äpple i potatispåsen.
Riktiga kvinnors tips
:

Köp pulvermos, det håller ett år.


Husmorstips 3:
 
När det står i kakreceptet att du ska strö kakformen med ströbröd,
använd lite kakmix istället, så blir det inte vita fläckar på den färdiga kakan.
Riktiga kvinnors tips
:

Gå till bageriet. De kan till och med dekorera kakan åt dig.


Husmorstips 4:
 
Om du råkar salta maten för mycket under kokningen, lägg i en skalad potatis, som suger upp överblivet salt ur maten på ett ögonblick.
Riktiga kvinnors tips:
 

Om du saltar maten för mycket under kokning, så tråkigt då. Upprepa
efter mig Riktiga kvinnors motto: Som jag lagar maten, så äter du den
och så vill du ha den.


Husmorstips 5:
 
Linda in sellerin i aluminiumfolie när du lägger den i kylskåpet och den
 
håller sig färsk i flera veckor.
Riktiga kvinnors tips:

Selleri? Aldrig hört talas om.
 

Husmorstips 6:

Pensla pajskalet med lite vispat ägg för att göra den glansig.
Riktiga kvinnors tips
:

På de frysta pajförpackningarna står det inget om pensling med ägg,
alltså behövs det inte.


Husmorstips 7:
 
För att bota huvudvärk: Ta en lime, dela den i två delar och massera din panna med dem. Dunkandet försvinner.
Riktiga kvinnors tips:
 

Ta en lime, blanda den med Tequila. Kyl och drick. Du kanske fortfarande
har huvudvärk, men vem bryr sig.


Husmorstips 8:
 
Släng inte överblivet vin. Frys ner det till iskuber för kommande grytor och såser.
Riktiga kvinnors tips:
 

Överblivet vin ?????

natten lika med dagen

så jävla trött är jag! tackar Jonas för det alltså, fyllebesök halv 4 imorse som slutade med att jag inte kunde somna om förrän halv 6. Men jag fick sova runt 6 timmar ändå, vaknade runt halv 12 så. Sjukt jävla arg blev jag ändå, ett tag där trodde jag han var död med tanke på att han inte snarkade alls och var nästan likblek i ansiktet, men just för de stunden brydde jag mig inte så mkt om han skulle vara det faktiskt, hahaha.
Jag öppnade balkongdörren nästan helt när han hade somnat men det hjälpte inte alls, luktade gammal fyllegris i hela rummet imorse ändå. baaah, men men, fick mig ett rejält förlåt ändå sen, trodde jag inte med tanke på hur det blev sist.


Nu sitter jag och ugglar lite hos Lalla iaf =D snart iväg till lidel och handla, har såklart beslagtagit Jonas visa-kort, jaa, men så kan det gå =D
Blir väl att uggla här lite till senare, orkar inte direkt gå hem där en snarkande Jonas ligger. Men måste se klart på dom nya beverly hills avsnitten ändå sen, såg första avsnittet igår, värsta jävla bra ju =)

Fortfarande inget The Hills avsnitt 8. Börjar bli lite tjatigt känner jag att jag nämner det jämt, haha. Men ge mig det då!

19,08

Okej, jag blir galen på det här. VARFÖR ska det jämt bli såhär....
Så jag tänkte att jag skulle ta en snabb tur till OK för att köpa mig lite godis, och samtidigt få en nya frisk luft, suttit inne heeela dagen lixom. Gjorde inte saken bättre alls, spöregnar ute och
jag fick ont i magen vartannat jävla steg jag tog, smått läskig känsla var det oxå, vart ett äventyr att gå upp för alla trappor sen med. yes det här är säkert underbart..







Till nått helt annat...
VART I HELVETE är avsnitt 8?
giveit!





nehenejj.
Nu förflyttar jag mig så mkt som hela 2 meter till soffan.
sparsam med energi eller bara lat? haha, ja det är frågan...

top notch!


Okej, en liten beslutsångest. Ska jag eller ska jag inte? Tycker dom är så sööta =)
Hittade massa fint när jag bara rent spontant kikade in på Ellos.se för att se om dom
hade ngt kul, och när jag som minst har pengar så finns det såklart MASSOR.
Men dom här kostade inte så mkt, bara 299 :-  och så fanns dom i svart, beige och ngn mer färg, minns inte =P


Har äntligen fått upp lite värme i lägenheten ialla fall! Har fått tända massa ljus och ha runt mig och en plädfilt, haha.
Skulle ju sätta mig och glo på desperates housewives, som för övrigt var riktigt jävla bra =DD (tankat hem nyaste, det som sändes på tv igårkväll har jag ju redan sett kom jag på efter halva avsnittet. asg) så skulle jag tjocka mig med lite glass, inte konstigt att det blev ännu kallare! meeen men.

Fixa lite käka snart, kanske kolla på nya beverly hills som dom gjort. haha! känns rätt onödigt att dom försöker skapa en ny tv serie som dom tror kmr bli lika stor som beverly hills för typ 20 år sen. njaaaah!?



hahaha!
TOP NOTCH xD

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0