städtisdag



Grattis lilla Åse =D
vart så trevligt igår så =) god tårta! sen vart man proppmätt av bakad potatis och grejjer ^^
thihi.

Sen fick man ju träffa Anders oxå, haha, sist jag träffade honom var 2 år sen när han fyllde 20.
Och det vart ju en kväll man sent kmr glömma så det var ju bra! haha. Men konstigt ändå,
Åse, som har varit en av mina närmsta i typ 13 år, har en pojkvän som jag träffat 2 ggr. Haha!
Men man har hört lite mer om han än man träffat han, så man vet ju iaf vem han är, haha




Idag har jag städat massa, eller ja började dagen lite segt, Jonas drog vid halv 12, satte mig och glodde på desperates och the hills =D sen började jag plocka lite, slutade med att jag skurade golven och dammsug och grejer! massa duktig ;p haha, vart helt slut efter eta, så bever kom på besök en snabbis på kafffee. =) har världens damp bryggare! omg! läcker överallt, blir tokig. Bra att kaffesmaken funkar skapligt sen, men ändå.

Så det vart en dusch typ nyss, och snart iväg till Lalla =)) som för övrigt tvingat med mig och se Barbados den 8 nov på Stinsen här i hberg. HAHA, jag är så korkad som går med på allt! haha, men dom hade tydligen bokat bord och mat ingås oså, såååååå vafan =) kan bli trevligt. Hmm..

Imorgon
föräldragrupp igen då. Känns lite småå onödigt, men det är ju allt kostandsfritt och bara tre gånger så man kan lika gärna gå på det. Missar inget annat och har inget annat som e mkt viktigare för mig ändå. Inte Jonas heller för den delen =D
Måste fixa med tvätten imorrn eller på torsdag oxå känner jag. Borde tvätta lite oftare tror jag. Så jävla jobbigt med dom där trapporna bara! haha, det enda som hindrar mig egentligen, då kanske ni förstår hur jobbigt det är att gå upp och ner för dom varje timma =P kommer fan kunna sätta igång värkarna 9 veckor för tidigt! hahahaha ^^ vore snyggt..


Neeej, ta och föna håret lite, sysselsätta mig tills Lalla kmr hem, eller ja, till Robin =p

PUSS!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

agnieszka

Mitt i kaoset men det är så jag driver det

RSS 2.0